Eşim ve telefon aşkı...

Kan verdi diye öğlene kadar yatmak nedir Allah aşkına,bi süre sonra eşiniz bıkar sizden kendi kendinize bik bik söylenir oturursunuz yerinizde histerik bi şekilde. Öyle durumlarda ben eşimle bişeler konuşurum o da katılır bana devam ederiz öyle,çıkınca şuraya gidelim şunu yapalım diye oturup onun konu açmasını beklersem,kös kös otururuz. Ben de ekrana bakar okuduğu haberi sorarım mesela. Ne diyorsun bayrak yakma meselesine diye,başlar anlatmaya. Gözümün içine bak nazla beni desem deli mi der. Kendini önemli hissedip sohbet koyulaşınca zaten onun da muhabbet etmek hoşuna gidiyor. Böyle kabız kabız surat asarsan sen kaybedersin.

Siz surat asıp itici olacağınıza ilgisini çekecek şeyler yapın bence.

Naz konusunda çok haklısınız.
Genel fıtratım zaten nazliyim bebek olunca 10 katına çıktı resmen . Biraz dizginlemem lazım ...

O kadar nazlı büyüttüler ki hep gozumun içine baktılar . Hâlâ da öyle. Aynı performansı eş göstermiyo tabii

Eşiniz sizin anne babanız değil. Aynı performansı beklemeniz aşırı saçma. Sizde artık çocuk değil anne adayısınız. Daha 5 haftalık hamilesiniz hormonlar bile devreye girmemiş. Kusura bakmayın sizinki şımarıklık. Hamilelik bahane. Biraz değil epey dizginlemeniz lazım. Kan vermede böyleyseniz Doğumda ne yapacaksınız çok merak ettim. Eşinize şimdiden sabır diliyorum. Aileniz sizi çok yanlış yetiştirmiş sorunlu bir evlilik yürütmek istemiyorsanız prenses sendromundan çıkmanız lazım.

Hamileyken 36. Haftama kadar calistim, 4 kat merdiven indim ciktim her gun. Saglikli besleneyim derdine yemegimi son zamana kadar kendim yaptim. Alisverise gittim kontrollere yeri geldi tek basima karnim burnumda minibuslerde gittim. Igneden korkarim ama bi basima gittim hep adam nobetlerdeydi yani nerden gelip elimi tutcak Ama Allah var temizlige 9 ay boyunca toplasan 5 kere elimi surmusumdur Temizlik gunumuz gelince birden midem bulanir, belim agrirdi (hepsi numara Allah affetsin) Herseyi zavalli kocama yikmistim. Bir o konuda cok naz yaptim bir de luzumsuz seyleri aserdim. Gece 12de lahmacuncu actirmisti adam. Dut agaclarina tirmanmisti. en az 3 cocuk isteyen kocam o halimle bile bana sen tekrar hamile kalma bize 1 tane yeter demeye baslamisti Beterini yapsam ne ederdi acaba?

Bebek doğduktan sonra eline telefon alamaz daha canım gece agliyacak işten gelince ağlayacak oda senin gibi yarı uykusuz kalacak telefondan daha değerli hiç birseyle kıyaslanamaz olan evladını kucağına alacak bence sen hamilelikte bunlara takılma sinir stres yasamamaya çalış malum günümüzde dusukler çoğaldı Allah korusun kocadan önce kendinle bebeğini düşün derim canım

Hastaneye giderken peşime adam takmam. Inanki her şey çok daha rahat oluyor.

Tek olmak müthiş bir şey.

Çünkü kimeye ihtiyacım yok. Ne diye bi de "tahlil vermem gerekiyor,kan da alacaklarmış " gibi açıklamalar yapayım ki.

Ama tabi ben hamile değilim. Ve çocuğum da yok.

Yani gebelik hormonları nasıl etkiler bilmiyorum.

Ama yine de gerçekten çok nazlısınız.
Orası kesin

Yanında gitmeyen adamlar varken ülkede elinizi tutan adamın diğer elinde telefon olmasın a takmışsiniz

Adamların bir sözü var ya kadına ne yapsan yaranamazsin diye bende bu konuda cuk oturur bu söz

Adam daha ne yapabilirki

Benimde elimden telefon düşmez eşimin hiç elini tutmadım kan alınır Ken o da benim

Böyle bişey olsa eminim çok komik olurdu

O zaman çocukmuşsunuz ama büyümeniz gerek. Ben de kan verdim eşim odada bana baktı, kontrol altında tuttu süreci sadece. Elimi tutsun, beni pışpışlasın istemezdim zaten. Biraz değişmeye çalışın. Bu zaten hayatın merkezi olmadığınız anlamına gelmiyor. Allah korusun da sakat değilsiniz, ölümcül hasta değilsiniz. Bu kadar ilgi vereceği bir durum yok ki. Bence gereksiz tavır.

İkincisi de arkadaşınızla buluşmuşsunuz adam kapıyı telefonla açtı diye bozuluyorsunuz. Çiçekle mi açmalıydı? Yapmayın yani. Siz keyfinize takılıyorken iyi adam telefona bakınca tü kaka.

Birde hamile doğum falan yapacak o zaman ne yapacaksın konu sahibi korkutmak için demiyorum

Da eşine neden ikinmiyorsun mi diyeceksin hoş canın bu kadar tatliyken normal de dusunmezsin de

Allah ikinizin de yardımcısı olsun inşallah

Keşke bazilariniz birazcık daha hassas davransanız yorum yaparken . Biri bir şey dese de hemen lafımı sokuşturup iyice incitsem diye konu kolluyorsunuz resmen .
Benim de açtığım konularda iki uçta yapılan yorumlar oldu burda farklı olayları yaşamış ,hayatında eziyet çekmiş olan kadınlarda var sizin gibi pamuklarda buyumusleri de var

İşte bu yüzden farklı yorumlar geliyor ...

Farklı yorumlar gelmeli ki sizde yaptığınızin olumlu olumsuz dogru yanlış ayrımını yapın

Öyle kadınlar varki yorum yapan hiç dusunmeyecegin şeyi söylüyor bazen

İşte bakış açısı denilen şey tam da bu ...

Olumlu olumsuz her şeyi duyabilecegimi bilerek yazdım ama bazı mesajlar alenen dalga geçmiş. Garip ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…