- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Kelebekkk1823
-
Baskasiyla karistirdim.cnm aman allah korusun ozman.. gecer ins bazen oluyor. Erkekler bizkm kadar duygusal dusunmuyo herseyiYok canım evliyiz şuan salonda uyuyor eşim
Hahha çok güldüm bu yoruma:)) baya bebek büyütüyoruz desenize:))Benim eşim de tv ya da pc karşısında uyumaya alışkın. O yüzden yatak başlığına telefon takılabilen bi aparattan aldık takıyı telefonu açıyoruz istediğini izleyerek uyuyor bazen. Bazen de salonda tvden bişeyler açıyoruz ışık kapalı uykusunun gelmesi bekliyoruz o dalınca da yatağa gidelim diyorum :) O aparatı öneririm size.
Olsun biz gene de öyle diyelim soralım naz yapalım biraz :)Aldattığı gibi bi şüphem yok canım rahatına düşkün bizimki
Canım benim de 2 aylık bebeğim var
Biz yatak odasında yatıyoruz eşim salonda yatıyor
Ben de az evvel gel beraber yatalım dedim yarın iş var rahat rahat uyucam dedi:)))
Şimdi biz evlendiğimizden beri böyle deil bebekten sonra o
. Nerden aldınız canım o aparatıBenim eşim de tv ya da pc karşısında uyumaya alışkın. O yüzden yatak başlığına telefon takılabilen bi aparattan aldık takıyı telefonu açıyoruz istediğini izleyerek uyuyor bazen. Bazen de salonda tvden bişeyler açıyoruz ışık kapalı uykusunun gelmesi bekliyoruz o dalınca da yatağa gidelim diyorum :) O aparatı öneririm size.
:) galiba öyle.Bazen bişey açmıyor arkadan sarılıp sallıyorum daHahha çok güldüm bu yoruma:)) baya bebek büyütüyoruz desenize:))
Telefon kılıfı, selfie çubuğu, kumanda filan satan yerler var ya ordan. Fiyatı da 10-15 tl bişey. Bi kere kırıldı hatta onun yerine bildiğimiz selfie çubuğunu yatak başına bantladım ona taktı telefonu sonra yine aldık aparattan.. Nerden aldınız canım o aparatı
Ben de sallanmaya bayılırım hep annem yüzünden:) galiba öyle.Bazen bişey açmıyor arkadan sarılıp sallıyorum daUnutursam sallasana diyor hatta. (Ben kendimi sallayarak uyurdum da alıştığı evlenince o da)
Kızlar gidip yanına yattım uyandı bi soda içti gitti başka yere yattı bende kızdım kalk git yerine gelende kabahat dedim çok kötüyüm şuan
Bende oyleydim hep TV karşısında uyurdun evlenince sessiz karanlikta uyuyamadım TV izlerken dalacagim sırada yatağıma gibi ki zor gelirdi, eşim alıştırdı sessizlikte uyumaya,yatağında yatmayaAçıklayamıyor burada uyuyamıyormuş TV bakarak uyumaya alışmış
Ayıp etmiş, olmaz ki böyle.davranislari nasıl? Tek sorun yanibda uyumamasi mi?Kızlar gidip yanına yattım uyandı bi soda içti gitti başka yere yattı bende kızdım kalk git yerine gelende kabahat dedim çok kötüyüm şuan
Mesajlarında alıntı yapmazsan yorumlarına cevap yazdığın kişiler görmeyebilir.Bu güne kadar öylede çok yaptım bebeği uyutup yanında salona gittim hep artık gidesim gelmiyor kendi gelip benim yanıma yatsın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?