- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
O olay zaten yiğenden dolayı çıkmamış ki boşansam bile göndereceğim para desin eşi. Aralarında çok başka bir tartışma olmuş nasılsa hemen bir kavgada avukata gidilmiş filan. O kadar tartışmada benim eşimde avukata gidiyorum dese git imzamı atarım altına derim. Yeğen meselesinden önce zaten aralarından başka sorunlar var. Sonra avukattan geldim barıştık diyor çocuk oyuncağı mı bu yani. Avukata gideceğine çıkarsın biraz sakinleşirsin zaten barışmış. Bence eşi bölf yapıyor biraz dolaşır gelir zannetti avukata gideceğini düşünmedi. Ama bu mesajlaşmalardan başka birşeyde yok ortada hani önceden de yakınlardı, kız kur yapıyordu filan dese anlıcam ama amcası yani ne var para isteyebilir. O zaman çok sorunsa ailesine söylesin kızın. Eşinin yüzüne söylemediği şeyleri hem de çok çirkim yakıştırmalarla burada söylüyor acaba eşi gelip bir sitede onun hakkında böyle şeyler yazsa o da okusa ne hissederdi biraz empati yapın. Konu sahibinin de kardeşinin paraya ihtiyacı olabilirdi o zaman da banane diyebilir miydi. Bu kadar çirkin birşeyle suçladıktan sonra anında boşanırım o adamdan.
O olay zaten yiğenden dolayı çıkmamış ki boşansam bile göndereceğim para desin eşi. Aralarında çok başka bir tartışma olmuş nasılsa hemen bir kavgada avukata gidilmiş filan. O kadar tartışmada benim eşimde avukata gidiyorum dese git imzamı atarım altına derim. Yeğen meselesinden önce zaten aralarından başka sorunlar var. Sonra avukattan geldim barıştık diyor çocuk oyuncağı mı bu yani. Avukata gideceğine çıkarsın biraz sakinleşirsin zaten barışmış. Bence eşi bölf yapıyor biraz dolaşır gelir zannetti avukata gideceğini düşünmedi. Ama bu mesajlaşmalardan başka birşeyde yok ortada hani önceden de yakınlardı, kız kur yapıyordu filan dese anlıcam ama amcası yani ne var para isteyebilir. O zaman çok sorunsa ailesine söylesin kızın. Eşinin yüzüne söylemediği şeyleri hem de çok çirkim yakıştırmalarla burada söylüyor acaba eşi gelip bir sitede onun hakkında böyle şeyler yazsa o da okusa ne hissederdi biraz empati yapın. Konu sahibinin de kardeşinin paraya ihtiyacı olabilirdi o zaman da banane diyebilir miydi. Bu kadar çirkin birşeyle suçladıktan sonra anında boşanırım o adamdan.
Ne yegen sevgisiymis bu millettekiHamile bir eş boşanma davası açmak için evden çıkıyor
Sabahtan akşama kadar bir kez bile aranmıyor !!!
Ama parasız masum yiğen aranıyor derhal ve ''merak etme sana para göndereceğim evliliğim bitse bile'' diye teselli mi ediliyor acaba :26:
Boşanma davasını sen aç imzamı atarım diyebilecek kadar rahat bir eş
Bence sizin sorunlarınız daha başka ve daha önemli bu yiğenden ...
Yaa yazdıklarınızı okumadım sanıyorsunuz sanırım. Resmen Güneydoğuda bu gibi şeyler yaygın yani olabilir aralarında bir şey durumuna getirmiştiniz yorumunuzu hem de çok mantıksızca çünkü ne eşi ne ailesi Güneydoğulu değiller o yüzden zaten o elinizdeki istatistikler genellemeler zaten çürümüş oluyor. Bir örnek teşkil etmez. Yapıcı yorum dediğiniz eşinin böyle bir şey yapmış olabileceğini kafasına mı sokmak buna mı inandırmak acaba söyler misiniz. Böyle iğrenç mesnetsiz birşeyi eşine hemen sadece mesajlaşıyorlar diye yakıştırmak mı yapıcı yani iyi o zaman burada yazdıklarını eşine de söylesin şüphelerini de söylesin nedir yani bu. Ben çarpıtmıyorum yazdığınız şeyler üzerinden yorum yorum yapıyorum Güneydoğluların çoğu böyle derseniz eşinin de bu kişiler gibi olabileceğini söylemiş olursunuz okuduğumuzu anlayacak idrakımız var. Ve sizin için de bu gibi düşünceler gayet doğal. Ne denebilir ki.
