Yok ben yanlis anlattim ve yanlis anlasildim. Oraya üye yada yazmis diye beni aldatmis demek istemedim. Sadece nasil bir site oldugunu anlayamadim ilk basta, girdiyimde yazilan bazi seyler cok civik ve laubali geldi bana hepsi deyil bunuda belirtim. Ve özelden birbirlerine yazanlar veya özel bölgelerini anlatip beylerden fikir alan yazilar okudum. Icimden gecen ise benim esim eyer blyle yorumlar yaptiysa veya özelden görüsmeler yaptiysa bu tür icerikli yazilara bu aldatmakla esdeyer demek istedim cünki böyle bir davranisi benim icimi acitir ve istemem.sadece siteyi bilen varmi fikir almak icin yazdim. Tabiki sitede baska konularda var ama o an o konuyu gördüm ve incelemeden telasla yazdim.Yani benim de hoşuma gitmezdi böyle bişey. Ama orda cinsellik üzerine konular var diye eşiniz de yazmış anlamına gelmiyor ki. Direkt aldatma diye etiketlemeniz yanlış
Ve kesinlikle o site burasıyla bir değil mesaj kutunuz açık şekilde normal bir soruya dahi yorum yazsanız en az 10 erkek yürüyor akşamına. Genel olarak erkeklerin kızlara yürüdüğü bir mecra tabi sapıklık da diz boyu dm'den kölen olabilir miyim yazandan kilotlu çorap sever misin yazanına kadar her türlü pislik varBenim orada da üyeliğim var ve orada mesela gizli olarak da yorum yapabilirsiniz ya da kızlara dm şeklinde de mesaj atmış olabilir şifresi olmadan bunlara ulaşamazsın maalesef.
Siteye baktiysaniz buranin daha ciddiyetsiz ve kiz erkek karisik hali. Buraya uye oldugunuzdan kocanizin haberi var mi?Selam Kizlar
Benim sizlere danismak istediyim bir Konu var. Esimin telefonunda bir Mail dikkatimi cekti. Bir Siteye girmis ve Siteden Mail gelmis. Site adi Kizlar Soruyor ve gelen Mailde Xper puanina ulastiniz yaziyordu. Ben bu Siteye benim Telefonumdan girdim ve bir göz attim. Ama tabi beynim yandi, benim böyle bir sitenin varligindan dahi haberim yoktu. Cinsellik bölümünde neler neler yazanlar var akliniz hayaliniz durur. Telefonunda ve Mailinde hangi pye adiyla girdiyini bulamadim, Face‘den mi girmis yoksa normal internett sayfasindanmi bulamadim. Ne yazdigini nelere cevap verdiyini ögrenmek istiyorum. Ögreneyim ki gardimi ona göre alayim. Nasil ortaya cikarta bilirim bilen varmi?
Birde ben bayaga bir dagildim, bana göre aldatmakla bu. Benim esimin baska bayanlarla cinsellik üzerine paylasimlarda bulunmasi, onlarin cinselliklerini okuyup yorumlar yapmasi bence beni aldatmasi demek. Benmi yanlis düsünüyorum cok hassas davraniyorum?
Yorumlariniz icin simdiden cok tesekkürler.
Ben özgüvensiz deyilim ama özgüvene bagladiginiz icin galiba sizde özgüven problemi var.Ya ben kendi mailime bakmayı unutuyorum siz bu takipli enerjiyi nasıl buluyorsunuz. Aklıma geldi girip bakayım mailime bari. Hemen aldatılmaktan suphelenmeniz eşinizin vukuatı olduğundan mı yoksa ozguvensizliginizden mı?
Evet buraya üyeliyimi biliyor, hatta bazen okuyup etkilendiyim konular üzerinde konusuyoruz birlikte. Ama iste demek istediyim sey tam da bu. Onun benim pyeliklerimden haberi var ve konusuyoruz. Benimde onun üyeliklerimden haberim var. Ama böyle bir siteye üye ise bunu nicin saklama geryi duydu ben orda takildim. Ve icerikleri okudugumda dediyiniz gibi uygunsuz cok sey okudum. Haliyle kafamda soru isareti olustu. Bkrbirlerine özelden telefonda cinsellik yasama cabasinda olanlar falan var. Burda sadece sormak istedim bu siteyi bilen taniyan varmi diye. Kesinlikle ama bu konuyu konusucam esimle. Tesekkürler yorumunuz icin.Siteye baktiysaniz buranin daha ciddiyetsiz ve kiz erkek karisik hali. Buraya uye oldugunuzdan kocanizin haberi var mi?
Eger sadece konulara cevap yaziyorsa bence sorun yok ozelden mesajlasma varsa sıkıntı...
Cok tesekkürker aciklamalariniz icin, saklamasi zaten beni düsündürdü.Ve kesinlikle o site burasıyla bir değil mesaj kutunuz açık şekilde normal bir soruya dahi yorum yazsanız en az 10 erkek yürüyor akşamına. Genel olarak erkeklerin kızlara yürüdüğü bir mecra tabi sapıklık da diz boyu dm'den kölen olabilir miyim yazandan kilotlu çorap sever misin yazanına kadar her türlü pislik varyani ateşe odunla gitmek gibi oldu ama öylesine girdiğini düşünmüyorum ben şahsen öyle olsa zaten saklamaz
Anladim, cok tesekkürler.Benim orada da üyeliğim var ve orada mesela gizli olarak da yorum yapabilirsiniz ya da kızlara dm şeklinde de mesaj atmış olabilir şifresi olmadan bunlara ulaşamazsın maalesef
Bence iyice emin ol neler yapmış hatta kullanıcı adını biliyorsan bana özelden yaz ben tuzağa çekerim onuCok tesekkürker aciklamalariniz icin, saklamasi zaten beni düsündürdü.
