• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve sigara yalanı

Sabırlıdır. O da biliyor onu sevdiğimden yaptığımı. Boş tavır değil farkında.
Bence inanilmaz itici ya koca adam radar gibi pesinde esim bana boyle yapsa gercekten hos karsilamam.
Evlendik diye hayatimizdan olmadik herkesin kendi hayati sagligi zevki bla bla

Kızlar eşimi yakalamadım fakat bu gece erken uyuyacağım diyip odaya çıktım ama lavabo için tekrar kalktım, diğer tuvaleti kullanayım diye düşündüm akşam ses yapmim diye, o sırada eşim tuvalette idi çıkmasını bekledim ses etmeden, ondan sonra girince resmen sigara kokusu buram buram geldi. Gittim yanına üstüne parfüm sıkmış…… giyinme odası da parfüm kokuyordu ordan anladım yeni sıkılmış olduğunu. Sordum, ne bu parfüm dedim ter koktum ondan sıktım dedi beti benzi attı ama! İlk tanıştığımızda içmiyordu. Corona döneminde stresle biraz içmiş başlamış, görümcemin eşi ile. Sonra benim sevmediğimi bildiği için bıraktı bi şekilde. Bir sene önce yakaladım pencereden aşağı bakarken bi baktım bahçede bu, içiyor sigara. Çok kötü oldu ağlayacaktı ama yakaladım yani yeminler etti bilmem ne inandım. Ama işte gel gör ki bugün yakalayamasam da anladım içiyor… ne diyim ki hayal kırıklığına uğradım onca sözlerinden sonra… sen yalancı bir adamsın dedim. Bu onu yalancı yapar yani? Tamam ben yalancıyım aynen içiyorum sen buna inan o zaman dedi! Hem suçlu hem güçlü ya. Kokusu vardı sadece, içerken yakalayamadım ya ondan herhalde bu tavrı.
Adamı tek ayak üstünde de bekletiyor musunuz ? Şu hareketlerinizle kendi dişil enerjinizi zorla öldürmeyin ya bu ne karı koca mı anne çocuk mu belli değil ellemeyin ne içerse içsin

Sigara zararlı, evet. Kullanmayan ve hoşlanmayan eş için bazı noktalara dikkat edilmeli, o da evet. Ama eşinizin de sizin de tavırlarınız çok abartı bence. Siz Mahmut Hoca'ya bağlamışsınız. Eşinizin bir önceki yakalanışında ağlamaklı olması ayrıca tuhaf açıkçası.

Kızlar eşimi yakalamadım fakat bu gece erken uyuyacağım diyip odaya çıktım ama lavabo için tekrar kalktım, diğer tuvaleti kullanayım diye düşündüm akşam ses yapmim diye, o sırada eşim tuvalette idi çıkmasını bekledim ses etmeden, ondan sonra girince resmen sigara kokusu buram buram geldi. Gittim yanına üstüne parfüm sıkmış…… giyinme odası da parfüm kokuyordu ordan anladım yeni sıkılmış olduğunu. Sordum, ne bu parfüm dedim ter koktum ondan sıktım dedi beti benzi attı ama! İlk tanıştığımızda içmiyordu. Corona döneminde stresle biraz içmiş başlamış, görümcemin eşi ile. Sonra benim sevmediğimi bildiği için bıraktı bi şekilde. Bir sene önce yakaladım pencereden aşağı bakarken bi baktım bahçede bu, içiyor sigara. Çok kötü oldu ağlayacaktı ama yakaladım yani yeminler etti bilmem ne inandım. Ama işte gel gör ki bugün yakalayamasam da anladım içiyor… ne diyim ki hayal kırıklığına uğradım onca sözlerinden sonra… sen yalancı bir adamsın dedim. Bu onu yalancı yapar yani? Tamam ben yalancıyım aynen içiyorum sen buna inan o zaman dedi! Hem suçlu hem güçlü ya. Kokusu vardı sadece, içerken yakalayamadım ya ondan herhalde bu tavrı.
Yakalamak falan ne enteresan hayatlar yaşıyorsunuz size ne yahu ölüm kalım meselesi etmişsiniz

ne bu tavırlar ya , karşınızdaki sizin çocuğunuz mu ? ağlayacaktı bilmem ne falan !

İnsan psikolojisi siz üzerine gittikçe o inat eder içeceği yoksa da içer. Benim size tavsiyem uyarma işlerini bırakın. Güzel bir dille sağlığına çok zararlı olduğunu söyleyin. Bırakmazsa da kendi kararıdır yani o yaşa gelmiş biri yaptığı şeyden kolay kolay vazgeçmez

Bu konuda ne tuttu arkadas
Sureklı anasayfamda

Adam cenneti kazanıyor resmen, allah yar ve yardımcısı olsun.

