esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

Konu sahibi..Yeğenin var mı..
Onlarla yakınlığın çok mu az..
Bir soru daha sormuştum;eşinin kızkardeşi varmı?

Benim ablamın kızı da oğlu da ablamdan çok benle dertleşir
Ablam biraz despot mesela, o yüzden
Ben şimdi erkek yeğenimle bişey mi yaşıyorum ? 11 yaşında kuzum ( ablası 17 yaşında )

Çek bence kadınlar bu işi daha iyi götürüyor. Ama erkeğe roller fazla geliyor. Dengeyi kuramıyorlar. İlla ki birinin çıkış yapması lazım biliyorsun.

Hayir belki adam ailesine verdigi degeri karisina vermiyo olamaz mi? Yok mu boyle adamlar?
Benim eski esim ayagima giyecek ayakkabim yokken, dayisinin, yengesinin, kuzenlerinin ihtiyaclarini karsilardi.
Cunku bana it kadar deger vermezdi.
Bence konu sahibinin de meselesi bu. Buna uzulmeli esasen.

bence de bu kadar çirkin bir şüpheyle itham ettiği adamla evli kalmamalı

Ben evli değilim Egem abla, abla diyorum yaşça büyüğümsünüz çünkü.
Benim ne babamla, ne de ailesi ile ilişkilerim iyi değildir. 21 yaşındayım. Buna rağmen babama ya da amcama böyle birşeyi konduramam.
Tamam aynı şey değil, kocam değil, sadece babam açısından bakıyorum olaya.
Evli olsam ve kocamdan bu şekilde şüphelensem bu demektir ki bu adam eksik, ve bana birşeyleri tam verememiş. Anlayamamışız birbirimizi, ilişki sağlam değil.
İş şüpheyi de geçip başka bir boyuta varmadan gerekeni yapardım.
Ne bileyim hadi adam masum çıktı, sen kendini affedebilecek misin? Bu soruyu kimse sormamış.
E ben güvensizliğin dibine vurayım, kocama sapık damgasını vurayım. Sonra masum çıksın, bir güzelce susup devam edeyim, tabi ki bir sonraki şüpheye kadar.
Hadi diyelim masum değil bu adam, e o zaman kaybedilecek birşey olmuyor, tabi gerekeni yaptıysan.
Bilmem anlatabildim mi?

Çek bence kadınlar bu işi daha iyi götürüyor. Ama erkeğe roller fazla geliyor. Dengeyi kuramıyorlar. İlla ki birinin çıkış yapması lazım biliyorsun.

Bence bi de kadınlar da fazla kıskanç
Ous bana şişt yine yeğeninle mi konuşuyosun demez mesela, konuşurum tabi teyze anne yarısıdır

Bence bi de kadınlar da fazla kıskanç
Ous bana şişt yine yeğeninle mi konuşuyosun demez mesela, konuşurum tabi teyze anne yarısıdır

çek ben hala diyorum kadınlar bu konuda daha başarılı. Ama erkeklere bak ne anneleriyle eşleri arasında denge kurabilirler ne de buna benzer kombinasyonlarda.
Bizim Ece’yi hatırlıyorsun demi

yeğene para göndermek degıl,her fırsatta onu araması asıl mesele..

kadın boşanmak ıcın avukata gıderken,adam hemen yegenını arıyor..

ne derece normal?

abla da teyze de diyebilirsin canım.ben sizlerden çok büyüğüm

ayrıca yazdıklarında haklısın.bu evlilik çok büyük yara almış durumda,bunun sonu yok bana göre

Ben eğer maddi açıdan zor durumdaysam,
ve bunun için fedakarlık yapıyorsam,
hamileysem birde üstüne, bu durum benide rahatsız eder...
Elbette amcası yardım edebilir fakat bu ısrar neden??
Burda eşin insan gibi bir açıklama yapmak yerine,
kalkmış mesajları siliyor..
Bu seferde daha çok soru işareti bırakıyor insanın kafasında ister istemez!!
En son ne zaman yan yana geldiler amca yeğen peki?
Yani görsel anlamda seni rahatsız eden bi hareketleri oldu mu?
Sen iyice gözlemle ve eşine deki, tamam para mı istiyor senden..
Tamam o mesajları bende görücem bundan sonra ve benim haberim olucak
bundan sonra ne gönderiyosan deyin, bakalım eşiniz ne tepki wericek size??
Ya tamam der.. Ya da hayır der..
Hayır derse sessizce takipe alın..
Ewet derse ve sözünde durursa da daha fazla kafanızı yormayın...
Ama sıkıntı çekerkende dewamlı para göndermesi de uyuz bir durum ya bunuda söylemeden
geçemicem....

