esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

konu sahibi kendine göre haklı
bence fazla yüklenilmiş
tamam yigenle amca dayı arasında bişey olamaz ama
bayan hamile ve geçin sıkıntısı yaşıyor
 
Oyle seyleri yok yalan soyleyemem


Valla kendisi bilir ne yapayim gizleyen saklayan o .


Ozur dilemeyi dusunmuyorum.
Yegeni yuzunden beni bosayacaksa hic durmasin gule gule


Iste ben yol actim demiyo herseyde suclu benim

yahu yeminle boşuna yoruyoruz saatlerdir kendimizi hanımefendi hala yandaş çıkanlara cevap verip bizim düüşüncelerimizi değersiz buluyor onlara cevap veriyor traji komik allah yardımcın olsun akıl fikir versin vaktimi daha fazla harcamamalıyım hala yiğeni için beni boayacaksa diyor ne iğrenç bi kıskançlıktır bu yahu
 
elenaa kocan yeğeniyle ilişki yaşayan bir sapık,boşan

bu konuya yazacak tek bu cümlem kalmıştı
 

ah ah allah bana bir erkek çocuk nasip etseydi nasıl bükecektim gagasını bilerek vermemiş ben gibi erkek düşmanına :) ama alsınlar sorumluluk yani. almayacaklarsa evlenmesinler. napalım saklı gizli yapar diye tepki gösterilcek yerde susalım mı?
 
Buna mesafe değil saygı diyoruz genelde

zaten konu sahibinin kocasının böyle bir problemi var,kendisi çok olgun değil yoksa eşi böyle bir şeyi söylemeye cesaret edemezdi,ne kadar hiddetlense bile en büyük aşk bile biter böyle tartışmalarla ayrıca..
 
o zaman kendi öz evladını taciz eden sapık babalar da var. benzer bir durum olduğunda karşımızdakine baban senden hoşlanıyor olabilir de diyelim. tövbe yaa

sırf benzer milyonda bir olaylar var diye herşeyi bu yöne kaydıramayız.

bazı şeyler bu derece kolay söylenmez. söylendiğinde de çok çirkin durumlar ortaya çıkar.
 
Ben de ne zaman birisi cikip da teshis koyacak diye bekliyordum pek seviyoruz psikologluk yapmayi toplumca. Neyse akraba evliligi ensestin mesrulastirilmis halidir.

Senin yorumlarının yanında benim teşhis diye adlandırdıklarının esamesi bile okunmaz.Göz var AHLAK var nizam var.Sen bunca yazılandan sırf kendine oyun olsun diye taarruza geçtiysen hele bi geri dur.Git konu sahibiyle muhatap ol.
Şu son yazdığın İĞRENÇ tespitte bir insanın daha hayatta öğrenecek çok şeyi var.Lafını tartta konuş.ENSEST İLİŞKİ NE,AKRABA EVLİLİĞİ NE ÖNCE BİR ÖĞREN.Bu forumda akrabalarıyla evlendirilmiş ya da evlenmiş insanlar var.Bence bir konuşmadan önce düşün.vE VAR GİT YOLUNA.BU ZİHNİYETTEKİ İNSANA LAF ANLATCAK DEĞİLİM.
 

Valla onu da anlayamadım zaten. İnsan haksız yere böyle bi şeyle suçlansa sonuçları ağır olur. Fakat ertesi gün barışmışlar falan. Çözemedim tuhaf bence
 
tacizden bahsediyorsak eğer, oda konuyla alakalı değil. burada tacizden bahsedilmiyor. burada amca yeğen arasında isteyerek oluşan bir aşktan bahsediliyor. her iki tarafta buna razı. işte bunu anlamam mümkün değil.
 
