- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Bende kizi aramayi dusunuyorumvalla canım sen tlf varsa kızın anasını babasını kızı ara ben rahatsız oluyorum de para gönderemeyiz de sonrada eşini ara herşeyi anlat bu meseleyi kapat büyük bir ihtimalle parayı saçma sapan birşey için yeğenine gönderecek eşin sen kızarsın diye siliyor hatta kayınvaliden kayınpederin akıllı insanlarsa onlara anlat meseleyi çözsünler benimde dayım ve teyzelerim bana para gönderirdi ben öğrenciyken asla para istemedim onlar öğrenciyken de annemler onlara göndermiş ama onlar bekardı teyzem ve dayım işte böyle canım hayırlısı olsun
Olayi fazl buyutmeden
Paraya ihtiyacin varmis sanırım bizimde durumumuz sıkışık biliyosun hamileyim fln diye..
Hem böylece belki kizda muslugun kapandigini anlar..
Benim zoruma giden de ona verdigi degeri onemi bana vermemesi iate..
Diyelim ki esimden yna bisey yok
Belki kizdan yana var .
Gizli bi hayranlik yada ne bileyim o msjda yazdigi gibi amcaaaaaaaaaaa hani paraaaaa diyecek samimiyeti bana tuhaf geliyor.
Hadi diyelim ki ben gunah aldim peki o halde soruyorum
Onun kalbi kirilmasin diye msjlari kayitlarini siliyor
Onun iatedigi olacak diye gerekirse ramazanda fitremi ona veririm diyor
Bu kadar takintisi nedir bu kiza karsi
Anasi var babasi var
Esimi taniyorum zaten asil olay şu onun o kizi birinci planda tutmus olmasi napar eder onun gönlünü ederim . Cogu zaman seni kirdigimda senin icin gostermedigim cabayi onun icin gosteririm. Sen avukata giderken benim aklima sadece onu aramak geliyor. Sende bu evde bostan korkulugusun şeklinde bi tavra bürünmesi canimi sikti benim bende onun canını yakmak istedim aslinda tum olay bu.Bu hareketler senin baskıcı kişiliğinden olabilir. Dır dır denen bir tabir var ya erkeklerin nezdinde; bundan olabilir. Bak yazıyorsun yazacağını şuna neden açıklama getirmiyorsun. Başka bir şey var mı seni böyle düşünmeye iten?
Eşinin kendi çocuğu sayılacak birine bu şekilde hissetmesi gerçekten sapık olması lazım. Eşini tanımıyor musun sen?
Neden o bu kadar degerli
Veya
Ben neden bu kadar degersizim
Nedeneonun gordugu ilgiyi sevgiyi ben göremiyorum
Kusura bakmayin ama senden once onlar vardi yazan olmus sen kimsin kiye getirmisler
Ben de onun nikahlı karisiyim
Karnimda onun cocugunu tasiyorum
Onun hayatinda okadar da onemsoz bi pozisyonda oldugumu sanmıyorum
Sadece hak ettigim degeri göremiyorum
Benim tum ofkem tum kizginligim buna.
Konu ben olunca hicbir caba yok
Ama o kiz olunca daglar aşılıyor
Gerekirse ramazanda fitreyi ona veriyor
Ne yazistiklarini benden saklayip benim ona olan GUVENIMI SARSACAK KADAR ONU BENIM ONUMDE TUTUYOR ANLATABILIYOR MUYUM
ayrıca ayrilirsak tek zararli cikacakolan ben degilim . Ona bugune kadar en ufak bi yanlisim olmadi neyaptiysa ne ettiyse elimi onunla birlikte taşın altina koyan bendim .
Kimse ona arka cikmadiginda ona destek olan yaninda olan yine bendim.
Bu sebepten bitecekse bitsin
Güçlü bir kadinim kendi ayaklarimin uzerinde dururum ailem hep arkamda.bana hep destek.
Yazdığım şeyi iyi çarpıtmışsınız, aslında yazdığımdan bunu çıkaran birine hiç cevap vermemeyi tercih ederdim de dayanamadım. Ben de bir yeğenim, herhalde ortada bir şey yokken bi kızın suçlanması bana dokunur en çok. Ortada takılmadığım tek şey para mevzusu ayrıca, belli ki ne benim yorumlarımı ne de konu sahibinin kızla ilgili bahsettiği ve asıl önemsediği birçok sıkıntıyı okumamışsınız. Ama şimdi laf anlatamayacağım, konu sahibi açıklasın size durumu. Asıl sizinki gibi bir mantık yok ayrıca, kadın kocasından şüpheleniyor, siz tanımadığınız adamın avukatlığını yapıyorsunuz. Yaşanıyor böyle şeyler hanımefendi, bu olayda belki yaşanmadı bilemem ama genel olarak yaşanıyor. Nasıl körü körüne savunuyorsunuz çözemedim doğrusu. Ayrıca kız ne göndermiş ne konuşmuşlar bilmiyor karısı bunu, demişsiniz ya hani "sanki resim mi gönderdi" diye. Valla bilemiyoruz onu, çünkü bilinmeyen bir sebeple konuşmalar silinmiş
Bilemiyorum iste canim
Ne konusuldu je yazisildi