Eşim ya da sevgilim istemiyor ama ben.......yapıyorum

o bana şunu yapma, bunu yapma demez (çünkü umursamaz biri,duygusuz)..(keşke dese,ben yapma dediğini yapmamaya özen gösterirdim.)

bense ona şunu yapma ,bunu yapma dediğimde inadına yapar (bu huyu yüzünden ondan çok soğudum ,maleseff..)

Arkadaşlariyla dişari çiktiktan sonra yanima geldiğinde suratini asma diyor ama ben asiyorum saçlarini toplama diyor ama ben topluyorum onu sinir etmek çok hoşuma gidiyor :)

sigarayı bırak diyo ben bıırakmıyorum. zaten günde 2 taneden fazla içmiyorum, hatta bazen unutuyorum hiç içmiyorum ama hala bırak diyo.. ben de sinir oluyorum, o da sinir olsun die bırakmıyorummmm :lepi:

kırmızı oje ve ruj sürme der ama ben ona kızdığım zamanlar inadına sürerim.
zayıflamak için ne duyarsan içme der.ben içerim.(gizli gizli).
gereksiz şeyler alma der ama ben dayanamam ne zaman ucuzlukta bişeyler bulsam alırım.ve çoğunu hiç giymem.(haklı).
sabahları aç karınla sigara içme der ama ben içerim.(yine haklı).

Herseye küsme diyor ama ben zoruma giden birsey olursa küsüyorum.
Surat asma diyor ama ben yine zoruma giden birsey olursa hemen suratim asiliyor.

kıyafete süse püse çok para harcama diyo ama ben hrcıyorum 2 dk sonra pişman oluyorum dolap doldu taştı artık kendine dikkat et hasta olma diyo ama ben hiç dikkat etmiyorum hep hasta oluyorum sonrada bir güzel azar işitiyorumm:96::96: ve aynı şekilde şu inadını bırak diyorrr gerçi önceden çok daha fenaydım herşeye küser surat asar yemek yemezdim yavaş yavaş bıraktım sadece inadım var yine onu da bıraksan süper olucak diyo ama bende küstüğümü kırıldığımı o şekilde anlatıyorum işteee napıyımmm .. giysi konusunda çok haklı valla dayanamıyorum almıycam diyorum yine gidip alıyorm. bi ara sigara krizimiz vardı .içme diyodu ben habire sigara istiyodum.bu son diyodum.ama hiç son olmuyordu . dayanamıyodu brtanemde izin veriyordu neyse ki kendim tiksindim de bıraktım çok üzdüm sinir ettim sigara yüzünden ..zaten bende aşkımın dediğinin tersini yapmam o sölemesede napıcağımı biliyorum da şu alışveriş işini gerçekten çok abartıyorummmmmm

Son düzenleme:
dekolte giyme diyor ama bluzlarımı çöpe mi atayım mecburen giyiyorum
kırmızı ruj sürme diyor ama benim bütün rujlarım kırmızı tonu, mecburum buna da
karanlık basmadan evde ol diyor, ama topuklularla eve yetişemiyorum elimde değil
bana bağırma diyor, o zaman bağırtmasın o da kendi suçu

cok guldum bana supersinn

Nişanlım ondan habersiz biryere gitmeme içerliyor bazen kızıyor ama ben gittikten sonra haber veriyor daha sinirlendiriyorum.. bu da benim hoşuma gidiyor:107:
Kot Pantolon giymemi istemiyor ama ben giyiyorum..
laf sokma diyor ama laf soktugumdaki o surat ifadesini görmek icin laf batırıyorum ..:107:
Kıskandırmak icin söyledigim bir kaç nükteme kızıyor ama beni kıskandıgında mutlu olabilmek icin sık sık yapıyorum ..:)

Son düzenleme:
ben degil ama yapma dedikce esim sigara iciyorr eskiden umursamazdim icmezdi yada azaltmisti ama bu ara icme dedikce inat gibi iki uc arka arkaya icio

Ağlama der - ağlarım
surat asma der- asarım
makyaj yapma der - yaparım
saçlarını boyatma der - boyatırım
kotları dar alma der - alırım
herşeye cevap verme der - veririm

napıyım oda herşeye hayır diyor

eşimin yapmamı istemediği birşeyi yapmam.oda zaten bana karışmaz.benim neyi,nezaman ,nasıl,ne şekilde yapacağımı bilir.onaylar...........

dır dır
mini etek
saçlarımla uğraşmak
kilo almak
cinsiyeti erkek olan arkadaşlarım
facebook
çok para harcamak
maaşımdan istediği kadar koklatmamak
kızınca eski meseleleri açmak
anasından babasından ablasından nefret etmek
vsss.. vss.. ama ben hepsini yapıyorum :82:
çok istiyorsa kendisi değişsin

cevaplar çok hoş
dikkatimi çeken
çoğu kişinin eşi/sevgilisi

makyaj yapma
dışarı çıkarken haber ver
kırmızı ruj/oje kullanma
saçını sarıya boyama

tarzında şeyler söylüyormuş
ama ne hikmettir ki bunların hiçbiri kk üyeleri tarafından yapılmıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…