Eşim yanımda yatmıyor :(

Canım babalık konusu çok iyi ya bazen benden daha düşünceli çok ilgili gündüz ben yemek yiyin diye alıp oynatıyor bazen

Baya sorunlu bir tip yok buna öyle taktik maktik yaramaz çağır anasını babasını sizinkileri de çağır gelin bu adam benimle yatmıyor ya boşanacağız ya da terapi ile kurtarmaya çalışacağız sabrım kalmadı de. Yüz göz olunacak evet çok utanç verici birşey ama biraz utansın ki evliliğin çocuk oyunlari olmadığını anlasin.

Bende 4 yillik evliyim bu sene yeni adet cikti tv karsinda bikac saat uyuyp geliyor esimde ee uyuyosan gel diyorum yok kulagim.orda diyo. Futbol delisidir hep maclari izledigi icin kulak tvde.. kendi bilir cokda umursamiyorm. Hatta bazen horluyo orda devam edebilir uyumaya

Gelip açıklama yapıyor senin gelmenle ilgisi yok uyuyamıyorum yatak yer arıyom diye madem uyuyamıyon zaten sabret dur okadar gelmişim yatmışım yanına

Canım kendi annesi ve ablası söylüyor karının yanında yat diye biliyorlar ablasıyla konuşcam yarın araları iyi konussun kardeşiyle

Gene dört sene yatmışssınız siz biz 1 buçuk senede 30 gün anda beraber uyuduk

Canım benim de 2 aylık bebeğim var
Biz yatak odasında yatıyoruz eşim salonda yatıyor
Ben de az evvel gel beraber yatalım dedim yarın iş var rahat rahat uyucam dedi:)))

Şimdi biz evlendiğimizden beri böyle deil bebekten sonra olduk böyle. Ama şu da var bebek yokken de ara sıra eşim rahatsız olup giderdi mesela ben horluyor diye onu uyandırırdım gider salonda yatardı yada bazen orda uyur kalırdı ne bileyim bazen sıcak derdi giderdi illa benle yatmadığı zamanlar da olurdu yani..

Hemen kötü düşünme ama aklında şüphelerin varsa karşına al konuş

Burda bazı arkadaşlar aldatıyo olabilir yazmışlar şuan ben kendiminkinden de şüpheye düştüm gidip sorsam mı diye düşünüyom

Bebek biraz buyuyunce gelir. Su anda bebegin kucuk ve geceleri uyanip emiyordur. Esin ise sabah erken gittigi icin uykusunu almak istiyor olabilir. Ayni durumlari yasadim. Esim bebegimiz gece uykulari duzene girince yanimda uyumaya basladi. O da 6.aydan sonra oluyoor

Canım kendi annesi ve ablası söylüyor karının yanında yat diye biliyorlar ablasıyla konuşcam yarın araları iyi konussun kardeşiyle
Aile de biliyor Yani? E daha kolay o zaman milleti toplamak bence ablayla falan uğraşma herkesi aynı anda çağır evine ama kendi ailende gelsin önceden konuşursun sana destek olmaları için. Herkesle yüz yüze olunca üstüne gidilince "aa yaptığım normal değilmiş" der. Anlarsa iyi ama anlamazsa da sen elinden geleni fazla fazla yapmış olursun. Gizli gizli konusulmasin yoksa hırs yapar Yüzün e durulmuyor diye kalbin daha çok kırılır. Baya ailenin erkekleri kadınları önünde rezil olsun azcik. Dayanılır şey değil bence bu.

Açıklayamıyor burada uyuyamıyormuş TV bakarak uyumaya alışmış
Benim eşim de tv ya da pc karşısında uyumaya alışkın. O yüzden yatak başlığına telefon takılabilen bi aparattan aldık takıyı telefonu açıyoruz istediğini izleyerek uyuyor bazen. Bazen de salonda tvden bişeyler açıyoruz ışık kapalı uykusunun gelmesi bekliyoruz o dalınca da yatağa gidelim diyorum :) O aparatı öneririm size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…