Sen değil eşin gönderiyor kaldı ki göndermemiş zaten. Yüzsüz hadsiz demenize de hiç şaşırmadım amcasından hoşlandığını ilgilendiğini söyleyen sizin eşinizin yiğenine ayrıca böyle hakaretler etmesi hiç yadsınacak bir şey değil gözümde. Şurayı şu an eşiniz okusa o evde sizi 1 dk tutmaz sanırım farkındasınızdır burada eşinizi çok çirkin mesnetsiz birşeyle suçlayıp akşamda yüzüne gülüp, aynı yatakta mı uyuyacaksınız gerçekten acıdım adam acaba burada ensest biri ilişkiyle hem de yiğenine özel bir ilgi göstermekle suçlandığını bilse ne yapardı hiçbirşeyden haberi yok. Yiğeni ya yiğeni neymiş mesajı siliyormuş da bir şey olmasa neden silsinmiş bir de aynı ilde bile yaşamıyorsunuz yakın bile değilsiniz maazallah bir de aynı ilde olsanız eşiniz ağabeyine sürekli gidip gelebilse aman birbirlerine baktılar diye kıyameti koparırsınız gerçekten korkulur bu zihniyetten. Okumak cehaleti almıyor dedikleri iş bu olsa gerek. Konuyu açarken hamileyim diye söz etmiyorsunuz bile hatta düğün borçları var diyorsunuz sadece ki ilk aklıma hamile olduğumu yazmak gelir, tepki alınca hamileyim ben. Ne düşünürseniz düşünün bize ne ama bu hastalıklı düşüncelerinizle evliliğiniz pek uzun ömürlü değil.
Bir de herkes kendinden örnek vermiş. Niye empati kuruyorsunuz anlamıyorum, valla ben karısının kafasına ütüyle vurup kadın can çekişirken yarım saat onu izleyen adamı da anlamıyorum. Ensest de bu kadar iğrenç ve kendimizi yerine koyamayacağımız bir şeydir. Yeterli kanıt yok evet ama düşündürecek şeyler var belli ki. Haliyle konu sahibine yüklenmeyin bu kadar.
Ne yegen sevgisiymis bu milletteki
Kendi baslarina gelse naparlarsi acab
Size neden hamileyim diye yalan soyleyeyim ki ister inanın ister inanmayin no problem.
Esim ben bu durumdayken boyle devam ederse kim kimi evde tutmayacak gorecegiz.....
Şımarık bi yegen icon karisini ikinci plana koyacak adami istemiyorum zten hanımefendi merak etmeyin..
Ayrica bugun ayrilsam kendi ayaklarim uzerinde durabilecek bi insanim. Allah a cok sukur korkum cekincem yok.
Deger gormedigim bir evliligi yürütmek bana daha zor geliyor ayrılmaktan. ..
Ayrıca isten cikinca onun yuzune gulecegimi nerden cikardiniz
Ben eve gidip gitmemeyi dusunuyorum halbuki.
Belki o cooooook kiymetli yegeniyle konusuyodur rahatsız etmeyeyim...
Sizin teyzenizle ,amcanızla bu tarz ilişkiniz olmamış olabilir.
Garip olan bir çocuğun amcasıyla mesafeli olmasıdır.
Amcam benim babam kadar kıymetlidir misal ,çocukluğumda hem teyzelerime,hem amcama şımararak geçmiştir.
Lisedeyken amcam'' bişey istediğinde bana geleceksin derdi,ben alırım''
Benimde çok olmuştur amcama spor ayakkabı aldırdığım.
Nasıl bir toplum haline geldik ki biz amca yeğen arasındaki bağı bile sapıklıkla karıştırıyoruz?
Ya bende bunu anlamadimEşii sapık felan değildir de,
konu sahibi paranoyak olabilir..
Ama biraz paranoyak olmasında ki sebepte eşinin
yaptığı davranışlardan kaynaklanıyor işte..
Bu adam kendini düzeltse, bu konu zamanla çözülür zaten..
