Eşim yalan söyledi.

Eşinizin sizsiz beachlerde diskolarda ne işi var? Evet erkek erkeğede gitse ben öyle ortamlara izin vermem benim mizacıma ters. Ya benle ya hiç. Üstüne birde oraya buraya fotoğraflar atılıp yalan söylüyorsa benim icin yalanın pembesi beyazı olmaz. Ha boşanmalık konu mu değil ama güven zedelenince zordur dönmesi. Hadi bilmiyordu görünce mesaj atıp açıklayabilirdi. Yada direk sizi çağırabilirdi. Şu koronada hala gezip tozma olaylarına da birşey demicem o ayrı konu.

Merhaba,
Birkaç gün önce eşim kuzeniyle bir şeyler içmeye gideceğini soyledi.sonra tesadüfen birinin instagram hikayesinde aynı mekanı çektiğini ve eşimin olduğunu gördüm.bir baktım masada 8 kişiler ve yarısı erkek.önce videoyu atmadan kimlesin dedim ,işte burada evli iki çift arkadaş varmış onları gördükte şöylede böylede.başka kimse yok mu diyorum yok diyor.ekran görüntüsünü attım ne diyeceğini şaşırdı ilk etapta ekran gorüntüsü olduğu halde inkar etti kız yoktu diye.öyle bir kendini bilmezlik mi desem salak yerine koymak mı desem ... neyse sonra sende gel ,benim de haberim yoktu kuzenimin arkadaşları da gelecekmiş gel ortamı gör diye ısrar etti ama gitmedim.hem orada sayıp sövemeyecektim hem kendimi rezil etmek istemediğim için gitmedim.bu arada bir evli çift diğeri çift bile değil.
Eve geldiğinde bagırıp çağırdım özür diledi kızacaksın diye söylemedim benim de haberim yoktu kuzenim illa geleyim diye ortamdaki herkesi soylemedi gibi şeyler söyledi ve suan hiç konuşmuyorum ama içim soğumuyor.Yalan atışını,videoyu,kız yok demesini unutamıyorum.dönüp dönüp mesajları okumaya başladım bir de okurken şunu farkettim o an ona odaklanmadığım için farkedememişim,ben de dışarıdaydım kuzenının aracıyla gitti ,geçerken beni alırsın eger kalkmaz çok oturursa demişti.ben de ben kalkacağım birazdan yazdım,bilmiyorum ki denkleşebilirmiyiz geçerken haber ver yazmış.yani durumdan rahatsız olduğunu da düşünmüyorum şu mesajdan sebep.belki haberim yok olayı da yalan.
Küsüp küsüp konuşmak istemiyorum,her gün bağırıp çağırmak mı ,çekip gitmek mi,insanca konuşmak mı,ayrılmak mı ne doğru bilmiyorum.içimden devamlı ağlamak geliyor.masadaki kızların instagramını ezberledim resmen.özgüvenim ona güvenim yerle bir oldu.
Ne yapsam bilmiyorum.
İlk sordugumda dogruyu deseydi boyle asla olmazdı yalan söylemesini kabul edemiyorum.9 yıllık evliyiz ilk kez boyle bir şey yaşıyorum.paikoloğa mı gitsem tatile mi çıksam napsam aşırı mutsuzum.
Çok haklısınız.. Herkes eşinin kızacağını bildiği konularda yalan konuşsun o zaman ne anladık bu işten.. Yalanın öyleydi böyleydisi olamaz bence. Ama zorunlu bir şekilde bile sizi de paraya davet etmiş olması yine de sizi önemsediğini gösteriyor.. Bende olsam tahammül edemezdim sizinle aynı şeyi yapardım. Eğer işiniz falan müsaitseniz dediğiniz gibi çıkın gidin tatile kafa dinleyin eşinizde yaptığı hatayı anlasın ayıp yahu..

Aslında konu sahibi sıktığı için değil de adam hovardalık yapmak istediği için saklamış gibi geldi. Bence haberi de vardı. Klasik yalanlardan çünkü. Haberim yoktu, görmedim vs vs. Adam bana masum gelmedi yaa
Tesadüfen denk gelinen arkadaş ortamında kadın ve erkek sayısı bu kadar kafa kafaya denk gelmez zaten

Gayet haklısınız . Medeniyet kasıp da ne olmuş kadınlar varsa demek de bana çok saçma geliyor. Ortada bir yalan var, kuzeninin kadın arkadaşları gelince tabiki eşim kızıyor ya diyerek masadan kalkması olmazdı. Ancak o kuzeni evli biriyle birlikte gittiğinin ve ona da danışarak masasına birilerini kabul etmesi gerektiğini düşünmeli. Yada diyelim olan oldu eşine yalan söylemeden durumu açıklamalıydı. Kuzenim böyle yaptı orda bir şey diyemedim ama haberin olsun benim de bilgim yoktu dese bu kadar büyümezdi belki de olay. Hem siz aynı şeyi yapsanız bu kadar anlayışlı olur muydu acaba eşiniz?

