- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.969
- 598
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Naz konusunda çok haklısınız.
Genel fıtratım zaten nazliyim bebek olunca 10 katına çıktı resmen . Biraz dizginlemem lazım ...
O kadar nazlı büyüttüler ki hep gozumun içine baktılar . Hâlâ da öyle. Aynı performansı eş göstermiyo tabii
Hamileyken 36. Haftama kadar calistim, 4 kat merdiven indim ciktim her gun. Saglikli besleneyim derdine yemegimi son zamana kadar kendim yaptim. Alisverise gittim kontrollere yeri geldi tek basima karnim burnumda minibuslerde gittim. Igneden korkarim ama bi basima gittim hep adam nobetlerdeydi yani nerden gelip elimi tutcakBende hiç öyle bir kadın olamadım
Evet insaniz korkularımız hassasiyetlerimiz var
Ama bunu abartmamak lazım
Hamile görüyorum bu durumu o kadar çok kullanıyorlarki
Bazen adamlara acısamda bazende iyi yapıyorlar demeden duramıyorum
Bebek doğduktan sonra eline telefon alamaz daha canım gece agliyacak işten gelince ağlayacak oda senin gibi yarı uykusuz kalacak telefondan daha değerli hiç birseyle kıyaslanamaz olan evladını kucağına alacak bence sen hamilelikte bunlara takılma sinir stres yasamamaya çalış malum günümüzde dusukler çoğaldı Allah korusun kocadan önce kendinle bebeğini düşün derim canımKızlar merhaba .
Ben 1.5 senelik evliyim . Ondan öncesinde de 1.5 sene tanisma nisanlilik evremiz var toplam 3 senedir esimi taniyorum . Merhametlidir , anlayışlıdır,çalışkandır . Eşim iyi bi insan . Ama gel gelelim bu telefon mevzuusu benim inanılmaz sinirlerimi bozmaya başladı .
Bugün genel tetkikler için doktora gittim kan aldırmaya ( iğneden aşırı korkarım) yanimda duruyo elimi tutuyo kan aldırırken obur elinde telefon. Idrar vericem elimde kap şu içtim gelmesini bekliyorum gene elinde telefon . Bugün çıldırdım artık ya . Sabahın nurunda o haber sitesinde napıyorsun acaba diye kızdım altı üstü 2 tüp kan ne var nazlanacak diyo yahu bu naz degil korku . Ayrica su an benim kan veriyor olmamdan daha önemli ne olabilir ? Sabah sabah birbirimize girdik .
Evde şunu yap dediğimde ikiletmez , temizlik ,bulaşık, ütü , çoğu şeyi birlikte yaparız yemek vs dahil . Ama şu telefon meselesini çözemiyoruz ya . Eline aldigi anda bütün hayatsal fonksiyonları bitiyor adamın kıyamet kopsa umurunda değil.
Karnını doyur oda sıcaklığını ayarla eline telefonunu ver bitti
Ben sandım ki hayatımın sonuna kadar hayatımdaki tüm insanların merkezi ben olucam. Eskiden kan verip eve geldiğimizde ben yatardım annem babam kahvaltımı hazırlardı yatağıma getirirlerdi . Simdi böyle bitse de gitsek tavrı görünce çok bozuldum ağzıma geleni saydım döktüm . Keşke sakin kalıp eve geldiğimizde bir daha bu şekilde yapmanı rica ediyorum deseydim .
Birde hamile doğum falan yapacak o zaman ne yapacaksın konu sahibi korkutmak için demiyorumKan verirken elinizi tutmuş ama idrar yaparken tutmamış ben çok kırılırdım.
Allah sabır versin adama. Kocaman kadınsınız ama bebek gibi ilgi bekliyorsunuz. Kan verince böbrek vermiş gibi yatmak da ne biliyim.... Of çok sıkıcısınız.
Benim de açtığım konularda iki uçta yapılan yorumlar oldu burda farklı olayları yaşamış ,hayatında eziyet çekmiş olan kadınlarda var sizin gibi pamuklarda buyumusleri de varKeşke bazilariniz birazcık daha hassas davransanız yorum yaparken . Biri bir şey dese de hemen lafımı sokuşturup iyice incitsem diye konu kolluyorsunuz resmen .
Benim de açtığım konularda iki uçta yapılan yorumlar oldu burda farklı olayları yaşamış ,hayatında eziyet çekmiş olan kadınlarda var sizin gibi pamuklarda buyumusleri de var
İşte bu yüzden farklı yorumlar geliyor ...
Farklı yorumlar gelmeli ki sizde yaptığınızin olumlu olumsuz dogru yanlış ayrımını yapın
Öyle kadınlar varki yorum yapan hiç dusunmeyecegin şeyi söylüyor bazen
İşte bakış açısı denilen şey tam da bu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?