Eşiniz haklı bence. Gitmek zorunda değil.İyi geceler biz benim ailemle ayni sehirdeyiz. Esimle remmuz ayında ailesinin yanına gideceğiz. Sonra ağustos başı geleceğiz.
Benim ailemin fındık bahçesi var. Ben her yıl yardıma gidiyorum ailemin yanına. Eşim daha önce bir kere geldi bikac günlüğüne. Bu yıl da bana diyor ben ağustosta tekrar gideceğim ailemin yanına diye.
Ben istiyorum eşim bikac gün kendi ailemin işine yardım etsin. Ama o istemiyor. Yardım et demedim hic daha önce mecbur değil tabii ki
Ailem bize fındık veriyor kırılmış ayıklanmış bir şekilde. Yine salça konserve tarhana vs..ailem bana bu kadar yardımda bulunurken senede bıkaç gün biz de onlara yardım edelim istiyorum. Eşimin pek umrunda değil.
İşçi tutsalar o kadar çok miktarda olmuyor yani işçi masrafı daha fazla bile olabilir.
Evet düşününce öyle. Ailem hiç bir zaman o da gelsin düşüncesinde olmadi. Ben de minnet duygusu var. Bize yardımlarından dolayıEşiniz haklı bence. Gitmek zorunda değil.
eşin haklı böyle bir zorunluluğu yok sizin ailenize karşı.köyde ekili dikilisi vs olan hatta olmasa bile evde turşu kuran tarhana kurutan vs her aile çocuğuna dağıtıyo zaten saydıklarını.karşılık bekleyerek mi veriyolar ki bunları , karşılık bekliyorlarsa sıkıntı zaten.ailenin gönlünden kopup veriyo.İyi geceler biz benim ailemle ayni sehirdeyiz. Esimle remmuz ayında ailesinin yanına gideceğiz. Sonra ağustos başı geleceğiz.
Benim ailemin fındık bahçesi var. Ben her yıl yardıma gidiyorum ailemin yanına. Eşim daha önce bir kere geldi bikac günlüğüne. Bu yıl da bana diyor ben ağustosta tekrar gideceğim ailemin yanına diye.
Ben istiyorum eşim bikac gün kendi ailemin işine yardım etsin. Ama o istemiyor. Yardım et demedim hic daha önce mecbur değil tabii ki
Ailem bize fındık veriyor kırılmış ayıklanmış bir şekilde. Yine salça konserve tarhana vs..ailem bana bu kadar yardımda bulunurken senede bıkaç gün biz de onlara yardım edelim istiyorum. Eşimin pek umrunda değil.
İşçi tutsalar o kadar çok miktarda olmuyor yani işçi masrafı daha fazla bile olabilir.
Ayyy aklıma ne geldi bunu diyince acayip üzüldüm bak yine bu erzak göndermesi ile alakalı .Fındık işi kolay değil. Adamın birkaç gün tatili vardır zaten onunla vakit kaybetmek istemeyebilir. Çalışmak istemeyebilir.
Aileniz erzaklari sizin için gönderiyor eşiniz için değil . Siz ayrilsaniz eşinize erzak gondermezler mesela. Anneniz size yardımda bulunurken sizde yardım ediyormusunuz zaten . Adam hakli
Ben de farkli dusunuyorum. Simdi bizler kadin olarak kayinvalideye gittigimizde yardim ediyoruz oyle degil mi? Onun annesi diye ata ayirimi yapmiyoruz. Ikincisi onun ailesinde bir ay kalinacakmis zaten. O ata da bu taraf ata degil mi? Tamam 1 ay kalmayabilir ama en azindan birkac gun kalip onlarin da gonlunu yapabilir. Is tutmasa da ginul akmak icin kalinabilir. Karisini birakip tekrar ailesine donmesi hos degil. O zaman esi temmuzda kendi ailesine o da kendi ailesine gitsin yardim etsin. Agustosu da beraber evlerinde gecirsinler. Olur mu oyle sey. Evlilikte senin ailen benim ailem olmamali. 4 atanin da hakki bir diye ogretildi bize. Nasil bizler onlarin ailelerine gelince ben gelmem seni birakir ben aileme donerim diyebiliyor muyuz? Esimize hurmetten gidiyoruz oyle degil mi?Ben üyelerin çoğundan farklı düşünüyorum sanırım. Ailenizle arasında bir anlaşmazlık yoksa neden yardım etmesin ki? Elbette zorunda değil ama yapsa hoş bir davranış olur, ben olsam yardım teklifini kendim yapardım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?