Eşim ya da sevgilim istemiyor ama ben.......yapıyorum

sevgilim
=arkadaşın dahi olsa bir erkekle yalnız başına aynı yerde kalma dio ama ben 3gün önce sınıf arkadaşımın evine gittim sadece ikimiz vardık film izledik,
=internete girme dio giriom,
=rap dinleme dio dinliorum,
=albüm çıkarma dio rap albüm çalışmalarıma başladım,
=çarşıya gitme dio kız arkadaşlarımla gidiom,
=telefonda erkek ismi kayıtlı olmıcak sınıf arkadaşı bile olsa dio ben kaydediom,(sevgilim sorunca amcamın oğlu diom :) ),
=makyaj yapma dio yapıom,
=anlıcağınız saymakla bitmessssssssss :))

her şeye ağlama diyor ama ben hemen muslukları açarım, sonra surat asmama ve laf yetiştirmeme sinir olur kavga çıkar ama yinede susamıyorum içimdekini dökerim

sonra laf söylerim dilde pabuç gibi der
ama her lafa verilecek bir cevabım vardır bilmez:)

Gece erken yat - yatmiyorum, yatamiyorum napimfisfisfis
Kapiyi her calana acma, once goz deliginden bak tanidiksa ac, degilse kesinlikle acma diyor ama ben aciyorum napim kapidami beklesin millet belki onemlidir.
Yemegini dogru ye diyor, ben abur cuburla gecistiriyorum.:lepi::teytey:
Bir yere giderken, yeni bir ise baslarken veya hayatinda en ufak bir degisiklikte herzaman haberim olsun diyor - haber vermiyorum herzaman.Unutuyorum napimfisfisfis
Herseye aglama diyor, sen aglayinca benim durumumu hic dusunmuyorsun senden daha cok uzuluyorum diyor ama cok fazla duygusalim elimde degil.
Tartistiktan sonra haksizsan gel hemen bana saril ben yumusarim diyor
Suratini asma diyor kizginken - asiyorum

Simdilik aklima gelenler bunlar..
Birde evlendikten sonra baska istekleri ve yasaklari varmis beyfendinin onlarida yazayim;
Suan onunde baban var, kiyafetlerine karisamam ama evlendikten sonra cok fazla acik giymek yokmus (halbuki ben hic acik giymem, sevmem acikligi, adam bizi carsafa sokacak herhalde:roflol:)
Eger ev isleriyle disari isini ayni anda yurutemiyorsam calistirtmazmis. Yok efendim yoruldum yemek yapamam gibi laflar edersem ev hanimi olabilirmisim sadece (bu konu uzerine kesin tavrimi belli ettim, BEN CA-LI-SA-CA-GIM, sadece ev hanimi olamam, aliskinim calismaya, iki iside bir arada yuruturum dedim birsey diyemedi:teytey:)
Son olarakta "sen istanbul'a gel sana kurallar koyacagim" dedi, yok yaaa dedim ne kuraliymis, gelince gorursun dedi, hadi ordan dedim guldu kis kisklava:

Tek bir dedigini yapiyorum ve omrum oldugunca yapacagim;

Beni sadece sev, baska birsey istemiyorum senden diyor, ve ben gercekten onu cok ama cok seviyorumcoksekeriremsu

Son düzenleme:
eşimin bana yapma etme dediği yok ama benim varrrr:dilcikar:
sigara içme
altılı oynama
pantolonunu yere atma
kül tablasına dikkattttt
bulaşıkları ortada bırakma
onu unutma bunu unutma
yavrum ya ne eziyet ediyomuşum haberim yokŞeniz

aileme laf etme diyo ediyorum ( onlar bana neler ediyo az bile yapıyorum)
herkesle iyi geçinir eşim kimsenin tavuguna kış demez eleştirme kimseyi diyo eleştiriyorum
surat asma diyo bazen oluyo napıyım
aslında hiç bişi yapıyorum ben sevgili kocam bak ne kadar iyi bir eşim ben :))

betona basma der ama basıyorum
yemek saatını gecırme der ama gecırıyorum

aglamadan anlatmaya calıs der ama susamıyorum
kusmeyelım hadı barısalım der ama barısamıyorum
sonunda cıldırır bagırmaya baslar kendımı kılıtlerım odaya ya da banyoya
ac der acmam banyonun kapısı kırdı zaten sınırden
sonra da sen bana cok kotu davranıyorsun dıye aglama kısmından basa donuyorum
velhasıl aslında cekılmez bırı oldugumu bılıyorum

