- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.106
- 158
- Konu Sahibi Mevsimyaz06
-
Bir Haftaya indirin sizde. Önce bir o keyfi yaşasın, bir daha ki sefere daha fazla gitmek isterZaten iki gün memlekete yola gidiyor gidip gelmek. Onuda dedim karı koca başbaşa takılsak dedim. Olur dedi ama 10 gün fazlaymis
Bana kalsa gitmembence memlekete de tatile de gitmeyin...
birikim yaptığınız parayı da siz yiyin...
Ananjn evine git diyor o zaman gelme bi dahaBen olsam bu durumda valizimi hazırlar onsuz giderdim tatile.kemdisi de istiyorsa gitsin memleketine madem.
Ben tatil istiyorum kusura bakma der giderdim
Gode
Giderim diyor kartimla nasılsa yemek içmek derdi de yok para gitmez
Bunun için bunu diyen adami dinler anamin evine giderdim sahiden..sizin hicmi öneminiz yok,istekleriniz yok hep onun dedigimi olacak.sizi kandırmış resmen birde kavga ediyor..Ananjn evine git diyor o zaman gelme bi daha
Ana sevgisi daha ağır basıyor anladigim bu. Ne yapar eder gene uzun gideriz memleketeBir Haftaya indirin sizde. Önce bir o keyfi yaşasın, bir daha ki sefere daha fazla gitmek ister ☺
Bana bu cümleyi kuracak adamı ne yaparım bilemiyorum...Eşşek gibi geleceksin diyor
Dedim tek git. Sende valizi topla anana git bi daha gelme dedi. Oraya gidip gelince tatil yapamadık evde kaldım diye sıkılıp bunaliyorBirak gitsin ozaman tek basina. Yani gazlamayi sevmiyorum ama ben de inat ederdim. Niye hep esimin istedigi olsun, tatil benim hakkim degil mi? Bir de tum kis baska turlu konusmus cocuk oyalar gibi.
Olmuyor öyleMadem tatil paranızı biriktirdini alın kardesinizi veya yakın kız arkadaşınızı tatile gidin ben olsam Bi saniye düşünmem giderim
Kesin bosaniriz o zamanBunun için bunu diyen adami dinler anamin evine giderdim sahiden..sizin hicmi öneminiz yok,istekleriniz yok hep onun dedigimi olacak.sizi kandırmış resmen birde kavga ediyor..
Geri adım atmayın.ya kendiniz gidin tatile yada memlekete gitmeyip evde oturun o gitsin.
Ders olurda bidaha yapmaz belki
Bi kere gidin nasıl geliyo peşinizden köpek yavrusu gibi görürsünüzOlmuyor öyle
Valizini topla anana git gelme bi daha o zaman dedi
Zaten birgün gideceğim. Benim çocuğumda olmuyor zaten.Bi kere gidin nasıl geliyo peşinizden köpek yavrusu gibi görürsünüz
Allahın işi belli olmaz hayat ne getirir bilinmez, kendinizi eksik hissetmeyin lütfen bu yüzden. Siz böyle düşünürseniz eşiniz yüz bulurZaten birgün gideceğim. Benim çocuğumda olmuyor zaten.
E bunun için annenizin evine git diyorsa boşanın siz de? Sizi gözden çıkarmış adam, ne bu korku? Ya da onun deyimiyle gerçekten “eşşek gibi” ne istiyorsa yapın, ona göre yaşayın.Kesin bosaniriz o zaman
Çok şükür hissetmiyorum. Şükür bile ediyorum bazenAllahın işi belli olmaz hayat ne getirir bilinmez, kendinizi eksik hissetmeyin lütfen bu yüzden. Siz böyle düşünürseniz eşiniz yüz bulur
sakın ısrar etme erkekler ısrardan nefret eder yada inat yaparlar en iyisi başka bir yol dene ikna etmek içinMerhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. 3 senelik evliyim. Nerde hata yapıyorum? Evliliğim bir türlü oturmuyor. En basitinden en yakın zamanda ve bugun gene olan tartismamizi anlatayım. Siz karar verin.
1 senedir tatil parası biriktirdim. Eşimin izininde daha çok gezmek daha fazla para harcamak için. Eşimlede öyle anlaştık. Bu arada geçtiğimiz 2 senede tatile gitmedik memleketinde geçirdik. Bu sene gitmeyecektik annesine, benim yanımdada söyledi anneside tamam oğlum dedi.Memleketinde yiyip yatmaktan başka yaptigimiz hiçbir şey yok can sıkıntısından bile gündüzleri yatiyoruz. Akşamları bi sokak var orda tur atıyoruz bu kadar gezecek yer bile yok. Çok iyi Sohbetleri bile yok nasıl yani aynı evin içinde küs olanlar bile var kalabalık bi aile. (Memleket mola vermezsen araba ile 11 -12 saat bunda bile tartıştık her seferinde seviyor diye araba ile gidiyoruz. Bende uçakla gitmek istiyorum aynı paraya denk geliyor)
O gün geldi çattı.Yani izni. Toplamda 20 gün ve bana memlekete gidelim dedi. Bunun 3-5 günü tatile gidecekmis. Ee hani gitmeyecektik ben parayi boşunami biriktirdim dedim. Ben o kadar yolu çektikten sonra o yorgunlukla tatile gidemem dedim
tatil bana göre yorgunluk değil dinlenmektir dedim. Ben memleketine gidersek tatile gitmem gidemem zevk alamam dedim
gerçekten yoruluyorum o yolu çekince. Bana bi ton bağırdı. Sen huysuz kadınsin kocanın huyuna gitmiyorsun yumuşak bi kadın değilsin dedi. (Bekarken bile kendisi burda 2 3 günden fazla kalınmaz sıkılıyorum derdi)
Sinirimden kuduruyorum. Hem verdiğin sözü tutma bide bi ton laf işit. Bir daha tatil olayını hiçbir sene acmayacagim
Hep memleketine gidecez
Aksama böyle diyeceğim. Hakkımıda helal etmiyorum. Ne heves ne birsey kaldı
Sizce abartiyormuyum? Yazımda hatalar varsa karışık yazdı isem kusuruma bakmayın. Zahmet edip cvp yazdığınız için teşekkür ederim
Haklısın eşşek gibi yapacaksın ya da ArkanA bakmayacaksinE bunun için annenizin evine git diyorsa boşanın siz de? Sizi gözden çıkarmış adam, ne bu korku? Ya da onun deyimiyle gerçekten “eşşek gibi” ne istiyorsa yapın, ona göre yaşayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?