eşim ve sorunlarım

Alacaginiz kiyafet kac paralik seydi sanki.sonucta borc oldugunu bile bile milyarlik kiyafet istemediniz heralde.cok ayip etmis ama siz de bunlara karsi aglayip zirlamaya devam ederseniz daha fazlasini isitirsiniz.birakin tedaviyi simdi ne tedavisi.girin ise calisin.uc kurusluk kiyafet icin kendinize laf soyletmeyin madem boyle bi adamla evlisiniz..

Kardesim sen ise gir.Temizlikcilige bile cv biraktim diyorsun ya hani ben meslegime dair diplomami elime aldigim son gune kadar temizlige gittim.Isin buyugu kucugu iyisi kotusu olmaz.calis ..erkegin eline bakma inan calismak daha kolay bunun yaninda.
heryere cv bıraktım en kısa sür
bebeğin nekadar masraflı olduğunu biliyormusun?
biliyorum elbetteki o dogana kadar biz rahatlamış olacaz ama inan onun hasreti daha zor

tüp bebek tedavisine başlayacaz daha önceki tüp bebek tedavimizden borcumuz var onun stresi var eşimde yoksa hiç bu zamana kadar para konusu sorun olmazdı aramızda

Hııım o zaman madem eşin böyle biri değil sırf bu yüzden böyle davranıyor ne diye dertleniyorsun bu tavırlarına?
Konuda anlatılana göre yorup yaptık konu sahibesinin eşi çoğu konuda da olduğu gibi özünde çok iyi pırlanta kalpli bir insan çıktı,Bizim içimiz fesat

şehrin dışında merkezi bi yer değil kendisine dedim arkadaşlarına sor nasıl gidileceğini gideyim dedim bul dedi orası ne diye geçiyor bilmiyorum insanlara ne diye sorayım ?
Gidecegin firmayi arayip oraya ulasimi nasil saglarim diye sorabilirdin googleden bakabilirdin acik adresine bunlar basit seyler gercekten gitmek isteseydin bir sekilde bulurdun bende dag basinda calisiyorum inekler otluyor her taraf tarla yeni insaatlar var kimsenin hayati kolay degil simdi bunu basina kakiyor yarin neler yapmaz cocuk istiyorsunuz tedavi diyorsun bunlar cok masrafli islemler sana 2 parca kiyafete laf eden esin cocugun bezi bitince evi terk eder herhalde maddi olarak kendinizi duze cikarmadan cocuk yapma sakin

aynen

aradım şirketi daha yolunu bilmiyorsun nereye geleceksin diye bir cvp aldım o zaman eşime söyledim adresi öğren diye kasım ayında ev kredisi dışında diğer borclarımız bıtmıs olacak o zaman rahatlamıs olacaz ve tedavıme o zaman baslayacaz

Madem karisina bakamayacak kadar kifayetsizmis, evlenmeseymis vesayet

Yani benimde tepki göstermemin sebebi buydu 2 parça birşey istedim dedi herzaman birşey istemiyormuş zaten ama eşinin tepkisi çok sert ve kalp kırıcı olmuş sen çalışta kendine sen al
Ben olsam eşime senin aldığınıda alacağınada diye saymaya başlardım yalan yok

konu sahibesi çok tepkisiz kalmış

yok canım..birinci tüp bebek tutmamış hala borcu varmış ama arkadaş biter bitmez ikinci tüp bebek diyo
arkdasım sen 4 yıl boyunca o hasretle yandınmı? sen tüp bebekle hamile kalıp yavrunu kaybettinmi ? sağlık sorunumdan dolayı hemen başlamam gerekıyor tabikide hersey kolay degıl ama sorun varkende drlarda hemen derken daha oyalanamam

Cok ilginc gercekten ne cesaret hem eleman ariyorlar gorusmeye cagiriyorlar hemde adres isteyince tersliyorlar bunca senedir calisiyorum zaman zaman is degistirdim is gorusmesine davet edildigimde adres isterim hicde boyle bir tepki almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…