Esim ve Telefonundaki Mail

Bukadar abartmayin ya tabiki bakin ne yazmis ne konusmus birebir diyaloglara girmismi kizlarla diye ama sadece cinsellik degil belki baska konularla ilgileniyor. Aldatmak falan biraz daha ucun isterseniz :)

yani siteye girip de nasıl site olduğunu anlardınız

google a yazdığınızda binlerce sonuç gelir önünüze

ben deseydim ki eltimin dayısının gelini de eşini yakaladı, oradan genç kızlarla muhabbet kurup okul çıkışlarına gidip araba ile gezdirip ormanlık alanlarda takılıyormuş diye içiniz rahatlayacak mıydı

ben Kadınlar Kulübü nü eşimden öğrendim

çok ciddiyim, oğlum bebekken netten bir şeyler araştırırken burayı bulmuş, bana da söyledi ben de takıldım, sonra beğendim üye oldum yorum morum gidiyor işte

adam KK ya girerek beni aldattı ise helal olsun derim kendisine

yorum yapmış da içeriği önemlidir, bazen öyle konular var ki bezelyenin yanına pirinç pilavı mı bulgur pilavı mı konuları bile var salata mı cacık mı

O sitede bazı üyeler çok cıvık şeyler yazabiliyor denk gelişmişliğin var ama tabi eşinizin ne amaçla kullandığı da önemli sonuçta sizi rahatsız edecek şeyler yazdıysa kızmakta haklısınız

Burası gibi bir forum orasıda.
Üstelik orası sadece kadınlara özel değil.
Buradaki gibi birçok bölüm var illa cinsellik topiğinde takıldığını niye düşündünüz anlamadım.
Sizde foruma üyesiniz sizde eşinizi mi aldatmış oluyorsunuz?

Eşinizin mailine neden bakıyorsunuz? Bu güvensizlik niye? Bir siteye girdi diye işkilleniyorsunuz? Güvenmediğiniz adamla neden evlisiniz?
Valla ben hayret ediyorum. Ben eşimin telefonunu karıştırsam ertesi gün evi terk eder.
Bana da alakasız pek çok mail geliyor. Girmediğim halde arkadaşlık sitelerinde mail geliyor. Bu sebeple beni itham altında bırakacak biriyle Allah’tan evli değilim.

Kadınlar kulübü için de yaz internete,ekşi sozluge hemen karşına kızlık zarı ameliyati isteyen, 'evlenecegim,kocamı kandirmam lazim' diyen kızların sayfaları çıkar, bir cinsellik bölümüne girsen kadinlarin kendi deneyimini anlattığı topikler, hatta vajinusmus sayfalarında yardımcı olmak için detaylı anlatimlar... kocan mailinden KK 'da aktif üye oldugunu görüp "bu ne rezalet, benim karım yatak odamızı mi dillendiriyor,benim karım da mı kızlık zarı dikimi sayfalarında geziyor" diye size çatsa ne kadar yanlis olacaksa sizin siniriniz de o kadar yanlış olurdu.
İyi olmuş adama parlamadan sitenin o kadar kötü olmadığını farketmeniz:)

Kullanıcı adıyla arayınca yazdıkları çıkar zaten. Hem insan bazen Kendi yatak odasındaki performansi için de başka insanların yorumlarını okuyabilirler. Sonuçta evlenince bir anda güncelleme yuklenmiyor cinsellik bilgisiyle ilgili, okulu da yok biri eğitsin. İnsanlar da ne yapsın, okuyoruz işte yorumları, kişisel gelişim için yani sitede gezdiği yerlerden hoşlanmasan bile kavga çıkartma bence, birilerine ahlaksiz cümleler kalmadığı sürece

Hayırdır bu ne hiddet bu ne celal

Abartmak saptırmak bunları siz yaptığınız için konu acmisiniz kızlar soruyor diye yazsanız nasıl bir yer olduğu çıkar linkten bile baktıysanız zaten görürsünüz sizde buraya yazıyorsunuz bu aldatma mi durduk yere esinizle sorun çıkarmayın dedik kötü mü ettik asıl yorumu iyi okusaydiniz bu denli öfke yapmazdınız

Ha yorum söyle kötü böyle kötü olsaydı bizim dediğimize göremi hareket edicektiniz
Sitenin adı belli eşinizin niki belli girer bakarsınız kendiniz görmüş olursunuz artık nasıl bir tepki verecekseniz de verirsiniz

Orası karma bir bölüm sadece cinsellik değil her türlü konuda yazılar sorular var öncelikle kesin üyelik mi emin misiniz öyle mail geldiyse mail içeriğinde üyelik adı vardır yoksa eğer spam olarak gelmiştir

Ben biraz aşırı tepki verdiğinizi düşündüm
Kizlar soruyora uye degilim ama nasıl ki bir sey ararken kk çıkıyorsa kızlar soruyor da çıkıyor
Ben de google sayesinde birkaç kez denk geldim ve okuduğum konularda erkeklerin yorumlari gayet mantıklı gelmişti
Bence aldatiyor diye kendinizi doldurmaniz ya da mailini okumaniz bile bir güven sorununa işaret ediyor. Bu şüphe neden, eşinizin bir vukuati ya da sizi uzen bir yönü mu var?

Ha bide gardımı alayım dediniz
Siz gardımı alayım derken eşiniz gardını almasın telime baktin niye karıştırıyorsun sana ne diye

Esimin oyle bir üyeliği olsa bozulur muydum? Hayir. Saklasa bozulur muydum? Evet. Yani aramizdaki iliski çok rahat. Onun mailinden aldim üyeliği. Onun faceinden giriyorum her yere. Yapılan isler degil saklanmasi itici.
Ama ama ama belki de sahte bir maildir. Iyi arastirmak lazim karşımızdakini rencide etmeden.

İyi de adam saklamamış ki. Yani ben kaç tane siteye üyeyim bilmiyorum gerçekten. Her birini eşimize mi bildirmemiz gerek.

Mesela ben bu siteyi önceden de takip ediyordum özellikle bir konuya cevap vermek için üye oldum.

Eşi de bir arabayla ilgili soru soran birine cevap vermek için üye olmuş olabilir.

Bilgilendirme de yapıyoruz ki zaten forumlar karma konulardan oluşuyor.

Konu sahibi fazlasıyla abartmış.

Orda sadece cinsellik konuşulmuyor ki.
Sen nickini öğrenip bir arat bakalım neler yazmış
Kadınlar kulübü gibi bir yer değil burda sadece kadınlar var
Orda genelde ergen tipler falan genç kızlar
Bende olsam hoşuma gitmez eşimin böyle bir sitede yazması

Dediğiniz mailde kullanıcı adı vardır
Yalnız bu aldatmak değil de Baska birsey yani nasıl desem salak mı ne afedersin

Orası da bir forum. Tıpkı burası gibi. Eşiniz sizin KK üyesi olduğunuzu bilse, eyvah cinsellik forumu da var karım kesin beni aldatıyor mu demeli?

Yok hayir deyil ama icerisinde cinsellik bölümü var, orda yazilanlari okudum biraz tedirgin oldum. Saolsun arkadaslar siteyi detayli anlatinca girdim baktim detayli biraz rahatladim. Ama tabi hangi bölüme ne yazdi bilemiyorum.

Tesekkürler, önce bir sakince gözlemlic dediyiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…