- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
amcası o şekilde bir mesafe koymamış demekki,kendi kardeşi yada evladı kadar yakın demekki..ozaman konu sahibi arkadaş evlenirken söz alsaydı ön planda hep ben olacağım diye..
Oyle seyleri yok yalan soyleyemem
Valla kendisi bilir ne yapayim gizleyen saklayan o .
Ozur dilemeyi dusunmuyorum.
Yegeni yuzunden beni bosayacaksa hic durmasin gule gule
Iste ben yol actim demiyo herseyde suclu benim
arkadaş kendisi bu hale getirmişki her yaptığına tepki gösterirsen saklar tabii..hee gönül isterki adam hemn evlenir evlenmez evliliğin sorumluluğunu üstüne alsın karısının bir dediğini ikilemesin..
çok az erkek bunu yapar..türk kadınları bu hale getiriyor erkek çocuklarını şımarta şımarta..
Buna mesafe değil saygı diyoruz genelde
Ben de ne zaman birisi cikip da teshis koyacak diye bekliyordumpek seviyoruz psikologluk yapmayi toplumca. Neyse akraba evliligi ensestin mesrulastirilmis halidir.
zaten konu sahibinin kocasının böyle bir problemi var,kendisi çok olgun değil yoksa eşi böyle bir şeyi söylemeye cesaret edemezdi,ne kadar hiddetlense bile en büyük aşk bile biter böyle tartışmalarla ayrıca..
aynen resmen bu cevabı verirsek sevinecek evet bak haklıyım evet öyle diyeelenaa kocan yeğeniyle ilişki yaşayan bir sapık,boşan
bu konuya yazacak tek bu cümlem kalmıştı
ah ah allah bana bir erkek çocuk nasip etseydi nasıl bükecektim gagasınıbilerek vermemiş ben gibi erkek düşmanına :) ama alsınlar sorumluluk yani. almayacaklarsa evlenmesinler. napalım saklı gizli yapar diye tepki gösterilcek yerde susalım mı?
Valla onu da anlayamadım zaten. İnsan haksız yere böyle bi şeyle suçlansa sonuçları ağır olur. Fakat ertesi gün barışmışlar falan. Çözemedim tuhaf bence
kocası yeğenine para gönderiyorsun telinde görüşmelerini yakaladım yazsaydı,belki arkadaşta tüm iletişimleri silip gizlice görüşmek gibi salakça bir şey yapabilirdi..şu an konu sahibi arkaşa da eşide maddi sıkıntıla hamilelik vs gibi şeylerden sağlıklı düşünemiyorlar bence..nice ilişkiler böyle yıpranmıyormu..
tacizden bahsediyorsak eğer, oda konuyla alakalı değil. burada tacizden bahsedilmiyor. burada amca yeğen arasında isteyerek oluşan bir aşktan bahsediliyor. her iki tarafta buna razı. işte bunu anlamam mümkün değil.
bak,onu kızı gibi göremezmi. bunu hiç düşünmedinmi. amcalar yeğenlerini çocukları gibi görür.Bnimde
Ondan herhangi bi arama msj fln gelinc cok hosuna gidiyo o ne yapsa esime iyi komik guzel geliyo
Bende ne yapsam kötüyüm
ne kadar kötü düşünüyosunuz yiğeninin zımbırtıları falan şok oluyorum yahu sizin aile akraba değerleriniz yok heralde belkide eşi bukdar bu konuyu takacağını düşünmedi ne bilsin adam karısının onu süb.yncı sapık olarak düşündüğününü kardeşinden beraber büyüdüğü abisinin kzından kıskandığını bilmediğindendir önemsemeyişi bukdar büyüttüğünü ne bilsin onun için dopal bi olay erkekler biz gibi bakmıyor 1. 2. sıra falan
yahu yeminle boşuna yoruyoruz saatlerdir kendimizi hanımefendi hala yandaş çıkanlara cevap verip bizim düüşüncelerimizi değersiz buluyor onlara cevap veriyor traji komik allah yardımcın olsun akıl fikir versin vaktimi daha fazla harcamamalıyım hala yiğeni için beni boayacaksa diyor ne iğrenç bi kıskançlıktır bu yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?