- 14 Kasım 2008
- 967
- 362
- 358
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
bazı insanlar neden böyle,sevdiğimizinde sevdikleri olabilir normal olan bu değilmi..
sadece anne baba çocuktan oluşan bir ailee olurmu..
halalar teyzeler amcalar dayılar yeğenler olmadan bir ömür geçermi..
ne kadar kötü düşünüyosunuz yiğeninin zımbırtıları falan şok oluyorum yahu sizin aile akraba değerleriniz yok heralde belkide eşi bukdar bu konuyu takacağını düşünmedi ne bilsin adam karısının onu süb.yncı sapık olarak düşündüğününü kardeşinden beraber büyüdüğü abisinin kzından kıskandığını bilmediğindendir önemsemeyişi bukdar büyüttüğünü ne bilsin onun için dopal bi olay erkekler biz gibi bakmıyor 1. 2. sıra falan
neyin kilidini arıyorsunuz siz bizde kardeşimize para gönderdik kendi durumumuz sıkışık olduğu halde..bir şeylerin... çıkarmaya gerek yok..amca yeğen yakınmış demekki,amca öyle bir mesafe koymamış demekki..
ONUNDA AKRABA BAĞLARI GÜÇLÜ OLMAYABİLİR AMA EŞİNİN GÜÇLÜ eee ozman evlenmeyecektin baştan gözlemleseydin o akrabalar o aile seni kzı bellemiş sen sonra bunu yaparsannn hem ayıp olur hemde kimse senitakmaz ben olsam takmam dahada yapışırım amcama ne diyosun neyin kafasını yaşıosun sen diyeSizin akraba baglariniz huclu olabilir ama herkes icin bu gecerli degil nalesef bu olalar sizler gibi hayir olamaz diyerek inanmadiginiz icin hergecen gun artıyor biraz olsun boyle seylerin olabileceğini dusunun valla du zamanda bu ortsmda ben kizimi ne amcasi ile nede dayisi ile guvenip boyke seyler olmaz diye sabit fikirler takinmam Allah tan baskasina da guvenmem
Sizin akraba baglariniz huclu olabilir ama herkes icin bu gecerli degil nalesef bu olalar sizler gibi hayir olamaz diyerek inanmadiginiz icin hergecen gun artıyor biraz olsun boyle seylerin olabileceğini dusunun valla du zamanda bu ortsmda ben kizimi ne amcasi ile nede dayisi ile guvenip boyke seyler olmaz diye sabit fikirler takinmam Allah tan baskasina da guvenmem
bakın ihtiyacı vardır kardeşinizin yollarsınız. iki eliniz kanda olur yine yollarsınız. olay burda çok farklı. o yeğenin ihtiyacı eşinin ihtiyacından fazla değil. annesi babası var durumu iyi aç değil açıkta değil yeğen. ama konu sahibi ilgiye aç sevgiye muhtaç, yine number one yeğen. bi de gizlisi saklısı var işin. yok bankadır yok ahmettir olayları var. niye gizlersin ki anlamam yani. karıcım bizim yeğen böyle böyle bişey yapmış çok zor durumda kalmış bu ay yardımcı olsak mı ne dersin bile demiyo adam. bu ne ya? evlilikte kese ayrı olmaz ki. gelir de ortak olur gider de ortak olur. bişey almadan önce ben hep eşime sorarım. ondan da sormasını beklerim. ama adam sormuyo bile çoktan sevgili yeğen için bütçe ayrılmış bile. ya bu yeğenin bu kadar aile içinde olması doğal mı? neden içinde bu kadar? ve ne kadar laçka bi ilişkileri var? yani amca yeğen de olsa bi sınırı var yahu hiç mi terbiye görmemiş. kabul edilir birşey değil. en kısa zamanda bu saçma sapan amca yeğen ilişkisine çeki düzen verilmeli. hanım da bebeği için ayırdığı rızkını yeğen saçmalığına yar etmemeli.
bu arada hastalıklı beyin yine konu sahibi olmuş hiç şaşrımadım. hep öyle olur. başkaları haltlar karıştırır eder. sen dile getirirsin. hastalıklı beyin olursun. hırsızın hiç mi suçu yok?
kesinlikle tedbirli olmak lazım her zaman.
Hanımefendi kotu dusunmek isteyen ben degilim zaten ama dusundurtuyorlar. Onlarin ailesi hep akraba evliliği
Yani bu biraz normalize ediliyor diyebilirim. Abisi teyze kiziyla evli.bunu da gulerek anlatiyorlar. Yadsinamaz bi gercek.
Delirecegim ya.
Adam msjlasiyor konusuyor arama kaydini siliyor.ben suphelenince de cami kapiyi indiriyor.
Kocasinin vermedigi ilgiyi biz bir kac saatte forumde verdik
Ve o hala bizi anlamadigi gibi, kocasinida asla anlamamaya mahkumdur.
Adam bugune kadar boyle bir kadinla birlikte olabildigi icin sasirmis durumdayim,
helal olsun diyorum.
Aynen öyle kardesimkesinlikle tedbirli olmak lazım her zaman.
Rabbim yasayarak ogretmedin boyle seyleri ama bazi yorumlari gordukce harbi sinirleniyorum ben bu arkadasin esinin bunu yaptigini savunmuyorum ama boyle seylerin olabilecegini soyluyorum illa ornek mi vermem lazim kardesim sahid oldum diyirum bir amcanin yegenine hatta yegeninin kizina dahi rabbim kimseye yasatmasin boyle birseyiONUNDA AKRABA BAĞLARI GÜÇLÜ OLMAYABİLİR AMA EŞİNİN GÜÇLÜ eee ozman evlenmeyecektin baştan gözlemleseydin o akrabalar o aile seni kzı bellemiş sen sonra bunu yaparsannn hem ayıp olur hemde kimse senitakmaz ben olsam takmam dahada yapışırım amcama ne diyosun neyin kafasını yaşıosun sen diye
Sizin akraba baglariniz huclu olabilir ama herkes icin bu gecerli degil nalesef bu olalar sizler gibi hayir olamaz diyerek inanmadiginiz icin hergecen gun artıyor biraz olsun boyle seylerin olabileceğini dusunun valla du zamanda bu ortsmda ben kizimi ne amcasi ile nede dayisi ile guvenip boyke seyler olmaz diye sabit fikirler takinmam Allah tan baskasina da guvenmem
yeğeninde adı amcası ile ilşkisi olan yeğene çıktı bu arada ,siz sadece bebeği düşünmeyin her ikiside evlat..
tabiki yaşatmasın kimseyede şahid olduğunuz şeyden bizene aynı kişimi yooo bağları varmı yooo ee bu adamı neden o adammış gibi görüp yapabilir diyosunuz bilmeden dinlemeden burda tek taraflı dinliyorsunuzAynen öyle kardesim
Rabbim yasayarak ogretmedin boyle seyleri ama bazi yorumlari gordukce harbi sinirleniyorum ben bu arkadasin esinin bunu yaptigini savunmuyorum ama boyle seylerin olabilecegini soyluyorum illa ornek mi vermem lazim kardesim sahid oldum diyirum bir amcanin yegenine hatta yegeninin kizina dahi rabbim kimseye yasatmasin boyle birseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?