Eşim ve tartışmamız :(

sakın ısrar etme erkekler ısrardan nefret eder yada inat yaparlar en iyisi başka bir yol dene ikna etmek için kadınlığını kullan böyle kocalarla iyi geçimenin yolu onları idare etmektir
Israr etmiyorum
Artık her sene memleketine gidecem kendisinde diyeceğim. Kadınlık kullaninca anlıyorum diyor siz kadınlar şeytansiniz der

He bu arada bir keresinde eşimle tatile gidiyorduk kayınveldeler bizim yanımıza tatile gelin diye tutturdular. Aslında aynı mahalledeyiz ailelerimizle sonucda bu başbaşa gittiğimiz bir tatil ki eşler bence bunu yapmalı kendine vakit ayırmalıdır. Eşimde düşkündür ailesine gitmek istedi onlarda ısrar etti illada gelin die. Özel arabamızla marmarise gelmişiz ordan başka tarafa geçiçez ben sinirlendim tabi bu kadar ısrar edilmez anlayışlı olunmalı ama malesef olmuyor. Çocuğumda var üstelik dedim başbaşa tatile geldik annemin yanına gidelim diye tutturdun dedim ben senle tatile geldim annenle değil dedim beni otogara götür çocuğumla geri gidicem eve dedim ne halin varsa gör dedim git anacınla tatil yap dedim. Adam baktı ciddiyim tmm dedi arası anacını gelmiyoruz dedi. Kadın isterse erkeğini kandırır biraz ciddiyetinizide gösterin anlasın.

Otel tatili sanırım yapacaksınız,5 hadi bilemedın 7 gun gidiliyor ona zaten genelde 20 gunu de tatil de geçirmeniz bayağı tuzlu olur.
Butce ne bilmiyorm ama,20 gunu kastetmemiştir yani esiniz,
Ama sonuçta siz haklısınız yan çiziyorsa.
Muhtemelen ültimaton gemdi memleketten

Ben çok ciddiyimdir laflarimda. Sizin gibi bende yaptım bir kere huyuma gitmedin diye arabayi hızlı sürdü direksiyona vurdu
Hadi dedi anana gidiyoruz
İstemiyorum seni
Sen dedi kadınlık yapmayi bilmiyorsun

esiniz nasil tepki veriri bilmyiorum ama siz memlekete gitmek istemdignizi onun yerine hic tatil yapmamayi bile tercih edeceginizi söyleyin kendisi tek gitsin ..... orda skilicaginiza kendi evinizde skilmayi daha yii buldugunuzu anlatin. en azindan bulasik ymek derediniz olmaz...

Dedim tek git. Sende valizi topla anana git bi daha gelme dedi. Oraya gidip gelince tatil yapamadık evde kaldım diye sıkılıp bunaliyor
1 sene boyunca konuşuyor

çalışıyor musunuz? eşim bana bunu dese ben 1 dk durmam aileme giderim ama benim ailem arkamda.

An
Anlattım ama anlamadi hiçbir zaman. Sıkıldığımı dedim
Kocan için katlanamiyorsun dedi
Su kocanın gönlünü bi oksa

Ben çok ciddiyimdir laflarimda. Sizin gibi bende yaptım bir kere huyuma gitmedin diye arabayi hızlı sürdü direksiyona vurdu
Hadi dedi anana gidiyoruz
İstemiyorum seni
Sen dedi kadınlık yapmayi bilmiyorsun
Biraksın bu işleri ya sizi nasıl çevirceni biliyor işde. Ben olsam sıkıyorsa babamın kapıya bırak beni de bir daha hangi yüzle o kapıya geliceni sen düşün derdim.

Sınırlenmekte çok haklısınız tatıl sizin hakkınız bende memlektte 2gunden fazla duramıyorum yatamıyorsun kalkamıyorsun rahat dus alamıyrun esınlenyakınlasamıyorsun ınsan esıyle basbasa tatıl yapmayı tabıkı ıster esınızı cok haksız buldum

Hatta 1 ay olcakti izni tatil yapıp hiç eve bile gelmeyecektik deli gibi yiyip eğlencektik gezecektik böyle işi konuşmamiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…