Canım belkide farkında olmadan böyle davranıyordur sen eşinle konuş mesela atıyorum kayinbabamgilde 20 gün kalalım sonra annemgilin fındık bahçesine yardım edelim bize de değişiklik olur hemde 1 haftada orda kalalım de. Adamlar salçamızdan tut herseyimize yardım ediyorlar de tatlı bir dille tartışma oluşturmadan plan yapıyormuş gibi eşine anlat. Faydasını göreceksindir kuzum.İyi geceler biz benim ailemle ayni sehirdeyiz. Esimle remmuz ayında ailesinin yanına gideceğiz. Sonra ağustos başı geleceğiz.
Benim ailemin fındık bahçesi var. Ben her yıl yardıma gidiyorum ailemin yanına. Eşim daha önce bir kere geldi bikac günlüğüne. Bu yıl da bana diyor ben ağustosta tekrar gideceğim ailemin yanına diye.
Ben istiyorum eşim bikac gün kendi ailemin işine yardım etsin. Ama o istemiyor. Yardım et demedim hic daha önce mecbur değil tabii ki
Ailem bize fındık veriyor kırılmış ayıklanmış bir şekilde. Yine salça konserve tarhana vs..ailem bana bu kadar yardımda bulunurken senede bıkaç gün biz de onlara yardım edelim istiyorum. Eşimin pek umrunda değil.
İşçi tutsalar o kadar çok miktarda olmuyor yani işçi masrafı daha fazla bile olabilir.
Fındık, salça, konserve tarhanaya hem de organik olanlarına dünyanın parasını versin de anlasın. Madem bir kaç gün yardımın lafını ediyor o zaman parasını ödesinİyi geceler biz benim ailemle ayni sehirdeyiz. Esimle remmuz ayında ailesinin yanına gideceğiz. Sonra ağustos başı geleceğiz.
Benim ailemin fındık bahçesi var. Ben her yıl yardıma gidiyorum ailemin yanına. Eşim daha önce bir kere geldi bikac günlüğüne. Bu yıl da bana diyor ben ağustosta tekrar gideceğim ailemin yanına diye.
Ben istiyorum eşim bikac gün kendi ailemin işine yardım etsin. Ama o istemiyor. Yardım et demedim hic daha önce mecbur değil tabii ki
Ailem bize fındık veriyor kırılmış ayıklanmış bir şekilde. Yine salça konserve tarhana vs..ailem bana bu kadar yardımda bulunurken senede bıkaç gün biz de onlara yardım edelim istiyorum. Eşimin pek umrunda değil.
İşçi tutsalar o kadar çok miktarda olmuyor yani işçi masrafı daha fazla bile olabilir.
Şunu öğrendim evlilik hayatında erkekler sadece benciller kendi ailesi olsaydı snin haberin olmadan yıllarca yardıma gitmiş olacaktınız aradan seneler geçecekti bir tartışma durumunda farkına varacaktiniz adam sizi kullanmış diyeİyi geceler biz benim ailemle ayni sehirdeyiz. Esimle remmuz ayında ailesinin yanına gideceğiz. Sonra ağustos başı geleceğiz.
Ailem bize fındık veriyor kırılmış ayıklanmış bir şekilde. Yine salça konserve tarhana vs..ailem bana bu w yardımda bulunurken senede bıkaç gün biz de onlara yardım edelim istiyorum. Eşimin pek umrunda değil.
iste senin minnet duygun var esinin hicbirseyi degil onlar senin ailen onun degil nasıl bi kafa bu yaa dua et esin sana kızmıyo isçi miisn sen yada amelemisin sen diye yapmanı istemeyebilir yani nasıl hicbir gelin kaynanasının evine tarlasına gitmek istemezse erkek te karısının babasına anasına yardım etmek zorunda degil kocanın cok ta umrunda oldugunu düsünmüyorum yani annenin salcası olmasada öncü salca cok iyi vallaEvet düşününce öyle. Ailem hiç bir zaman o da gelsin düşüncesinde olmadi. Ben de minnet duygusu var. Bize yardımlarından dolayı
Haklı haksız diye bşy yok.
Ona kalmış.
Kendi tercihi.
Tatili az ise orada da çalışmak istemez.
Siz tatilleri hiç birlikte geçirmiyor musunuz ?
Hmm burayı kaçırmışım.Zaten temmuzda beraber esinin ailesine gideceklermis. Konu sahibi kendi ailesine giderken agustos ayinda esi de tekrar kendi ailesine gidecekmis.
Ben yardimi gectim de ben 1 ay ailesine gidicem ama o benim aileme gelmeyecekse ben de gitmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?