- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi Prestigiatore
-
aynen, hic lafi gecmesin.. bir dehaklısınız zaten, bezin olması yada olmaması aramızdaki ilişkiyi hiç bir şekilde etkilemez o sıradan bir çamaşırdan farksız olur benim için, kesinlikle görmezden gelirim
Tebriğiniz için teşekkür ederim. Diğer konuda kırmadan güzelce söyleyebilirim sonuçta hyat arkadaşım ve benim niyetimi ondan daha iyi kimse bilemez. O yüzden bir art niyetim yda gocunmam olduğunu düşünmez buna eminim. Ama dediğiniz yöntem işe yarar mı? yani kalın bir bez koymak aynı işi yaparmı ?Oncelikle seni tebrik ederim anlayisli tavrindan dolayi..esine boyle bir teklifte bulunma kirilir ama soyle diyebilirsin canim ustun basin islaniyor hasta olacaksin biz hasta olunca ped takiyoruz sende bez ayarlayalim hasta bezi felan degil ama kalinca onu koyun.
dediğim gibi terapiste danışacağım zaten ama önce biraz tanıyıp konuyu kavrasın ona göre yorumlar diye düşünüyorum.aynen, hic lafi gecmesin.. bir dekuduzfare 'nin dedigi gibi, once danismana sormakta yarar var.. belki terapi basinda direkt onerir.. ilk seans bi gecsin isterseniz..
normal sartlarda bu teklifi yapin demem ama esinizi zaten o sekilde goruyosunuz, yani sizden gizli bi durum yok, kati bakmiyorum bu yuzden..
aşırı derece bir sıvı tüketimi yok yani normal bir insan kadar su çay falan içiyor.uyumadan önce çok sıvı mı tüketiyor acaba rüyasında farkında olmadan gidiyordur belki. hasta bezleri serebilirsin altına yada takmasını önerebilirsin sgk bile karşılıyor onlar. sağlık bu utanmaya sıkılmaya gerek yok bence. zaten bunu sorun haline getirmeyip çözüm aramasa sıkıntı olurdu. teklif edebilirsin
Zıp Zıp derken? eşim 28 yaşındaZıp zıp müsadenle , eşiniz kaç yaşında .
Hazir kilot gibi seyler oluyor ya. Ne bileyim teklif etsen kirilirmi ki ?Teşekkür ederim, kesinlikle bir gocunmam yok gerçekten çok seviyorum onu. Benim iyi niyetimi bilir kırılmaz böyle bir teklifte bulunmam için biliyorum ama doğru olurmu onu bilemiyorum
Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ederim.7 yasindaki kuzenimin oglunun bile zoruna gidiyor kuzenimin benim yanimda oglum bez takiyim demesi.
Kocaman adama bez tak ne demek? sakin sakin yapma, sakin.
bi keresinde hastaydi kuzenimin oglu.
Uyudu uyandi gel oyun oynuyalim dedim. Kalkmadi oyuna bayilan cocuk.
Hadi kalk diye cekistirirken gordumki tisortunun alti islanmis.
Megerse altina kacirmis,
Ben hic gormemis gibi yaptim.
Baya uyudun hadi pasam bi tuvalete git cisin gelmistir dedim.
kizardi ve sorduki ''niye oyle dedin'. kipkirmizi kesildi.
Oyle utandiki.
Asla soylemedim bildigimi, annesine belli ettim caktirmadan sonra
ben yan odaya gectim bilmesin benim bildigmi, kalksin banyoya gitsin diye.
7 yasindaki bi cocugun altina yapmasi ne kadr buyuk bi sikinti kendisi icin bi dusunun yani su yazdiklarimdan.
Ve siz kocaman adama bez bagla demeyi dusunuyorsunuz.
Asla yapmayin.
Bana kırılmaz biliyorum çünkü benim niyetimi iyi bilir.yim teklif etsen kirilirmi ki ?
Sürekli yaş soran bir arkadaş vardıda. Görevmiş gibi, eşinizde Gençmiş aslında rabbim şifa versin, maşallah eşinize destek oluyorsunuz inşallah en kısa zamanda şifa bulur.Zıp Zıp derken? eşim 28 yaşında
Amin inşallahSürekli yaş soran bir arkadaş vardıda. Görevmiş gibi, eşinizde Gençmiş aslında rabbim şifa versin, maşallah eşinize destek oluyorsunuz inşallah en kısa zamanda şifa bulur.
Eger idral yollariyla ilgili bir mesele yoksa mesenasinin okadar dolu olacagini dusunmuyorum..ama bununla birlikte bu kadar sabretmissiniz bir arkadasin fikri daha mantikli geldi buraya yazmis doktora sormaniz sorma seklinizi daha iyi yönlendirir..Tebriğiniz için teşekkür ederim. Diğer konuda kırmadan güzelce söyleyebilirim sonuçta hyat arkadaşım ve benim niyetimi ondan daha iyi kimse bilemez. O yüzden bir art niyetim yda gocunmam olduğunu düşünmez buna eminim. Ama dediğiniz yöntem işe yarar mı? yani kalın bir bez koymak aynı işi yaparmı ?
Yok canım ya sonda günlük yaşamınıda etkiler, hem tak çıkar yapılacak bişey değil ki okizlar cehaletimi mazur gorun, bilmedigimden soruyorum.. sonta tarzi oyle tampon gibi seyler yokmudur evde takilabilecek, bez yerine oyle bsy onerse konu sahibi, daha iyi olur sanki.. medical saticilarinda filan olmaz mi ki??
En azından ilk seans tan sonra soracağımEger idral yollariyla ilgili bir mesele yoksa mesenasinin okadar dolu olacagini dusunmuyorum..ama bununla birlikte bu kadar sabretmissiniz bir arkadasin fikri daha mantikli geldi buraya yazmis doktora sormaniz sorma seklinizi daha iyi yönlendirir..
peki su regl doneminde kullanilan tamponlar varmis ya, erkekler icin yok mudur o tarz bsy?Yok canım ya sonda günlük yaşamınıda etkiler, hem tak çıkar yapılacak bişey değil ki o
yatmadan önce en az 1 1,5 saat çay falan içmesin bence. irodinami üroflow falan bunlarıda yaptırdınız mı gerçi dikkat etmedim yazdınız mı. sorun böbreklerde değil mesanede olabilir belkiaşırı derece bir sıvı tüketimi yok yani normal bir insan kadar su çay falan içiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?