- Konu Sahibi xxfearless
-
Arkadaşı versin cevabını derken anlayamadımÖyle olsa bile ona ne ki arkadaşı versin cevabını.
1 yıldır evliyiz. ekran göruntusunu saklamıyor ben rastgele gördum kuzenıne daha biz evlenmeden önce atmıs olay eski ben yeni gördüm ama arkadasımla bu süre zarfında hep görüsmehye devam ettim suan gecen aralıklarda aralarında bisey olup olmadıgı kuruntusunu yapıyorum veya oldumu birbirlerine yazıldılarmı diye bu eskiden olmus olsa bile suan görüsüyoruz o yüzden
Yani diyelim ki konu sahibi erken olduğunu düşünüyor ve kız da bunu biliyor, eşi olacak kişiye bunu söylemesi manasız. Arkadaşının söylemesine müsaade etmesi gerekir.Arkadaşı versin cevabını derken anlayamadım
Bu mantıklı bence. Ama eşinin konuşmaları silmiş olması beni bu ihtimalden uzaklaştırıyor. Üstelik sadece o kısmı silmiş. Bir de eşi de o ekran görüntüsünü kuzenine atmış.Belki evlenme teklifi organizasyonu için arkadaşınızla iş birliği yapacaklardı ama arkadaşınız fearless erken olduğunu düşünüyor evlilik için felan diye söylemek için atmıştır konuşmalarınızı
kız arkadasın neden konuşmalarınızı ona atıyor burda bi art niyet var ve kocanın onun hakkında bu kadar vicdanlı düsünmesi de bi kafa karıstırdı. büyüj ihtimalle kız arkadasın kocana karsı biseyler hissediyo ve kocan da bunun farkında ki sana daha sıcak davranmıs uzak dursun diye ikisine de güvenme benden söylemesiMerhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. 1 haftadır içim içimi yiyor. Kendi kafamın uydurması mı yoksa gerçek mi artık algılayamıyorum.Lütfen yardımcı olun.Anlatıyorum.
Üniversiteden beri çok yakın bi arkadaşım var.Nişanımda düğünümde her özel günümde yanımdaydı ve bana hep yardımcı oldu.Ona karşı bu zamana kadar kendimi hep mahcup hissederdim.Ta ki bu olaya kadar..
Şuanki eşimle üniversite yıllarımdan beri beraberiz.Eşimi ilk tanıştırdığım arkadaşımda bu kız.Kızın adı gülce olsun.Gülcenin hep bi ailevi sıkıntıları var.Gülce genelde erkeklerle daha samimi ve çok fazla erkek arkadaşı var olan biri.Hal böyleyken eşimle de normal arkadaşlığına devam ediyordu.Yani bana nasılsa eşime de aynıydı.Düğünümde nişanımda hep birlikteydik.Ben kıskanç birisi değilim ve bu zamana kadar hiç böyle şüpheye düşmedim.Hatta 2 ay önce evimize misafir olarak geldi ve 2 gün kaldı.Eşim bana hep sıcak davranır fakat Gülcenin yanında ekstra bi sıcak davrandı.Ben hiç farklı bidüşünceye girmemiştim.Gülceye erkek arkadaşını felan ayarlamaya çalıştı.Eşimden şüphem yok.Eşim arkadaş olarak görüyor, ben buna eminim.1 hafta önce eşimin telefonuna bakarken bi ekran resmi gördüm eşim kuzenine göndermiş daha önceden farketmemiştim. Ekran resmi de Gülceninde olduğu oda arkadaşlarımızla olan gruptaki konuşlamarımızdı. O yıllarda eşimle ilgili yaptığım bi eleştiriydi.Bu konuşmayı ekran resmi almış ve benim iznim haberim olmadan eşime yollamış.Eşim Gülceyle olan konuşmalarını sildiği için ne konuştuklarını bilmiyorum.Gülceyle her zaman konuştuğumuzda bizim iyiliğimizi isteyen bi kız.Benim kötülüğümü istemeyen biri neden eşime göndersin sizce kuruntu mu yapıyorum eşim bunu niye silmiş olabilir yanlış mı düşünüyorum.Eşim kızın hakkında da sevgiye muhtaç olduğunu düşünüyor çok rahat kafalancak kız oldugunu düşünüyo ama bana olan sevgisine inancım tam.Sizce bu kuruntu mu artık uyuyamıyorum düşünmekten
Diyorum ki belki bir organizasyon yapılacaktı ve (gülce diyelim kıza) gülce arkadaşının evlilik için henüz erken olduğunu düşündüğünü biliyor ya konu sahibinin eşi de gülmeden yardım istedi ise gülce böyle bir organizasyon yapılmadan önlem almak için söylemiş olabilir diyorumYani diyelim ki konu sahibi erken olduğunu düşünüyor ve kız da bunu biliyor, eşi olacak kişiye bunu söylemesi manasız. Arkadaşının söylemesine müsaade etmesi gerekir.
bende ilk etapta kıza hesap sormayı düşünüyorum. kocamı korumaktan falan değil sonrasında ona da sorucam hesabınıÖnce arkadaşın bildiğin haini kafe gibi bir yere çağır çıkar kanıtı göster, ağzına mıç.
Sonra kocan olacak sersefili evde perişan et. Bir daha arkandan kazan kaynatamasın ş...sizler. Ay çok sinirlendim.
