esim ve para takintilari

Aynen iste bende arkadas bulusmalarim oldugunda 3 un 5 in hesabini yapmayalim bir dahakine borcun olsun derim
cok israr ederse hesabi 2 ye bolerim garsondan bile utanirim
ama bi arkadas vardi mesela icilen suyu bile bolerdi esimde ben cemkirmesem o kiz grubundaki suyu bolen kizmiydi ki acaba diyorum bazen iiyyykk
İşte tüm bunları ona , onu suçlamadan, sohbet eder gibi anlatabilirseniz belki ne kadar itici göründüğünü o da farkeder.. Belki onun ailesinde bu muhabbetler oldukça normaldi. İkinizin yetiştirilme şekli farklı olabilir.. Size direkt yönelttiği çirkin bi tutum olsa "onu alma, bunu yeme, sen ödeyeceksin" vs. gibi boşanmaya kadar gider o iş. Ama bu durumda saygıyı yitirmek, soğumak, çocuk sahibi olmayı dahi haketmemek.. Bunlar çok ağır tepkiler bence.. Evlilik böyle bişey biraz sen törpüleneceksin, biraz o.

Merhaba hanimlar
yeni evliyim bunlar evliligin fitratindami var yoksa ben yanlis adamlami evliyim merak ediyorum..
Esimle para konusunda evlenmeden oncede sorun yasadik ama her seferinde hakliligimi kabul ettigi icin duzelir evlenince bi bayani evi gecindirmek neymis alisir diye dusunmustum ama aslinda yapisi buymus diye anlamaya basliyorum sanirim
bugunku son tartismamizdan basliyim genele gidicem
yeni evliyiz ve bebek dusunuyoruz 2 gun once bi arkadasimin tavsiyesi ile folik asit ve d vitamini tavsiyesi aldim esimede eve gelirken ilacin fotosunu mesaj attim her eczanede olmuyomus bi eczaneye sorarmisin diye birde ovulasyon ve gebelik testi dedim...al demedim bunu yazinca ne anlasilirki...
neyse zaten 2 testi almis ama vitaminleri biri 55 digeri 44 tl`ymis yokmus isterseniz getirtiriz demisler...
iste buna sinir oluyorum fiyatini bana soylemesine...flort ederkende 2 yildir bu konu yuzunden tartistik ayrildim ama yok..bi yere giderdik bu kadarmis su kadarmis kahvaltiya gideriz cikinca cok pahaliymis soyleme diyorum 40 kere..
evlendik ilk gunler hergun eve 70 tl lik alisveris yapiyorum fln cok kavga cikti..
neyse ben bu mevzulardan kavga etmekten bikinca saygimmi azaldi noldu bilmiyorum bugun o evde yokken kendim gittim eczaneye almaya..eve gelmis aradi nerdesin diye niye haber vermedin ben essek basimiyim cabuk eve donuyosun diye kukredi pasam
Konu ayriliga kadar geldi bende biktim dedim hep para para para
sizlerde de boylemi

Hergün eve 70 tlik ilk zamanlar ne aldın onu merak ettim yanlız.
Valla cocuk için d vitamini alacaksan devit 3 al damlası da var, ampulü de var. Ve çok uygun fiyata cnm. Ampulünü (2.5 tl ampul, 6.10 damlası) kırıp içiyorsun ayda bi defa, ama ben iki ayda bi iciyorum dozu yüksek. Yok dozu yüksek gelir dersen damlasını al.
Folil asit de solgarin al içinde 90 tane var 40 tl.
Avulasyon testi de eczanelerde çok palahı 30 tane ovulasyon+5 tane gebelik testi laboquick marka çok da kaliteli 35 tl n11 den siparis et.
Folil asit ve d vitanimleri gereksiz yere cok pahalı cnm. Aynı şekilde ovulasyon testleride eczanelerde cok pahalı.
Eşinin cimriligine gelince valla cimri olup olmadığını sen daha iyi bilirsin.
Eğer cok cimri ben yapamam sonum yok diyorsan çocuk işine hic girme.

Hergün eve 70 tlik ilk zamanlar ne aldın onu merak ettim yanlız.
Valla cocuk için d vitamini alacaksan devit 3 al damlası da var, ampulü de var. Ve çok uygun fiyata cnm. Ampulünü (2.5 tl ampul, 6.10 damlası) kırıp içiyorsun ayda bi defa, ama ben iki ayda bi iciyorum dozu yüksek. Yok dozu yüksek gelir dersen damlasını al.
Folil asit de solgarin al içinde 90 tane var 40 tl.
Avulasyon testi de eczanelerde çok palahı 30 tane ovulasyon+5 tane gebelik testi laboquick marka çok da kaliteli 35 tl n11 den siparis et.
Folil asit ve d vitanimleri gereksiz yere cok pahalı cnm. Aynı şekilde ovulasyon testleride eczanelerde cok pahalı.
Eşinin cimriligine gelince valla cimri olup olmadığını sen daha iyi bilirsin.
Eğer cok cimri ben yapamam sonum yok diyorsan çocuk işine hic girme.
Ilk zamanlar misafirim cok oldu akrabalar arkadaslar fln
Ilac tavsiyen icin cok cok tesekkur ederim usenmeyip yazmissin cok sagol

