esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

Evet bu doğru. Eşi demiş ya zaten kavga etmemek için sildim. Ama zırt zırt aramış olması çok enteresan. Kadın avukata gidiyor bu yeğenini arıyor.. burası biraz tuhaf.

Evet bu doğru. Eşi demiş ya zaten kavga etmemek için sildim. Ama zırt zırt aramış olması çok enteresan. Kadın avukata gidiyor bu yeğenini arıyor.. burası biraz tuhaf.

Denk gelmiş te olabilir
Kavgadan evvelde yeğen para için mesaj atmış
Para gönderilmeyince yine aramış olabilir
Bilemiyorum ama şüphe bile mevcutsa bu evliliği mide kaldırmaz artık

E ben diğer konuda erkek kardeşimle böyle olmayı savunuyordum bu konuda da sizin dediğiniz şeyi savunuyorum? Ne alaka pardon? İnsanları tuhaf bir sınıflandırma içine sokmayın. Bir de diğer konuları karıştırmayın buradaki konunun içine. Size göre tersse onu diğer konuda söyleyin. Diğer konuyla ilgili bu konuda zıtlaşmayın insanlarla. Görüldüğü üzre oradaki konuya bakıp laf anlatılamaycağına karar verdiğiniz bi insan (ben) bu konuda sizinle aynı görüşü paylaşıyorum.

Hamile bir eş boşanma davası açmak için evden çıkıyor
Sabahtan akşama kadar bir kez bile aranmıyor !!!

Ama parasız masum yiğen aranıyor derhal ve ''merak etme sana para göndereceğim evliliğim bitse bile'' diye teselli mi ediliyor acaba :26:

Boşanma davasını sen aç imzamı atarım diyebilecek kadar rahat bir eş
Bence sizin sorunlarınız daha başka ve daha önemli bu yiğenden ...

Elenaaa,
konunla ilgili verebileceğin başkaca detay yok mudur?
Sen açıklık getirmediğin sürece yorumlar uç noktalarda gezecek,senin durumunla örtüşmeyecek ,dahası sana bir faydası olmayacak.
Açıkcası bu yazdıklarından başka bir şüphe çekici olay yaşamadığını düşünmeye başladım.
Var ise paylaşmanı bekliyoruz sakıncası yoksa tabi.

Ewett durumlarıda iyiymiş,
buna rağmen amcasından para istemesi bana tuhaf geldi..
Ozaman bu kız belkide uyuşturucu kullanıyor(!) meselaa??
Dewamlı paraya ihtiyacı olduğuna göre...
Konu sahibinin eşide ısrarla göndermek istiyor.
Yani aralarında bir sır da olabilir. (aldatma anlamında demiyorum)
Onun dışında herşey..
Ben o kısmını düşünmek istemiyorum çünkü..
Bundan sonra o kızdan gelen mesajları silemyeceğine dahi söz versin eşi,
konu sahibide bir daha bu konuyu gündeme getirmez ozaman eminim...
Bence eşinin davranışlarını düzelttiği taktirde sorun kalmayacak aralarında..
iş eşinde bitiyor...

O adam olsam bende boyle pireden deve yapipta hayati burnumdan getiren kadini aramam.
Tilke doner dolasir kurkcu dukkanina doner diye dusunurdum sahsen..

Yaa yazdıklarınızı okumadım sanıyorsunuz sanırım. Resmen Güneydoğuda bu gibi şeyler yaygın yani olabilir aralarında bir şey durumuna getirmiştiniz yorumunuzu hem de çok mantıksızca çünkü ne eşi ne ailesi Güneydoğulu değiller o yüzden zaten o elinizdeki istatistikler genellemeler zaten çürümüş oluyor. Bir örnek teşkil etmez. Yapıcı yorum dediğiniz eşinin böyle bir şey yapmış olabileceğini kafasına mı sokmak buna mı inandırmak acaba söyler misiniz. Böyle iğrenç mesnetsiz birşeyi eşine hemen sadece mesajlaşıyorlar diye yakıştırmak mı yapıcı yani iyi o zaman burada yazdıklarını eşine de söylesin şüphelerini de söylesin nedir yani bu. Ben çarpıtmıyorum yazdığınız şeyler üzerinden yorum yorum yapıyorum Güneydoğluların çoğu böyle derseniz eşinin de bu kişiler gibi olabileceğini söylemiş olursunuz okuduğumuzu anlayacak idrakımız var. Ve sizin için de bu gibi düşünceler gayet doğal. Ne denebilir ki.

