- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Hatırlıyorum
Erkekler gözünü çıkarabiliyo evet denge kuramıyo ama
Bu maddiyatla ilgili, mızmızlanan yeğenine hayır diyememek ilgi değil ki
Amca yüreği vs. denebilir ancak
Ha konu sahibi der ki sadece para değil başka şeyler de var durduk yere ilgi demiyorum
O zaman buyursun anlatsın
Ama para gönderecekti ben yakaladım mesajlaşmaları da sildi kesin yeğenine ilgi duyuyor demek dehşet verici birşey
Evet bu doğru. Eşi demiş ya zaten kavga etmemek için sildim. Ama zırt zırt aramış olması çok enteresan. Kadın avukata gidiyor bu yeğenini arıyor.. burası biraz tuhaf.
valla o konu da buraya açıldıgında sizin gibi güççük dilini yutanlar doluydu konu..
yok artık demeler..
bilmem ne demeler..
Yani diger konuda erkek kardeşinin yanında sütyenle gezebilmeyi normal karşılayanlara aslında anlatmamak levazım..sözüm meclisten dışarı olsun..
Konu sahibesi sen dedigimizi yap :)) Ortalıgı ferevana verme suan arkadasım
Ben bu konuda çok katıyım. Sıkıntı çekmesem dahi özel durumlar olmadıkça yeğen vs para göndermem eşimin tarafına. Ben kendi tarafıma yaparım onlar da bana yapar çünkü....benim kardeşim kızımın doğum günü, yılbaşı, bayramlar,özel gün olmasın bir yerde promosyon bir şey vardır alır hemen. ya da odasını yeniledik hemen bir şey aldı hediye olarak. hiç bir şey yapamasa çikolata sepeti yapar süsler falan. erkek bu arada kardeşim. ben de onun çocuğuna yaparım tabi.. Ama ben ne eltimden, ne de kaynımdan bir iğne görmüyorsam ve durumları da iyiyse hiç kimse sevgili kocam da dahil kusura bakmasın
Hamile bir eş boşanma davası açmak için evden çıkıyor
Sabahtan akşama kadar bir kez bile aranmıyor !!!
Ama parasız masum yiğen aranıyor derhal ve ''merak etme sana para göndereceğim evliliğim bitse bile'' diye teselli mi ediliyor acaba :26:
Boşanma davasını sen aç imzamı atarım diyebilecek kadar rahat bir eş
Bence sizin sorunlarınız daha başka ve daha önemli bu yiğenden ...
bu konuyla ilgili yıllar süren araştırmalar var istatistikler var. ben sizin gibi körü körüne konuşmuyorum. konu sahibinin eşi de kesin böyle bir ilişki yaşıyor demedim ve bütün güneydoğuda yaşayanları kapsıyor söylediğim de demedim kaldı ki bende güneydoğu kökenli biriyle evliyim.ben sadece konu sahibinin belki haklı olabileceğini ona karşı daha yapıcı yorumlar yapılması gerektiğini savunuyorum. tabiki bu çok ağır bir suçlama eğer aslı yoksa.söylediklerimi çarpıtmayın.
Aynen canim cok iyi anlamissin..
Bencede iyle
Onun yegenini bana secmeside bana nasil aci veriyor bi bilsen..
Hanımefendi istersem ayligim on bin tl olsun ben kimseye para gondermek zorunda degilim.
Lojmanda ne sartlarda kaliyorum o maasi aliyosam fazlasiyla hak ediyorum şüpheniz olmasin.
O kiz hakkinda neler dusundugume gelince yuzsuz ve arsiz hadsiz oldugunu dusunuyorum yeterli oldu mu
Aslında işin kimde bittiği belli değil henüz bence..Ewett durumlarıda iyiymiş,
buna rağmen amcasından para istemesi bana tuhaf geldi..
Ozaman bu kız belkide uyuşturucu kullanıyor(!) meselaa??
Dewamlı paraya ihtiyacı olduğuna göre...
Konu sahibinin eşide ısrarla göndermek istiyor.
Yani aralarında bir sır da olabilir. (aldatma anlamında demiyorum)
Onun dışında herşey..
Ben o kısmını düşünmek istemiyorum çünkü..
Bundan sonra o kızdan gelen mesajları silemyeceğine dahi söz versin eşi,
konu sahibide bir daha bu konuyu gündeme getirmez ozaman eminim...
