Eşim yanımda yatmıyor :(

Hahha çok güldüm bu yoruma:)) baya bebek büyütüyoruz desenize:))

Anilarim depreşti. Doğumdan sonra eve geldigimiz gun adamin beni gorecek gozu yoktu:)) Bir hafta anası ile yattım. Anası git karının yanına yat dediğinde( sinirimden korkusuna mi ne) yok onlar ana kiz rahat rahat yatsin derdi. Bebegimle yattik amaan gelmezsen gelme hihh dedim.

. Nerden aldınız canım o aparatı

Bir öneri de benden, imkanınız olunca büyük yatak alın, benim eşim uzun boylu, yapılı bir de uyurken sağa sola döner, el kol hareket eder hep, biz de çözümü 2 metre genişliğinde 2.20 uzunluğunda yatak almakta bulduk, ben bir köşesine yatıyorum o benim tarafa gelemiyor mesafeden dolayı, yazın da püfür püfür uyuyoruz sıcakta

İyi ki çocuk olmuş diyesim geldi yoksa çocuk istediğinizde çok büyük sıkıntı çekerdiniz ayrı yatarak Benim eşim de bekarken televizyon izlerken uyumayı severmiş fakat evlenince bıraktı Yani ben uyuya kalırsam uyandır mutlaka dedi kendisi hiç bir zaman da ayrı gırmedık yataga bana göre olmaması gereken birşey. bazen onunla beraber Uyuyakaldım futbol ızlerken dılm ızlerken vs. gönlü olsun da istedim arada böyle yapıp sonra uyandırıp odanıza götürebilirsiniz bunu da deneyebilirsiniz

Kızlar gidip yanına yattım uyandı bi soda içti gitti başka yere yattı bende kızdım kalk git yerine gelende kabahat dedim çok kötüyüm şuan

Ayrı yatmak isteyen siz olsaydınız, kendisi sizinle beraber yatmak isteseydi nasıl sorun ederdi bunu kim bilir.
Empati yeteneğinden yoksun bazı insanlar.
Eşle ayrı yatılır mı ya ?
Laftan da anlamıyormuş, ne yapılır ki böylesine.

Odaya tv al bakalim tvsiz yatamiyorum diyebilecek mi ondan sonra baska bahane uydurursa baska seyi vardir. Cok ilginc

Bu güne kadar öylede çok yaptım bebeği uyutup yanında salona gittim hep artık gidesim gelmiyor kendi gelip benim yanıma yatsın istiyorum
Mesajlarında alıntı yapmazsan yorumlarına cevap yazdığın kişiler görmeyebilir.
Daha yeniyim demişsin yardımcı olmak amacıyla söylüyorum.

Olmaması gereken birşey.
Siz daha birbirinize alışamadan çocuk olmuş bir de hemen.
Cinsel hayatınız ne durumda. Birlikte olacağınız zaman gelip sonra gidiyor mu

Neden çocuk yaptınız diyenler bile var.
Bir çocuk var ortada çok erkenmiş Vs saçma yorum olur mu, olmuş bir şekilde bir çocuk var ortada.

Daha da kötüsü haftada kaç kere ne yaptığınızı soracaklar birazdan

aklıma şu geldi eğer evlendiğinizden beri ayrı yatıyorsa çocuğu nasıl yaptı yanı bence işe göre davranıyor rahatına düşkün onunla konuşun her şeyi sorgusuz kabullenmeyin sonra o içeride rahat rahat uyur siz Buarada soru sorarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…