Allahım sana geliyorum. evli adam Amca . amca ya. baba yarısı. çoğu kişiyi amcası büyütmüştür bu ülkede.
kelimelerim yine kifayetsiz kaldı.

Sevgili okypete, zaten bence yaptığımız hata empati şu durumda. Evet bizleri amcaları büyüttü, teyzeleri anne yarısı gördük vs. Ben kendimi yerine koyunca yok artık diyorum fakat bu normal bir beyinle düşünülenler. Bir taraftan da hastalıklı insanlar var bu ülkede. Ensest konusunda ilk sıralardayız yine. Anneme anlatmadıklarımı bile anlattığım teyzem, amcamla bile böyle tuhaf bir ilişkim yok benim. Ki bir kadın için kolay bir şey değil bunu düşünmek. Düşünüyorum da bu kadar tesadüfün üst üste gelmesi tuhaf bence. Üstüne bir de "Sen hatırlamadın ama X hatırladı" diye karısıyla yeğenini karşılaştırması...Bu bile başlı başına anormal bir durum. 23 yaşındayım ve hiçbir akrabamla böyle bir ilişkim yok, birbirimize bizim kadar bağlı bir sülalede bile böyleyse ben normal bulamıyorum bunu açıkçası. Ki başta yeğeninin numarasını saklayıp, "herhalde bankadır" falan diyen bir adamdan söz ediyoruz. Yok artık hepsi mi tesadüf? Umuyorum ben ve benim gibi düşünenler haksız çıkar, zira bu kadar iğrenç bir şey ülkemde artık hiç yaşanmasın istiyorum...

çek ben hala diyorum kadınlar bu konuda daha başarılı. Ama erkeklere bak ne anneleriyle eşleri arasında denge kurabilirler ne de buna benzer kombinasyonlarda.
Bizim Ece’yi hatırlıyorsun demi

Hatırlıyorum
Erkekler gözünü çıkarabiliyo evet denge kuramıyo ama
Bu maddiyatla ilgili, mızmızlanan yeğenine hayır diyememek ilgi değil ki
Amca yüreği vs. denebilir ancak

Ha konu sahibi der ki sadece para değil başka şeyler de var durduk yere ilgi demiyorum
O zaman buyursun anlatsın
Ama para gönderecekti ben yakaladım mesajlaşmaları da sildi kesin yeğenine ilgi duyuyor demek dehşet verici birşey

abla da teyze de diyebilirsin canım.ben sizlerden çok büyüğüm

ayrıca yazdıklarında haklısın.bu evlilik çok büyük yara almış durumda,bunun sonu yok bana göre

Bu normal bir aldatma şüphesi ola, inanın ben de dedektifliğe soyunup klavye başından akıl vermeye başlardım belki :26:
Ama maalesef değil, bu çok büyük boyutlu bir iddia. Çok çok fena birşey yani.

Ben bu konuda çok katıyım. Sıkıntı çekmesem dahi özel durumlar olmadıkça yeğen vs para göndermem eşimin tarafına. Ben kendi tarafıma yaparım onlar da bana yapar çünkü....benim kardeşim kızımın doğum günü, yılbaşı, bayramlar,özel gün olmasın bir yerde promosyon bir şey vardır alır hemen. ya da odasını yeniledik hemen bir şey aldı hediye olarak. hiç bir şey yapamasa çikolata sepeti yapar süsler falan. erkek bu arada kardeşim. ben de onun çocuğuna yaparım tabi.. Ama ben ne eltimden, ne de kaynımdan bir iğne görmüyorsam ve durumları da iyiyse hiç kimse sevgili kocam da dahil kusura bakmasın…

Eğer böyle bir ilgi varsaki iğrenç...
Olmucak dye bişey yok..terk et onu derhal terk ett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…