Bence eşinin davranışlarını düzelttiği taktirde sorun kalmayacak aralarında..
iş eşinde bitiyor...
Para gondermesini istemiyorum evet cunku hamileyim ve bebegimiz icin ayirmasini istiyorum. Ama o israrla o kiza inatla para gondermek istiyor. Gerekirse ramazanda nafakami ona veririm ama ona para gonderirim diyorm kizin ailesinin durumu iyi. Madem icinde bisey yok o halde neden tum mesajlar siliniyor . Kardesce madem neden onu aradiginin kayitlarini siliyor.
Bilincaltinda gizliden gizliye ilgi duyuyor evet bunu dusunuyorum
Ama ben gecr gunduz demeden calisirken o inatla o kiza gerekirse ramazan nafakami veririm ama para gonderirim diyorsa bosanmamiz ikimiz icinde hayirli olur.
Yaa yazdıklarınızı okumadım sanıyorsunuz sanırım. Resmen Güneydoğuda bu gibi şeyler yaygın yani olabilir aralarında bir şey durumuna getirmiştiniz yorumunuzu hem de çok mantıksızca çünkü ne eşi ne ailesi Güneydoğulu değiller o yüzden zaten o elinizdeki istatistikler genellemeler zaten çürümüş oluyor. Bir örnek teşkil etmez. Yapıcı yorum dediğiniz eşinin böyle bir şey yapmış olabileceğini kafasına mı sokmak buna mı inandırmak acaba söyler misiniz. Böyle iğrenç mesnetsiz birşeyi eşine hemen sadece mesajlaşıyorlar diye yakıştırmak mı yapıcı yani iyi o zaman burada yazdıklarını eşine de söylesin şüphelerini de söylesin nedir yani bu. Ben çarpıtmıyorum yazdığınız şeyler üzerinden yorum yorum yapıyorum Güneydoğluların çoğu böyle derseniz eşinin de bu kişiler gibi olabileceğini söylemiş olursunuz okuduğumuzu anlayacak idrakımız var. Ve sizin için de bu gibi düşünceler gayet doğal. Ne denebilir ki.
Sen değil eşin gönderiyor kaldı ki göndermemiş zaten. Yüzsüz hadsiz demenize de hiç şaşırmadım amcasından hoşlandığını ilgilendiğini söyleyen sizin eşinizin yiğenine ayrıca böyle hakaretler etmesi hiç yadsınacak bir şey değil gözümde. Şurayı şu an eşiniz okusa o evde sizi 1 dk tutmaz sanırım farkındasınızdır burada eşinizi çok çirkin mesnetsiz birşeyle suçlayıp akşamda yüzüne gülüp, aynı yatakta mı uyuyacaksınız gerçekten acıdım adam acaba burada ensest biri ilişkiyle hem de yiğenine özel bir ilgi göstermekle suçlandığını bilse ne yapardı hiçbirşeyden haberi yok. Yiğeni ya yiğeni neymiş mesajı siliyormuş da bir şey olmasa neden silsinmiş bir de aynı ilde bile yaşamıyorsunuz yakın bile değilsiniz maazallah bir de aynı ilde olsanız eşiniz ağabeyine sürekli gidip gelebilse aman birbirlerine baktılar diye kıyameti koparırsınız gerçekten korkulur bu zihniyetten. Okumak cehaleti almıyor dedikleri iş bu olsa gerek. Konuyu açarken hamileyim diye söz etmiyorsunuz bile hatta düğün borçları var diyorsunuz sadece ki ilk aklıma hamile olduğumu yazmak gelir, tepki alınca hamileyim ben. Ne düşünürseniz düşünün bize ne ama bu hastalıklı düşüncelerinizle evliliğiniz pek uzun ömürlü değil.
Hamile bir eş boşanma davası açmak için evden çıkıyor
Sabahtan akşama kadar bir kez bile aranmıyor !!!
Ama parasız masum yiğen aranıyor derhal ve ''merak etme sana para göndereceğim evliliğim bitse bile'' diye teselli mi ediliyor acaba :26:
Boşanma davasını sen aç imzamı atarım diyebilecek kadar rahat bir eş
Bence sizin sorunlarınız daha başka ve daha önemli bu yiğenden ...