Adamı tek ayak üstünde de bekletiyor musunuz ? Şu hareketlerinizle kendi dişil enerjinizi zorla öldürmeyin ya bu ne karı koca mı anne çocuk mu belli değil ellemeyin ne içerse içsin
O zaman bıraktım diye yalan söylemeyecekti. Bu sigara meselesi değil yalan söylemesin Allah Allah

Sigara içen biriyim, geçenlerde domuz gribi olduğumda sigaranın kokusu o kadar iğrenç geldi ki içmeyenlerin neden tiksindiğine hak verdim. Ancak şöyle ki zararlı olsa bile ben içmeyi seviyorum. Alışkanlık olarak seviyorum. Nerdeyse 10 yıldır içiyorum. Bikaç kez bırakmayı düşündüm yalan yok, ancak iradem o kadar güçlü kalmadı. Çevremden destek görmedim, yakın çevrem sigara vermeye suratıma üflemeye en kriz anımda sigara içerek büyük destek(!) oldular. Bende bidaha girişime girmedim . Dışardan baskı ile sigara bırakılmaz. Bana bırak diyenlere laf anlatmaktan bıktım he deyip geçiyorum artık. Zorla güzellik olmaz o sizin eşiniz çocuğunuz değil. Çocuğunuzu yakalamış gibi davranmayın
Haklısınız kendiniz için. eşim zaten bağımlı gibi içmedi hiçbir zaman. Sosyal içiciden bile az içti. Ama söz vermişti ağzıma sürmeyeceğim diye çünkü biz evlenmeden önce içmiyordu. Görümcemin eşi al şunu dene bunu derken ufak ufak baslatmis korona zamanı.
bu benim için boşanma sebebidir net
kimse bu denli hayatıma karışamaz
ha adam söz verdi tutmadıysa ayrı konu
ama adam içiyor ve siz vır vır içme diyorsanız
işte orda bi cinnet geliyor insana
o da sürekli inkar edip duruyor
bu kadar ısrarlı yalan söylemesi daha büyük problem
SÖZ vermişti. Ve evlenmeden önce sigara huyu yoktu

Hayır!! Asla sigara içmeyeceğim diye 100 kere yazdırıyorum! 🥰😍😅🤣🤣

Sigara içenler savunmuş da adam bariz yalancı sizi de salak yerine koymuş.
Ayrıca karışmam ne demek çok kötü kokuyorsunuz yahu çekmek zorunda mıyız ? Gayet de karışırım seviyorsam. Temas etmekten soğurum bir noktada çünkü.
Sevmek zaten karışmak demek yaaa. Hafif karaciğer yağlanması vardı ve ondan hep böyle yeşil sular filan hazırlardım, spora gittik hep o sayede bırakmıştı sigarayı da. Ki ergenken değil 30unda başlamış biri sigaraya o daha komik 🤣

Sigara zararlı, evet. Kullanmayan ve hoşlanmayan eş için bazı noktalara dikkat edilmeli, o da evet. Ama eşinizin de sizin de tavırlarınız çok abartı bence. Siz Mahmut Hoca'ya bağlamışsınız. Eşinizin bir önceki yakalanışında ağlamaklı olması ayrıca tuhaf açıkçası.
Çünkü yakalandığı için değil, sözünü tutmadığını anladığıma üzülmüştü. İçmeyeceğim diye söz vermişti. Herkesin değer yargısı başka

E adama zorla yalan söyletiyorsunuz kaç yaşında adamın peşinde bu kadar açık aramayın
Hayatim söyletmiyorum ya hu. Kendisi içme lütfen dediğimde tamam söz içmeyeceğim demişti. Ama zaten sigara içmiyormuş konuştuk barıştık. Puro içiyormuş 🤣🤣🤣🤣!!!!

Hayatim söyletmiyorum ya hu. Kendisi içme lütfen dediğimde tamam söz içmeyeceğim demişti. Ama zaten sigara içmiyormuş konuştuk barıştık. Puro içiyormuş 🤣🤣🤣🤣!!!!
Ay şükür içim rahatladı jdjdjdjdh 😅😅 aşkım bak şaka bir yana her şeyin yemini sözü olur ama kumarla sigaranın olmaz sigara içmemeye söz verilmez adamları o raddeye getirmeyin boşnua

Ay şükür içim rahatladı jdjdjdjdh 😅😅 aşkım bak şaka bir yana her şeyin yemini sözü olur ama kumarla sigaranın olmaz sigara içmemeye söz verilmez adamları o raddeye getirmeyin boşnua
Öyle öyle hayatim zaten bagimli olmaması içimi rahatlatan şey. İki üç haftada biraz içip söndürüyorum paket taşımadığım için de sürekliliği yok zamanla bunu da bırakacağım dedi zaman vermiş kendine ben de destek oluyorum tekrar spora başladı smoothieler yapiyorum 💖🩵

Back
X