Eşim ya da sevgilim istemiyor ama ben.......yapıyorum

yakası açık giyme der ben giyiyorum
pazara giderken makyaj yapma der yapıyorum
bu kadar sigara içme der ben içiyorum
pc başında çok durma der ben duruyorum
salatayı yağlı yapma der ben yapıyorum
bağırarak konuşma der ben bağırıyorum
ohhh iyide yapıyorum :roflol::teytey:sırnaşık şey

Aynen vallaaaa,ayni beni anlatmissin bravo,o hakediyor ama...

benim eşimde sigara içme diyor içiyorum biraz kendine bak ev işlerini bırak diyor titizim napım saçlarımı sarıya boyamamı istemiyor boyuyoyrum seviyorum napim,ama eşimi çok seviyorum bitanedir o

yemek ye hasta oluyosun bünyen zayıf diyo , canım istemiyo yemiyom :asigim:

düşük bel giyme, belin açılıyo diyo, giyiyom (aşkım sen varsın yanımda sadece önemli değil diyip şirinlik yapıyom:dance: , normalde dikkat ederim :teytey: ) a.s

makyaj yapma diyo, yapıyom :roflol:

ben herşeye tamam aşkım diyorum da :roflol: gene yapmak istediklerimden geri kalmıyom :roflol: :roflol:

nişanlımı çook ösledimmm kıslarrrr.... :asigim: bi gelsin boynuna sarılcam sımsıkı hem de....

bizimki bi de KK da cinsellik bölümüne çok takılma abuk subuk şeyler okuyosun kızıyorum diyo ben de aaa buna da mı karışçan şurda kız kızayız öğreniyorum işte bişeyler fena mı diyorum jeyyar

sigara içme diyor , içiyorum ( kendisi içiyor ama )
biraz kilo ver diyor ben aksine daha ,çok yiyorum ( o yemek yemeği sevmez )
kendine cıvıl cıvıl kıyafetler al diyor , almıyorum ( alışverişi sevmiyorum )
saçını kestirme diyor , kestiriyorum
O na inat mı yaşıyorum ne :))

benden habersiz sitelere üye olma diyor oluyorum ama asla kötü ve zararlı siteler değil sonradan şifrelerini falanda unutuyorum ama üye oluyorum üye olmamda pek bi işe yaramıyor

ben evdeyken eşortmanlarını giyme der ben giyerim napayım üşüyorum derim bazen sinirlenir dışarı çıkmak yasak otur evde der ama ben ertesi gün yine çıkarım kızdığında surat asma der ama ben asarım konuşmam arkanı dönme koynumda yat dr ama ben fırsatlayıp arkamı dönerim çocuk istiyor şartlarımı yerine getirki doğayım diyorum benim öyle abartılacak çekilmez huylarım yoktur,ama onunkilerini saymaya kalksam ........onun iyiliği için yapma dediğim herşeyi yapıyor

valla küsmemi ve suratımı asmamı istemez
birlikte alışveriş yapmamı istemez
haksızken çok fazla konuşmamı istemez
daha bir sürü var ama aklıma gelmiyoorr

etrafı dağıtma diyor dağıtıyorum
bi söylediğini bidaha söyleme diyor söylüyorum
beni çileden çıkarma diyor çıkarıyorum.
ohhh iyi yapıyorum

Sigara Içme Diyor Ama Ben Içiyorum Birak Diye Baski Yapmaya çalişiyor Aa Sökmüyor Iştee

bişeyler alırken karar verememe
ve gezmeye çok kızar ama napıyım bende bi bakmam lazım daha neler var diye
kararsız olmama kızar ama ben genelde bazı şeylerde kararsız kalırım
biyerim ağrıyınca ağrı kesici içmemi ister ma ben genelde içmem

aglamama kizar ama ben yine aglarim, ben birseye sinirliysem bana cevap yetistirme der ben dirdir yine cevap veririm, evdeyken süpürgeyi acma der ama ben acarim

saçlarını baglama açık kalsın diyor ama ben baglıyorum...seni seviyorum diyor ama ben seni daha çok diyorum..........

dudak etlerini yeme diyor ben devam tabi hatta gördügünde dudagımı çekiyor artık
gece yatmadan sigara içme içtigin yeter diyor ben aynen devam
aklıma gelirse yazarım yine şimdilik bu kadar...

ay ben bisey bulamadim ya, durun bi dusunmem lazim:uhm:
yoksa yoksa ben kocamin her dedigini yapiyormuyum şakkıdı:roflol:

yemek ye der yemem zorla yedirir yemediğimde küser kendide kalkar yemez sinirliyken beni yatıştır gönlümü al der yapamam gün içinde ara özlüyorum der aramam fazla dışarda dolanma der dinlemem geç uyuma der geç yatarım sitelere üye olma der olurum dudağımda krem bile görse kızar sürme der ama yine de sürerim kızdığım zaman susma der susarım işte böylee :icecream:

Oje sürme , tırnakların doğal görünsün
Çorapsız dolaşma üşütürsün
Sigara içme
Beni çocuk gibi azarlama
Düğmelerimi dik

vıdı vidi vudu :)) hiçbirini de yapmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…