eşim ve sorunlarım

kakarakubara

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
844
60
323
anlatacagım konum biraz uzun olablir onun için herkes hakkını helal etsin.Kendi memleketimdne 12 saat uzaklıkta eşimin memleketindeyiz kimsemiz yok kayınvalidemler falan ilçede kalıyorlar ve burada çok çevrem yok bugun eşime bana bayramda giymeye bişeyler alalım dedim çünkü koca yazı 2 tsörtle geçirdim neyse çıktık avm ye gidiyoruz konu benim çalışmamamdan açıldı bir iş vardı gitmedin dedi bende buranın yabancısıyım oraya nasıl gidilir bilmem dedim çünkü şehrin baya dışında bana çıkacaktın duraga sora sora gidecektin dedi bilmediğim yere nasıl gidecektim dedim tartışma başladı bana çalış kıyafetini kendin al,çalış tatil istiyosun paranı biriktir gidelim dedi inanın bu hakaretlerin üzerine aglayarak dolaştım heryeri eve gelincede senin huyun bu bi yerden bişey almıyorsun ancak bakıyorsun dedi siz söyleyin bu kadar hakaretten sonra nasıl alayım kendime bişey eve gelince iş ilanlarına baktım yok hiç iş temizlik firmalarına bile evlere temizliğe gitmek için cv bıraktım ailem duysa nasıl üzülürler artık katlanamıyorum,çok yoruldum çok...

Ne kadar zamandır evlisiniz, evlenmeden önce çalışıyor muydunuz ki şimdi çalışmamanız sorun oldu?

buraya ilk taşınınca bir iş buldum ama ailem agır bastı geri vazgeçtim ama artık evde ne kadar az kalır onunla az sohbet edersem o kadar iyi diye düşünüyorum

Beraber calisip birbirinize yardim etmeniz tabiki hos olurdu , ama seni alisverise gotururken boyle itici konusmasi gerekmiyordu.

Ne demek calis kiyafetini kendin al ? Ne kadar Terbiyesiz bir esin varmis , en nefret ettigim huy , sanki sadaka veriyor adam minnet ediyor hayat musterekse nerde bunun esligi ozaman...
Senin yerinde olsam calisirdim , ve calistigim her kurusu kendime harcardim , sordugunda ise aynen senin dedigin gibi yapiyorum derdim calisip kendime aliyorum ..
Boyle adamin agzinin payini vermelisin yoksa ilerde daha cok sey yuzune vurur böyle.

Ne kadar zamandır evlisiniz, evlenmeden önce çalışıyor muydunuz ki şimdi çalışmamanız sorun oldu?
4 yıldır evliyiz,evlenmeden önce çalışıyordum çalıştıgım kurum kapandı o ara kendisi istemeyince kaldım bende kurslara falan gittim ama şimdi ne kurs ne iş bulabiliyorum

Maddi durumunuz mu yok Eşiniz mi paraci ?

Sizde onunla alisverise gitmeyin biraktigi paralardan biriktirip siz gidin kendi basiniza ..

hatasını anlayınca bana biliyorsun çok borcumuz var sana isteğini alamıyorum kendin rahat alman için söylüyorum diyo ya yemin ederim yaz boyu 2 tsörtle gezdim birini 10 liraya diğerini 15 liraya almıştım

Maddi durumunuz mu yok Eşiniz mi paraci ?

Sizde onunla alisverise gitmeyin biraktigi paralardan biriktirip siz gidin kendi basiniza ..
şuan maddi durum olarak zor süreçteyiz,ama genede eşim gezmeden dolaşmadan geri kalmaz,maalesef eşim uzun zamandır param yok deyip vermiyor aylık 50 veriyorsa ay sonu yetmeyecek diye geri alıyor benden

hatasını anlayınca bana biliyorsun çok borcumuz var sana isteğini alamıyorum kendin rahat alman için söylüyorum diyo ya yemin ederim yaz boyu 2 tsörtle gezdim birini 10 liraya diğerini 15 liraya almıştım

Herkesin bir sekilde borcu var ,borcu var diye seni kirmak zorunda degil...
Senin ihtiyaclarinida karsilamak zorunda..

Kocan da pek bi münasebetsiz. Alacağı kıyafetin lafını mı yapıyor hayret birşey. Ondan bir şey isteme, çalışınca kendi paranın hesabını da verme. Ortak ödemeniz gerekenleri ödeyip kenara çekil.

Ama konuşmamakla çözülecek bir sorun değil ki sizinkisi. Çalışmadığınız sürece para yetmeyecek, etrafı kendiniz gezmeden de tanıyamassınız. Bu şekilde söylemesi çok yanlış o ayrı. Kendi nasıl gezmeye zaman bulabiliyorsa size de bulması lazım en baştan.

Şöyle düşün: hiçbir söz nedensiz çıkmaz ağızdan...

Maddi durumunuzdan dolayı çalışmanı istemiş olabilir ya da bu sözler senin daha önce görmediklerini ve
bilmediklerini ortaya çıkmasına vesile olmuştur.

Her işte olduğu gibi sözde de bir hayır vardır kırıcı olması gerekmezdi tabi ama sadece kırıldığın noktalara değil nedenlerine de takıl....

Hakkında hayırlısı olsun canım...

kaç yıllık evlisin..

Kendine güvenmiyorsa evlenmeseydi kocan olacak ama adam olamamış şey!!!!

Herkesin bir sekilde borcu var ,borcu var diye seni kirmak zorunda degil...
Senin ihtiyaclarinida karsilamak zorunda..
ben hiçbişey istemiyorum ailem zaten ya ben memlekete gittikçe ya onlar geldikçe ufak tefek şeyler alıyolar, ruhsal olarak kötüyüm bide eşimin bunları yapması çok zoruma gidiyor

böyle koca olma olsun ..almasymış kıı o zaman..bir şey söylemeninde adabı var..kaba adam

normalde çok bişey istemem aman borç bitsin bian önce tedavimze başlayalım derim ama bayram işte insan günlük kıyafetle çıkmak istemiyo

ben hiçbişey istemiyorum ailem zaten ya ben memlekete gittikçe ya onlar geldikçe ufak tefek şeyler alıyolar, ruhsal olarak kötüyüm bide eşimin bunları yapması çok zoruma gidiyor
severekmi evlendin..ailenin maddi durumu nasıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…