- Konu Sahibi Kelebekkk1823
-
Canım babalık konusu çok iyi ya bazen benden daha düşünceli çok ilgili gündüz ben yemek yiyin diye alıp oynatıyor bazenTabiki uyanacak, hatta ilgilenecek anneye yardım edecek.
Ama bunların içinden gelmesi lazım adamın. Zorla yaptırılmıyor gördüğünüz gibi.
Karşılıklı anlayış önemli. İşe gidecekse tabiki uykusu bölünmesin. Bir gece anne baksın, öteki gece zahmet olmazsa baba da bir el atsın. Normal olan budur bence.
Baksanıza konu sahibinin eşi bırakın bebek bakımına yardım etmeyi kadınla aynı yatağa girmiyor şuan. Çok garip.
Önce kendi aralarındaki sorunu çözmeliler ki adam bir eş ve bir baba olduğunu hatırlasın, bebek bakımına da bir faydası bulunsun.
Evet bende kızdım kalktım kalk git yerine dedimBaşka koltuğa mı yattı?
Seninki neden yatmıyorduCnm benim başimdan geçti 2 yil yatmadi 1 hafta oldu boşandim sana tavsiyem sadece iyi davran altinda ne olursa olsun sabret iyi davran .
:))Seninki neden yatmıyordu
Canım kendi annesi ve ablası söylüyor karının yanında yat diye biliyorlar ablasıyla konuşcam yarın araları iyi konussun kardeşiyleBaya sorunlu bir tip yok buna öyle taktik maktik yaramaz çağır anasını babasını sizinkileri de çağır gelin bu adam benimle yatmıyor ya boşanacağız ya da terapi ile kurtarmaya çalışacağız sabrım kalmadı de. Yüz göz olunacak evet çok utanç verici birşey ama biraz utansın ki evliliğin çocuk oyunlari olmadığını anlasin.
Gene dört sene yatmışssınız siz biz 1 buçuk senede 30 gün anda beraber uyudukBende 4 yillik evliyim bu sene yeni adet cikti tv karsinda bikac saat uyuyp geliyor esimdeee uyuyosan gel diyorum yok kulagim.orda diyo. Futbol delisidir hep maclari izledigi icin kulak tvde.. kendi bilir cokda umursamiyorm. Hatta bazen horluyo orda devam edebilir uyumaya
Bu kadar düşünmüyorum ama aşırı rahatsız oluyorum artık ayrı yağmasından iyi dayandım bu zamana kadarAyrı yatmak bana göre boşanma sebebi
Çünkü tek başıma yatmak için evlenmedim
Oooo o kotuymus tabiki.. bizde cocukta yok simdilik oyle takiliyorz evde cok takmiyorum. Biliyorm cunku kafa maclarda. Nasilsa lig bitti artik gelir. Sizede sabir versinGene dört sene yatmışssınız siz biz 1 buçuk senede 30 gün anda beraber uyuduk
Bebek biraz buyuyunce gelir. Su anda bebegin kucuk ve geceleri uyanip emiyordur. Esin ise sabah erken gittigi icin uykusunu almak istiyor olabilir. Ayni durumlari yasadim. Esim bebegimiz gece uykulari duzene girince yanimda uyumaya basladi. O da 6.aydan sonra oluyoorHanımlar merhaba bu ilk konum hatam olursa kusura bakmayın .1 buçuk yıldır evliyim eşim yanımda yatmaya alışamadı hep salonda uyuyor tabi evlendikten sonra hemen hamile kaldım şimdi 3 aylık bebek var yanımda yatıyor beşiğe yatırsam bile gelmiyor eşim bunu onada 50 kez söyledim yanımda yatmanı istiyorum diye ama yatmıyor ne yapsamda şu işi çözsem.
Aile de biliyor Yani? E daha kolay o zaman milleti toplamak bence ablayla falan uğraşma herkesi aynı anda çağır evine ama kendi ailende gelsin önceden konuşursun sana destek olmaları için. Herkesle yüz yüze olunca üstüne gidilince "aa yaptığım normal değilmiş" der. Anlarsa iyi ama anlamazsa da sen elinden geleni fazla fazla yapmış olursun. Gizli gizli konusulmasin yoksa hırs yapar Yüzün e durulmuyor diye kalbin daha çok kırılır. Baya ailenin erkekleri kadınları önünde rezil olsun azcik. Dayanılır şey değil bence bu.Canım kendi annesi ve ablası söylüyor karının yanında yat diye biliyorlar ablasıyla konuşcam yarın araları iyi konussun kardeşiyle
Benim eşim de tv ya da pc karşısında uyumaya alışkın. O yüzden yatak başlığına telefon takılabilen bi aparattan aldık takıyı telefonu açıyoruz istediğini izleyerek uyuyor bazen. Bazen de salonda tvden bişeyler açıyoruz ışık kapalı uykusunun gelmesi bekliyoruz o dalınca da yatağa gidelim diyorum :) O aparatı öneririm size.Açıklayamıyor burada uyuyamıyormuş TV bakarak uyumaya alışmış
Yok canım evliyiz şuan salonda uyuyor eşimOooo o kotuymus tabiki.. bizde cocukta yok simdilik oyle takiliyorz evde cok takmiyorum. Biliyorm cunku kafa maclarda. Nasilsa lig bitti artik gelir. Sizede sabir versin
Aynen nasıl dayandınız çok şaşırıyorumBu kadar düşünmüyorum ama aşırı rahatsız oluyorum artık ayrı yağmasından iyi dayandım bu zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?