Eşim yalan söyledi.

Ayrıca merakımdan soruyorum, eşinizin dediğini biran için doğrı kabul ederek soruyorum, eşinizin kuzeninin eşinizi üstelik yalan söyleyerek ve sizin olmayacağınız, eşinizin tanımadığı ve herkesin resmen çift olduğu, bekar kızlarında bulunduğu bir ortama neden soktuğuna ilişkin mantıklı bir açıklaması var mı? İnsan değer verdiği akrabasına eşiyle arasını bozacağını bildiği böyle bir ortamı neden kurar? İkinci sorumda madem böyle bir ortam ondan habersiz kurulmuş , eeee siz onu almayı tekklif etmişsiniz,ortamında sizin rahatsız olacağınızı bildiğiniz bir ortam olduğunu görmüş, neden sizin almaya geleceğinizi söyleyerek oradan ayrılmamış ya da sizide durumdan haberdar ederek oraya çağımamış? Bunlara verilecek cevaplar önemli, zira bu cevapların makul bir açıklaması yoksa orada basbaya bir aldatma teşebbüsü var bana göre.

Başbaşa mi buluşuyolar?
Soruyu kendinize göre yontmayin. Olabilecek şeyler vardır, olamayacak şeyler vardır. Grup buluşması ile başbaşa buluşma farklıdır. Zaten en başında niyet önemli. Adam başka kadına gözü kayacak tıynette biri ise biseyleri yasaklamanın manası var mı?

evet yanlis olmus bas basa degil, ama evli birinin bekar biriyle tanisma amaci oturup yemek yeme amaci ne olabilir? yada normal midir asil soru bu?

evet yanlis olmus bas basa degil, ama evli birinin bekar biriyle tanisma amaci oturup yemek yeme amaci ne olabilir? yada normal midir asil soru bu?
Kuzenimle buluştum diyelim. Karşı cinsten bir arkadaşı da geldi. Apar topar ortamı terketmem mi gerekiyor yani. Ben kendi amacimi biliyorum, kendimi biliyorum, eşim de beni biliyor. Anlamıyorum yani bu kuralcı hayat niye? Adamın niyeti bozuksa bozuktur.

Ortamdakilerden biri eşiyle gelmiş kari kocalar yani, kuzen desen onun da sevgilisi yaninda bu nasil bir denk gelmeseyse...
Konu sahibinin kocasi ve diger bekar adama da birer kız denk düşüyor tamda.

Hadi diyelim yine de denk geldi. Konu sahibi zaten disardaymiş boyle bir durumda neden başta eşine "sen de gelmek ister misin durum boyle oldu?" Denmiyor acaba, daha inkar yoluna gidiliyor. İnstagramda görmese konu sahibinin ruhu duymayacakti bile. Ben denk geldiklerine bile pek inanmadim. 🙄