Sen değil eşin gönderiyor kaldı ki göndermemiş zaten. Yüzsüz hadsiz demenize de hiç şaşırmadım amcasından hoşlandığını ilgilendiğini söyleyen sizin eşinizin yiğenine ayrıca böyle hakaretler etmesi hiç yadsınacak bir şey değil gözümde. Şurayı şu an eşiniz okusa o evde sizi 1 dk tutmaz sanırım farkındasınızdır burada eşinizi çok çirkin mesnetsiz birşeyle suçlayıp akşamda yüzüne gülüp, aynı yatakta mı uyuyacaksınız gerçekten acıdım adam acaba burada ensest biri ilişkiyle hem de yiğenine özel bir ilgi göstermekle suçlandığını bilse ne yapardı hiçbirşeyden haberi yok. Yiğeni ya yiğeni neymiş mesajı siliyormuş da bir şey olmasa neden silsinmiş bir de aynı ilde bile yaşamıyorsunuz yakın bile değilsiniz maazallah bir de aynı ilde olsanız eşiniz ağabeyine sürekli gidip gelebilse aman birbirlerine baktılar diye kıyameti koparırsınız gerçekten korkulur bu zihniyetten. Okumak cehaleti almıyor dedikleri iş bu olsa gerek. Konuyu açarken hamileyim diye söz etmiyorsunuz bile hatta düğün borçları var diyorsunuz sadece ki ilk aklıma hamile olduğumu yazmak gelir, tepki alınca hamileyim ben. Ne düşünürseniz düşünün bize ne ama bu hastalıklı düşüncelerinizle evliliğiniz pek uzun ömürlü değil.

Bence eşiniz yeğenini çok sevdiği ve ona kıyamadığı için , kendi sıkışık ya olsa yeğenine para göndermek istiyor . Amcası olarak param yok gönderemem demek ağır geliyordur. Mesajların silinmesini sizin kızmamıza bağlıyorum .

Fakat böyle çirkin bir ithamda bulunmadan önce somut deliller olsaydı elinize keşke . Çok üzücü ve ilişkinizi ciddi anlamda yaralayabilir . O kızla aynı ortamda nasıl bulunacaksınız artık .

Bu arada teyzemle eniştem de bana çok çok fazla harçlık vermişlerdir .

Aslında işin kimde bittiği belli değil henüz bence..
Konu sahibi bu olaydan başka bir şey anlatmadı..
Ama derse eşimde sapıklık var zaten şüphe edebiliriz.
Sadece bu olaydan yola çıkmak çok büyük suçlama olur. Kadın paranoya da yapıyor olabilir. Karşısında şapşal kendini bilmez bir yeğen ve babası sandığı amcası var.
Bazı erkekler çok aileci de olabiliyor.
Ama diğer türlü de olabilir. Çok düzgün ailelerden bile neler çıkıyor..

bence avukata bu konudan da bahset telefon dökümlerini mesaj dökümlerini çıkarsın...

benim kafamın tasını attırmayın.haddinizi bilin. ben çoğu öyle demedim idrak edebildiğini zannetmiyorum. aile ve ilişki terapisti kesildin başımıza. alıntı yapma benden bi daha!

bence de para gönderme olayını sakladığı için silmiş mesajları..yeğenini cok seviyorsa kendisi borç içinde yaşar ama o üzülmesin diye gönderir insan ..

Konu sahibi arkadaşım

Konunu baştan sardım sardım okudum iki düşünce arasında gittim gittim geldim belki yeğeniyle arkadaş gibidir sen zaten hoşlanmıyorsun diye görüstükerini saklıyordur dedim sen evden boşanmak için çıktığında onu armasına bile belki konuşacak birilerine ihtiyaç duydu o an yeğenini aradı diye kulp taktım

Taaki 'sen doğum günümü unuttun ama o hatırladı' kısmına kadar..
hani 'doğum günümü unutmana inanamıyorum yeğenim bile hatırladı ama karım unuttu' gibi bi serzeniş değil bu.. Çok daha farklı bi şey sen unuttun ama O hatırladı başka türlü anlamlar barındırıyor gibi

Adamın günahını da almak istemiyorum hatta bunu için direndim ama şu kısım kafamı karıştırdı
Şimdilik sadece sus ve gözlemle şu an hangi adımı atarsan at pişman olacaksın

Arkadaşlar sakin olun lütfen
Konu sahibi sadece 'eşim bilinç altında yeğenine ilgi duyuyor' deyip duruyor
Bu çok ağır bi itham, kişinin bilinç altını psikologlar zor çözerken kim nasıl çözebilir tahminen ?
Birbirinize girmeyin lütfen, konu sahibi detay veremiyorsa bence bu kendi hüsnü kuruntusu
Eşi de yeğenine maddi manevi detsek olan iyi bi amca der geçerim

diyorumki siz paranızı kenara koyun ozaman tüm masrafları eşinizin üzerine yıkın o zaman belki tüm sorumluluk onda olacağı için harcamalarına dikkat eder,yeni evli olduğunuz için bu sorunlar evlilik oturana dek devam eder,yeğenine ilgi duymuyordur,kız para isteyebildiğine göre bayağı samimilermiş demekki okadar..