Benim yasadigim uzuntuyu sıkıntıyi kimse dusunmuyorkonu sahibi bayan sefer tasıyla yemek taşısın üstüne başına elbise almasın fareli lojmanda yaşasın kocasıda yeğenimde yeğenim para yollıcam diye tuttursun hemde yeğenin durumu iyi anası babasının maddi durumu iyi başlarım öyle yeğene tepem attı yemin ediyorum kimse konu sahibine üzülmüyor herkes bir yeğeni tutturmuş gidiyor ne yeğen sevgisi varmış yaaaaaaaa
Aynen bunu soyluyorum bende.ya bırakın bu işleri ya whatsapdan gizli görüşmeler mesajlar silinmesi her dk telefon görüşmeleri sürekli adam yeğenim doğum günümü hatırladı yeğenim bunu yaptı diyip duruyor ne yeğenmiş bee hayatımda böyle yeğen görmedim ben adam yeğenine ilgi göstericeğine eşine göstersin bak kadın borçları ödemiş sürekli çalışmış üstüne başına bir şey almamış adam tutup yeğenine para yolluyor hemde yeğeni açta değil açıkta değil anasının babasının durumuda iyi daha ne
Bende bunu soyluyorum. Surekli ne parasi istiyor bu kiz bide yuzsuzevli bir adama sürekli öyle whatsapdan yok bilmem nerden mesaj atılmaz ister yeğen ol ister başka bir şey eğer para isticeksen düzgün bir şekilde bir kez telefon aç para istiyorum dayı de kapat ne bu gizli gizli görüşmeler devlet meselesimi görüşüyorsunuz siz whatsapda neden kayıtları kocası siliyor var bundan bir şey herkes bıraksın polyanacılık oynamayıda gözünü açsın burda ne konular okuduk dayı ile yeğen ilişkisi böyle olmaz kardeşim olmaz
Kendi ailesine benden cok kiymet verirse beni kaybederKonu sahibi demiş ki:''onu bana tercih etmesi...''
Kendi ailesi diye onu koruyabilir tabi,ama aralarında aşk olduğu anlamına gelmez.
Eski eşim de ailesini bana tercih etti..Ailesiyle aşk mı yaşıyor oldu?
Ama sen gereksiz yere kıskanıyorsun diye,daha da kıymete biner kendi ailesi söyleyeyim..
Onu kendi ailesi olarak görüyor..Sen olmadan önce o vardı ya..Eski ailesi bir nevi..
Bizim için de öyledir,ama erkekler biraz daha zor adapte oluyoır yeni ailesine.
Sen de yeni ailesisin,sana da önem verecek ancak,sen gereksiz yere kısakandığın için kıymete biniyor..
Sen kendinden soğutırsan kıymetten düşersin,eski ailesi kıymete biner..
Ok cnmKelimeleriniz niye kifayetsiz kalıyor ki..Bu forumda baldızla koca hikayesini unuttunuz mu ?
Konu sahibesine herkes araştır emin ol öyle hareket et diyor..Git kafasını kır parçala hemen boşa demiyor..
Şahsen ben emin ol dedim ..
Konu sahibesi fevri hareket etme..Eşini gözlemle sadece şimdilik bu olayın üzerini de kapat..Baktın ki uyarmalarına ragmen devam ediyor bu duruma o zaman karar ver ne yapacagına ama ortalıgı suan ferevana verme sakın..
Gözlemle..
Ins o kiza ramazan fitresini vermekten vazgecerse barisirim yoksa dusunmuyorumValla tatlım erkeklere pek acımaya gelmiyor hele maddi noktada.. Biz bir paket şehriyenin ucuz olanını almaya çalışaduralım onlar dilediği yere harcıyorlar.. Erkek milleti işte.. O kadar çok şahidim ki bu duruma.. Dayılarım olsun abim hatta babamda dahi gördüm. Yok yok derler gider arabalarına en lüks ses sistemi taktırırlar.
Benim kayın babam yıllarca maaşını annesinin avcuna koymuş. Kadın da gidip kızlarına kızlarının torunlarına çarçur etmiş parayı. Eşim anlatır babası evlerinde televizyon yokken sırf yeğenleri (abisinin çocukları) istedi diye gidip renkli tv. almış. Bunun örneklerini çoğaltmak mümkün. Ben eşinin de kayınbabam gibi kendi ailesine özellikle de abisine çok düşkün olduğunu tahmin ediyorum. Ondan yok diyemiyor. Aralarında düşündüğün bir şey yoktur sırf sen kızıyorsun diye silmiştir mesajları. Kesin para göndermiştir onunla ilgili yazılar vardır.
