- 12 Kasım 2010
- 2.920
- 16.849
- 408
- 40
Dediğim gibi bu iki soru çok önemli çünkü bu iki sorunun cevabı sizi gerçeğe götürecek, bence alın karşınıza adam gibi açık ve net olarak bu soruların cevabını isteyin, zira kuzenin siz olmadan eşli bir program yapması üstelik bunu insanların alkol aldığı dans ettiği bir ortamda yapması ve eşinize eşlik etmek için bekar kız arkadaş çağırması çok normal birşey değil. Size ne gibi bir düşmanlığı varmışta böyle birşey yapmış.Bu soruları sormadım valla sinirle saydım sövdüm konuşmuyorum.sinirim geçince bu gibi soracağım.sadece o sinirle telini alıp kuzeniyle mesajlarına baktım kuzeni görüşelim falan demiş başkaları gelecek gibi bir şey yazışmamışlardı.ama dediğim gibi tavrına aşırı sinir oldum zaten.yalan uydurması zaten ne denir ki.
Bakın ilişkilerde güven ve şeffaflık önemlidir, tabiki eşlerin bayan arkadaşları olabilir, grup olarak dışarı çıkılabilir ama ortada böyle bir durum yok. Eşiniz tanımadığı bekar kadınlarla, sizin olmadığın ortamda, üstelik sizle oradan ayrılmak ya da sizi ortama sokmaka ihtimali varken neden sizsiz o ortamda bulunmayı ve eğlenmeyi seçmiş? Ya da dışardan böyle bir görüntüyü çevrenizden birinin görmesi ihtimalini ve görüntünün yanlışlığını neden umursamamış. Eğer bu evliliğe devam edecekseniz, bu soruların cevabını eşinizden almalı ve evliliğinize bunu neden yaptığını bulmalısınız. Benim için eşine güvenmek eşimin beni içinde bulunmak istemeyeceği ortamlara kendisininde girmemesi demektir, yani ortama girsede birşey yapmaz olayı bana ters, zira öyle ortamları yanlış bulan adamın kendininde öyle ortamlarda bulunması zaten yanlış yaptığını bilmesi demektir. Bence alın karşınıza konuşun ama eşinizin olayı kavgaya çıkarak olayı kapatmasına , sizi manüpile etmesine izin vermeyin, zira bu sorunu şimdi halledemezseniz iki gün sonra aynı yerden yine patlar.