O olay zaten yiğenden dolayı çıkmamış ki boşansam bile göndereceğim para desin eşi. Aralarında çok başka bir tartışma olmuş nasılsa hemen bir kavgada avukata gidilmiş filan. O kadar tartışmada benim eşimde avukata gidiyorum dese git imzamı atarım altına derim. Yeğen meselesinden önce zaten aralarından başka sorunlar var. Sonra avukattan geldim barıştık diyor çocuk oyuncağı mı bu yani. Avukata gideceğine çıkarsın biraz sakinleşirsin zaten barışmış. Bence eşi bölf yapıyor biraz dolaşır gelir zannetti avukata gideceğini düşünmedi. Ama bu mesajlaşmalardan başka birşeyde yok ortada hani önceden de yakınlardı, kız kur yapıyordu filan dese anlıcam ama amcası yani ne var para isteyebilir. O zaman çok sorunsa ailesine söylesin kızın. Eşinin yüzüne söylemediği şeyleri hem de çok çirkim yakıştırmalarla burada söylüyor acaba eşi gelip bir sitede onun hakkında böyle şeyler yazsa o da okusa ne hissederdi biraz empati yapın. Konu sahibinin de kardeşinin paraya ihtiyacı olabilirdi o zaman da banane diyebilir miydi. Bu kadar çirkin birşeyle suçladıktan sonra anında boşanırım o adamdan.

Benim yasadigim uzuntuyu sıkıntıyi kimse dusunmuyor
Hamile halimle bi kiz icin neden bu kadar uzuyor beni
Aynen bunu soyluyorum bende.
Ben yememden icmemden hamile hamile kesiyorum ama o yegenine gelince akan sular duruyor.
Bide onu birinci planda tutmasi onun icin benimle arasini bozmasi zoruma gidiyor
Bende bunu soyluyorum. Surekli ne parasi istiyor bu kiz bide yuzsuz
Daha oncede dogum gunu muhabbetleri olmustu
Yazdım onunla beni kiyasladi
Kendi ailesine benden cok kiymet verirse beni kaybeder
Cok uzgunum
Ok cnm
Ins o kiza ramazan fitresini vermekten vazgecerse barisirim yoksa dusunmuyorum
Madem bu kiz benden de degerli ben cikayim gideyim hayatindan rahat rahat ne gonderiyosa gondersun
Tek zararli cikan ben olmam

Aralarında bir ilgi var mı bilmem ama. Sizin boğazınızdan kıstığını kalkıp da yeğenine yolluyorsa orda dur demek lazım Neticede kızın anası babası yok mu sanki
Var iste
Ama bu kiza bu kadr yalakalik yapmasini anlamiyorum.
Şeytan diyo ki kizi ara de ki canim paraya ihtiyacin varmis bana soyle de diyor

konu sahibine kaç kere sorduk,başka şüphelenecek durum var mı diye maalesef cevap vermiyor
Dogum gununde benle onu kiyasladi canim
Bak sen unuttun ama ozge unutmadi o unutmaz zaten dedi
Aynen benim zoruma giden ona gosterdigi bu ilgiyi onu kirmamak icon yaptigi bu cabayo benim icin yapmamasi
Ve de hamileyim ya
Yuzsuz iste
Esime bunu deyince ben terbiyesiz oldum o kizla aralarinda olan samimiyetinden kaynaklaniyomus

Okypete iyi de bak kadın diyor ki bana dogru düzgün açıklama yapmıyor..

dogru düzgün açıklama bekleyen kadına yokmuş mualemesi yapılırsa çıldırmaz mı kadın ?
Cildirir
Ve cildirdim
Ramazanda fitremi ona verecem illaki ona bi yolunu bulup bulustirup para gonderecegim diyor

Iste benimde zoruma giden bu aslında

Şimdi aklıma geldi
Benim de erkek kuzenim öğrenci, benden para istediği oluyo ( yakın bulduğu için, normalde çekinir herkesten )
Bende Ous'a diyorum senin hesaptan kesinti olmuyo ordan atar mısın
İyi ki Ous ta bana kuzeninle aranda bişey mi var demedi

Eşii sapık felan değildir de,
konu sahibi paranoyak olabilir..
Ama biraz paranoyak olmasında ki sebepte eşinin
yaptığı davranışlardan kaynaklanıyor işte..
Bu adam kendini düzeltse, bu konu zamanla çözülür zaten..
Ben bu anlamda iş eşinde bitiyor dedim..
Karısını insan gibi karşısına alsa dese ki;
"Bak canım al mesajları oku, yeğenim benden para istiyor ewet,
bende amcası olarak geri çewiremiyorum, olay bundan ibaret"
Konu sahibide o mesajları okusa içi rahatlayacak belkide..
Birde avukata giderken yana yakıla hemen adamın yeğenini araması
kafaları iyice karıştırıyor, buna hiç girmicem bile(!)
Şu an konu sahibinin sessizce gözlemekten başka yapacağı bir şeyi yok..
Yada son kez eşine diyecek ki, bizim durumumuz sıkışık ve bu yüzden para göndermeyeceksin
bundan sonra diye söz alacak.. Ve sana mesaj çektiği zaman o mesajlar silinmeyecek çünkü ben
neden para istediğinin sebebini kendi gözlerimle okumak istiyorum dicek..
Eşide kabul ederse konu sahibi eminim ki içi daha rahat edecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…