- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Mevsimyaz06
-
Israr etmiyorumsakın ısrar etme erkekler ısrardan nefret eder yada inat yaparlar en iyisi başka bir yol dene ikna etmek içinkadınlığını kullan böyle kocalarla iyi geçimenin yolu onları idare etmektir
Allah gönlünüze göre versin inşallah, ısrar edin bakalım nolcak tatil işiÇok şükür hissetmiyorum. Şükür bile ediyorum bazen
Amin. Israr etmeyeceğim hemde hiç.Allah gönlünüze göre versin inşallah, ısrar edin bakalım nolcak tatil işi
O kadar yol çekiyorum 3 5 gün için mi diyorBana gore 10 gün tatil içinde memleket icinde cok fazla orta yolu bulsaniz birer hafta ayırsanız zaten kalan 6 gunde yol ve dinlenmeye gider.
Yaa 7 gun neyine yetmiyor cok mu rahatsiniz gittiginiz yerde yani odaniz dolabiniz falan var mi?O kadar yol çekiyorum 3 5 gün için mi diyor
Israr etmiyorum
Artık her sene memleketine gidecem kendisinde diyeceğim. Kadınlık kullaninca anlıyorum diyor siz kadınlar şeytansiniz der
[/QUOTseninle yanlız zaman geçirmek istiyorumde
Ben çok ciddiyimdir laflarimda. Sizin gibi bende yaptım bir kere huyuma gitmedin diye arabayi hızlı sürdü direksiyona vurduHe bu arada bir keresinde eşimle tatile gidiyorduk kayınveldeler bizim yanımıza tatile gelin diye tutturdular. Aslında aynı mahalledeyiz ailelerimizle sonucda bu başbaşa gittiğimiz bir tatil ki eşler bence bunu yapmalı kendine vakit ayırmalıdır. Eşimde düşkündür ailesine gitmek istedi onlarda ısrar etti illada gelin die. Özel arabamızla marmarise gelmişiz ordan başka tarafa geçiçez ben sinirlendim tabi bu kadar ısrar edilmez anlayışlı olunmalı ama malesef olmuyor. Çocuğumda var üstelik dedim başbaşa tatile geldik annemin yanına gidelim diye tutturdun dedim ben senle tatile geldim annenle değil dedim beni otogara götür çocuğumla geri gidicem eve dedimne halin varsa gör dedim git anacınla tatil yap dedim. Adam baktı ciddiyim tmm dedi arası anacını gelmiyoruz dedi. Kadın isterse erkeğini kandırır biraz ciddiyetinizide gösterin anlasın.
Yoo hersey valizimjn içinde gorumcelerimden yer kalmaz bide dolapları kilitli yer yok yaniYaa 7 gun neyine yetmiyor cok mu rahatsiniz gittiginiz yerde yani odaniz dolabiniz falan var mi?
Dedim tek git. Sende valizi topla anana git bi daha gelme dedi. Oraya gidip gelince tatil yapamadık evde kaldım diye sıkılıp bunaliyor
1 sene boyunca konuşuyor
Anlattım ama anlamadi hiçbir zaman. Sıkıldığımı dedimesiniz nasil tepki veriri bilmyiorum ama siz memlekete gitmek istemdignizi onun yerine hic tatil yapmamayi bile tercih edeceginizi söyleyin kendisi tek gitsin ..... orda skilicaginiza kendi evinizde skilmayi daha yii buldugunuzu anlatin. en azindan bulasik ymek derediniz olmaz...
Çalışmiyorum. Benimde ailem arkamda sagolsunlar. Ben sadece zaman tanıyorumçalışıyor musunuz? eşim bana bunu dese ben 1 dk durmam aileme giderim ama benim ailem arkamda.
