esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

bazı insanlar neden böyle,sevdiğimizinde sevdikleri olabilir normal olan bu değilmi..
sadece anne baba çocuktan oluşan bir ailee olurmu..
halalar teyzeler amcalar dayılar yeğenler olmadan bir ömür geçermi..

Ya elena,biz de geçtik o yollarda.
Sen ailende bir sevgi göremediysen,eşinin ailesi de birbirine daha sıcaksa illaki bir kıskanma olur..

Kizlar bosuna tartisiyorsunuz.........,......anlamayacak!!!!!suanda at gözlüğüyle bakiyor sakin kafayla dusunmuyor

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Sizin akraba baglariniz huclu olabilir ama herkes icin bu gecerli degil nalesef bu olalar sizler gibi hayir olamaz diyerek inanmadiginiz icin hergecen gun artıyor biraz olsun boyle seylerin olabileceğini dusunun valla du zamanda bu ortsmda ben kizimi ne amcasi ile nede dayisi ile guvenip boyke seyler olmaz diye sabit fikirler takinmam Allah tan baskasina da guvenmem

AYNEN boşcerin neden fikir veriyorsunuz seni benimi dinleyecek o haklıo haklı o haklıo böyle görüyor böylede devam edecek allah yardım etsin .d

bakın ihtiyacı vardır kardeşinizin yollarsınız. iki eliniz kanda olur yine yollarsınız. olay burda çok farklı. o yeğenin ihtiyacı eşinin ihtiyacından fazla değil. annesi babası var durumu iyi aç değil açıkta değil yeğen. ama konu sahibi ilgiye aç sevgiye muhtaç, yine number one yeğen. bi de gizlisi saklısı var işin. yok bankadır yok ahmettir olayları var. niye gizlersin ki anlamam yani. karıcım bizim yeğen böyle böyle bişey yapmış çok zor durumda kalmış bu ay yardımcı olsak mı ne dersin bile demiyo adam. bu ne ya? evlilikte kese ayrı olmaz ki. gelir de ortak olur gider de ortak olur. bişey almadan önce ben hep eşime sorarım. ondan da sormasını beklerim. ama adam sormuyo bile çoktan sevgili yeğen için bütçe ayrılmış bile. ya bu yeğenin bu kadar aile içinde olması doğal mı? neden içinde bu kadar? ve ne kadar laçka bi ilişkileri var? yani amca yeğen de olsa bi sınırı var yahu hiç mi terbiye görmemiş. kabul edilir birşey değil. en kısa zamanda bu saçma sapan amca yeğen ilişkisine çeki düzen verilmeli. hanım da bebeği için ayırdığı rızkını yeğen saçmalığına yar etmemeli.

bu arada hastalıklı beyin yine konu sahibi olmuş hiç şaşrımadım. hep öyle olur. başkaları haltlar karıştırır eder. sen dile getirirsin. hastalıklı beyin olursun. hırsızın hiç mi suçu yok?

ONUNDA AKRABA BAĞLARI GÜÇLÜ OLMAYABİLİR AMA EŞİNİN GÜÇLÜ eee ozman evlenmeyecektin baştan gözlemleseydin o akrabalar o aile seni kzı bellemiş sen sonra bunu yaparsannn hem ayıp olur hemde kimse senitakmaz ben olsam takmam dahada yapışırım amcama ne diyosun neyin kafasını yaşıosun sen diye

kesinlikle tedbirli olmak lazım her zaman.

yeğeninde adı amcası ile ilşkisi olan yeğene çıktı bu arada ,siz sadece bebeği düşünmeyin her ikiside evlat..

Kocasinin vermedigi ilgiyi biz bir kac saatte forumde verdik
Ve o hala bizi anlamadigi gibi, kocasinida asla anlamamaya mahkumdur.
Adam bugune kadar boyle bir kadinla birlikte olabildigi icin sasirmis durumdayim,
helal olsun diyorum.

bırakın yaa kimin için tartışıyoruz fikrime okuyup değer vermeyen cevapvermeyen insan içinmi bunun için gerçekten ne tartışmaya ne kalp kırmaya gerek var o kendi gibi düşünenlerin peşinde ve biyere varamayacakonun için neden kavga edip insanlarla aramı bozayım DEĞMEZ

teyze kızıyla dinen evlenilebilir, ama yeğenle evlenilmez.

akraba evliliği dediğiniz olayı yanlış anlamışsınız sanırım.

siz sıkıntıdayken para göndermek istemesi can sıkıcı orası kabul, ama şimdilik bu kadar kötü düşünmeyin derim.

Kocasinin vermedigi ilgiyi biz bir kac saatte forumde verdik
Ve o hala bizi anlamadigi gibi, kocasinida asla anlamamaya mahkumdur.
Adam bugune kadar boyle bir kadinla birlikte olabildigi icin sasirmis durumdayim,
helal olsun diyorum.

gerçekten çok haklısınız sabahtan beri herkestençok ilgi gösterdim durumuma bakın anlamadı anlamıcak anlayamassınız

kesinlikle tedbirli olmak lazım her zaman.
Aynen öyle kardesim
Rabbim yasayarak ogretmedin boyle seyleri ama bazi yorumlari gordukce harbi sinirleniyorum ben bu arkadasin esinin bunu yaptigini savunmuyorum ama boyle seylerin olabilecegini soyluyorum illa ornek mi vermem lazim kardesim sahid oldum diyirum bir amcanin yegenine hatta yegeninin kizina dahi rabbim kimseye yasatmasin boyle birseyi

yeğeninde adı amcası ile ilşkisi olan yeğene çıktı bu arada ,siz sadece bebeği düşünmeyin her ikiside evlat..

o yeğende buna sebep verecek davranışlarda bulunmasaydı o zaman bi çeki düzen verseydi. cırt pırt amcayla ne konuşucaksın ki? sürekli mesajlaşmalar içinde olursan noluyor derler insana? hani paraa diye laçka laçka konuşursan derler tabi. bi de kazık kadar kız. kendine yakıştırılacak etiketlerin farkında olup kaçınması gereken etiketlerden uzaklaşabilir. çocuk değil ki o.

tabiki yaşatmasın kimseyede şahid olduğunuz şeyden bizene aynı kişimi yooo bağları varmı yooo ee bu adamı neden o adammış gibi görüp yapabilir diyosunuz bilmeden dinlemeden burda tek taraflı dinliyorsunuz

Yeğen tartışılacak bir şey midir, bir tanede bende var o özel yeğenlerden =)) 22 yaşında can istesin veririm, ilk göz ağrımız
Bana ihtiyacı yok, anası da var, babası da var lakin nazlanır bazen=)) teyzemmmmm dediği zaman akan sular durur
Ne kocam karışabilir ne de bir başkası, elimden gelen neyse yaparım, yeğen candır ya bunlar nasıl tuhaf düşünceler, evlattan farkı yok ki onların, amcalık, teyzelik öyle yakın bir mesafeki düşüncesi bile korkunç

Tamam ısrarla siz dardayken para göndermesi hoş değil, sonuçta kızın anası babası sağmış durumları yerindeymiş. Belki amcalık yapmak istiyordur o nedenle para göndermek istiyordur. Mesajları konuşmaları vs silmesi hoş değil ama sizden korktuğu için , huzursuzluk çıkmasını istemediği için sildiğini düşünüyorum. Lütfen böyle kötü düşünceler getirmeyin aklınıza. Kardeş çocuğu ya nasıl o gözle bakılır, bilemiyorum.. Yok yok olmaz öyle şey..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…