Eşim ve tartışmamız :(

Gode

Giderim diyor kartimla nasılsa yemek içmek derdi de yok para gitmez

Birak gitsin ozaman tek basina. Yani gazlamayi sevmiyorum ama ben de inat ederdim. Niye hep esimin istedigi olsun, tatil benim hakkim degil mi? Bir de tum kis baska turlu konusmus cocuk oyalar gibi.

Ananjn evine git diyor o zaman gelme bi daha
Bunun için bunu diyen adami dinler anamin evine giderdim sahiden..sizin hicmi öneminiz yok,istekleriniz yok hep onun dedigimi olacak.sizi kandırmış resmen birde kavga ediyor..
Geri adım atmayın.ya kendiniz gidin tatile yada memlekete gitmeyip evde oturun o gitsin.
Ders olurda bidaha yapmaz belki

Bir Haftaya indirin sizde. Önce bir o keyfi yaşasın, bir daha ki sefere daha fazla gitmek ister ☺
Ana sevgisi daha ağır basıyor anladigim bu. Ne yapar eder gene uzun gideriz memlekete
Sorun bide o yoldan sonra yorgun olup tatile gitmek istemesi. Zevk almıyorum
Mutlu olmuyorum o 1 haftalik tatilde bile

Birak gitsin ozaman tek basina. Yani gazlamayi sevmiyorum ama ben de inat ederdim. Niye hep esimin istedigi olsun, tatil benim hakkim degil mi? Bir de tum kis baska turlu konusmus cocuk oyalar gibi.
Dedim tek git. Sende valizi topla anana git bi daha gelme dedi. Oraya gidip gelince tatil yapamadık evde kaldım diye sıkılıp bunaliyor
1 sene boyunca konuşuyor

Kesin bosaniriz o zaman

Kesin bosaniriz o zaman
E bunun için annenizin evine git diyorsa boşanın siz de? Sizi gözden çıkarmış adam, ne bu korku? Ya da onun deyimiyle gerçekten “eşşek gibi” ne istiyorsa yapın, ona göre yaşayın.

Arkadaslar bide 1 sene boyunca tatil yapamadım evde bunaldim diye beni sıktı
Bende gitmeseydin memlekete tatile gitseydin dedim. Benide bunaltma sus dedim

sakın ısrar etme erkekler ısrardan nefret eder yada inat yaparlar en iyisi başka bir yol dene ikna etmek için kadınlığını kullan böyle kocalarla iyi geçimenin yolu onları idare etmektir

E bunun için annenizin evine git diyorsa boşanın siz de? Sizi gözden çıkarmış adam, ne bu korku? Ya da onun deyimiyle gerçekten “eşşek gibi” ne istiyorsa yapın, ona göre yaşayın.
Haklısın eşşek gibi yapacaksın ya da ArkanA bakmayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…