Hem kimse kusura bakmasın eşi yokken erkek erkeğe takılması tabiki normal ama eşi olmadan bekar gibi 4 kız 4 erkek takılması hiç normal değil. O masadaki kızların eşinizi bekar sanıp eşinize yürüme ihtimali de var. O tarz ortamda neler döndüğünü az cok biliyoruz. Şimdi eşi kızlara mesafeli olursa bir şey olmaz diye düşünenler olabilir ancak eşinin kendini o duruma getirmesi bile benim için büyük bir güven kaybı olurdu.Bence biraz kafanızı dinleyin eşiniz hatasını anlayana kadar. O kuzene de ayrı sinir oldum. Kim gelecekse baştan söyleseymiş ya bu spontane gelişen bu tarz durumları hiç sevmiyorum.

İyi de adam kız erkek karışık gideceğim diyene kadar sen de gel diyemiyor mu? Yalan söylemek yerine eşi rahatsız oluyorsa ya sen de gel diyecek yA da gitmeyecek. Orda 2 çift ve 2 bekar kadın kadın varken adam yalan söyleyip eşini götürmüyorsa bir haltlar karıştıracaktır bu belli. Kimileri eşini öyle ortama yollar. Onlara saygı duyuluyorsa yollamak istemeyene de saygı duyulmalı. Ben de istemem mesela. Beni niye çağırmıyor o zaman derim.
Ben adam yalan söylemekte haklı demedim ki. Bu tip yasaklamali, izin almalı ilişkilerde yalan mutlaka olur.

Kuzenin de düşüncesizliği.
Nedense inanmadım plansız olduğuna, bilemiyorum. Kaç yaşında adam diyememiş mi benim arkadaşım da gelecek eşini de al gel istersen diye. Tuhaf.
Çok çok güven sarsıcı. Başıma gelseydi bir daha eşimi nasıl yalnız bir yere gönderirdim bilemiyorum. Kafamda sürekli acabalarla olmak beni çok yorar.
Bence güzel bir burnunu sürtün. Gerçekten pişman olması gerekiyor. Yoksa daha çok kırılırsınız

Boşan yada boşanma diyemeyiz
size yol çizilir onun üzerinden gidersiniz
bu denli takılmış olmanız psikolog görüşün derim
bu konuda böyle davranmanız haksız değilsiniz
bende olsam bende böyle davranırım
maalesef güven verilmiyor, alınıyor
çocuğunuz var mı?

Aslında şöyle haberi olmadan çağırabilecek bir tip bence ve haberi olsa gelmez diye düşünerek soylememiş olabilir.zira bana gittiğini söylediği yer doğru ve bir arkadaşım da o mekana gidip görebilir bana soyleyebilirdi diye düşünürdü herhalde.

nasıl yani?eşiniz kuzeniyle gittiğini bildiğiniz bir yerde kalabalık bir masada gorsenız kim var demezmisiniz?Ben tam aksine soyleyeceğine güvendiğim için direk resmi atıpta ne demek bu demedim de bak şoyle boyle oldu suan ortam bu der diye umarak yazdım aslında.guveniyorum diye resmi görsem de aa iyi geziyor mu dersiniz?bilemiyorum bana aşırı iyi niyetli geldi.
Eşinizin yalan söylemesi tabiki bi sorun ama ben böyle bişey yaşamış olsaydım . Kuzeni ve arkadaşları diye düşünürdüm. Sadec geldiğinde günün nasıl geçti diye sorardım ama o benim rutin sorumdur . Eğer orada basbasaydik vs derse nasıl yani diyip konuya girerdim ama fotoğrafı görünce açıklama istemezdim

Bende takilirdim. Yalan söylemiyorum osa söylemesin isterim.
Birde eşiniz siz öyle bir ortamda olsanız ne derdi. Benim için belirleyici olan budur. Eşim aynı ortamda benim olmama bisey demezse normali budur derim bende bisey demem ama diğer türlü bozulurum

Aslında bu tip grup toplantılarına kızılmasına karşıyım. Neden derseniz ironik bir şekilde eşin aldattığının anlaşılmasını zorlaştırıyor.

Bir eş aldatıyorsa her türlü saklamaya çalışacak, davranışları değişecektir.

