eşim ve sorunlarım

şuan maddi durum olarak zor süreçteyiz,ama genede eşim gezmeden dolaşmadan geri kalmaz,maalesef eşim uzun zamandır param yok deyip vermiyor aylık 50 veriyorsa ay sonu yetmeyecek diye geri alıyor benden

Of of esin çok fena... Bence seni calistirmak istemesi senin paranla ihtiyaçları karsilayip kendi parasiyla daha çok gezip eğlenmek... Bu yüzden calisacaksan bastan tavrini net koy eşine

ben hep diyorum gözün kulagın açık olsun iş bulayım çalışayım toparlayalım kendimizi diye ama bulamıyorumm işte

Eşler arasında böyle senin paran paran benim param muhabbeti olmamalı hele bir erkeğe hiç yakışmıyor,
Sana o dururken o değilde ailen konu komşu falan mı alacak kıyafet,senin eşinse ihtiyaçlarını karşılamakla da yükümlü.
Sen bir işe girip te kendi paranı kazanmaya başladığında aynı muameleyi sende ona çek o o dilden anlar.

is bulmussun oturdugun ilceyi bilmiyorum diye gitmemissin esin bu konuda hakli sora sora bulacaktin kimsenin gel seni gotureyim demesini bekleme cocuk degilsin
2 parca kiyafet icin laf yapmasida ayip elinde meslegi olmayan biri olabilirdin o zaman ne yapacakti bunlari evlenmeden once konusmaliydiniz
Borcunuz varsa calisacaksiniz birbirinize destek olacaksiniz bizimde dugun borcumuz var sirf bu yuzden 6:30 da yola cikip 1.5 saatlik mesafeye ise gidiyorum yarin basiniza ne gelir bilinmez en azindan isinizde tecrubeniz ilerler

tedavi diyor baksana..

normalde çok bişey istemem aman borç bitsin bian önce tedavimze başlayalım derim ama bayram işte insan günlük kıyafetle çıkmak istemiyo
Benim bir arkadaşımda atanmayı beklerken aynı sorunları yaşıyordu. Atanır atanmaz eşi maaş kartını istedi. O maddi konuda sana nasıl yaklaşıyorsa sende öyle yaklaş. Insan eşi için 5 kuruşun hesabını yapar mı çok ayıp etmiş

şehrin dışında merkezi bi yer değil kendisine dedim arkadaşlarına sor nasıl gidileceğini gideyim dedim bul dedi orası ne diye geçiyor bilmiyorum insanlara ne diye sorayım ?

Kardesim sen ise gir.Temizlikcilige bile cv biraktim diyorsun ya hani ben meslegime dair diplomami elime aldigim son gune kadar temizlige gittim.Isin buyugu kucugu iyisi kotusu olmaz.calis ..erkegin eline bakma inan calismak daha kolay bunun yaninda.

ben hep diyorum gözün kulagın açık olsun iş bulayım çalışayım toparlayalım kendimizi diye aa bulamıyorumm işte

O zaman bir süre gözlemle sakin tavırlarla ama...

Belli ki var bir nedeni mümkün olduğunca iş konusunda ondan beklediğini hissettir, aradığın gittiğin yerleri her fırsatta paylaş onunla...

En kısa zamanda hayırlı bir iş bulur rahata erersiniz inşallah...

ne tedavisi kocası ondan mı konu sahibesinden 3 kuruşu kıskanıyormuş yani?
yaşamadım böyle bir şey..rabbim kimseyede yaşatmasın..atla deve alacak değildi ya..iki parça bir şey alırdı..evlilik sorumluluğu yok..
oğlumuz 4 yaşında çoğu zaman almıyorum istediğini ama bazende sevindirmek için alıyorum..çocukların gereksinimleri çok fazla ve onlarda istameye başlıyorlar..benden çok şu an masrafı..

şuan maddi durum olarak zor süreçteyiz,ama genede eşim gezmeden dolaşmadan geri kalmaz,maalesef eşim uzun zamandır param yok deyip vermiyor aylık 50 veriyorsa ay sonu yetmeyecek diye geri alıyor benden

Nereyi geziyor ki bir de? yoksa hakkaten sen de çalış da sana bakmak mecburiyetinde kalmayayım kafasında da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…