- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Bir de herkes kendinden örnek vermiş. Niye empati kuruyorsunuz anlamıyorum, valla ben karısının kafasına ütüyle vurup kadın can çekişirken yarım saat onu izleyen adamı da anlamıyorum. Ensest de bu kadar iğrenç ve kendimizi yerine koyamayacağımız bir şeydir. Yeterli kanıt yok evet ama düşündürecek şeyler var belli ki. Haliyle konu sahibine yüklenmeyin bu kadar.
arkadaşlar farkındalık yaratmaya çalışıyorlar,çift taraflı aşk mı yaşıyorlar olacak şey değil,hamilelik döneminde kadınlar hassaslaşır,ona anlayışla yaklaşıcak bir kocası varsa no problem ..ama çoğu erkek bu konularda odun oluyor maalesef..konu sahibi arkadaşta sinirli şu an..
Ya bende bunu anlamadim
Neden saklaniyor benden
Kesinlikle. ..
Bana bunu dusundurten onun celiskiki hareketleri..
yahu sanki yegen dayisina ciplak foto gonderdi de biz buyutulecek birsey yok amca yegen onlar dedik. ortada para mevzusundan baska birsey yok sirf boyle seyler oluyor diye adam da yapmistir mi diyelim. boyle bir mantik yok ya!
Anlıyorum, hamilelik dönemini bilemem elbette, belki fazla duygusal olunuyordur ama ben de tüm teyze ve amcalarıyla kendi ailesinden daha da yakın olan biri olarak yazıyorum bunu. Sonuçta bu kolay düşülecek bir şüphe değil. Neden herkes kendi ailesinden örnek veriyor anlamıyorum. Adam suçludur demiyorum ama kesin suçsuzdur diyip kadına "siz hastasınız" diyenler neye dayanarak söylüyor bunu? Etrafımızda normal olmayan o kadar şey varken (çocuk tecavüzleri, kadına dayak, çocuk gelinler, ensest ve daha sayamadığım birçoğu) nasıl direk kadını suçlayabiliyoruz burada? Bu insanlar etrafımızda, çok da yakınımızda. Kendi ailemizde yaşamadık diye "Ay o amca ayol baba yarısı, sen hastasın böyle düşündüğün için" diye karşı tarafı suçlayamayız. Şurada kadın yazsa "kocamdan gizli delikanlı yeğenimle olan whatsapp görüşmelerimi sildim, eşim numarayı sorduğunda da herhalde bankadır tanımıyorum numarayı dedim" diye, buradaki kadınların birçoğu kadına yüklenirdi neden böyle bi şey yaptın diye.
kocası yeğenine para gönderiyorsun telinde görüşmelerini yakaladım yazsaydı,belki arkadaşta tüm iletişimleri silip gizlice görüşmek gibi salakça bir şey yapabilirdi..şu an konu sahibi arkaşa da eşide maddi sıkıntıla hamilelik vs gibi şeylerden sağlıklı düşünemiyorlar bence..nice ilişkiler böyle yıpranmıyormu..
Ne yegen sevgisiymis bu milletteki
Kendi baslarina gelse naparlarsi acab
Size neden hamileyim diye yalan soyleyeyim ki ister inanın ister inanmayin no problem.
Esim ben bu durumdayken boyle devam ederse kim kimi evde tutmayacak gorecegiz.....
Şımarık bi yegen icon karisini ikinci plana koyacak adami istemiyorum zten hanımefendi merak etmeyin..
Ayrica bugun ayrilsam kendi ayaklarim uzerinde durabilecek bi insanim. Allah a cok sukur korkum cekincem yok.
Deger gormedigim bir evliligi yürütmek bana daha zor geliyor ayrılmaktan. ..
Ayrıca isten cikinca onun yuzune gulecegimi nerden cikardiniz
Ben eve gidip gitmemeyi dusunuyorum halbuki.
Belki o cooooook kiymetli yegeniyle konusuyodur rahatsız etmeyeyim...