Ya işte ben de diyorum ki Gülce bu olaya hiç müdahil olmamalıydı. Adam sorduğunda arkadaşının reddedeceğini biliyor olsa bile arkadaşına alan açmalıydı. Yani bu ihtimal bile sinir bozucu bence onu söylemek istedimDiyorum ki belki bir organizasyon yapılacaktı ve (gülce diyelim kıza) gülce arkadaşının evlilik için henüz erken olduğunu düşündüğünü biliyor ya konu sahibinin eşi de gülmeden yardım istedi ise gülce böyle bir organizasyon yapılmadan önlem almak için söylemiş olabilir diyorum
Konu sahibinin eşinin gülceyle hiç mesajlaşması yok ki yakınlarda belki o zaman bu organizasyon için konuştular ve mesajlar silindi .Konu sahibi görüntüyü eşi kuzenine göndermiş orada görmüş.Bu mantıklı bence. Ama eşinin konuşmaları silmiş olması beni bu ihtimalden uzaklaştırıyor. Üstelik sadece o kısmı silmiş. Bir de eşi de o ekran görüntüsünü kuzenine atmış.
Neyse konu sahibi sormadan bilemezsiniz. Siz eşinize sorun bence.
Sor, eveleyip gevelemeden makul bir şekilde mantığa uygun bir cevap verirse amenna ama diğer türlü arkadaşlık bağını kopar derim. Böyle arkadaşlık olmaz olsun. Eşin için de aynı şeyi düşünüyorum.bende ilk etapta kıza hesap sormayı düşünüyorum. kocamı korumaktan falan değil sonrasında ona da sorucam hesabını
evet bana sorsun gulceye niye soruyor ki onu demek istemişArkadaşı versin cevabını derken anlayamadım
Hanımefendi size sürpriz organizasyon yapılacaksa eğer size nasıl sorsunevet bana sorsun gulceye niye soruyor ki onu demek istemiş
ben bunu nası meydana cıkarıcam aralarında bişe olduysa yada varsa
ortaya cıkarmak icin ugrasmana gerek yok bu olayın ortaya cıkması gibi ortada bisey varsa o da elbet cıkar ama daha temkinli ol arkadasına ve esine karsıben bunu nası meydana cıkarıcam aralarında bişe olduysa yada varsa
Burda suç esinizde direk size soylemesi gerekirdi arkadaşın bana böyle bisey gönderdi diye madem kimsenin aklında kötü niyet yokbedne böyle dusunuyorym sonucta benım arkadasım neden benım cevabımı eşime atıyor eşim sorsa bile yani suc yani bu
uyarı geldi o hesap hakkındaBu arada arkadaşımgarciass 'ı konunuzdan engellemişsiniz. Yeni üyesiniz ve üyeleri engelliyorsunuz. Bana biraz troll gibi geldi. Üye engellemenizin sebebi ne ola ki?
cok iyi niyetlisinizBelki evlenme teklifi organizasyonu için arkadaşınızla iş birliği yapacaklardı ama arkadaşınız fearless erken olduğunu düşünüyor evlilik için felan diye söylemek için atmıştır konuşmalarınızı
Üzgünüm, bana geçmedi. Size kolay gelsinuyarı geldi o hesap hakkında
Gülcenin kocanizda gözü var. Kocanıza direkt sorun aciklasinMerhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. 1 haftadır içim içimi yiyor. Kendi kafamın uydurması mı yoksa gerçek mi artık algılayamıyorum.Lütfen yardımcı olun.Anlatıyorum.
Üniversiteden beri çok yakın bi arkadaşım var.Nişanımda düğünümde her özel günümde yanımdaydı ve bana hep yardımcı oldu.Ona karşı bu zamana kadar kendimi hep mahcup hissederdim.Ta ki bu olaya kadar..
Şuanki eşimle üniversite yıllarımdan beri beraberiz.Eşimi ilk tanıştırdığım arkadaşımda bu kız.Kızın adı gülce olsun.Gülcenin hep bi ailevi sıkıntıları var.Gülce genelde erkeklerle daha samimi ve çok fazla erkek arkadaşı var olan biri.Hal böyleyken eşimle de normal arkadaşlığına devam ediyordu.Yani bana nasılsa eşime de aynıydı.Düğünümde nişanımda hep birlikteydik.Ben kıskanç birisi değilim ve bu zamana kadar hiç böyle şüpheye düşmedim.Hatta 2 ay önce evimize misafir olarak geldi ve 2 gün kaldı.Eşim bana hep sıcak davranır fakat Gülcenin yanında ekstra bi sıcak davrandı.Ben hiç farklı bidüşünceye girmemiştim.Gülceye erkek arkadaşını felan ayarlamaya çalıştı.Eşimden şüphem yok.Eşim arkadaş olarak görüyor, ben buna eminim.1 hafta önce eşimin telefonuna bakarken bi ekran resmi gördüm eşim kuzenine göndermiş daha önceden farketmemiştim. Ekran resmi de Gülceninde olduğu oda arkadaşlarımızla olan gruptaki konuşlamarımızdı. O yıllarda eşimle ilgili yaptığım bi eleştiriydi.Bu konuşmayı ekran resmi almış ve benim iznim haberim olmadan eşime yollamış.Eşim Gülceyle olan konuşmalarını sildiği için ne konuştuklarını bilmiyorum.Gülceyle her zaman konuştuğumuzda bizim iyiliğimizi isteyen bi kız.Benim kötülüğümü istemeyen biri neden eşime göndersin sizce kuruntu mu yapıyorum eşim bunu niye silmiş olabilir yanlış mı düşünüyorum.Eşim kızın hakkında da sevgiye muhtaç olduğunu düşünüyor çok rahat kafalancak kız oldugunu düşünüyo ama bana olan sevgisine inancım tam.Sizce bu kuruntu mu artık uyuyamıyorum düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?