Merhaba,
Birkaç gün önce eşim kuzeniyle bir şeyler içmeye gideceğini soyledi.sonra tesadüfen birinin instagram hikayesinde aynı mekanı çektiğini ve eşimin olduğunu gördüm.bir baktım masada 8 kişiler ve yarısı erkek.önce videoyu atmadan kimlesin dedim ,işte burada evli iki çift arkadaş varmış onları gördükte şöylede böylede.başka kimse yok mu diyorum yok diyor.ekran görüntüsünü attım ne diyeceğini şaşırdı ilk etapta ekran gorüntüsü olduğu halde inkar etti kız yoktu diye.öyle bir kendini bilmezlik mi desem salak yerine koymak mı desem ... neyse sonra sende gel ,benim de haberim yoktu kuzenimin arkadaşları da gelecekmiş gel ortamı gör diye ısrar etti ama gitmedim.hem orada sayıp sövemeyecektim hem kendimi rezil etmek istemediğim için gitmedim.bu arada bir evli çift diğeri çift bile değil.
Eve geldiğinde bagırıp çağırdım özür diledi kızacaksın diye söylemedim benim de haberim yoktu kuzenim illa geleyim diye ortamdaki herkesi soylemedi gibi şeyler söyledi ve suan hiç konuşmuyorum ama içim soğumuyor.Yalan atışını,videoyu,kız yok demesini unutamıyorum.dönüp dönüp mesajları okumaya başladım bir de okurken şunu farkettim o an ona odaklanmadığım için farkedememişim,ben de dışarıdaydım kuzenının aracıyla gitti ,geçerken beni alırsın eger kalkmaz çok oturursa demişti.ben de ben kalkacağım birazdan yazdım,bilmiyorum ki denkleşebilirmiyiz geçerken haber ver yazmış.yani durumdan rahatsız olduğunu da düşünmüyorum şu mesajdan sebep.belki haberim yok olayı da yalan.
Küsüp küsüp konuşmak istemiyorum,her gün bağırıp çağırmak mı ,çekip gitmek mi,insanca konuşmak mı,ayrılmak mı ne doğru bilmiyorum.içimden devamlı ağlamak geliyor.masadaki kızların instagramını ezberledim resmen.özgüvenim ona güvenim yerle bir oldu.
Ne yapsam bilmiyorum.
İlk sordugumda dogruyu deseydi boyle asla olmazdı yalan söylemesini kabul edemiyorum.9 yıllık evliyiz ilk kez boyle bir şey yaşıyorum.paikoloğa mı gitsem tatile mi çıksam napsam aşırı mutsuzum.
Ben düşündüm nasıl tepki verirdim diye. Büyük ihtimalle eve döndüğünde sorardım kimler vardı o zaman eğer yalan söylerse fotoğrafı gösterip neden yalan söylediğini anlamaya çalışırdım. Herkesin ilişki dinamikleri farklıdır tabii. Özellikle aynı masada siz arkadaşlarınızla o şekilde otursanız kendisi tonla laf ederdi yazmışsınız. Eğer barışacaksanız da sorunun kaynağına inilip çözülmesi gerekiyor bence çift terapisi vs düşünebilirsiniz.

Eşinizin neden yalan söylediğini de, sizin neden kizdiginizi da hiç anlamadım. Ortamda bir şey yok ki. Iki tıp insan var, erkek ve kadın. Yanı denk gelebilir sosyal hayatta tabii ki, ihtimal yüksek.

Ayrıca merakımdan soruyorum, eşinizin dediğini biran için doğrı kabul ederek soruyorum, eşinizin kuzeninin eşinizi üstelik yalan söyleyerek ve sizin olmayacağınız, eşinizin tanımadığı ve herkesin resmen çift olduğu, bekar kızlarında bulunduğu bir ortama neden soktuğuna ilişkin mantıklı bir açıklaması var mı? İnsan değer verdiği akrabasına eşiyle arasını bozacağını bildiği böyle bir ortamı neden kurar? İkinci sorumda madem böyle bir ortam ondan habersiz kurulmuş , eeee siz onu almayı tekklif etmişsiniz,ortamında sizin rahatsız olacağınızı bildiğiniz bir ortam olduğunu görmüş, neden sizin almaya geleceğinizi söyleyerek oradan ayrılmamış ya da sizide durumdan haberdar ederek oraya çağımamış? Bunlara verilecek cevaplar önemli, zira bu cevapların makul bir açıklaması yoksa orada basbaya bir aldatma teşebbüsü var bana göre.
Bu soruları sormadım valla sinirle saydım sövdüm konuşmuyorum.sinirim geçince bu gibi soracağım.sadece o sinirle telini alıp kuzeniyle mesajlarına baktım kuzeni görüşelim falan demiş başkaları gelecek gibi bir şey yazışmamışlardı.ama dediğim gibi tavrına aşırı sinir oldum zaten.yalan uydurması zaten ne denir ki.

