Esim ve Telefonundaki Mail

Hiç ama hiç canını sıkma, bana öyle garip sitelerden mail geliyor ki anlatamam.. Mail adreslerimizi biz doğru düzgün sitelere yazıyoruz ama maalesef toplu olarak çalınıyor , için rahat olsun, kalbini karartma, tadını çıkart güzel günlerinin…

Deyil = Değil
Eyer = Eğer
Bahsettiyiniz = Bahsettiğiniz….

Eşinizin o forumda kullandığı Türkçe’si daha iyidir umarım…
O sitede herkes birbirinden tavsiye almaya da çalışıyor, gördüğüm kadarıyla erkekler yatak partneri bulmak için de yazışıyor. Telefon sizdeyken siteye girip şifremi unuttum deyin, mail gelirse şifreyi yenileyip kontrol edin neler yaptığını.

benim de bu sitede üyeliğim var ama eşimin haberi yok. çünkü saçma sapan sorularım da oldu. soru soruluyor cevap veriliyor. farklı kategoriler var. ama mesajlaşma bölümü de mevcut orayı kullanmıyorum. gizli soru sorarsan mesaj atamıyorlar, ben sorularımı gizli soruyorum.

soru sorup cevap verdikçe puanın artıyor. cevabın en iyi görüş seçilirse puan veriliyor. o yüzden exper ulaştınız diye mail gelmiş.

bence orda soru sorup cevap yazmasında sıkıntı yok. bence aldatma değil. bende cinsellik konusunda soru sordum ama eşim görsün istemezdim. ama mesajlaşma varsa o aldatmaya girer bana göre.

Dutlugundan beri o sitedeydim soru sorup, cevap yazılıyor. Bütün kategoriler var yani karma bir site. 6-7 yıl oldu terkedeli. Arada girip baktığım oldu ama site biraz bozmuş kendini. Bence bir kullanıcı adını öğrenin eşinizin, aldatmak kısmına girmez ama yinede nerelerde takılmıs, sormus, cevaplamıs bakmak gerek. Tabii özel mesaj kutusu da var bunun bunlar ince ayrıntı. Sadece kızlar değil erkeklerde var bu arada.

Bildiğim kadar kadinlarkulubu gibi bir site. Konu açiyor biri. Kizli erkekli cevaplar veriliyor. Burda da var cinsellik başliği

Yok hayir deyil ama icerisinde cinsellik bölümü var, orda yazilanlari okudum biraz tedirgin oldum. Saolsun arkadaslar siteyi detayli anlatinca girdim baktim detayli biraz rahatladim. Ama tabi hangi bölüme ne yazdi bilemiyorum.
Burda da cinsellik bölümü var. Eşiniz burayı okuyup tedirgin olsa haklı mı? Biri eşinin cinsel sorununu anlatsa ben cevap versem eşimi mi aldatmış oluyorum sizin bakış açınıza göre? Hani başkasının cinselliğini okuyup yorum yapmak aldatmak yazmışsınız ya o yüzden soruyorum

Önce dilimizde ğ harfinin mevcut olduğunu ve kullanabileceğini belirtmek isterim...Ğ harfi yerine y kullanma zorunluluğu 1 Temmuz itibariyle kaldırıldı..

O mailde mutlaka eşinin nick i vardır hatta o mailde bi linke tıklasaydın direkt foruma gidebilirdi...

Demekki eşin farklı kadınların cinsellik soru ve sohbetlerini merak etmiş...Herhalde kv görümce sorunlarını veya kına gecesi kıyafetim konularını okumak için girmemiştir

Kadınlar kulübü gibi bir site orasıda sadece erkeklerde kızlarda yazabiliyor orda bende arada okurum orda yorumlar daha çok burç yorumlarını okurum

Ay evet ya, gercekten kusura bakmayin, malesef türkce yazilim hatalarim cok var.
Ne yazikki kendi güzel ülkemizde deyilde baska bir ülkede eyitim aldim. Birde tabi telefonumun klavyesinde yumusak g ve bazi harfler olmadigi icin yazdiklarim yanlis ve hatali oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…