- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Mevsimyaz06
-
Yumuşak desem tamam diyor ertesi günü aynı konu açılsın gene kavgaya çok üzüldüm cidden
burası böyle konularla dolu
böyle inat etmeyin diyebilirim sadece
yerden göğe kadar haklısınız.
ben böyle istemiyorum falan demektense daha yumuşak mı yaklaşsanız acaba
buraya da gitsek mi çok güzel olur falan mı deseniz?
Kesinlikle haklisiniz kandirilmis gibi olmussunuz malesef .. gitmek zorunda misiniz her zaman orayaMerhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. 3 senelik evliyim. Nerde hata yapıyorum? Evliliğim bir türlü oturmuyor. En basitinden en yakın zamanda ve bugun gene olan tartismamizi anlatayım. Siz karar verin.
1 senedir tatil parası biriktirdim. Eşimin izininde daha çok gezmek daha fazla para harcamak için. Eşimlede öyle anlaştık. Bu arada geçtiğimiz 2 senede tatile gitmedik memleketinde geçirdik. Bu sene gitmeyecektik annesine, benim yanımdada söyledi anneside tamam oğlum dedi.Memleketinde yiyip yatmaktan başka yaptigimiz hiçbir şey yok can sıkıntısından bile gündüzleri yatiyoruz. Akşamları bi sokak var orda tur atıyoruz bu kadar gezecek yer bile yok. Çok iyi Sohbetleri bile yok nasıl yani aynı evin içinde küs olanlar bile var kalabalık bi aile. (Memleket mola vermezsen araba ile 11 -12 saat bunda bile tartıştık her seferinde seviyor diye araba ile gidiyoruz. Bende uçakla gitmek istiyorum aynı paraya denk geliyor)
O gün geldi çattı.Yani izni. Toplamda 20 gün ve bana memlekete gidelim dedi. Bunun 3-5 günü tatile gidecekmis. Ee hani gitmeyecektik ben parayi boşunami biriktirdim dedim. Ben o kadar yolu çektikten sonra o yorgunlukla tatile gidemem dedim
tatil bana göre yorgunluk değil dinlenmektir dedim. Ben memleketine gidersek tatile gitmem gidemem zevk alamam dedim
gerçekten yoruluyorum o yolu çekince. Bana bi ton bağırdı. Sen huysuz kadınsin kocanın huyuna gitmiyorsun yumuşak bi kadın değilsin dedi. (Bekarken bile kendisi burda 2 3 günden fazla kalınmaz sıkılıyorum derdi)
Sinirimden kuduruyorum. Hem verdiğin sözü tutma bide bi ton laf işit. Bir daha tatil olayını hiçbir sene acmayacagim
Hep memleketine gidecez
Aksama böyle diyeceğim. Hakkımıda helal etmiyorum. Ne heves ne birsey kaldı
Sizce abartiyormuyum? Yazımda hatalar varsa karışık yazdı isem kusuruma bakmayın. Zahmet edip cvp yazdığınız için teşekkür ederim
Ailem yaşadığım yerde pek hatta hiç gidip gelmez ve kV nin burada evi var gidip gelir uzunda kalır20 günün sadece 3,5 günü mü tatile gidecekmiş eşiniz kalan diğer günleri memleketinde geçireceksiniz yani sizin aileniz nerede peki oraya hiç gitmiyor musunuz? Şahsen ben sıkılırım kayınvalidemin evinde mümkünse hiç gitmem.
Eşşek gibi geleceksin diyorKesinlikle haklisiniz kandirilmis gibi olmussunuz malesef .. gitmek zorunda misiniz her zaman oraya
Buldum tatil için 1 hafta 10 gün çok diyorHaklısınız.
Yıl içerisinde başka izin durumunuz yoksa aile yanına 2-3 gün uğranabilir. Ama eşiniz 20 günün 3-5 günü tatile gidelim diyor. 3-5 gün memlekete gidelim geri kalan günleri tatilde geçirelim diye öneride bulunsanız ?
Buldum tatil için 1 hafta 10 gün çok diyor
Bence yalan sırf ailesinde daha fazla kalmak için
Zaten iki gün memlekete yola gidiyor gidip gelmek. Onuda dedim karı koca başbaşa takılsak dedim. Olur dedi ama 10 gün fazlaymisOrta yolu bulsanız? Tamam gidelim diyin sonrada oraya gitmeden önce tatile gitsek bir hafta 10 gün filan yeni yerler görsek eğlensek karı koca, sonrada memlekete gideriz. Hem senin isteğin hem benim isteğim olsa, ikimizde gerilmeyip birbirimizi üzmesek? Deseniz?
Giderim diyor kartimla nasılsa yemek içmek derdi de yok para gitmezParayi kullandirtma. Memlekete neyle gidiyosa gitsin. Yani tamam gitmek ister anlarim da boyle son dakika agiz degistirmeyi sevmiyorum ben. Tatil bu tek tarafli karar verilecek is degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?