Ben tek başınıza tatile gitmemeniz taraftarıyım. Yarın bir gün siz hata yaparsınız bu sefer de ona ben kafa dinliycem tatile gitcem deme fırsatını vermiş olursunuz. Ailenin yanına git derim naçizane ailene de söyleme ziyarete geldim dersin. Erkek sonuçta sen 1 yaparsın o 5 karşılık verir. İlişkiler satranç gibi anlık hamle yapamazsın ilerisini 2 adım sonrasını da düşünmek zorundasın. Kendi mutluluğun için
Tatil değil yazlık bir yerde yaşıyoruz zaten.

O zaman yalan söylemek zorunda birakmissiniz.
Niye normal mi sizce bu durum? Ne çeşit bir bakış açısı bu :) Çalışma arkadaşları ile yapılan yemek haricinde bu şekilde kızlı erkekli(içinde arkadaşı bile olmayan kişiler olması) yemekler normal mi? Ki yemekte değil beach yani. Eğlence. Eşlerden biri istemiyorsa böyle ortama girmesini diğerinin ona yalan söylemesi gerekmez. Bizden daha değerli değil diyip gitmemesi gerekir. Ya da kendi eşini de alması gerekir. Her koşulda eşe tamam mı demek lazım yalan söylemek zorunda bırakmamak için :)

Kuzenimle buluştum diyelim. Karşı cinsten bir arkadaşı da geldi. Apar topar ortamı terketmem mi gerekiyor yani. Ben kendi amacimi biliyorum, kendimi biliyorum, eşim de beni biliyor. Anlamıyorum yani bu kuralcı hayat niye? Adamın niyeti bozuksa bozuktur.
Adam yalan söylemiş ama , kadın fotoğrafı göndermesine rağmen yok da yok diye tutturmuş .

İp orda biyerse kopuyor zaten .Adam söyleseydi böyle böyle diye , konu sahibi de en fazla trip star söylenirdi biterdi .

Niye normal mi sizce bu durum? Ne çeşit bir bakış açısı bu :) Çalışma arkadaşları ile yapılan yemek haricinde bu şekilde kızlı erkekli(içinde arkadaşı bile olmayan kişiler olması) yemekler normal mi? Ki yemekte değil beach yani. Eğlence. Eşlerden biri istemiyorsa böyle ortama girmesini diğerinin ona yalan söylemesi gerekmez. Bizden daha değerli değil diyip gitmemesi gerekir. Ya da kendi eşini de alması gerekir. Her koşulda eşe tamam mı demek lazım yalan söylemek zorunda bırakmamak için :)
Adam yalan söylemiş ama , kadın fotoğrafı göndermesine rağmen yok da yok diye tutturmuş .

İp orda biyerse kopuyor zaten .Adam söyleseydi böyle böyle diye , konu sahibi de en fazla trip star söylenirdi biterdi .

Konu sahibi baştan soyleseydi de izin vermezdim diyor. Adam da gitmek istemiş ve yalan söylemiş. Birbirinden izin alan, birbirine yasak koyan çiftler arasında yalan olması gayet normal. Ben buna dikkat çekmek istedim. Demek ki adamın içinde var, gözü dışarıda. E bu durumda tabi ki yalan söyleyip çıkacak. Ben adam istemeyerek yalan soylemis, yazık sosyalleşmek istemiş, haklıdır demiyorum. Ama burada sorun çıkaran durum o yalan mı? Yoksa ilişkide yalan söyleyecek duruma gelmek, güvensiz bir ilişkiyi yasakla ve izinle sürdürmek mi? Bence asıl sorun budur.

Konu sahibi baştan soyleseydi de izin vermezdim diyor. Adam da gitmek istemiş ve yalan söylemiş. Birbirinden izin alan, birbirine yasak koyan çiftler arasında yalan olması gayet normal. Ben buna dikkat çekmek istedim. Demek ki adamın içinde var, gözü dışarıda. E bu durumda tabi ki yalan söyleyip çıkacak. Ben adam istemeyerek yalan soylemis, yazık sosyalleşmek istemiş, haklıdır demiyorum. Ama burada sorun çıkaran durum o yalan mı? Yoksa ilişkide yalan söyleyecek duruma gelmek, güvensiz bir ilişkiyi yasakla ve izinle sürdürmek mi? Bence asıl sorun budur.
Bu ilişki için demiyorum ama bazen boşluğa düşmek diye bir şey var. Ya da boş bulunmak.Çevremde bunu çok görüyorum. Bu tarz şeyler buna engel olabilir. Gerçi sağlam karakterli bir kişi bence boşluğa düşmez zaten. Ama boş bulunabilir. Bazen aileler yüzünden çok kavga oluyor ve rest çekerekte bu durumlara düşülüyor. Bazı insanların yönlendirilmeye ihtiyacı oluyor. Bilemiyorum anlatabildim mi anlatmak istediklerimi ama.

