Esim ve Telefonundaki Mail

Yani benim de hoşuma gitmezdi böyle bişey. Ama orda cinsellik üzerine konular var diye eşiniz de yazmış anlamına gelmiyor ki. Direkt aldatma diye etiketlemeniz yanlış
Yok ben yanlis anlattim ve yanlis anlasildim. Oraya üye yada yazmis diye beni aldatmis demek istemedim. Sadece nasil bir site oldugunu anlayamadim ilk basta, girdiyimde yazilan bazi seyler cok civik ve laubali geldi bana hepsi deyil bunuda belirtim. Ve özelden birbirlerine yazanlar veya özel bölgelerini anlatip beylerden fikir alan yazilar okudum. Icimden gecen ise benim esim eyer blyle yorumlar yaptiysa veya özelden görüsmeler yaptiysa bu tür icerikli yazilara bu aldatmakla esdeyer demek istedim cünki böyle bir davranisi benim icimi acitir ve istemem.sadece siteyi bilen varmi fikir almak icin yazdim. Tabiki sitede baska konularda var ama o an o konuyu gördüm ve incelemeden telasla yazdim.

Benim orada da üyeliğim var ve orada mesela gizli olarak da yorum yapabilirsiniz ya da kızlara dm şeklinde de mesaj atmış olabilir şifresi olmadan bunlara ulaşamazsın maalesef.
Ve kesinlikle o site burasıyla bir değil mesaj kutunuz açık şekilde normal bir soruya dahi yorum yazsanız en az 10 erkek yürüyor akşamına. Genel olarak erkeklerin kızlara yürüdüğü bir mecra tabi sapıklık da diz boyu dm'den kölen olabilir miyim yazandan kilotlu çorap sever misin yazanına kadar her türlü pislik var yani ateşe odunla gitmek gibi oldu ama öylesine girdiğini düşünmüyorum ben şahsen öyle olsa zaten saklamaz

Siteye baktiysaniz buranin daha ciddiyetsiz ve kiz erkek karisik hali. Buraya uye oldugunuzdan kocanizin haberi var mi?
Eger sadece konulara cevap yaziyorsa bence sorun yok ozelden mesajlasma varsa sıkıntı...

Ya ben kendi mailime bakmayı unutuyorum siz bu takipli enerjiyi nasıl buluyorsunuz. Aklıma geldi girip bakayım mailime bari. Hemen aldatılmaktan suphelenmeniz eşinizin vukuatı olduğundan mı yoksa ozguvensizliginizden mı?
Ben özgüvensiz deyilim ama özgüvene bagladiginiz icin galiba sizde özgüven problemi var.

Siteye baktiysaniz buranin daha ciddiyetsiz ve kiz erkek karisik hali. Buraya uye oldugunuzdan kocanizin haberi var mi?
Eger sadece konulara cevap yaziyorsa bence sorun yok ozelden mesajlasma varsa sıkıntı...
Evet buraya üyeliyimi biliyor, hatta bazen okuyup etkilendiyim konular üzerinde konusuyoruz birlikte. Ama iste demek istediyim sey tam da bu. Onun benim pyeliklerimden haberi var ve konusuyoruz. Benimde onun üyeliklerimden haberim var. Ama böyle bir siteye üye ise bunu nicin saklama geryi duydu ben orda takildim. Ve icerikleri okudugumda dediyiniz gibi uygunsuz cok sey okudum. Haliyle kafamda soru isareti olustu. Bkrbirlerine özelden telefonda cinsellik yasama cabasinda olanlar falan var. Burda sadece sormak istedim bu siteyi bilen taniyan varmi diye. Kesinlikle ama bu konuyu konusucam esimle. Tesekkürler yorumunuz icin.

Benim üyeliğim vardı bu sitede, birebir üyeler arası mesajlaşmalar çok oluyor, sadece konular açılıp okunsa iyi sohbet alanı da var özel. Eşinizin mailinden şifreyi sıfırlayıp bakın, ondan kolay ne var :) madem maillerine girebiliyorsunuz

Cok tesekkürker aciklamalariniz icin, saklamasi zaten beni düsündürdü.

