- 10 Ocak 2015
- 69
- 26
- 13
- Konu Sahibi Prestigiatore
-
onun içinde iyi olabileceğini düşünmüştümSakın böyle bir teklifte bulunma. Çok rencide edici
Teşekkür ederim, kesinlikle bir gocunmam yok gerçekten çok seviyorum onu. Benim iyi niyetimi bilir kırılmaz böyle bir teklifte bulunmam için biliyorum ama doğru olurmu onu bilemiyorumoncelikle Rabbim sifa versin..
sizi takdir ettim, tiksinmeden gocunmadan, bir de usumesini dusunmeniz, esinize olan sevgi ve sefkatinizi gosteriyor..
onu taniyan sizsiniz, kirilmayacagi sekilde soylemenin bi yolunu bulabilirsiniz sanirim, sizin iyi niyetinizin de farkindadir diye umuyorum, sonucta onu dusunuyorsunuz..
Temizlerim ben temizlemem demiyorum ki, bundan asla gocunmam daRencide edici bir oneri. Esinizin gururu kirilir. Esinizden onemli mi yaaa temizliverin.
yani bu her gece yasaniyosa ve her gun ustu basi skntiya girip bir de ustune usuyorsa, guzelce ve gizlice teklif edebilirsiniz, mantikli zira.. ona da zor cunku her gece bunu yasayip ust bas yatak dosek ugrasilmasi.. temiz olur hem kendi de daha rahat olur..Teşekkür ederim, kesinlikle bir gocunmam yok gerçekten çok seviyorum onu. Benim iyi niyetimi bilir kırılmaz böyle bir teklifte bulunmam için biliyorum ama doğru olurmu onu bilemiyorum
İyi niyetinizden şüphem çok ama bu gerçekten onu çok üzer. Muhtemelen bu durumdan dolayı çok utanıyordur bide sizin bu teklifiniz üzerine iyice rencide oluronun içinde iyi olabileceğini düşünmüştüm
Altını bezleyim cümlesi çok kırıcı maalesef. Niyetiniz iyi ama bunu şu şekilde söylerseniz belki daha iyi olur. "Hayatım bu ıslaklık böbreklerini üşütür hasta eder seni Allah korusun istersen eczaneden hasta bezi Alda kullan" yani ben senin altını bezleyim değilde kendisi bit hastalık aletini kullansınMerhabalar aranıza yeni katıldım, siteyi uzun zamandır takip ediyorum aslında ama üye olmuyordum. Bugün üye olaya karar verdim. Benimde bir derdim var kardeşlerim/ablalarım, başlıktan da anlaşıldığı gibi derdim eşimin yatağı ıslatması. Eşim çocukluğundan beri bazı nedenlerden dolayı yılda 1 yada 2 kez yatağını ıslatıyordu bunu biliyordum normaldir olabilir dedim, ancak son 1 aydır her gece yatağı ıslatmaya başladı, her zamakinden farklı bir nedenden olabilir diye hastaneye gittik, ürolojiye gittik anormal bir durum çıkmadı fiziksel olarak, daha sonra nörolojiye gittik ama orada da anormal bir durum çıkmadı. Genel olarak mesane rahatsızlıklarına bakıldı, prostata bakıldı, böbreklere bakıldı, MS mi değil mi diye bakıldı tahliller tetkikler falan yapıldı, çok şükür hiç biri çıkmadı. Tabi yinede biz başka doktorlarada gittik sonuç aynı, psikolojik nedenler olabilir dediler, önümüzde ki hafta cumartesi için bir terapistten randevu aldık, umarım faydası olur ama bu terapinin uzun bir süreç olma ihtimali takdir edersiniz ki çok yüksek. Hal böyle olunca her gece yatak ıslatması sorun oluyor takdir edersiniz ki sürekli yatağın ıslanması kıyafetlerinin ıslanması baya sorun, alez taktım yatağa ama kıyafetler yine ıslanıyor birde havalar buz gibi son geceleri daha da soğuk oluyor Ankara ayazı meşhru zaten inanın kombi evi ısıtamıyor resmen. Islak ıslak yatınca çok üşüyor. Ben asla tiksinmiyorum kınamıyorum temizlemekten de gocunmuyorm ama bu şekilde olması sanki ikimizede zarar veriyor sanki, ben diyorum ki acaba eşime söylesemde en azından yatarken altını bezlesem mi? Ne dersiniz fikirleriniz nedir? Şu kardeşinize bir yardım edin lütfen.