Tesekkürler verdiyiniz bilgiler icin.Benim üyeliğim vardı bu sitede, birebir üyeler arası mesajlaşmalar çok oluyor, sadece konular açılıp okunsa iyi sohbet alanı da var özel. Eşinizin mailinden şifreyi sıfırlayıp bakın, ondan kolay ne var :) madem maillerine girebiliyorsunuz
Cok saol, ben onu bir gözlemliyim sonrada bu konuyu konusim en iyisi ondan bir dinliyim. Özelden normalin disinda yazismasi olmamissa veya üyeliyi yoksa ben evham yapmisimBence iyice emin ol neler yapmış hatta kullanıcı adını biliyorsan bana özelden yaz ben tuzağa çekerim onusonra sana atarım tabi ki güvenirsen ama bence şu durumda bile şüpheleneceğin bir durum var diyorum
Burdada var cınsellık .Ayrıca cınsellık ıcınde bırıne yardım amaclı yazmıs olabılır.Bızde burda bırbırımıze yazıoruz.Kimseyı aldatmıoruz.Çok saçma dusunuosunuz kusura bakmayın.Selam Kizlar
Benim sizlere danismak istediyim bir Konu var. Esimin telefonunda bir Mail dikkatimi cekti. Bir Siteye girmis ve Siteden Mail gelmis. Site adi Kizlar Soruyor ve gelen Mailde Xper puanina ulastiniz yaziyordu. Ben bu Siteye benim Telefonumdan girdim ve bir göz attim. Ama tabi beynim yandi, benim böyle bir sitenin varligindan dahi haberim yoktu. Cinsellik bölümünde neler neler yazanlar var akliniz hayaliniz durur. Telefonunda ve Mailinde hangi pye adiyla girdiyini bulamadim, Face‘den mi girmis yoksa normal internett sayfasindanmi bulamadim. Ne yazdigini nelere cevap verdiyini ögrenmek istiyorum. Ögreneyim ki gardimi ona göre alayim. Nasil ortaya cikarta bilirim bilen varmi?
Birde ben bayaga bir dagildim, bana göre aldatmakla bu. Benim esimin baska bayanlarla cinsellik üzerine paylasimlarda bulunmasi, onlarin cinselliklerini okuyup yorumlar yapmasi bence beni aldatmasi demek. Benmi yanlis düsünüyorum cok hassas davraniyorum?
Yorumlariniz icin simdiden cok tesekkürler.
Yalnız size şunu diyeyim. Eşinize gidip "hayatım böyle birşey gördüm bu nedir" diye sorarsanız eğer kötü niyetli kullanıyorsa da size bunu asla söylemez. En azından söylememeliCok saol, ben onu bir gözlemliyim sonrada bu konuyu konusim en iyisi ondan bir dinliyim. Özelden normalin disinda yazismasi olmamissa veya üyeliyi yoksa ben evham yapmisim
demektir. Ben ilk basta bayaga bir sok oldum o sitedeki bazi yazismalari okuyunca, ne bilim bana biraz fazlasiyla garip geldi orda yazilan bazi seyler. Cok acik ve sanki birbirleriyle flörtlesiyorlarmis gibi geldi. Belkide ben cok abarttim, yada ne bilim cokmu dar bakis acisina sahibim bilemedim. Burdaki yorumlari okuyuncada simdi kendimi sorguluyorum acaba benmi cok dar bakiyorum olaya diye.
Derdimi dinleyip yorum yazanlarada cok tesekkürler.
Ben senin bakış açını gayet normal buldum çünkü bizzat deneyimlediğim bir site o nedenle bu kadar rahat diyorum ki maalesef kötü bir durum. Eşine sorsan muhtemelen inkar edecektir. Zaten gizli açmış üyeliği de. Gizli de yorum yapılıyor soru soruluyor kim bilir ne yazdı ne çizdiCok saol, ben onu bir gözlemliyim sonrada bu konuyu konusim en iyisi ondan bir dinliyim. Özelden normalin disinda yazismasi olmamissa veya üyeliyi yoksa ben evham yapmisim
demektir. Ben ilk basta bayaga bir sok oldum o sitedeki bazi yazismalari okuyunca, ne bilim bana biraz fazlasiyla garip geldi orda yazilan bazi seyler. Cok acik ve sanki birbirleriyle flörtlesiyorlarmis gibi geldi. Belkide ben cok abarttim, yada ne bilim cokmu dar bakis acisina sahibim bilemedim. Burdaki yorumlari okuyuncada simdi kendimi sorguluyorum acaba benmi cok dar bakiyorum olaya diye.
Derdimi dinleyip yorum yazanlarada cok tesekkürler.
Site çift taraflı bir site orijinali girls ask guys yani kızlar erkeklere soruyor. Türkçesinde kızlarsoruyor.com olarak da erkeklersoruyor.com olarak da aynı siteye erişiyorsunuzBenim takildigim konu adamin kizlar soruyor da isi ne
Aldatma mi? Degil tabiki
Ama adam niye o ortamda? Jzjsjsj
Ne alaka bu çıkarımı neye dayanarak yaptınız ki özgüven kelimesini kullandığım için miBen özgüvensiz deyilim ama özgüvene bagladiginiz icin galiba sizde özgüven problemi var.
Değil tabiCok tesekkürler beni anladiginiz icin. Beni düsündüren haberimin olmamasi. Ve dediyiniz gibi burasi gibi deyil o site.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?