Biraksın bu işleri ya sizi nasıl çevirceni biliyor işde. Ben olsam sıkıyorsa babamın kapıya bırak beni de bir daha hangi yüzle o kapıya geliceni sen düşün derdim.Ben çok ciddiyimdir laflarimda. Sizin gibi bende yaptım bir kere huyuma gitmedin diye arabayi hızlı sürdü direksiyona vurdu
Hadi dedi anana gidiyoruz
İstemiyorum seni
Sen dedi kadınlık yapmayi bilmiyorsun
Sınırlenmekte çok haklısınız tatıl sizin hakkınız bende memlektte 2gunden fazla duramıyorum yatamıyorsun kalkamıyorsun rahat dus alamıyrun esınlenyakınlasamıyorsun ınsan esıyle basbasa tatıl yapmayı tabıkı ıster esınızı cok haksız buldumMerhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. 3 senelik evliyim. Nerde hata yapıyorum? Evliliğim bir türlü oturmuyor. En basitinden en yakın zamanda ve bugun gene olan tartismamizi anlatayım. Siz karar verin.
1 senedir tatil parası biriktirdim. Eşimin izininde daha çok gezmek daha fazla para harcamak için. Eşimlede öyle anlaştık. Bu arada geçtiğimiz 2 senede tatile gitmedik memleketinde geçirdik. Bu sene gitmeyecektik annesine, benim yanımdada söyledi anneside tamam oğlum dedi.Memleketinde yiyip yatmaktan başka yaptigimiz hiçbir şey yok can sıkıntısından bile gündüzleri yatiyoruz. Akşamları bi sokak var orda tur atıyoruz bu kadar gezecek yer bile yok. Çok iyi Sohbetleri bile yok nasıl yani aynı evin içinde küs olanlar bile var kalabalık bi aile. (Memleket mola vermezsen araba ile 11 -12 saat bunda bile tartıştık her seferinde seviyor diye araba ile gidiyoruz. Bende uçakla gitmek istiyorum aynı paraya denk geliyor)
O gün geldi çattı.Yani izni. Toplamda 20 gün ve bana memlekete gidelim dedi. Bunun 3-5 günü tatile gidecekmis. Ee hani gitmeyecektik ben parayi boşunami biriktirdim dedim. Ben o kadar yolu çektikten sonra o yorgunlukla tatile gidemem dedim
tatil bana göre yorgunluk değil dinlenmektir dedim. Ben memleketine gidersek tatile gitmem gidemem zevk alamam dedim
gerçekten yoruluyorum o yolu çekince. Bana bi ton bağırdı. Sen huysuz kadınsin kocanın huyuna gitmiyorsun yumuşak bi kadın değilsin dedi. (Bekarken bile kendisi burda 2 3 günden fazla kalınmaz sıkılıyorum derdi)
Sinirimden kuduruyorum. Hem verdiğin sözü tutma bide bi ton laf işit. Bir daha tatil olayını hiçbir sene acmayacagim
Hep memleketine gidecez
Aksama böyle diyeceğim. Hakkımıda helal etmiyorum. Ne heves ne birsey kaldı
Sizce abartiyormuyum? Yazımda hatalar varsa karışık yazdı isem kusuruma bakmayın. Zahmet edip cvp yazdığınız için teşekkür ederim
Hatta 1 ay olcakti izni tatil yapıp hiç eve bile gelmeyecektik deli gibi yiyip eğlencektik gezecektik böyle işi konuşmamizOtel tatili sanırım yapacaksınız,5 hadi bilemedın 7 gun gidiliyor ona zaten genelde 20 gunu de tatil de geçirmeniz bayağı tuzlu olur.
Butce ne bilmiyorm ama,20 gunu kastetmemiştir yani esiniz,
Ama sonuçta siz haklısınız yan çiziyorsa.
Muhtemelen ültimaton gemdi memleketten
Ayıp etmiss ozamanHatta 1 ay olcakti izni tatil yapıp hiç eve bile gelmeyecektik deli gibi yiyip eğlencektik gezecektik böyle işi konuşmamiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?