bende öyle düşünüyorum aslında hem üstbaş değişimi hemde uyandığında kendi de utanıyor üstübaşı ıslandığı için böylece kendini güvende hisseder ve daha rahat oluryani bu her gece yasaniyosa ve her gun ustu basi skntiya girip bir de ustune usuyorsa, guzelce ve gizlice teklif edebilirsiniz, mantikli zira.. ona da zor cunku her gece bunu yasayip ust bas yatak dosek ugrasilmasi.. temiz olur hem kendi de daha rahat olur..
bi kere esiniz sizinle beraber gidip buna deva ariyor.. sizin yaninizda bunu yasamak durumunda kaliyor ama sizle 'bir' olmus ki bilmenizi, gormenizi sorun etmiyor, ki zaten bu bi kusur/ayip degil.. yani zaten buna ortak cozum arayisindasiniz, o nedenle ben sorun olacagini dusunmedim.. ama tabi soylerken, onun usumesine dayanamadiginizi, temizlemenin hic sorun olmadigini soylemeniz gerek vurgulayarak..onun içinde iyi olabileceğini düşünmüştüm
altını bezleyim cümlesini sruda böyle yazdım ona elbette bu şekilde söyleyemem, soruda sadece bez iyi bir çözüm olurmu size onu danışmak istedimAltını bezleyim cümlesi çok kırıcı maalesef. Niyetiniz iyi ama bunu şu şekilde söylerseniz belki daha iyi olur. "Hayatım bu ıslaklık böbreklerini üşütür hasta eder seni Allah korusun istersen eczaneden hasta bezi Alda kullan" yani ben senin altını bezleyim değilde kendisi bit hastalık aletini kullansın
haklısınız, bu görüşlerinizi mutlaka dikkate alacağımbi kere esiniz sizinle beraber gidip buna deva ariyor.. sizin yaninizda bunu yasamak durumunda kaliyor ama sizle 'bir' olmus ki bilmenizi, gormenizi sorun etmiyor, ki zaten bu bi kusur/ayip degil.. yani zaten buna ortak cozum arayisindasiniz, o nedenle ben sorun olacagini dusunmedim.. ama tabi soylerken, onun usumesine dayanamadiginizi, temizlemenin hic sorun olmadigini soylemeniz gerek vurgulayarak..
insaAllah skntisi hallolur tez zamanda.. yalniz once guzelce konusun bi kac gun, usumesine uzuldugunuzu mutlaka anlatin, rencide olmamasi icin max cabalayin, kolay degil onun icin.. ve kabul ederse de, o bez hic piyasada yok gbi davranin, aa bak ne iyi filan gibi laflar hic gecmesin..haklısınız, bu görüşlerinizi mutlaka dikkate alacağım
haklısınız zaten, bezin olması yada olmaması aramızdaki ilişkiyi hiç bir şekilde etkilemez o sıradan bir çamaşırdan farksız olur benim için, kesinlikle görmezden geliriminsaAllah skntisi hallolur tez zamanda.. yalniz once guzelce konusun bi kac gun, usumesine uzuldugunuzu mutlaka anlatin, rencide olmamasi icin max cabalayin, kolay degil onun icin.. ve kabul ederse de, o bez hic piyasada yok gbi davranin, aa bak ne iyi filan gibi laflar hic gecmesin..
Terapiye başladıktan sonra bir fikir verir herhalde terapist, en azından durumu bilmesi gerekli ki yorumlasın. Böyle düşünüyorum o konuda benimde aklıma danışmak gelmişti ama sonra düşündüm terapistin durumu değerlendirmesi için bir kaç seans görüşmesi lazım. Ama terapistle görüşmek aklımdaBence teklif rencide edici degil. Fakat sorun teskil edebilir. Terapiyi olumsuz etkileyebilir. Daha rahat olup sorunun cozumunu engelleyebilir. Terapiste esinizden habersiz sorup cevabi ogrendikten sonra karar vermeniz daha saglikli gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?