Eşim yalan mı söylüyor..

Bazen video linki veya sayfaya tıklayınca da Facebook sayfası açılabiliyor bildirim veya mesaj atılmış mı önemli olan o. Çünkü mesaj atılmışsa o da bildirim olarak gelir gmaille entegre olduğu için

İşte elimde olan belli bir gmail yok, kendisi önceden birkaç gmail açmış şifrelerini unuttuğu İçin daha sonra birkaç tane daha açtı..
Açma ihtimali olan gmaili bilsem zaten araştırırım ama

Gmail hesabından bahşediyorum her telefonda aynı mo bilmiyorum ..
Iphone da ziyaret edildi: Facebook diye bir bildirim gibi bir şey oluyor ve özellikle kardeşimin facesinden girip bir isim arattım ve o isim mailde görünmüyor..
Eğer görünse idi tesadüf girilmiştir derdim..
ama girip dolaşılınca bir şey görünmüyor..
Ayrıca açadabilir Facebook hesabı fakat yalan söylüyorsa sıkıntı o benim için ..
Telefonundan safari geçmişine bakın. En net o şekilde öğrenirsiniz

Annem ve bende Facebook kullanmıyoruz mesela. İkimizde iPhone kulanıyoruz. Bana bazen dantel iğne oyası video linki atar WhatsApptan. Kendisi bayılır böyle şeylere... linki açtığımda beni Facebook sayfasına yönlendirir. Belki biri link atmıştır o da tıklayınca ziyaret edildi gösterir. Üye olunmayan sosyal paylaşım sitelerinden bildirim gelmiyor bana Gmailimden.

Demek istediğiniz mesela örnek veriyorum kadınlar kulübü Facebook gibi bir sayfa diyorsunuz sanırım, Facebook grubu olan..
Öyle olmasını diledim ve onu da denedim , mesela Facebook grubu olan bir sayfa adı yazdım ve gmail etkinlik geçmişinden baktığımda : ziyaret edilen:kadınlar kulübü Facebook olarak gözüktü.
Ama eşimde görülen ziyaret edilen : Facebook giriş gibi bir şeydi :(

İşte elimde olan belli bir gmail yok, kendisi önceden birkaç gmail açmış şifrelerini unuttuğu İçin daha sonra birkaç tane daha açtı..
Açma ihtimali olan gmaili bilsem zaten araştırırım ama
Ama zaten Facebook hesabını tek bir maile yönlendirebilir. Yani aynı hesapla gezdiğinde bir mail adresine yazıştığında başka mail adresine gitmez bildirim. Muhtemelen şu an gördüğünüz mail adresine gider. Tek hesap üzerinden açılıyor çünkü

Demek istediğiniz mesela örnek veriyorum kadınlar kulübü Facebook gibi bir sayfa diyorsunuz sanırım, Facebook grubu olan..
Öyle olmasını diledim ve onu da denedim , mesela Facebook grubu olan bir sayfa adı yazdım ve gmail etkinlik geçmişinden baktığımda : ziyaret edilen:kadınlar kulübü Facebook olarak gözüktü.
Ama eşimde görülen ziyaret edilen : Facebook giriş gibi bir şeydi :KK43:
Belki başkasının hesabına girmiştir. Olabilir mi? Ama en net bilgi dediğim gibi safari geçmişi. Ordan kimin profiline bakmış ne yapmış görebilirsini. Siz onun telefonunu bi kurcalayın. Tabi safari kullanıyorsa

Ama zaten Facebook hesabını tek bir maile yönlendirebilir. Yani aynı hesapla gezdiğinde bir mail adresine yazıştığında başka mail adresine gitmez bildirim. Muhtemelen şu an gördüğünüz mail adresine gider. Tek hesap üzerinden açılıyor çünkü

Bu mail adresinin dışında birkaç tane daha var sanıyorum mail adresi.
Onlar ile almış olabilir diye düşünmüştüm ben :( kafam karma karışık

Çok sevinirim..
Sosyal medya ile ilgili çok bilgim yok.
Hattın sorgulamayı da bilmiyorum
Yapmanız gereken şey facebook ana sayfasına girip,şifremi unuttuma tıklayın.Açılan satıra eşinizin mail adresini veya telefon numarasını yazın.Ve ara butonuna tıklayın.Herhangi bir hesabı varsa çıkacaktır.Bu işlemi yaparak tüm mail adreslerini sorgulamalısınız.

Belki başkasının hesabına girmiştir. Olabilir mi? Ama en net bilgi dediğim gibi safari geçmişi. Ordan kimin profiline bakmış ne yapmış görebilirsini. Siz onun telefonunu bi kurcalayın. Tabi safari kullanıyorsa

3 yıldır ıphone kullanıyorum ve safari geçmişini daha bugün gördüm.. kendisi sabah kalktı ve telefonuyla 2 dk felan birşeyler yaptı sonra bana gelip; al burdan bak tarih tarih her şey yazıyor dedi..
Tabi o tarihte etkinlikte olan Facebook giriş görüntüsü orda yoktu muhtemelen sildi :kızgın: kendime çok kızdım nasıl fark etmem 3 yıldır kullanıpta diye.. halbuki dün akşam bakabilirdim ve olayın aslını görebilirdim..
Sabah kendisi bana gösterene kadar silmiş olabilir diye düşünüyorum :KK43:(( bundan sonra açık ta vermez varsa bir şey.. konumu akşam açtığımda keşke sizin bu mesajınız o an gelseydi :(

