- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi kakarakubara
-
oooo seviyorsan durum farklı..ozaman sabredeceksin..tabiki seviyoum böyle yaptı diye sevememizlik yapamam hayır birkaç aydır çok sıkıştık ondan dolayıda gerginlik oluyor aramızda
heryere cv bıraktım en kısa sürKardesim sen ise gir.Temizlikcilige bile cv biraktim diyorsun ya hani ben meslegime dair diplomami elime aldigim son gune kadar temizlige gittim.Isin buyugu kucugu iyisi kotusu olmaz.calis ..erkegin eline bakma inan calismak daha kolay bunun yaninda.
biliyorum elbetteki o dogana kadar biz rahatlamış olacaz ama inan onun hasreti daha zorbebeğin nekadar masraflı olduğunu biliyormusun?
sen gezmiyorsan oda gezmesin..tüplerinmi tıkalı neden tüp bebek..tüp bebek tedavisine başlayacaz daha önceki tüp bebek tedavimizden borcumuz var onun stresi var eşimde yoksa hiç bu zamana kadar para konusu sorun olmazdı aramızda
tüp bebek tedavisine başlayacaz daha önceki tüp bebek tedavimizden borcumuz var onun stresi var eşimde yoksa hiç bu zamana kadar para konusu sorun olmazdı aramızda
Gidecegin firmayi arayip oraya ulasimi nasil saglarim diye sorabilirdin googleden bakabilirdin acik adresine bunlar basit seyler gercekten gitmek isteseydin bir sekilde bulurdun bende dag basinda calisiyorum inekler otluyor her taraf tarla yeni insaatlar var kimsenin hayati kolay degil simdi bunu basina kakiyor yarin neler yapmaz cocuk istiyorsunuz tedavi diyorsun bunlar cok masrafli islemler sana 2 parca kiyafete laf eden esin cocugun bezi bitince evi terk eder herhalde maddi olarak kendinizi duze cikarmadan cocuk yapma sakinşehrin dışında merkezi bi yer değil kendisine dedim arkadaşlarına sor nasıl gidileceğini gideyim dedim bul dedi orası ne diye geçiyor bilmiyorum insanlara ne diye sorayım ?
sen bu borcu yeni kapatırken ikinci tedaviye neden hemen başlıyorsunki..azıcık nefes alın..heryere cv bıraktım en kısa sür
biliyorum elbetteki o dogana kadar biz rahatlamış olacaz ama inan onun hasreti daha zor
aynenHııım o zaman madem eşin böyle biri değil sırf bu yüzden böyle davranıyor ne diye dertleniyorsun bu tavırlarına?
Konuda anlatılana göre yorup yaptık konu sahibesinin eşi çoğu konuda da olduğu gibi özünde çok iyi pırlanta kalpli bir insan çıktı,Bizim içimiz fesat
aradım şirketi daha yolunu bilmiyorsun nereye geleceksin diye bir cvp aldım o zaman eşime söyledim adresi öğren diye kasım ayında ev kredisi dışında diğer borclarımız bıtmıs olacak o zaman rahatlamıs olacaz ve tedavıme o zaman baslayacazGidecegin firmayi arayip oraya ulasimi nasil saglarim diye sorabilirdin googleden bakabilirdin acik adresine bunlar basit seyler gercekten gitmek isteseydin bir sekilde bulurdun bende dag basinda calisiyorum inekler otluyor her taraf tarla yeni insaatlar var kimsenin hayati kolay degil simdi bunu basina kakiyor yarin neler yapmaz cocuk istiyorsunuz tedavi diyorsun bunlar cok masrafli islemler sana 2 parca kiyafete laf eden esin cocugun bezi bitince evi terk eder herhalde maddi olarak kendinizi duze cikarmadan cocuk yapma sakin
sen gezmiyorsan oda gezmesin..tüplerinmi tıkalı neden tüp bebek..