Eğer durum buysa evet öyle haklısınız. Ama bir de olayın diğer tarafı var yani. Körü körüne savunulan adam sapık da olabilir. Hangi kadın bi sapığı savunmak ister. Bir iki sene önce bi konuya denk gelmiştim burada, zamanından emin olamadım. 17 yaşında bir kız babasından rahatsız oluyordu, bakışlarından ve kendine dokunmasından falan. İnsan bir şey yokken babasından rahatsız olur mu? Oradaki yorumlara da şok olmuştum. Kıza hakaretler, allah senin gibi evlattan korusun demeler, baban o senin hiç utanmadın mı demeler.... Zaten o adamlar da ondan bu kadar rahat yaşıyorlar sapıklıklarını. Eğer bir kadın bunları düşünüyorsa elbet vardır sebep bence. Amcam ölmeden önce en yakın arkadaşım gibiydi. Bir defa bile karısını rahatsız etmedim, her defasında amcamı aradıysam yengemle de konuştum, beni kızları gibi gördüler. Biraz dikkat etmek lazım, ben konu sahibinin eşi sapıktır demiyorum, ama değildir de diyemem
Cowgirl biz ensest ilişki yaşayanlar,sapıklar,katiller yok demiyoruz ki.
Konu sahibinin anlattığı olay basit bir olay ve aklına bu sapıklığın gelmesine şaşırıyoruz.
Arkadaşlar ısrarla sormuşlar,seni bu düşünceye iten olayın öncesi var mı diye ama cevap yok.
Canım bence bu şekilde düşünüp arkadaşı etkileme amca yiğen ilişkisi olamaz mı objektif bakın kk da olan olayları gördükçe hepimiz herşeyden şüphe eder olduk ama senin amcan veya dayın yardım isteyeceğin kimse yokmu kız büyük olsa ne olacak amcası yahuu neden direk adamı sapık yapıyorsunuz bence yengesi olarak onunda anlayışlı olması lazımdıki eşi hiçbirşeyi saklamasın böyle tabi saklar patlayacak bomba gibi bekler araştırırsa nevar allah aşkına paranız olmayabilir ama azda olsa gönderse ne olacak öğrenciye yardım etmekte sevap yani belki kaybetti parasını isteyemiyor ailesinden yada bişey geldi başına anlayışlı olsanız (konu sahibinden bahsediyorum) size anlatırdı elbetvalla kötü düşünmiyim diyorum ama olmuyo heleki işimden dolayı karşılaştığım vakalarıda gördükten sonra zaman çok kötü herşey olabilir...eşinin hareketleri şüphe uyandırıcı.. kız küçük bi kız değil neden babasından değil amcasından sürekli para istiyor ve eşin neden bu kadar vericem de vericem diye diretiyor (yanlış anlaşılmasın mevzu tek para olsa tamam diyeceğim ama bence değil) bu mesajların silinmesi numaranın kime ait olduğunu bilmiyorum denmesi hiç hayra alamet durmuyo umarım bi sonuç alırsın kısa zamanda ..
belirsizlik çok zor
Ya bende bunu anlamadim
Neden saklaniyor benden
Kesinlikle. ..
Bana bunu dusundurten onun celiskiki hareketleri..
adam sapık olsa kız onunla görüşmeye korkardı..bu ithamda bulunmak için kanıt gerekiyor maalesef kanıt....
