esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

Bnimde
Ondan herhangi bi arama msj fln gelinc cok hosuna gidiyo o ne yapsa esime iyi komik guzel geliyo
Bende ne yapsam kötüyüm

bende amcama göre aynı anlattığınız gibiyim ama o bana olan abilik güdüsünden sevgisinden kaynaklanıyor aaa beni arıyor abisini benden yardım istiyor ne güzel diye düünebilir ne var bunda siz kendinizi ne yapsam kötü olarak görüyorsunuz ve bariz kıskandığınız için kafanızda böyle bi senaryo kurmusunuz yazık içiniz fesat ya

"Siz yokken onlar vardi." Sacmaligi bitsin artik ya. Bu ne manasiz, akildisi bir cumledir. Kari koca birbirine herkesten daha yakindir. Evlenen insanlar icin herkes, anne baba bile akraba olmustur artik. Bunu anlamak zor olmasa gerek. Esinizin sizi gordugu aciklikla baska kim gordu sizi bu yasinizda? Esin rizasi olmadan ve maddi sikintilar yasarken o es, para gonderemez. Yok boyle bir sey. Fakat daha once de dedigim gibi boyle bir iddiada bulunmak icin gozle gormekten baska bir belge olamaz. Bunu yakistirabileceginiz bir kocaniz var ise, o kocanin da kendisine bunu yakistirabilen bir karisi var ise bosanmalisiniz arkadasim. Eger bu durum gercekse esinizin sizi affetmemesi gerekir. Bunu hicbir namuslu insan kaldiramaz.

Beni anladiginiz Icin teşekkür ederim. ..

arkadaş ensestliği falan karıştırmadan konu açsaydı herkez böyle düşünecekti yazdığınız gibi..ama ensestlik işin içine girince olay farklılaşıyor maalesef..arkadaş haksız böyle itham etmekte,ilgi istemekte nekadar haklı olursa olsun..ilgi istiyorum diyede bu kadar ileri gidilmez,kınıyorum sadece allah kimseye böyle gelin nasib etmesin..

ya arkadaşım senin için vakit harcadığıma yanıyorum ya nedir bu nasıl bi kafadır hala inadım inat onu destekleyenlere aaa evet öylee aaa evet o çok iyi ben kötüyüm aaaa evet mesaj gelince mutlu oluyor kusura bakmada sen bu kafayla biyere varamazsın zor yani hem insanlara soru sor hem onlar yokmuş gibi çıkarına göre cevap verene cevap ver sende harbi kaç saatimi harcadım kendime üzüldüm ne yaparsanız yapın neden üzülüyorsam kendi meselem gibi kadının umrunda değil yardım etmeye çalışanlar dediğim dedik çaldığım düdük

Son düzenleme:
ben erkek kardeşim evlenirse ona eşinin yanında mesafeli durucam maazallah hastalıklı beyinli bir hanımı olur allah korusun

Bnimde
Ondan herhangi bi arama msj fln gelinc cok hosuna gidiyo o ne yapsa esime iyi komik guzel geliyo
Bende ne yapsam kötüyüm

Bu yersiz bir kiskanclik olmasin benim kizimda amcasina hatta enistesine bir baskadir bakislari bile sevgi dolu ikisininde kizima karsi ha elbette olabilur eniste desen hadi bi ihtimal ama amca yahu bu sapiklik bile degil sapkinlik bunun adi olabilir olnaz demem ama ofkeyle kalkip zarar ile oturma amcasi nazi gecer elbet....hamileyken amcam geldimi atlardim boynuna cocuk gibi...otururdum kucagina hadi ver derdim anlardi rahmetli ne vericem kuz derdi once cikolatami alayim der kocaman fistikli cikolatami alirdim sira paramda ver bakalim derdim...cocuklari bile kiskanirdi amma velakin amcam yahu amcam dayilarimla ayni yatakta buyuduk dogum yaptim hastaneden geldik rahmetli dayim geldi gozleri dolu dolu annemi oldu benim kuzim dedi aldi kucagina optu oksadi bunda ne var ha amca dayi ha baba...belki bir derdi vardi amcasina acti kuzcagaz birde bu acidan dusun derim evlat gibi gelirmus yegen bosanacaksin anladigim kadariyla bosan ama bunu kullanma haa sinir krizi gecirdi dedin e sen adama rezmen kufretmissin normal yani o hali