Bu ilişki için demiyorum ama bazen boşluğa düşmek diye bir şey var. Ya da boş bulunmak.Çevremde bunu çok görüyorum. Bu tarz şeyler buna engel olabilir. Gerçi sağlam karakterli bir kişi bence boşluğa düşmez zaten. Ama boş bulunabilir. Bazen aileler yüzünden çok kavga oluyor ve rest çekerekte bu durumlara düşülüyor. Bazı insanların yönlendirilmeye ihtiyacı oluyor. Bilemiyorum anlatabildim mi anlatmak istediklerimi ama.
Siz boşluğa düşüp eşinizi aldatabilir misiniz? Veya tam aldatacakkrn eşiniz yok gitme diye yasak koysa vaz mi geçersiniz?
Demek istediğinizi anladım, ama mantıklı değil.
Yonlendirilme ile güven sağlanmaz.

Ayy siz de yani...
Yalan soylenmemesi için illa herseye he he evet evet tamam tamam mi demek gerekiyor. Kafasina göre kimlerle isterse, nereye isterse gitsin sormasin bile ne gerek var zaten boylece yalan soylemez. 🤯🤯🤯

Oldu o zaman açik ilişki yaşasin herkes boylece aldatma diye de bisey olmaz. Aldatmalarin sebebi acik ilişki yaşamamaktir, acik ilişki yaşamayanlarin aldatilmasi normal birşey. Heh şimdi oldu.

Siz boşluğa düşüp eşinizi aldatabilir misiniz? Veya tam aldatacakkrn eşiniz yok gitme diye yasak koysa vaz mi geçersiniz?
Demek istediğinizi anladım, ama mantıklı değil.
Yonlendirilme ile güven sağlanmaz.
Yok dedim ya sağlam karakterli kişiler yapmaz bunu. Sizin için benim için güven sağlamaz. Bazıları yapsın ama ben bilmeyeyim diyerek bile dua eder. Ama kesinlikle ortam oluşturmak diye bir şey var. Yani hiç aldatmayacak biri bu tarz ortamlarda birinden etkilenebilir. Arkadaşça başlayıp ilerletebilir. Aldatacak kişiyi kimse tutamaz ne yaparsan yap aldatır sözüne de ben inanmıyorum. Ortamların gücüne , kuvvetine, büyüsüne inanıyorum diyeyim :)

valla ben de sevgiliyken yaşadım. her iş çıkışı 2 saat yol gelirdi öyleydi bir gün ben yoğunum yazarsan ararsan bakamayabilirim iş için şuraya geldik dedi. 2 erkek 2 kız trekking atv sürmeye gitmişker tesadüfen foto önüme geldi. hikayesini bana kapatmış kızlarla takipleşmiuordu anlamıyım diye ama diğer erkek arkadaşına fakten takip attım öyle gördüm ve 2 ay geçmişti. kızlar da o tarz kızlardı işte. aynı sizin hgibi atıyorym ismi ahmet ve nişanlısıylaydım dedi.sordum yine aynısını dedi sonra fotoları atınca a g.. gibi kaldı şerefsiz. ayrıldım ben, direkt iletişimi kestim. çok yalvardı ağladı özür diledi bekledi ama allah belasını verdi. gül gibi çocuk yaban domuzlarına döndü :halay: demem o ki siz de tavır yapın yüzüne de vurun aptal yerine koymaya çalışırken aptala dönsün.

Back
X