esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

amca mesafe koymayı lüzum görmemiş demekki ozaman bize hiç nir şey demek düşmez..ayrıca konu sahibi arkadaş aranmayı bekliyorda,azıcıkda sevgi bırakacksın aranmak için..

elenaaa,
anlaşılan eşinle ve yeğeni arasında ilişki şüphesi oluşturabilecek farklı bir delil yok ortada.
Ama ilginçtir ensestle ilgili pek çok mesaj yazıldı sen tepki göstermedin.
YAni eşinin yeğenine olan ilgisinden şikayetcisin,bu ilgiyi açık eden bazı olaylar da yaşamışsın.
bunlarda hak verdim sana.normal bulmuyorum.
ama elinde delil var mı dedik pek çoğumuz.bu yönde bi yorumun olmadı.
gerçekten ne düşünüyorsun ,bu olanların dışında hislerin mi seni bu şekilde düşündürüyor merak ettim.
şimdi ben olsam benim eşim yeğenine seninkine benzer bir ilgi gösterse kızarım ederim,tepki de gösteririm
ama ensest boyutunda bir şüphe duymam için veya bunu dillendirmem için elimde başka deliller olması gerekir.
bunlar olmadan da eşimi böyle bişeyle itham edemem.bu çok ağır bir ithamdır ve sonuçları da çok yıkıcı olur hem
sizin evliliğiniz hem de bütün aileniz için.
bu sebeple defalarca soruldu sana elinde başka kanıt var mı diye.
son mesajlarından anladığım kadarıyla bir çeşit zaaf var eşinde yeğenine karşı,ilginin boyutu raqhatsız edici ama ensest denilebilecek güçlü bir delil yok galiba.
ayrıca sana bir tavsiye,eşinle ilgili bu boyutta bir ithamda bulunmadan önce iyi düşün tart.herşeyi geç ensesetin affı da yok,telafisi de yok.
ama diğer türlü problemler evlilik hayatı içinde düzeltilebilir.özellikle yeni evliliklerin oturması zaman alır ama ensest dediğin zaman ,o an o evlilik biter.
bir saniye sonrası dahi söz konusu olamaz.artık ne yüz yüze bakabilirsiniz ne de aynı çatı altında yaşayabilirsiniz.bilmem anlatabildim mi...

yeğen candır tamam. kardeş çocuğu neredeyse kendi Çocuğun. Ancak kadın dişiliğinden dolayı teraziyi dengeler, herkesin yerini ayrı tutar.. kimsenin gözüne batmaz bu ilişki. Ama erkek denen adam bunu beceremeyecek kadar beceriksizdir. Bir şeyi ya yapmaz, ya da abartır ortasını tutturan çok azdır.
Eğer ki bu olay tam tersi olsaydı ve konu sahibin kendi yeğeni şu zor durumda para isteseydi ve bir de ukalaca mesajlar yazsaydı benim tepkim yine aynı olurdu. Bir kere hamile bir kadın ve maddi imkanlar ortadayken bence herkes çocuğuna sahip çıksın.

yok artık yaaa
adamın yeğeni ya
hayatınız da hiç mi amca-yeğen, teyze-yeğen vs sevgisine tanık olmadınız,yaşamadınız?
eşinizin para göndermesine kızarsınız anlarım ama bu sapık yakıştırma çook çirkin çook büyük hakaret
bu anlatılanlardan da yeğenine ilgi duyuyor çıkarımını yapan hasta beyinlere inanamıyorum
ne zaman böyle bir toplum olduk biz
bu anlatılanlar aralarında bir ilişki olduğunu mu gösteriyor yani?
yuh artık diyorum başka da bir şey demiyorum

amcasıyla samimi diye bir kızın ve amcanın namusuna laf edenler o etiketi yapıştıranlar utansın önce.

Son düzenleme:
Anlaşıldı siz anlamiyorsunuz ben pes ettim kardesim dikkat edersen ben yapar kedin demedim ama yapmaz da diyemeyiz mide meseledi senin miden almaz baskasinin midedi alir kedin konusmayalim hayatta olmaz demeyelim bu kadar rahat olmayalim kimseye guvenmeyelim körü körüne habeelerde hic iyi seyler görmüyoruz tedbirimizi alalim takdir Allahtan neyse ben kapattim konuyu konu sahibinin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun suphe ile bi evlilik gecmez zaten birsey olmasa bile bu evliligin temelleri sarsildi gibi biz ne dersek diyelim o kendi bildigine inanacak
Iyi gunler herkese

ben boğazımdan kısacam üstüme başıma bişi almıcam o da gidip hemde annesi babası başında olan yiğenine para yollıcak
yeeeeek yaa başka yokmuu ??
şöyle bi durum var siz bu olaya tepki gösteriyosunuz diye sizden gizli yapmak istemiştir msjları silmiştir, kii tepki göstermekte haklısınız bu yüzden yaptığı doğru değil..
aralarında bişi varmı yokmu bilemem.. katiyen yoktur hiç diyemem.. böyle bi duruma çok yakın şahitlik ettim çünkü ne yazıkki..
bu yüzden böyle bişi kesinlikle olmaz onlar amca-yiğen diyenlere de anlam veremiyorum doğrusu..
durumu düşünüyorum şuan mantıklı bi açıklama da bulamıyorum açıkçası, bu kadar zor durumdayken ne diye gider de yiğeninize yardım eder anlam veremiyorum.. aile baglarıyla bi ilgisi yok bunun..
borç batagında yüzerken yiğene para göndermek aile bagı değil..
velhasıl kelam isteyen fesatlık desin isteyen başka bişiyle suçlasın ben olsam bende sizin gibi düşünürdüm..

