eşim ve sorunlarım

canım böyle kocayı tez elden boşayacaksın. insanın kocası zor durumdaysa ama yine de eşine birşey belli etmemeye çalışıyorsa eşini kırmıyorsa bir bayanın görevi de zor günlerde eşinin yanında durup iyi kötü demeden bulduğu işte çalışmaktır. sen böyle bi kocan olduğunu biliyorsun ama yine de işe gitmemek için bahane buluyorsun. gidip o işte çalışacaktın o kocayı da boşayacaktın boşamazsan maaş kartını anca onun elinde görürsün zaten.

Eşinizin sözleri çok ağır terbiyesizce ama erkekler çok borca girdiğinde üstlerindeki ağır sorumluluk sebebiyle mantıklı düşünemeyebiliyorlar.Ben yolu bilmiyorum diye bahane üretip kimsenin iş bulamadığı dönemde işi reddetmenize şaşırdım açıkçası.Eğer ihtiyacınız varsa çalışmanız gerekiyosa herşeyden önce kendinizi ezdirmemek için çalışmalısınız.

Borç yiğidin kamçısıdır derler ama eşinizi çok yanlış kamçılamış sizden çıkartıyor! Hayat uzun bir yol iyi günde var kötü gün de... Şu an çalışmıyorsunuz ama ileride çalışırsınız bu bir dönemdir geçer bu adamın tahammülsüzlüğü ve kabalığı ise geçmez baki kalır!

Hayatta en sevmediğim şey esirgeyen insandır çocuğunuz yoksa boşayın bu adamı gitsin üzüldüğünüze ağladığınıza değmez. Kendisine çalışan bir kadın alsın bakalım kadın buna kuruş koklatır mı ?!

valla yabancı biyer tamam ama zamanla öğrenirsin..
yapamam diyip kestirip atma bence...
eşine en güzel cevap çalışıp kendi paranı kazanman ve gönlünce harcaman olur...

Eşinize aile hiç terbiye vermemiş.
Evet alamayabilir, borcunuz çok olabilir ama adap denilen bişey var..
Bu incitmeden, kırmadan söylenir..

Hayır insan istedikten sonra herşeyi arar bulur muhakkak değerlendirir bence siz çalışmadıkça güveninizi kaybetmişsiniz çünkü buraya girip yazabiliyorsanız pek ala o mağazanın adresini bulabilirdiniz ben mi yanlış düşünüyorum kimse tersleyemez ki açık adres istenir iş görüşmesine gidildiğinde İstanbul'da yaşıyorum her iş görüşmesinde yanındaki hastaneye mağazaya kadar bilgi istedim hiç terslemeyle karşılaşmadım cevap vermesini de bilirdim koca şehirde bunu yapabiliyorsak çok daha küçük ilçelerde de olabilir neden olmasın

Eşinizin üslubu tarzı çok yanlış bunun savunulacak pek bir yanı yok borç stresinden herkes birbirine girebiliyor bebek de yapmanız gerekiyormuş acil inşallah Rabbim tez zamanda hasretinizi dindirir kavuşursunuz inşallah.

Benden fikir düşmez sizin hayatınız tabi ki ama bebek için işi aksatmayın girin işinize muhakkak yine tedavinizle devam edersiniz kimseye minnet etmeye gerek yok bu eşimiz bile olsa ailemden bile bir şey istemiyorum beklemiyorum mesela evlenirken ben ki herkes kendi ayaklarının üzerinde durarak daha da mutlu huzurlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…