Bence biraz sabret öyle fazla da acıma dilediğin gibi davran neticede sıkıntıyı kendisi de çekecek. O zaman bak bakalım öyle rahat para gönderebilecek mi.. Allah sabır versin sakın boşanma bir şans daha ver canım kolay değil biliyorum ama sabredip takdik değiştirmelisin.
Eşin de senin imana öfkelenmiştir. Yenilir bir şey değil çünkü düşüncen. Umarım düşündüğün gibi değildir ve sorununuzu en kısa zamanda çözersiniz.
Barışmanız dileğiyle
Var isteAralarında bir ilgi var mı bilmem ama. Sizin boğazınızdan kıstığını kalkıp da yeğenine yolluyorsa orda dur demek lazımNeticede kızın anası babası yok mu sanki
Dogum gununde benle onu kiyasladi canimkonu sahibine kaç kere sorduk,başka şüphelenecek durum var mı diye maalesef cevap vermiyor
Aynen benim zoruma giden ona gosterdigi bu ilgiyi onu kirmamak icon yaptigi bu cabayo benim icin yapmamasiokypete silse o mesajları ikide bir yigenim de yigenim dese açıkçası ben noluyor lan derdim.
Hamileyim düşün zaten agır bir süreç maddi imkansızlıklarla boguşuyorum ve kocam sürekli bir para gönderme kendini ispat etme çabası içinde ne düşünür insan ?
Ve kadın diyor ki ben avukata gittim eşim yigenini aramış..Mesajları silmiş bütün konuşmaları silmiş diyor..
Yahu üstün körü bir açıklama getirmek yerine detaya inmesi ikisinin selahiyeti açısından en mantıklı olanı ama adam yigenine yaptıgı açıklamaları neden eşine yapamıyor ,orası işte acı veriyor bu kadına..
Soruyor zaten olabilir mi diyor...
Hatası nerede olmuş ? Hemen bunu eşine ifade etmekte..Beklemeliydi..Emin olmalıydı onu kemiren hislerinden.
İnsan psikolojisi çok farklı işliyor harbiden..
Konu sahibesi seni bu düşünceye iten farklı ne gibi sebeblerin var yazabilir misin ?
Yuzsuz isteÖncelikle böyle çirkin bir şey olmadığına inanmak istiyorum
Ama şöyle de bir şey var. Misal ben üniversite öğrencisiyim. Kredi kartı borcum birikti evdekilere de söyleyemiyorum. Teyzemle aşırı yakınızdır biz onu aradım ama utancımdan isteyemedim bi türlü. Sonra o anladı ve ben göndericem sana dedi. Hala para gelmedi ve ben zor durumdayım fakat asla "Para gönderecektin hani nerede para?" diye bi mesaj atamam... Çok şaşırdım açıkçası. Yani bilmiyorum düşünüyorum kardeşimin çocuğu olsa mümkün değil o gözle bakılamaz gibi geliyor. Ama ne manyaklar var, insan bilemiyor ensest bu kadar hayatımızın içindeyken. Ama dediğim gibi ben benzer bir olay yaşadığım için çok tuhaf geldi açıkçası. Nasıl hiç utanmadan "Para gönderecektin nerde para" diyebiliyor ki
CildirirOkypete iyi de bak kadın diyor ki bana dogru düzgün açıklama yapmıyor..
dogru düzgün açıklama bekleyen kadına yokmuş mualemesi yapılırsa çıldırmaz mı kadın ?
Hayir belki adam ailesine verdigi degeri karisina vermiyo olamaz mi? Yok mu boyle adamlar?
Benim eski esim ayagima giyecek ayakkabim yokken, dayisinin, yengesinin, kuzenlerinin ihtiyaclarini karsilardi.
Cunku bana it kadar deger vermezdi.
Bence konu sahibinin de meselesi bu. Buna uzulmeli esasen.
Aslında işin kimde bittiği belli değil henüz bence..
Konu sahibi bu olaydan başka bir şey anlatmadı..
Ama derse eşimde sapıklık var zaten şüphe edebiliriz.
Sadece bu olaydan yola çıkmak çok büyük suçlama olur. Kadın paranoya da yapıyor olabilir. Karşısında şapşal kendini bilmez bir yeğen ve babası sandığı amcası var.
Bazı erkekler çok aileci de olabiliyor.
Ama diğer türlü de olabilir. Çok düzgün ailelerden bile neler çıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?