Ben bu anlamda iş eşinde bitiyor dedim..
Karısını insan gibi karşısına alsa dese ki;
"Bak canım al mesajları oku, yeğenim benden para istiyor ewet,
bende amcası olarak geri çewiremiyorum, olay bundan ibaret"
Konu sahibide o mesajları okusa içi rahatlayacak belkide..
Birde avukata giderken yana yakıla hemen adamın yeğenini araması
kafaları iyice karıştırıyor, buna hiç girmicem bile(!)
Şu an konu sahibinin sessizce gözlemekten başka yapacağı bir şeyi yok..
Yada son kez eşine diyecek ki, bizim durumumuz sıkışık ve bu yüzden para göndermeyeceksin
bundan sonra diye söz alacak.. Ve sana mesaj çektiği zaman o mesajlar silinmeyecek çünkü ben
neden para istediğinin sebebini kendi gözlerimle okumak istiyorum dicek..
Eşide kabul ederse konu sahibi eminim ki içi daha rahat edecek...
Kesinlikle. ..Şu noktada size hak veriyorum . Böyle bir şeyden şüphelenmek için ortada daha mühim durumlar olması lazım haklısınız
Ama keşke biraz ince davransa idi adam yani biz kadınları böyle hırçınlaştırmadan
Evlilik bu ne olursa olsun insanın kalbine bir kere şüphe düştümü kendi kendini yer bitirir konu sahibi gibi
Benim adama kızdığım nokta evliliğine ve eşine değer veriyosa bir açıklamayı çok görmemeli mesajları silmemeli ne bilim ya ...
Bana bunu dusundurten onun celiskiki hareketleri..Eger esiniz sizin "yegeninle aranda ne var?" cumlenizden sonra sizinle saglikli bir iliski kurmaya devam ederse suphelenin derim. Cunku boyle bir durum olmadiginda boyle bir seyle itham edilmek kadar aci bir sey olamaz. Ve dogruyu soyleyen namuslu bir insan asla bu yakistirmalari yapan bir kadinin yuzune bir daha bakmaz, diye dusunuyorum. Normal zamanlarda siz parasizlik cekerken sizin rizaniz olmadan para gondermesi sizin hakkiniza girdigini gosterir ama ramazanda fitresini vermek istemesine tepki gostermeniz olmamis. Yegenin maddi durumunun iyi ya da kotu olmasi fark etmez. "Ogrencinin kalemi altindan da olsa sadaka veriniz." gibi bir gercek var. Buyuk ihtimalle esiniz sizin tepki gostereceginizi bildigi icin sizden bir seyleri saklamis. Yegenine de durumunun kotulugunden bahsetmek istemedigi belki gururuna dokundugu icin paramiz yok, borc harc icindeyiz, diyememistir. Keske sadece bir mesaj mevzusu yuzunden bu kadar agir bir sucla itham etmeseydiniz esinizi. Yani yuzune soylemeseydiniz. Eger dusundukleriniz gercek degilse bu atlatilmasi cok zor bir durum olacaktir. Resmen baltayi vurmussunuz iliskinize. Bilmiyorum bu saatten sonra ne yone kayarsiniz. Allah yardimciniz olsun. Ensest iliskilerin varligi apacik ortada. Sorun bir mesaj silme olayi yuzunden bile bu sucu esinize yakistirabilmeniz. Suphe var idiyse iyice arastirmali, belgelerle konusmali idiniz. Yegen bu baska bir kadin degil. Baska bir kadinla aralarinda iliski oldugunu soyleseydiniz, ozurle bu durumu unutturabilirdiniz. Ama yegen bu yahu. Belgeleriniz olmadan cok gunah almissiniz.
Bir de herkes kendinden örnek vermiş. Niye empati kuruyorsunuz anlamıyorum, valla ben karısının kafasına ütüyle vurup kadın can çekişirken yarım saat onu izleyen adamı da anlamıyorum. Ensest de bu kadar iğrenç ve kendimizi yerine koyamayacağımız bir şeydir. Yeterli kanıt yok evet ama düşündürecek şeyler var belli ki. Haliyle konu sahibine yüklenmeyin bu kadar.
Ya bende bunu anlamadim
Neden saklaniyor benden
Kesinlikle. ..
Bana bunu dusundurten onun celiskiki hareketleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?