- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Bnimde
Ondan herhangi bi arama msj fln gelinc cok hosuna gidiyo o ne yapsa esime iyi komik guzel geliyo
Bende ne yapsam kötüyüm
valla kötü mötü ama böyle düşünüyorum yani. yeğen dediği koca kız. eşşek kadar kız. eli ekmek tutacak yaşta. insan babasına o yaşta hani para nerde demeye utanır yani. ayrıca konu sahibi de hamile. aş erer. çilek kokusu karpuz kokusu erikler var etrafta, ama hanım elinde sefer tasıyla üç kuruş kenara atmak için öğün geçiriyor. borç içinde bebek bekliyor. eşi de kazık kadar kıza para yollamanın derdinde. öğrenci zaten parayı napacak anası babası yollasın, burs kazansın, yetmedi mi çalışsın yapçak bişey yok o da ayağını yorganına göre uzatmayı öğrensin yani. kocaman kız ya çok ayıplıyorum. hamile kadın sefer tasıyla önüne ne çıkarsa ona şükür derken o yeğene çok mu lazımmış para? yani hamile eşten daha kıymetli olmamalı o kazık kadar kız. ayrıca terbiyesizlik bu yaptığı. hani paraymış. bu benim görüşümdür. benim etik kavramıma uymaz. kendi kişisel görüşümdür. benim ahlak normlarıma uymayan bir davranıştır.
valla kötü mötü ama böyle düşünüyorum yani. yeğen dediği koca kız. eşşek kadar kız. eli ekmek tutacak yaşta. insan babasına o yaşta hani para nerde demeye utanır yani. ayrıca konu sahibi de hamile. aş erer. çilek kokusu karpuz kokusu erikler var etrafta, ama hanım elinde sefer tasıyla üç kuruş kenara atmak için öğün geçiriyor. borç içinde bebek bekliyor. eşi de kazık kadar kıza para yollamanın derdinde. öğrenci zaten parayı napacak anası babası yollasın, burs kazansın, yetmedi mi çalışsın yapçak bişey yok o da ayağını yorganına göre uzatmayı öğrensin yani. kocaman kız ya çok ayıplıyorum. hamile kadın sefer tasıyla önüne ne çıkarsa ona şükür derken o yeğene çok mu lazımmış para? yani hamile eşten daha kıymetli olmamalı o kazık kadar kız. ayrıca terbiyesizlik bu yaptığı. hani paraymış. bu benim görüşümdür. benim etik kavramıma uymaz. kendi kişisel görüşümdür. benim ahlak normlarıma uymayan bir davranıştır.
Bnimde
Ondan herhangi bi arama msj fln gelinc cok hosuna gidiyo o ne yapsa esime iyi komik guzel geliyo
Bende ne yapsam kötüyüm
Beni anladiginiz Icin teşekkür ederim. ..
dikkat et valla. her an ensestlikle suçlanabilirsinben erkek kardeşim evlenirse ona eşinin yanında mesafeli durucam maazallah hastalıklı beyinli bir hanımı olur allah korusun
ağızımı bozmayacağım gerçekten anlayana teşekkür senin gibi düşünene ya vallahi sonuna kadar eşin haklı ya gerçekten artık böyle düşünüyorum allah ona sabır versin komiksin hemde çok bense gerçekten sa.agm senle uğraşıyorum burda bunca saat
dikkat et valla. her an ensestlikle suçlanabilirsin
arkadaş ensestliği falan karıştırmadan konu açsaydı herkez böyle düşünecekti yazdığınız gibi..ama ensestlik işin içine girince olay farklılaşıyor maalesef..arkadaş haksız böyle itham etmekte,ilgi istemekte nekadar haklı olursa olsun..ilgi istiyorum diyede bu kadar ileri gidilmez,kınıyorum sadece allah kimseye böyle gelin nasib etmesin..
dikkat et valla. her an ensestlikle suçlanabilirsin
cidden ben korktum artık erkek kardeşimle aramda 8 yaş fark var ben altını değiştirdim ben yıkadım küçükken şimdi 1.85 boyunda delikanlı oldu,ama bize göre hep çocuk gözümüzde..ama bu sevgi mi eşinin yanında belli etmem tövbe..
"Siz yokken onlar vardi." Sacmaligi bitsin artik ya. Bu ne manasiz, akildisi bir cumledir. Kari koca birbirine herkesten daha yakindir. Evlenen insanlar icin herkes, anne baba bile akraba olmustur artik. Bunu anlamak zor olmasa gerek. Esinizin sizi gordugu aciklikla baska kim gordu sizi bu yasinizda? Esin rizasi olmadan ve maddi sikintilar yasarken o es, para gonderemez. Yok boyle bir sey. Fakat daha once de dedigim gibi boyle bir iddiada bulunmak icin gozle gormekten baska bir belge olamaz. Bunu yakistirabileceginiz bir kocaniz var ise, o kocanin da kendisine bunu yakistirabilen bir karisi var ise bosanmalisiniz arkadasim. Eger bu durum gercekse esinizin sizi affetmemesi gerekir. Bunu hicbir namuslu insan kaldiramaz.
Yıllarca dayısı tarafından taciz edilen teyzemi de anlayamamışlar zaten, sonra adam iş yerinde bir kızı taciz edince inanmak zorunda kalmışlar. Düşünce yapısı uzakmış, vah vah...Ensesti yapan ben miyim de böyle şeyler oluyor diyince utanacağım? Siz utanın böyle şeyleri görmezden geliyorsanız. Bir de göz kırpmak falan komik olmuş açıkçası. Yazık, keşke anneannemler de sizin gibi bu düşünce yapısından uzak olmasaymış da kızlarının yanında olsalarmış.
ama kimseye yüzsüz yapışık bi yakın da nasip etmesin. ensestlik yani ağır bi itham kabul ama napalım yani açıklama yok gizleme saklama var. hop bi dakika yoksa burda kötü şeyler mi dönüyo der insan. der yani napalım. eş dengeleri iyi kuramamış malesef. kilit noktası eşte. onun sosyal dengesizliği yüzünden kk ayağa kalktı yani. delinin biri kuyuya bi taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış o hesap. (teşbihte hata olmaz)
böyle düşünen bi yengem olsa inadıma amcama yapışırım beraber büyüdük biz sanane derim derim yani sen beni kimsecik olarak görüyorsan sen kimsin yani herey aynı yatağa girmek değil saygıılı olucan diğer aile fertlerinede
Ya teyzen böyle birşey söylediyse doğruluk payı vardır,elbette,tacizi gören kendisi..
Ama burda dışardan bakılınca Taciz olayı yok.,Kimse ''ben tacize uğruyorum ''dememiş..Amca yeğen ilşkisinde normal olan hareketler bunlar...Ha maddi açıdan doğru değilse bile sapıkça da değil.Bu anlatılan bir iki durum ensest ilşkiyi gösterir diyemeyiz...Biz onu diyoruz..
Ensest ağır bir vaka,ondan şüphelenmek için bunlar kanıt olamaz.
Başka birşeyler varsa söylesin dedik söylenmedi herhalde.
Konu sahibi:Sizin yeğeniniz var mı?Sormuştum.cvp gelmedi sanırım.Varsa da sıcak bir ilişkinizin olmadığı anlaşılıyor.sanırım mesele sadece kıskançlık.Yeğene olan sevgiyi kıskanma.Ama bu kanıya nasıl vardınız,aklım almadı.
Eşinizin kızkardeşi varmı ,?diye sormuştum,sanrıım o dacvplanmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?