Yapmanız gereken şey facebook ana sayfasına girip,şifremi unuttuma tıklayın.Açılan satıra eşinizin mail adresini veya telefon numarasını yazın.Ve ara butonuna tıklayın.Herhangi bir hesabı varsa çıkacaktır.Bu işlemi yaparak tüm mail adreslerini sorgulamalısınız.
Benim bildiğim 3 tane maili var, tabi şifrelerini bilmiyorum . Umarım daha fazla yoktur da işime yarar. Saolun

3 yıldır ıphone kullanıyorum ve safari geçmişini daha bugün gördüm.. kendisi sabah kalktı ve telefonuyla 2 dk felan birşeyler yaptı sonra bana gelip; al burdan bak tarih tarih her şey yazıyor dedi..
Tabi o tarihte etkinlikte olan Facebook giriş görüntüsü orda yoktu muhtemelen sildi :kızgın: kendime çok kızdım nasıl fark etmem 3 yıldır kullanıpta diye.. halbuki dün akşam bakabilirdim ve olayın aslını görebilirdim..
Sabah kendisi bana gösterene kadar silmiş olabilir diye düşünüyorum :KK43:(( bundan sonra açık ta vermez varsa bir şey.. konumu akşam açtığımda keşke sizin bu mesajınız o an gelseydi :KK43:
Sık sık giriyorum ama denk gelmedi herhalde. Bence sizin görmeyeceğinizi öğrenmeyeceğinizi bilse ortalıkta telefon bırakmaz . Bi sorun olduğunu sanmıyorum

Tahmin ettiğim mail adreslerinin 1 tanesiyle bir face açılmış ama sanırım ta 2015 yılına ait..
O zamanlar ben vardım ama evli değildik, onu hatırlamıyordur bile muhtemelen..
Onun dışında tel no ile hesap yok.
Ne dersiniz bu durumda

Sanırım tam anlatamadım, arama geçmişinde değil Facebook .. gmail hesabında etkinliğim diye bir sekme var.. oraya bakmış bulundum ve 2-3 gün önce 3 defa galan ziyaret edilen : Facebook a giriş yap . Diye bir sekme vardı..
Zaten arama geçmişinden kaldırmış sanırım , ama etkinlik bölümünü bilmiyordu..
Tamam işte aynı yeri kastediyoruz, ben de etkinlikten bahsediyorum. Biz de sosyal medya hesaplarını kapattık arada eşimde de çıkıyor sanki oraya hususi hesabı olup girilmiş gibi. Ben hiç önemsemedim. Eşim çok şey aratır Google’dan, Facebook sayfası olunca etkinlikte öyle çıkıyor diye biliyorum.

İnşallah yersiz bir şüphedir diyelim...

Umarım öyledir.. 3 tane falan bildiğim mail adresi vardı ve telefon nosunu sorguladım şimdi hesap var mı diye numarasına ait hesap yok, maillerinden de birinde 2015 yılına ait bir hesap çıktı . Kendisine onu sorsam çoktan unutmuştur, arkadaşı bir paylaşımı falan da yok.

Tahmin ettiğim mail adreslerinin 1 tanesiyle bir face açılmış ama sanırım ta 2015 yılına ait..
O zamanlar ben vardım ama evli değildik, onu hatırlamıyordur bile muhtemelen..
Onun dışında tel no ile hesap yok.
Ne dersiniz bu durumda
bulabildiğiniz tüm mailleri sorgulayın derim.eğer face hesabı var mı yok mu diye merak ediyorsanız,atlamadan açılan tüm maillerini bilmelisiniz.

İyi akşamlar herkese..

Eşim ile iPhone telefon kullanıyoruz ( az sonra bir konuda danışmak İçin belirttim).
Kendisinin gmail hesabı açık kalmış ve etkinlik kısmına baktığımda 2-3 gün ara ile Facebook ziyaret edildiğini gördüm..
(İkimiz de sosyal medya hesabı kullanmıyoruz) .
Kendisine sordum, Facebook mu açtın diye inkar etti..
Açtığını söylese bir şey demem, ama ortada gördüğüm bir şey var , ziyaret edilen bir sayfa var buna rağmen inkar ediyor.. onun dışında iddaa, maç sonuçları diye birkaç sayfayı daha kaydetmiş, fakat kendisi normalde Türkiye maçını bile izlemeyen hiç ilgisi olmayan biri..
Birlikte baktığımız birkaç başlık vardı, onlar da var tamam onlarda sıkıntı yok..
Ama bu Facebook neyin nesi..
Bana dürüstçe evet açtım dese problem yaratmayacağım.. ama ziyaret edilen aranan sayfa olarak görülüp inkar etme durumu var ortada..
Kendi telefonumdan sırf kardeşimin şifresini istedim bakmak İçin, birkaç kişi arattım onlar da çıkıyor mu diye hiçbir şey çıkmıyor, girilen isim vs sadece ziyaret edildi diye çıkıyor gmail hesabında her durumda..
Ortada bir yalan söyleme durumu mu var..
Siz ne düşünüyorsunuz?

E posta adresi adına açılmış Facebook varsa mail gelir. Başka türlü gelmesi imkansız

bulabildiğiniz tüm mailleri sorgulayın derim.eğer face hesabı var mı yok mu diye merak ediyorsanız,atlamadan açılan tüm maillerini bilmelisiniz.
Bildiğim 4 tane mail hesabı çıktı. Onlara ait dediğim gibi 1 tane hesap çıktı. Ve bir şey sorabilir miyim ıphone kullanıyorsanız ?

Back
X