İşte tüm bunları ona , onu suçlamadan, sohbet eder gibi anlatabilirseniz belki ne kadar itici göründüğünü o da farkeder.. Belki onun ailesinde bu muhabbetler oldukça normaldi. İkinizin yetiştirilme şekli farklı olabilir.. Size direkt yönelttiği çirkin bi tutum olsa "onu alma, bunu yeme, sen ödeyeceksin" vs. gibi boşanmaya kadar gider o iş. Ama bu durumda saygıyı yitirmek, soğumak, çocuk sahibi olmayı dahi haketmemek.. Bunlar çok ağır tepkiler bence.. Evlilik böyle bişey biraz sen törpüleneceksin, biraz o.
Haklisin belliki yetistirilme tarzi umarim ortayi buluruz cok sagol

Haklisin belliki yetistirilme tarzi umarim ortayi buluruz cok sagol
Şuan yorumlarında etkisiyle biraz tepkili olabilirsin. Onu sevdiğini hissettiğin bi anda aç bu konuyu güzellikle anlat.. Evlilik böyle bazen bi kaşık suda boğmak isteyecek kadar nefret edeceksin, bazen herşeye rağmen çok seveceksin.

Ben çocuk için uğraşıyorum, tüp bebekmis( tüp bebek denedim), bitkisel otlarmış, hormon testleriymis ne zaman sorun olursa yaz dilim döndüğünce bilgim yettiğince yazarım.

Bir şey alırken elbette fiyat soracak biri 55 diğeri 44 tl derken hangisini alayım anlamında da sormuş olabilir.

Benim eşimde arayıp sorar şu marka şu fiyat bu marka bu fiyat hangisi olsun der.

55 tl veremem bir ilaca kullanma diyebilirdi emin ol bunu diyenler de var. Ayrıca arkadaş tavsiyesi ile değil doktor tavsiyesi ile kullanılır ilaç.

Şuan yorumlarında etkisiyle biraz tepkili olabilirsin. Onu sevdiğini hissettiğin bi anda aç bu konuyu güzellikle anlat.. Evlilik böyle bazen bi kaşık suda boğmak isteyecek kadar nefret edeceksin, bazen herşeye rağmen çok seveceksin.
Öylemi diyosun benimde korkum; ya ilerde onunda benimde sevgisi bitip gözüme batarsa iyice..çünkü bu onda huy ve ben bu huyuna gıcık oluyorum
Yine tesekkur ederım canım sinirim bi gecsin konusucam tekrar

Bir şey alırken elbette fiyat soracak biri 55 diğeri 44 tl derken hangisini alayım anlamında da sormuş olabilir.

Benim eşimde arayıp sorar şu marka şu fiyat bu marka bu fiyat hangisi olsun der.

55 tl veremem bir ilaca kullanma diyebilirdi emin ol bunu diyenler de var. Ayrıca arkadaş tavsiyesi ile değil doktor tavsiyesi ile kullanılır ilaç.
2 ilaçtı ayrı ayrı fiyatları

Benim annem evliliğime bi kac hafta kala 3/4 ay yetecek detarjanmis, gidaymis, etmiş kadin doldurdu evi.
İlk zamanlar cok önemli kızım dedi.
Simdi sen misafirim cok oldu deyince valla o alinanlar benim aylarca elimi cebime attirmamisti.
Sende haklisin cnm ilk zamanlar çok masraf olur tabi.
Hele bi dur daha yenisin sakinlesir ortalık esin değişir.
Her sey güzel olur merak etme.

Tamam X marka ilaç 55 tl, Y marka 44 tl anlamında sormuştur.

Senin istediğin 55 tl miymiş?
Yada 44 tl olanda aynı işi görüyor onu alayım anlamında da demiş olabilir.
Hayır folik asid 55 tl
D vitamini 44 tl
Başka marka yok tek marka 2 ayrı ılaç

Hayır folik asid 55 tl
D vitamini 44 tl
Başka marka yok tek marka 2 ayrı ılaç

Biraz zor oldu ama anladım. Dedim ya biraz beyin yakan cinsten olmuş yazım tarzın.

Peki bu fiyatları duyunca almadan mı geldi? Pahalı geldi ve almadı eğer öyleyse sanırım ciddi boyutta cimri.
Eğer sipariş verdiyse almak için büyütülecek bir şey yok.

Ama Cimri insanı düzeltmek neredeyse imkansız.

Alıp gelse sorun olmayacak, bu fiyatları duyunca almamış sanırım orasını anca anladım.

Bir arkadaşa tepki vermişsin ama yazım tarzın beyin yakan cinsten
Ama anlayıp cevap yazanlar nasıl yazıyor diye düşünmek lazım dimi onlar nasıl anlamışlar birde o arkadaşa diğer yorumlardada rastlıyorum hep o ne ya bu ne yaa diye yorumları geçmişten mimli bende...
Yazım tarzım biraz karışık haklısın ama bak sen ne kadar duzgun bı uslupla yazmışsın tesekkur ederım

Ama anlayıp cevap yazanlar nasıl yazıyor diye düşünmek lazım dimi onlar nasıl anlamışlar birde o arkadaşa diğer yorumlardada rastlıyorum hep o ne ya nu ne yaa diye yorumları

Kimisi sırf muhalefet olmak için yazıyor haklısın.

Ben cidden anlamamıştım ne yalan söyliyim.

Fiyatları duyup sipariş vermediyse haklısın ama sipariş verdiyse bir sorun yok sadece fiyatını sana söylemiş ama yinede almış derim ve anormal karşılamam.

Back
X