Madem karisina bakamayacak kadar kifayetsizmis, evlenmeseymis vesayetanlatacagım konum biraz uzun olablir onun için herkes hakkını helal etsin.Kendi memleketimdne 12 saat uzaklıkta eşimin memleketindeyiz kimsemiz yok kayınvalidemler falan ilçede kalıyorlar ve burada çok çevrem yok bugun eşime bana bayramda giymeye bişeyler alalım dedim çünkü koca yazı 2 tsörtle geçirdim neyse çıktık avm ye gidiyoruz konu benim çalışmamamdan açıldı bir iş vardı gitmedin dedi bende buranın yabancısıyım oraya nasıl gidilir bilmem dedim çünkü şehrin baya dışında bana çıkacaktın duraga sora sora gidecektin dedi bilmediğim yere nasıl gidecektim dedim tartışma başladı bana çalış kıyafetini kendin al,çalış tatil istiyosun paranı biriktir gidelim dedi inanın bu hakaretlerin üzerine aglayarak dolaştım heryeri eve gelincede senin huyun bu bi yerden bişey almıyorsun ancak bakıyorsun dedi siz söyleyin bu kadar hakaretten sonra nasıl alayım kendime bişeyeve gelince iş ilanlarına baktım yok hiç iş temizlik firmalarına bile evlere temizliğe gitmek için cv bıraktım ailem duysa nasıl üzülürler artık katlanamıyorum,çok yoruldum çok...
sağlık sorunlarından dolayı hemen başlamamız gerekiyorsen bu borcu yeni kapatırken ikinci tedaviye neden hemen başlıyorsunki..azıcık nefes alın..
biz her akşam ailecek yürüyüşe çıkıyoruz..bebek olmadanda öyleydi..İkisi de gezsin, beraber gezsinler ya, hem çevre tanınmış olur zaten yeni taşınmışlar. Vur deyince öldürmeyin :)
yok canım..birinci tüp bebek tutmamış hala borcu varmış ama arkadaş biter bitmez ikinci tüp bebek diyoMadem karisina bakamayacak kadar kifayetsizmis, evlenmeseymis vesayet
bizde yürüyüşe çıkıyoruz dolaşıyoruz ama sadece bulundugum ilçedebiz her akşam ailecek yürüyüşe çıkıyoruz..bebek olmadanda öyleydi..
benimde 7 yıl olmadı ..neden hemen başlamanız gerekiyorki..tüplerinmi tıkalı..yoksa ne olabilirki..sağlık sorunlarından dolayı hemen başlamamız gerekiyor
yaşamadım böyle bir şey..rabbim kimseyede yaşatmasın..atla deve alacak değildi ya..iki parça bir şey alırdı..evlilik sorumluluğu yok..
oğlumuz 4 yaşında çoğu zaman almıyorum istediğini ama bazende sevindirmek için alıyorum..çocukların gereksinimleri çok fazla ve onlarda istameye başlıyorlar..benden çok şu an masrafı..
arkdasım sen 4 yıl boyunca o hasretle yandınmı? sen tüp bebekle hamile kalıp yavrunu kaybettinmi ? sağlık sorunumdan dolayı hemen başlamam gerekıyor tabikide hersey kolay degıl ama sorun varkende drlarda hemen derken daha oyalanamamyok canım..birinci tüp bebek tutmamış hala borcu varmış ama arkadaş biter bitmez ikinci tüp bebek diyo
biz her akşam ailecek yürüyüşe çıkıyoruz..bebek olmadanda öyleydi..
Cok ilginc gercekten ne cesaret hem eleman ariyorlar gorusmeye cagiriyorlar hemde adres isteyince tersliyorlar bunca senedir calisiyorum zaman zaman is degistirdim is gorusmesine davet edildigimde adres isterim hicde boyle bir tepki almadimaradım şirketi daha yolunu bilmiyorsun nereye geleceksin diye bir cvp aldım o zaman eşime söyledim adresi öğren diye kasım ayında ev kredisi dışında diğer borclarımız bıtmıs olacak o zaman rahatlamıs olacaz ve tedavıme o zaman baslayacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?