Eşim yatağı ıslatıyor

haklısınız zaten, bezin olması yada olmaması aramızdaki ilişkiyi hiç bir şekilde etkilemez o sıradan bir çamaşırdan farksız olur benim için, kesinlikle görmezden gelirim
aynen, hic lafi gecmesin.. bir de kuduzfare 'nin dedigi gibi, once danismana sormakta yarar var.. belki terapi basinda direkt onerir.. ilk seans bi gecsin isterseniz..
normal sartlarda bu teklifi yapin demem ama esinizi zaten o sekilde goruyosunuz, yani sizden gizli bi durum yok, kati bakmiyorum bu yuzden..

uyumadan önce çok sıvı mı tüketiyor acaba rüyasında farkında olmadan gidiyordur belki. hasta bezleri serebilirsin altına yada takmasını önerebilirsin sgk bile karşılıyor onlar. sağlık bu utanmaya sıkılmaya gerek yok bence. zaten bunu sorun haline getirmeyip çözüm aramasa sıkıntı olurdu. teklif edebilirsin

Tebriğiniz için teşekkür ederim. Diğer konuda kırmadan güzelce söyleyebilirim sonuçta hyat arkadaşım ve benim niyetimi ondan daha iyi kimse bilemez. O yüzden bir art niyetim yda gocunmam olduğunu düşünmez buna eminim. Ama dediğiniz yöntem işe yarar mı? yani kalın bir bez koymak aynı işi yaparmı ?

Bence nasıl teklif edilirse edilsin rencide edici.Eşni düşünüyorsan teklfi etme çünkü ıslak üşüyor falan diyorsun da bezle de rahat edemez.Sen görmezden gelirsin de eşin çocuk değil farkında...

dediğim gibi terapiste danışacağım zaten ama önce biraz tanıyıp konuyu kavrasın ona göre yorumlar diye düşünüyorum.

aşırı derece bir sıvı tüketimi yok yani normal bir insan kadar su çay falan içiyor.

Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ederim.

kizlar cehaletimi mazur gorun, bilmedigimden soruyorum.. sonta tarzi oyle tampon gibi seyler yokmudur evde takilabilecek, bez yerine oyle bsy onerse konu sahibi, daha iyi olur sanki.. medical saticilarinda filan olmaz mi ki??

Eger idral yollariyla ilgili bir mesele yoksa mesenasinin okadar dolu olacagini dusunmuyorum..ama bununla birlikte bu kadar sabretmissiniz bir arkadasin fikri daha mantikli geldi buraya yazmis doktora sormaniz sorma seklinizi daha iyi yönlendirir..

kizlar cehaletimi mazur gorun, bilmedigimden soruyorum.. sonta tarzi oyle tampon gibi seyler yokmudur evde takilabilecek, bez yerine oyle bsy onerse konu sahibi, daha iyi olur sanki.. medical saticilarinda filan olmaz mi ki??
Yok canım ya sonda günlük yaşamınıda etkiler, hem tak çıkar yapılacak bişey değil ki o

aşırı derece bir sıvı tüketimi yok yani normal bir insan kadar su çay falan içiyor.
yatmadan önce en az 1 1,5 saat çay falan içmesin bence. irodinami üroflow falan bunlarıda yaptırdınız mı gerçi dikkat etmedim yazdınız mı. sorun böbreklerde değil mesanede olabilir belki

Allah şifasını verir bir an evvel eşiniz bu sıkıntıdan kurtulur umarım . Bence terapiste danışın ve terapist görüşme esnasında uygun şekilde öneride bulunsa daha uygun olur gibi geldi . Örnek falan da verir muhtemelen .
Tamam eşiniz niyetinizi bilir , sizi tanır ama yine de çok can sıkıcı bir durum olduğundan siz söylerseniz size rahatsızlık verdiğini düşünüp üzülebilir . İçinde neler yaşadığını bilemezsiniz . Benim ki tahmin sadece .
Empati yapınca eşim söylese ne kadar iyi niyetli olsa da elimde olmadan üzülürüm , terapist ise konunun uzmanı olarak yorum getireceğinden daha az etkilenirim sanki .

Yine de en doğrusunu siz daha iyi bilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…