Eşim yatağı ıslatıyor

peki su regl doneminde kullanilan tamponlar varmis ya, erkekler icin yok mudur o tarz bsy?
Tampon malum kadınlarda konduğu yer yanlış anlamadıysam, erkekte nasıl olacakki konu sahibi nasıl olsa doktora gidecek doktorla özel bir görüşme yapsın bence, belki konu sahibi değilde doktor söyler gece neler yapılabileceğini.

aynen..

kizlar cehaletimi mazur gorun, bilmedigimden soruyorum.. sonta tarzi oyle tampon gibi seyler yokmudur evde takilabilecek, bez yerine oyle bsy onerse konu sahibi, daha iyi olur sanki.. medical saticilarinda filan olmaz mi ki??
sonda sanıldığı kadar kolay bişey değil ki cnm ya. tak çıkar olmaz yani. idrar yolları iltihabına neden olabiliyor özellikle çıkardıktan sonra bir kaç saat yanma ve acı olabiliyor. evde yapılmaz zannedersem. erkekler için ördek dedikleri şey olabilir mi ya ama gece sabit durması zor olabilir :/

Arkadaşlar müsadenizle artık uyumam gerek gözlerim yanıyor, cevaplamam gereken yorumlarınıza mutlaka cevap atacağım, konuyu açtı kaçtı diye düşünmeyin. Hepinize hayırlı geceler

Mesane pedleri vardı selpak markasının, kadın pedlerinin yanında gratiste görmüştüm bilmiyorum kadın erkek kullanımı fark eder mi ama, bezden ziyade o mesane pedlerinden kullanabilirsiniz eğer miktar çook çok fazla değilse. Bence bezden daha makul, denemeye değer. Allah acil şifalar versin

Allah acil şifalar versin canım bizde ailecek büyük kaza atlattık annem ablam erkek kardeşim vücudumuzun çeşitli yerlerinden yaralandı gel görki hiç bir darbe almayan o zamanlar 12 yaşındaki kız kardeşim psikolojiık olarak büyük sarsıntı yaşadı çişini yapıyordu hemen hemen hergece bizde kaç hastane kaç dr gezdirdik en son ablamın arkadaşını tedavi eden bi dr bütün herşeyini inceledikden sonra direk psikolojik demiş yönlerdirme yaptı terapiste düzenli 1,5 /2 yılı yakın bi süreçden sonra çok şükür iyileşti kardeşim şimdi gülüyor kendi haline kesinlikle drlar çözüyor bu işi biz çok şeyler denedik annem akşam sulu birşeyler içirmezdi gece kaldırırdı tuvalete kaç kez ama sabah yine çişli kalkardı inşaallah senin eşinde başarırda kurtulur acil şifalar

Canim allah şifa versin öncelikle aklima gelenleri paylaşmak istedim .deepend diye reklamlar da cikiyor ya kadin pantolonun altina giyiyor kilot seklinde eşine ondan alabilirsin.birde geceleri cok su icmemesini sağla.strestendir muhtemelen.eşinebence bezlenme yada depend olayini şöyle söyleyebilirsin. Ayni durum yarin birgün benim basima yada herhangi birinin basinada gelebilir 1 dk sonra ne olcaz bilmiyoruz kirilma bana ama boyle bisey yapalim mi hem senin içinde iyi olur islak kalip usumezsin diye .sanada zor bu kista camasir kurutmak temizlemek. Allah yardimciniz olsun.

Aynen bu sekilde ona soyleyebilirsiniz bence.
Saglik acisindan gercekten gerekli.

Ayrica buyuk marketlerde kadin/erkek m/L beden farkliliklarina gore farkli markalarin cesitleri mevcut,
ve diger pedler gibi eczanelere gore daha uygun fiyatlarda.

Bu arada cok gecmis olsun...

Kesinlikle bezlemeyi teklif bile etmeyin. Gurur kirici bir davranis.

onun altını bezlemek çok kırıcı ama hasta bezi sereebilirsin hani ameliyat olunca yatağa srilenlerden alezi korumuş olur ama kıyafetlerini yine değişirecek. bence kendi bu öneriyi getirmeden bez takalım deme yada önce doktora sor o ağzını arasın, senden gelmesin sen onun eşisin küçük düşmek istemez adamcaız

Bende farklı bîşey önereyîm idrar tahlili veremeyen bebekler için verilen bişey vardı..Poşet gibi onu takıyosun ve yapışkanlı ..çişi ona yapıyodu .sonra çıkarıyosun .Yatarken çamaşırın içinden öyle bir sistem uygulayabilir belki

Bütün yorumlari okumadım ama sizin bezlemenize gerek yok bebek bezler gibi, sonucta bebeler icin olan ic camasir seklinde bezlerde var, ic camasiri yerine gece yatarken onu giyip yaticak kullanirsa. Bu sekilde teklif ederseniz bence gocunmaz, hatta bence bu sekilde kendi dusunmeso lazim diede düşünüyorum size firsat vermeden. Eğer bu bezlerden haberi yoksa, belki terapistten sizden ayri ozel olarak bu fikri sunmasino isteyebilirsiniz sorunu cozene kadar gecicci çözüm bubu uygulayabilirsiniz ... bey, eşinizinde haberi olmaz bile kullandığınızdan falan diyerek.

eşiniz zaten yatağı ıslatmasına yeterince utanıyor, üzülüyordur. bi de siz hayatım ıslanmana dayanamıyorum altını bezleyelim mi desen sen onu düşünerek soyleyeceksın belki ama esin için ne kadar onur kırıcı olacak.
asla böyle bişey demeyin.

Bu bir rahatsızlıksa gocunacak birşey yok Hastalığı'na göre davranması gerek kesinlikle bez taksın bunda kırılacak birşey yok zatürre olur adam tek çare bu ya da saat kurup 2 saate bir uyanacaksınız tuvalete gidecek

Yatağa bağımlı annem bile bez kullanmak istemiyor
Ama bi ara ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdim çok şiddetli şekilde gece gündüz demeden birden tuvalete gitme ihtiyacım oluyordu. O zaman büyük hijyenik ped kullanmıştım yani en azından aniden tuvalet ihtiyacı olduğunda dışarıda zor durumda kalmamak için. Eşinize de böyle rahatsızlıklar için bez gibi ürünler varmış bi araştır desen belki kendi de kabul eder.

dediğim gibi terapiste danışacağım zaten ama önce biraz tanıyıp konuyu kavrasın ona göre yorumlar diye düşünüyorum.

Niye tanimasi gerek? Psikolog birazda tecrübeye dayanarak ve bu konularda yasanilan genel psikolojiye dayanarakta birsey söyleyebilir. Yani biraz olumlu düsünün :)

Beni asil üzen, bu adam gecmisinde neler yasamista bu yasta evli barkli bir adam olarak her gün islatiyor yataga?

Umarim en kisa zamanda atlatirsiniz bu durumu. Ki senin gibi anlayisli bir es ve terapi ile kesinlikle olur :) Cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…