Normalde eşinizin yalan söylemesi sizin için çok büyük bir ipucu olması gerekirken, fazla sıkıldığı için de yalan söyleyebiliyor, gerçekten neler olup bittiğini anlayamıyorsunuz.

Benim önerim grup aktivitelerinde tam dürüstlük isteyin, kız var diye de boğmayın. Sosyal çevresini bilin.
Sonra gözlemleyin.
Eğer yine bir yalanını yakalarsanız ne yapacağınızı biliyorsunuz.

ben bu mesaji cok begendim,
aynen boyle dusunuyorum.

Simdi biz esimle su olayi yasasak kesin beni aldatiyor derim,
cunku baska aciklamasi yok, normal soylense asla kizmayacagim bir sey.

Ama konu sahibi bilsem kizardim demis,
o sebeple insan acaba esi sadece huzursuzluk cikmesin diye mi boyle yapti diye dusunuyorum.

yani o zaman evli bir erkegin yada kadinin aslinda hic fark etmez daha evvel tanismadigi arkadasligi muhabetti olmadigi bir karsi cinsle bulusmaya gitmesi normal mi?
Başbaşa mi buluşuyolar?
Soruyu kendinize göre yontmayin. Olabilecek şeyler vardır, olamayacak şeyler vardır. Grup buluşması ile başbaşa buluşma farklıdır. Zaten en başında niyet önemli. Adam başka kadına gözü kayacak tıynette biri ise biseyleri yasaklamanın manası var mı?

Ya siz de eşinizle gidersiniz ya da orda kim var, nasıl bir ortam bilirsiniz. Aksi durumda saklanacak kötü bir şey vardır bence. Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Belki sevginiz ve evlilik bazı şeyleri görmenizi zorlaştırıyordur. Mantığınızı ön plana alarak düşünmeniz gerek.

Evet ilkti.ya da ben ilk yakaladım artık bilemeyeceğim.haklısınız bir daha tekrarlamaya cesareti olmasın istiyorum aa nasılsa bir şey olmuyor desin istemiyorum ama bir yandan da oyle evi terketme boşanma blöfleri yapan ve bundan hoşlanan biri değilim.karar verirsem oturur konuşur ve bitiririm.Aksinin evliliği daha çok yıorattıgını düşünüyorum.o yuzden de biraz napacagımı bilmez halde kaldım galiba.gerçekten hatasını nasıl anlatabilirim diye.sanırım biraz uzaklaşmak en mantıklısı dediğiniz gibi.
Evet bir de düşünsenize hiç aklıma boyle bir şey gelmediği için araştırmadım da bir tanıdıgın videosunda tesadüfen gördüğümde hissettiklerimi tahmin edersiniz.ortama bakıyorum bi baktım kuzeniyle başbaşa sandıgım adam ortamlara akmış,şaka gibi.
bazı üyeler beni kıskanç ve hatalı bulmuş yalana teşvik ettiğimi düşünmüşler ,gerçekten öyle mi diye düşünüyorum bir yandan ama normalleştiremiyorum.
Bence hatalı olan siz değilsiniz ve bunun kıskançlık ile da alakası yok, eşlerin birbirine şeffaf olmadığı sürece evlilikte huzur olamayacağını düşünüyorum. Belki daha öncesinde de böyleydi ama denk gelmediniz, yakalamadınız çünkü güveniyordunuz belki de.
Eş kişisinin bir kere yalanını yakalayıp tavır koymadıkça kesinlikle devamı geliyor. Tecrübeyle sabittir.

Eşlerin birbirlerine izin vermeleri bana saçma geliyor. Grup halinde arkadaşlarla buluşmak gayet normal çünkü hayatımızdaki her bireyle farklı bir şekilde bağımız ve paylaşımımız var. Yalnız sizin durumunuz biraz farklı. Eşinizin niyeti iyi olsa bu durumu sizden gizlemez ve foyası meydana çıkınca inkar etmek yoluna gitmezdi. Adam resmen sıkışınca yalan söyleme moduna girmiş. Bana göre yalanın başladığı yerde evlilik bitmelidir. Net! Yalan söyleyen birine bir daha güvenmeniz neredeyse imkansız, sürekli açığını arayacaksınız ve huzursuz bir aile ortamı olacak. İyice düşünüp karar verin. Bir de resmini gösterdiğiniz halde inkar etme olayını anlamadım. "O ben değilim, bana çok bezneyen biri" falan mı dedi? Biz kadınlar gerçekten daha zeki canlılarız, erkekleri tanıdıkça buna daha çok emin oluyorum.

Back
X