Canım bence bu şekilde düşünüp arkadaşı etkileme amca yiğen ilişkisi olamaz mı objektif bakın kk da olan olayları gördükçe hepimiz herşeyden şüphe eder olduk ama senin amcan veya dayın yardım isteyeceğin kimse yokmu kız büyük olsa ne olacak amcası yahuu neden direk adamı sapık yapıyorsunuz bence yengesi olarak onunda anlayışlı olması lazımdıki eşi hiçbirşeyi saklamasın böyle tabi saklar patlayacak bomba gibi bekler araştırırsa nevar allah aşkına paranız olmayabilir ama azda olsa gönderse ne olacak öğrenciye yardım etmekte sevap yani belki kaybetti parasını isteyemiyor ailesinden yada bişey geldi başına anlayışlı olsanız (konu sahibinden bahsediyorum) size anlatırdı elbet
Gerçekten BU FORUMDAKİ İNSANLARA BAKIYORUM DA ATEŞE KÖRÜKLE GİTMEK BU OLSA GEREK.Yahu konu sahibinin ciddi anlamda psikolojik sorunları var.TUTARSIZ,AGRESİF,HER YORUMA KENDİ HAKLILIĞINI KANITLAMA ÇABASI.
Bu dünyada nesest ilişki tabiki var.Ama bu demke değil ki,bir insan yeğenine yardım etti,para gönderdi,yeğenini seviyor diye aralarında birşey olduğu kanısına varmak.Ya insan bunu zihninde canlandıramaz ya.Allah'tan korkar,kendinden utanır.
Konu sahibi,akraba evliliğiyle ensest ilişki arasındaki farkı daha bilmiyor.NE DEDİDĞİNİN KOCASINI NE İLE İTHAM ETTİĞİNİN FARKINDA DEĞİL.Akraba evliliğine karşı olsakta,dinen de,hukuken de, toplum olarakta kabul edilir tarafı var.Teyze kızı,amca oğlu,dayı çocuğu evlenebilir.Olmasa daha iyi ama evlenebilir.Fakat YE-ĞEN.ABİNİN ABLANIN KARDEŞİNİN ÇOCUĞU.NE HUKUKEN,NE DİNEN NE TOPLUMSAL OLARAK KABUL EDİLİR TARAFI YOK.CİNSİ SAPIKLIĞA GİRER.FAKAT KONU SAHİBİ BUNLARDA ZATEN AKRABA EVLİLİĞİ VAR GİBİ SAÇMA SAPAN BİR ÖRNEKLE KIYASLAMIŞ.VE BUNUN AİLE TARAFINDAN KABUL EDİLEBİLECEĞİNE İNANMIŞ.Bunu aile duysa yer yerinden oynar.bu hukuken suçtur.Hapis cezası var.Kendine gel konu sahibi,sen kocanı ne ile itham ediyorsun.Burda bazıları evet sen haklısın yazıyor ama kimse demiyor o evde ne duruyorsun yaşama sapıla git boşan.
Herşeyi geçtim.Yeğenine ilgi duyan erkek CİNSİ SAPIKTIR.BİR KADIN KOCASININ YEĞENİNE İLGİ DUYDUĞNDAN EMİN.yAHU EMİN OLMASIN ŞÜPHE DUYSUN İSTERSE NASIL HALA AYNI EVDE YAŞAYABİLİYOR,NASIL HALA MAHKEMEYE VERMEMİŞ.VE HALA BİR YORUMUNDA KOCAMI SEVİYORUM DİYOR.
Karnında bebeğin var.O bebeğine senin öz kardeşinin ilgi duyacağını aşık olacağını kafanda bile kurabiliyor musun.Senin evladının eşi bir gün aynı suçlamayla gelse dünyayı yıkarsın.Sen herşeye paranoyak yaklaşırsan,herşeye tepki verirsen,herşeye kötü bir zihniyetle bakarsan kocan sendne çok şeyi saklar,çok mesajı siler.Ya önünde en kesin deliller dahi olsa benim aklıma hayatta böyle birşey gelmez.En son ihtimal bir kadını yeğeni diye kaydetti derim.Bu nasıl bir ahlak yapısı.İnsan başını aynı yastığa koyduğu evladını karnında taşıdığı kocasına sırf yeğenine düşkün diye,sırf ona para gönderiyor diye nasıl böyle bir iğrenç ithamda bulunur.Ve hala nasıl o evde kalır bu dığruysa o zaman.ALLAH KALPLERİMİZ KARARTMASIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?