Son düzenleme:
gerçekten çok haklısınız sabahtan beri herkestençok ilgi gösterdim durumuma bakın anlamadı anlamıcak anlayamassınız

Kadin ciddiye alip yorumlara bakmayi tenezzul bile etmiyor,
benimde boyle hastalik hastasi bir yengem var.
Amcamla resim cekindigim zaman sakin yengene gosterme,
bosuna kiskanclik yapmasin der
Valla ben bebege acidim ya, dusunsene sen dogmadan annen baban bu sebepten ayriliyolar ve sen hayata 1-0 arkadan basliyorsun.
Ben olsam oyle bir anayi affetmezdim..

tam emin olmalısın sağlam deliller bulmalısın böyle bir durum asla olmaz diyemiyorum neler okuyup duyuyoruz,ama belkide eşinin bir suçu yok karşı tarafın bir ilgisi olabılır

haklısın bacım ya bak istediğini alamayınca ortadan kayboluyor istediği gelince hooop beliriveriyor hamile diye alttan alayım abartmıyım dedim ama allah affetsin çok sinir bozucu

Tulipa bunu söylemem sebebim şu. Ben başından beri diyorum ki bunlar ensest var demek değildir ama yok da diyemeyiz nereden bileceğiz diyorum. Anlatabiliyor muyum? Bunu diyince gelip de karşı taraf bana "Canım bu düşünce tarzı bana çok uzak" diyip bir de göz kırpınca sinirleniyorum haliyle. Benim ailemde de bunu yaşamış biri var, herkes de aaa olur mu o senin dayın sen hastasın falan diyip onu suçlamışlar. Hala karanlık bir yerde bile duramıyor. Onun da kanıtı yokmuş valla. Haliyle böyle şeyler olmuyormuş gibi davranılamaz diyorum ben. Sanki ben burada kesin ensest var demişim gibi yorumlar yapamaz sevgili okypete. Sanki hastalıklı olan ensest değilmiş de benim "Ensest olabilir de olmayabilir de bilemeyiz" dememmiş gibi. Hiçbir şeye körü körüne inanmasın yani kimse.

haklısınız tabi sizde neler duyuyoruz iyi günler

Bazen ben de (özellikle yakın olduğum yeğenlerim) ,kendim müsait değilsem bile istediğinin bir kısmı da olsa veriyorum.Teyzem vermedi''deyip incenmesin diye.Böyle de düşünmek gerek.

olayın ensestlikle bağdaştırılması garip olan..
bazı erkekler dışarıdaki insanlar ön planda tutar,dengeyi kuramaz..
bakın babamın maddi durumu iyi bana ve kardeşlerime hor davranırdı yinede şimdi başka bir hanım var hayatında..amcamın oğluda annesi ölmüş okula gidiyor..babam diyorki şimdiki hanımının bakacağını bilse yanına alırmış..bize bayramda bazen kıyafet alınmazdı yeğenlere alırdı.garip...
sen önce kendi evlatlarına ilgi sevgi göster değilmi,,,böyle örnekler çoktur hayatta..ama ensestlik hiç aklıma gelmedi bu güne dek kafam iyi çalış mıyor demekki

Bence siz biraz abartmissiniz bizde durumumuz bize kadarken cok zor durumda olan univer.ogrencisinyegenimize yardim ettik biz bi sekilde hallederiz o kiz ne yapsin orda diye yolladik. Babamin yegenleri de bizde kaldi yıllarca. Amcasi tabi yeri geldimi babalık abilik yapacak.esinizde sizin tavrinizdan dolayi silmistir mesajları

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm sizde belli miktar para alin kendinize hesapmi verceksibiz eşinize yeri geldimi ihtiyacim var aldim dersiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir üst yoruma katılıyorum erkekler bazen elindekini vs düşünmez aileye yardım etmek ister. üstelik amca kız yeğenine yok demesi biraz zordur herhalde? hemen uç noktalara gitmeden önce mantıklı yol alınmalı. kızı arayabilirsn. dertleşir gibi. ne bileym annesine de ki "bir kaç kez para istedi e ben sizin durumunuzn iyi olduğunu biliyorum. bu kız acaba parayla ne yapar? zararlı bir şey almasın gbi? "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…