- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi kakarakubara
-
sen çalışmalısın hemen tekrar borca girme..yazık günah evliliği eziyet etmeyin..bir iş bulabılsem çalışacam keşke yükleri hafifletebilsem rabbim hayırlı kapılar açar inşallah
4 yıldır evliyim 1 yıl olacak buraya geleli ve cidden o işin oldugu yerin semtini bilmiyorum sadece magazanın ismini biliyorum ve burda o magazadan bı dunya var nasıl tarif edeyim insanlara?Günümüzce internet var, google var, navigasyon var, taksi var, ... Yani varda var. Esinin üslübü dogru olmamasina ragmen adamin hakli noktalari var. Üstelik 4 yil evliymisin, insan hicmi etrafi tanimaz?
Calismak isteyen biri her türlü yolu bulup calisir. Millet sabahin köründe kalkip saatlerce trafigi cekip ise gidiyorlar. Sen yolu sormaktan acizsin. Bu cok sert bir üslüb olabilir fakat kanimca dogru laflar.
Ve bence esin artik borclardan bunalima girdi, Zaten konu konuyu acmis. Yani konu senin bir iki bluzun alman degildi.
Artik evi tek maas ile gecindirme devri bitti canim. Simdilik bebek yapmamani tavsiye ederim, önce kendine is bul ve borclarini öde, ondan sonra rahat bir sekilde bebek olur.
bana kalsa beklerim ama eşim artık sorun ediyor bu olayı en yakını tarafından dalga konsuu oldu bebek konusu çünküniceleri var emin ol buna senin gibi..daha kötüleri var..biraz nefes alma payı bırak stres olduğunda olumsuzluklarıda beraberinde getiriyor..
maalesf genelde hep böyle insanlar..banada yap yine diyorlar..benim annem kayınvalidem rahmetli..sadece eşim var..kızkardeşim farklı şehirde..sonra 37 yaşımdayım..kolaymı öyle çocuk yetiştirmek..garip insanlar çok garipZaten bu bebek olaylarında da millete düşüyor tasası nedense?
Benim çok şükür öyle olmama gibi bir durumum olmadı evlenirken küçüğüm diye istememiştik 2 yıl her gören soruyor yok mu daha istemiyoruz diyoruz aaa yapın edin onlara neyse sanki onlar bakacakta,
sonrada istedim hamile kaldım 3 aylıkken karnımda öldü diye sen kesin ağır birşey kaldırmışsındır da ondan ölmüştür diye saçma sapan yorumlara maruz kalmıştım.
bende düşük yaptıgımda yataktan inerken bacagnı cok acmışsındır rahim açılmıstır diye sacma bır yoruma maruz kalmıstımZaten bu bebek olaylarında da millete düşüyor tasası nedense?
Benim çok şükür öyle olmama gibi bir durumum olmadı evlenirken küçüğüm diye istememiştik 2 yıl her gören soruyor yok mu daha istemiyoruz diyoruz aaa yapın edin onlara neyse sanki onlar bakacakta,
sonrada istedim hamile kaldım 3 aylıkken karnımda öldü diye sen kesin ağır birşey kaldırmışsındır da ondan ölmüştür diye saçma sapan yorumlara maruz kalmıştım.
öyleyse çalışırkende deneyebilirsin tüp bebek olayınıbana kalsa beklerim ama eşim artık sorun ediyor bu olayı en yakını tarafından dalga konsuu oldu bebek konusu çünkü
allah rahmet eylesinnmaalesf genelde hep böyle insanlar..banada yap yine diyorlar..benim annem kayınvalidem rahmetli..sadece eşim var..kızkardeşim farklı şehirde..sonra 37 yaşımdayım..kolaymı öyle çocuk yetiştirmek..garip insanlar çok garip
4 yıldır evliyim 1 yıl olacak buraya geleli ve cidden o işin oldugu yerin semtini bilmiyorum sadece magazanın ismini biliyorum ve burda o magazadan bı dunya var nasıl tarif edeyim insanlara?
seviyorum diyoBakin gemileri yakin atin kocayi falan demiyo kimse siZe.bebek sahibi olmayin da demiyoruz ki asla demem allah isteyen herkese nasip etsin .ama siz tek bi olaylami biktim soyle boyle diye konu actiniz buraya.ilk mi bu olay hayir belli ki degil.sinirle gerginlikle soylenen bisey oldugunu dusunseniz bu kadar buyutmezdiniz icinizde.yarin obur gun ins hamile kaldiginizda,calisamadiginizda da isiteceksiniz bu laflari o zaman.
bende çok şaşırdım daha önceki çalıştıgım yerler adresı msj yoluyla iletirdi ve suan hala orası eleman alıyor il dışına çıktıkca göruyorum
Nasil yani? Hani oralari hiic bilmiyordun, cook uzaklardaydi?
maalesf genelde hep böyle insanlar..banada yap yine diyorlar..benim annem kayınvalidem rahmetli..sadece eşim var..kızkardeşim farklı şehirde..sonra 37 yaşımdayım..kolaymı öyle çocuk yetiştirmek..garip insanlar çok garip
evet bilmiyorum oraları orası şehrin dışında ben şehre yakın bir ilçedeyim kayınvalidemler başka bir ilçede onlara giderken köy yolundan yolcu alınmıstı onda gördümNasil yani? Hani oralari hiic bilmiyordun, cook uzaklardaydi?
bende düşük yaptıgımda yataktan inerken bacagnı cok acmışsındır rahim açılmıstır diye sacma bır yoruma maruz kalmıstım
aileye yakıştırmama ne demek gerek olduğunda çalışaArkadaşım sen daha kurumda çalışmış, kursa gitmiş bir insansın, komşuya sorarsın, yoksa markete sorarsın, yoksa taksiciye sorarsın hani gerçekten bu ufak dert. Ben zaten istemiyoum dersen o ayrı. Çalıştığın işi aileye neden yakıştıramıyorsun, neden onlar üzülür diye düşünüyorsun onu anlamadım ama.
sabırlıyım şu an canım..bağıra çağıra çocuk yetiştirmek istemiyorum..güzellikle anlatayım diyorum..ama 2 tanede yetişemem diye düşünüyorum..ve güveneceyim..anne teyze,hala vs ailedeb biri yok çevremde..önemli olan dediğin gibi hazır hissetmek..Evet bana da ikinciyi yap diye baskı var 2 yaşındaki oğlum öyle yaramaz ki kuzenini eline versek parçalayacak kıskançlığından ne bebeği öyle karşıdan yap et diye atıp tutmak kolay kimsenin lafıyla hareket edecek halde değilim ,
Şartlar uygun değilse özellikle de o çocuğu büyütüp yetiştirecek olan anne kendini hazır hissetmiyorsa olacak iş değil bence.
orayı sbahtan kalsan arasan başvuramazmısın..evet bilmiyorum oraları orası şehrin dışında ben şehre yakın bir ilçedeyim kayınvalidemler başka bir ilçede onlara giderken köy yolundan yolcu alınmıstı onda gördüm
eve gelince iş ilanlarına baktım yok hiç iş temizlik firmalarına bile evlere temizliğe gitmek için cv bıraktım ailem duysa nasıl üzülürler
buraya ilk taşınınca bir iş buldum ama ailem agır bastı geri vazgeçtim
aileye yakıştırmama ne demek gerek olduğunda çalışa
kayınvalidenler yardım etmezlermi maddi olarak..evet bilmiyorum oraları orası şehrin dışında ben şehre yakın bir ilçedeyim kayınvalidemler başka bir ilçede onlara giderken köy yolundan yolcu alınmıstı onda gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?