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Beni anladiginiz Icin teşekkür ederim. ..

ağızımı bozmayacağım gerçekten anlayana teşekkür senin gibi düşünene ya vallahi sonuna kadar eşin haklı ya gerçekten artık böyle düşünüyorum allah ona sabır versin komiksin hemde çok bense gerçekten sa.agm senle uğraşıyorum burda bunca saat

aynen arkadaşım..

dikkat et valla. her an ensestlikle suçlanabilirsin

cidden ben korktum artık erkek kardeşimle aramda 8 yaş fark var ben altını değiştirdim ben yıkadım küçükken şimdi 1.85 boyunda delikanlı oldu,ama bize göre hep çocuk gözümüzde..ama bu sevgi mi eşinin yanında belli etmem tövbe..

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu sadece anlayanlarla muhattap oluyorsun arkadasim bi bak at gozlugunu cikar mumkunse

ama kimseye yüzsüz yapışık bi yakın da nasip etmesin. ensestlik yani ağır bi itham kabul ama napalım yani açıklama yok gizleme saklama var. hop bi dakika yoksa burda kötü şeyler mi dönüyo der insan. der yani napalım. eş dengeleri iyi kuramamış malesef. kilit noktası eşte. onun sosyal dengesizliği yüzünden kk ayağa kalktı yani. delinin biri kuyuya bi taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış o hesap. (teşbihte hata olmaz)

dikkat et valla. her an ensestlikle suçlanabilirsin

Hay tobeeee onasil sey arkadas benim kardesimle kicami gorse ne dusunur bu arkadas ya da bu arkadaslar bizde damatla samimiyiz sarilir otururuz ama ben kocamla kardesim sarildimi mutlu olurum oda biz sarildikmi gozleri isildar Allah esirgesin dusuncesi bile feci

herşey oranı buranı görmek aynı hyatağı paylaşmakmı akrabalık hiçmi önemli değil yuh yahubu zihniyetle bana cevap vermeyin

Ya teyzen böyle birşey söylediyse doğruluk payı vardır,elbette,tacizi gören kendisi..

Ama burda dışardan bakılınca Taciz olayı yok.,Kimse ''ben tacize uğruyorum ''dememiş..Amca yeğen ilşkisinde normal olan hareketler bunlar...Ha maddi açıdan doğru değilse bile sapıkça da değil.Bu anlatılan bir iki durum ensest ilşkiyi gösterir diyemeyiz...Biz onu diyoruz..

Ensest ağır bir vaka,ondan şüphelenmek için bunlar kanıt olamaz.

Başka birşeyler varsa söylesin dedik söylenmedi herhalde.

Konu sahibi:Sizin yeğeniniz var mı?Sormuştum.cvp gelmedi sanırım.Varsa da sıcak bir ilişkinizin olmadığı anlaşılıyor.sanırım mesele sadece kıskançlık.Yeğene olan sevgiyi kıskanma.Ama bu kanıya nasıl vardınız,aklım almadı.
Eşinizin kızkardeşi varmı ,?diye sormuştum,sanrıım o dacvplanmadı..

Son düzenleme:

neyin kilidini arıyorsunuz siz bizde kardeşimize para gönderdik kendi durumumuz sıkışık olduğu halde..bir şeylerin... çıkarmaya gerek yok..amca yeğen yakınmış demekki,amca öyle bir mesafe koymamış demekki..

böyle düşünen bi yengem olsa inadıma amcama yapışırım beraber büyüdük biz sanane derim derim yani sen beni kimsecik olarak görüyorsan sen kimsin yani herey aynı yatağa girmek değil saygıılı olucan diğer aile fertlerinede

eşini seviyorsan ailesini yok sayamazsın zaten bu bencillik olur..he kimsesiz biri ile evlenirsin sorun kalmaz..

bende 37 yaşındayım bu yaşıma dek neler duydum ve gördüm..intihara kalkışan küçük bir kızı bile biliyorum çevremde..
ama bir şeyleri karıştırmamak gerek,konu sahibi anlatmış,olay sadece kıskançlıktan ibaret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…