Cok tesekkürker aciklamalariniz icin, saklamasi zaten beni düsündürdü.
Bence iyice emin ol neler yapmış hatta kullanıcı adını biliyorsan bana özelden yaz ben tuzağa çekerim onu sonra sana atarım tabi ki güvenirsen ama bence şu durumda bile şüpheleneceğin bir durum var diyorum

Tesekkürler verdiyiniz bilgiler icin.

Cok saol, ben onu bir gözlemliyim sonrada bu konuyu konusim en iyisi ondan bir dinliyim. Özelden normalin disinda yazismasi olmamissa veya üyeliyi yoksa ben evham yapmisim
demektir. Ben ilk basta bayaga bir sok oldum o sitedeki bazi yazismalari okuyunca, ne bilim bana biraz fazlasiyla garip geldi orda yazilan bazi seyler. Cok acik ve sanki birbirleriyle flörtlesiyorlarmis gibi geldi. Belkide ben cok abarttim, yada ne bilim cokmu dar bakis acisina sahibim bilemedim. Burdaki yorumlari okuyuncada simdi kendimi sorguluyorum acaba benmi cok dar bakiyorum olaya diye.
Derdimi dinleyip yorum yazanlarada cok tesekkürler.

Burdada var cınsellık .Ayrıca cınsellık ıcınde bırıne yardım amaclı yazmıs olabılır.Bızde burda bırbırımıze yazıoruz.Kimseyı aldatmıoruz.Çok saçma dusunuosunuz kusura bakmayın.

Ben biliyorum o siteyi aynı burası gibi ama erkeklerin de dahil olduğu bir grup.. Ama erkeklerin büyük kısmı cinsellik tarafından sorumlu gibi.. Üye değilim ama gördüğüm kadarıyla öyle.. Hatta alttan alttan kızlara yavşayan, özele gel daha net anlatırım falan diyeni de okudum

Ne olursa olsun bence hiç hoş değil.. Bende olsam sevmezdim bu durumu ama aldatmayla eş değer mi orasını bilemedim.. Orada özel konuşma falan var mı, nasıl yapılır bilemem.. Eğer özelde kızlarla apır sapır muhabbetler yapmıyorsa ya da yapmamışsa aldatmak sayılmaz.. Özel konuşma var mı onu da bilmiyorum.. Üye olan biri çıkarsa sizi daha net bilgilendirecektir..

Yalnız size şunu diyeyim. Eşinize gidip "hayatım böyle birşey gördüm bu nedir" diye sorarsanız eğer kötü niyetli kullanıyorsa da size bunu asla söylemez. En azından söylememeli ki böyle durumlarda gerçeği söyleyeni de ben ne gördüm ne de duydum..

Ben senin bakış açını gayet normal buldum çünkü bizzat deneyimlediğim bir site o nedenle bu kadar rahat diyorum ki maalesef kötü bir durum. Eşine sorsan muhtemelen inkar edecektir. Zaten gizli açmış üyeliği de. Gizli de yorum yapılıyor soru soruluyor kim bilir ne yazdı ne çizdi

Benim takildigim konu adamin kizlar soruyor da isi ne
Aldatma mi? Degil tabiki
Ama adam niye o ortamda? Jzjsjsj

Benim takildigim konu adamin kizlar soruyor da isi ne
Aldatma mi? Degil tabiki
Ama adam niye o ortamda? Jzjsjsj
Site çift taraflı bir site orijinali girls ask guys yani kızlar erkeklere soruyor. Türkçesinde kızlarsoruyor.com olarak da erkeklersoruyor.com olarak da aynı siteye erişiyorsunuz

valla ben kocamın orda exper puanına ulaştığını görsem çok merak ederim neler yazmıştır diye. mesajlarını okumak isterim şahsen eminim o da benim kk da yazdıklarımı merak ediyordur , belki de okuyordur bilemiyorum şimdi. durduk yere aklıma takıldı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…