- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
- Konu Sahibi kakarakubara
-
canım bi kerede aradım adres istedim terslendimorayı sbahtan kalsan arasan başvuramazmısın..
geçen ay evin abonelik işlemleri için borç aldık zaten kayınvalidem her fırsaatta beni yanlız bulunca söylüyorkayınvalidenler yardım etmezlermi maddi olarak..
o zaman eşine söyle iş varda benmi çalışmıyorum de..sen biraz sabırsızsın..bak dara düşmüşsünüz..borç biter bitmez tekrar tüp bebek diyorsun..bu işin sonu ayrılmaya kadar gider..eşin sıkıştıkça senide sıkar benden söylemesi..canım bi kerede aradım adres istedim terslendim
canım bi kerede aradım adres istedim terslendim
aileye yakıştırmama ne demek gerek olduğunda çalışa
sabırlıyım şu an canım..bağıra çağıra çocuk yetiştirmek istemiyorum..güzellikle anlatayım diyorum..ama 2 tanede yetişemem diye düşünüyorum..ve güveneceyim..anne teyze,hala vs ailedeb biri yok çevremde..önemli olan dediğin gibi hazır hissetmek..
evet bilmiyorum oraları orası şehrin dışında ben şehre yakın bir ilçedeyim kayınvalidemler başka bir ilçede onlara giderken köy yolundan yolcu alınmıstı onda gördüm
aynen tatlım..Ne yapacan abla kendini yeterli ve hazır hissetmiyorsan kimsenin lafıyla hareket etme 40 ından sonra bile doğuran var belki birgün cesaret gelir ve yaparsın yada çocuğun kardeş ister senden o zaman başka ilerde oğlum anne kardeş istiyorum ben derse ciddi bir düşünürüm bu meseleyi şartlarda müsaitse tabi.
bende, eşine tedevi için baskı uygulmışsa..kimsede destek çıkamıyor..kocada tek çalışıyor..aslında konu sahibi eşinin bunaldığınında farkında..bazen zaman gerek..saplantı yapmamak gerek bir şeyleri..Iyide sen yilda bir keremi kv'deye gidiyorsun ve "il disina ciktikca" yazmissin, yani bir kac kere il disina cikilmaktan bahs ediyor o cümle.
Fazla didiklemek istemiyorum fakat bir tuhaflik sezdim. Yanindaki magzanin ismini biliyormusun, googleden 5 saniye arasaydin sip diye adresi bulurdun.
Ve bir firmanin adres sorusuna bu kadar densiz bir sekilde cevap vermesi bana gercekci gelmedi. Yorumlara göre hikayeyi degisirenleri cok gördük buralarda. Yani dedigim gibi, bir tuahiflik sezdim.
bende, eşine tedevi için baskı uygulmışsa..kimsede destek çıkamıyor..kocada tek çalışıyor..aslında konu sahibi eşinin bunaldığınında farkında..bazen zaman gerek..saplantı yapmamak gerek bir şeyleri..
ne saçma ya olanları anlatıyor konuyu neden çarptırayım?Iyide sen yilda bir keremi kv'deye gidiyorsun ve "il disina ciktikca" yazmissin, yani bir kac kere il disina cikilmaktan bahs ediyor o cümle.
Fazla didiklemek istemiyorum fakat bir tuhaflik sezdim. Yanindaki magzanin ismini biliyormusun, googleden 5 saniye arasaydin sip diye adresi bulurdun.
Ve bir firmanin adres sorusuna bu kadar densiz bir sekilde cevap vermesi bana gercekci gelmedi. Yorumlara göre hikayeyi degisirenleri cok gördük buralarda. Yani dedigim gibi, bir tuahiflik sezdim.
aynen canım..para olmadığını biliyorsan ses çıkarmayacaksın..öyle .. aileye gidememek de dert olur o zaman, bayramlık da eşinin paran olsun tatile gidelim lafı da.
ne saçma ya olanları anlatıyor konuyu neden çarptırayım?
bende, eşine tedevi için baskı uygulmışsa..kimsede destek çıkamıyor..kocada tek çalışıyor..aslında konu sahibi eşinin bunaldığınında farkında..bazen zaman gerek..saplantı yapmamak gerek bir şeyleri..
Tamam bebek hasretini anlarimda ama bebek insani mutlu etmemesi lazim, insanin zaten var olan mutlulugunda katkida bulunmasi lazim.
Ve ben bunu sik görüyorum kk'de. Borc var, calisma yok, es ilede ara tam harika degil ama yinede bebek yapiliyor. Kimsede o bebegin ihtiyacini düsünmüyor. Sicak bir yuva ihtiyacini, iyi bir maddi durum ihtiyaci,...
Ben buna anlam veremiyorum. Anne olmanin ilk kurali önce evladi düsünmek degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?