-- tartıştıktan sonra surat asma diyo (asıyorum suratsızlığım çekilmez) genel problem buu galiba
--sigara içmediğimi sanıyo yanı arasıra içtiğimi sanıyo (be bunu yazarken bile içiyorum)
--dekoltene dikkat et diyoo (sırt ve göğüs dekoltesinden vazgeçemiyorum)
aaa yaptıklarımda var onlarda
-- kilo al deyo valla alıyomm
-- topuklu yakışıyo giysene dedi acı çekiyorum ama giyiyorum şimdiden yanına gittiğimde rezil olmayayım diye
ama var yaaa ben onu çokk seviyorum kızdığında adımı sölese bilee

benim herşeyime karışıyor
o artı ailesiKötü Kazen
biz zaten siyahla beyaz kadar ayrıyız
ama ben yapma dediklerini yapmıyorumyasakkelime
çünkü laflarını kaldıramıyorum artık
tek yapamadığım şey sigara
bırak diyor hakaret ediyor
hakaretlerini yiyip oturuyorum
bırakamıyorum bir türlü
senağlama

bana sigara içme demiyor.yeme şu sigarayı dior....dinlemiorum,daha çok içiorum:roflol:
üstünebaşına dikka et diyor ....ama benyine bildigimi okuorum.sırnaşık şey
kızdıgımda neeeeehh die bagırma dior..ben bagırıorum:lepi:
surat asma dior...inadına asıorum(napimhuyum bu başka türlü anlatamıom kızdımı):roflol:
makyaj yapma dior.....hergün farklı malzemelr alıorum.(kızıor ama dinlemiorum):icecream:
dükkanın önüne çıkıpta oturma içerde dur diyor...ama çıkıorum(hatta şimdi geldim)
kısa etek giyme diorrr...ama ben çok seviorummmmm
oooooooooooo daha hangisini anlatim herşeye karışıor..bazen ninem karı gibi herşeye karışma diorum..
klava:

Son düzenleme:
ahhh ahhhh biz eşimle yerleri değiştirmişiz de haberim yokmuş :bbo:

genelde ben bişeyler için uyayırırım yapme etme derim eşime sengözlerimebaksanab

çok kahve içmemi, çok uyumamı istemiyor ama dinlemiyorum tabi bir de yapmamı istediği halde benim yapamadıklarım var mesela spor yapmak gibi, amaan kısaca o sağlıklı yaşam delisi ben sağlıksız yaşam.. naniknanik

hmmm

tartıştığımızda surat asmamı istemez hemen sarılır öper böyle yapma diye bende inat ederim istediğimi yaptırırm laelaelaelaelae
Tabi onu üzmeden şakasına coksekeriremsu

valla yazamma grek yok siz yazsmıssını benimkinide bide sigara içmeme kızdıgını eklersek tamam

cok ınatsın dıo arada kızımla ınatlasıp bagırıom sınır oluyo (daha 3 yasında ama arada bagırmazsan olmaz) anlamıo ewın ıcınde sortlu pıjamayla dolasma dıo ee dolasıom
bıkı degıl mayo gıy dıo olmaz bıkını gıycem dıom. tv nın sesını bıraz kıs dıo yok dıom.
saclarımı dokuyosun benı delı edıyosun dıyo......
bende oooo askım benım ıcın delı olma bende SENI SEVIOM dıom..:)

sinirlendiğimde kapıları çarpıyorum çarpma diyoo :dilcikar:
bazen saf düşünüyorum herşeyi onu yapma der yaparım elimde olmadan :roflol:
kendini yorma ev işi yapma der ama ben gene yaparım,hıhh adam bilmiyoki evin pis halini daha görmediği için bu kadar kolay sölemesi
ayy daha vardır elbett ama aklıma gelenler ilk bunlar oldu

Ağlama öyle herşeye,takma kafanı herşey olacağına varır der ben takarım da ağlarım da,eve hava kararmadan dönmemi ister ama napim bazen olmuoo sonra açık giyinme der bence açık olmayan şeylere giyerim sonra söylediğinde aşkımmm ama derim yine sinir olur yapma bunu der,sinirlendirip sonra şirinlik yapma bana der yaparım oooo o kadar çok ki deli oluyor bana delisırnaşık şey:roflol:

çok uyuma der,çok çok uyurum
terliksiz gezme der ben çıplak ayak gezmeye bayılırım genelde giymem
dar ve beli açılacak şeyleri giyme der uymaya çalışsamda arada sırada giyiyorum
banyodan çabuk çık der asla çabuk çıkmam ,çıkamam
internetten müzik dinleme kotayı dolduruyorsun der ama ben dinlerim:))
onsuz biryere gittiğimde ulaştığımda aramamı ister ama ben her defasında unuturum aramam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…