Son düzenleme:
elenaa kocan yeğeniyle ilişki yaşayan bir sapık,boşan

bu konuya yazacak tek bu cümlem kalmıştı
aynen resmen bu cevabı verirsek sevinecek evet bak haklıyım evet öyle diye ama boanmayacak tabi yürüsün gitsin falan sonra biz çekmicez o acıyı o çekecek ama ne kadar kötü sadece ben ben ben ben yahu bizden başkalarıda var neden evlenince tek olmak isttiyorsunuz siz eşiyseniz o kardeşi diğeri abisi diğeri annesi neden sadece siz
 

evlenince insan başım gğe erecek sanıyor ama işin aslı öyle değil maalesef
 
Valla onu da anlayamadım zaten. İnsan haksız yere böyle bi şeyle suçlansa sonuçları ağır olur. Fakat ertesi gün barışmışlar falan. Çözemedim tuhaf bence

o arkadaşın kocasının olgun olmamasından kaynaklanıyor maalesef..
 

Çalışan ablam da bazen bize gizli yardım ederdi ki enişteye açık vermesin.Enişte birşey demesin.
 
tacizden bahsediyorsak eğer, oda konuyla alakalı değil. burada tacizden bahsedilmiyor. burada amca yeğen arasında isteyerek oluşan bir aşktan bahsediliyor. her iki tarafta buna razı. işte bunu anlamam mümkün değil.

Bnimde
Ondan herhangi bi arama msj fln gelinc cok hosuna gidiyo o ne yapsa esime iyi komik guzel geliyo
Bende ne yapsam kötüyüm
 
''para göndericektin hani nooldu'' şeklinde bir üslupla kocamdan bile para isteyemem ben.Çok ilginç.
Daha önce soruldu mu bilmyrm ama eşinizin ve yeğeninin yaşları kaç siz kaç yaşındasınız ????
Birde bu yeğenle tanışmıyomusunuz size olan tavırları nasıl? Yanyanayken eşinize ve size olan hareketleri nasıl?
 
Son düzenleme:
''para göndericektin hani nooldu'' şeklinde bir üslupla kocamdan bile para isteyemem ben.Çok ilginç.
Daha önce soruldu mu bilmyrm ama eşinizin ve yeğeninin yaşları kaç siz kaç yaşındasınız ????
Birde bu yeğenle tanışmıyomusunuz size olan tavırları nasıl? Yanyanayken eşinize ve size olan hareketleri nasıl?
 
Bnimde
Ondan herhangi bi arama msj fln gelinc cok hosuna gidiyo o ne yapsa esime iyi komik guzel geliyo
Bende ne yapsam kötüyüm
bak,onu kızı gibi göremezmi. bunu hiç düşünmedinmi. amcalar yeğenlerini çocukları gibi görür.
bence önce ensest olayını kafandan sil. ilgi bekliyorsan bunu enseste bağlamadan söyle. çünkü bir amcayı bu şekilde suçlarsan herşeyi mahvedersin. ilgi için bunu diyorsun belki ama böyle birşeyle suçladığın için suçsuz bile olsan suçlu olursun.
kendini başka şekilde ifade etseydin keşke. bana biri bunu dese valla inan kafa göz girerim. iş namusa geliyor çünkü. ve insanlar şerefi ve namusu için yaşarlar.
 

valla kötü mötü ama böyle düşünüyorum yani. yeğen dediği koca kız. eşşek kadar kız. eli ekmek tutacak yaşta. insan babasına o yaşta hani para nerde demeye utanır yani. ayrıca konu sahibi de hamile. aş erer. çilek kokusu karpuz kokusu erikler var etrafta, ama hanım elinde sefer tasıyla üç kuruş kenara atmak için öğün geçiriyor. borç içinde bebek bekliyor. eşi de kazık kadar kıza para yollamanın derdinde. öğrenci zaten parayı napacak anası babası yollasın, burs kazansın, yetmedi mi çalışsın yapçak bişey yok o da ayağını yorganına göre uzatmayı öğrensin yani. kocaman kız ya çok ayıplıyorum. hamile kadın sefer tasıyla önüne ne çıkarsa ona şükür derken o yeğene çok mu lazımmış para? yani hamile eşten daha kıymetli olmamalı o kazık kadar kız. ayrıca terbiyesizlik bu yaptığı. hani paraymış. bu benim görüşümdür. benim etik kavramıma uymaz. kendi kişisel görüşümdür. benim ahlak normlarıma uymayan bir davranıştır.
 

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…