esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

yahu komik olmayın bukdar evlilik kelimesini sırf konu sahibiyle dalga geçmek için yeer artık 10 saatimizi sana verdik halamı anlamadın anlamında kullandım bende biliyorum böyle bişey olmayacağını

kastettiğiniz türden bir ilgiyi neye istinaden söylüyorsunuz anlamadım, anlattıklarınzdan sadece bir amca- yeğen ilişikisi anlaşılıyor, mesajları silmiş olması yeğeninin maddi yardım isteğine sizin kızma ihtimalinize karşı sildiği anlamına geliyor.

konu sahibi zaten hiç iyi niyetli düşünmüyor ki
Öyle bile olsa abla erkek adam bu limon sıkmasın. Demeyiversin ölür mü? Ortamı neden bozuyor? Hep kadın mı yapacak yuvayı?
nerede bu kadar ince fikirli erkek.çok nadir vardır onlarında eşleri sorunludur genellikle

dediğin gibi küstahdır,şımarıkdır.amcası öyle alıştırmıştır.bunlar olabilir ve sırf bu nedenlerle aralarında ilişki var denmez

Ben de var demiyorum zaten. Ama biraz sınırları olsun.. bundan rahatsız olmayanlar olabilir. Ben kıskandığım için değil sadece bu kadar samimi ilişkileri sevmediğim için rahatsız olurdum. Ne demek “amcaaaa paraaa nerdee” ben öğrenciyken kendi babama demedim bunu.

hadi adam sapıktı ki eşi öyle hareketlerine şahit olmadım diyor kızdamı çanak tutuyor ilişkiye tövbe tövbezaten konu sahibi arkadaş arka planda olmaktan sıklıdım yazmış,kıskançlıkla talihsiz bir laf etmiş..

Evet var ama arkadaş evlilikle meşrulaştırıldığını söylüyor. Evliliğe (yeğen-amca..) yasalarda müsaade etmez. Dinen de olacak iş değil zaten.

Yo bence orada ince bir nüans yaptı o. Mesela normalde akraba evliliği de normal bir şey değil. Amca çocuklarının evlendirilmesi. Bu da ensest değil mi normal şartlarda. Ama evlilik adı altında imza atınca öyle görülmüyor. Onu anlatmak istemedi orada. Sen yanlış anlamışsın.

Ne demrk ne var ya. Sefer tasiyla is yerime yemek goturuyorum ben. Bana gelince durumumuz yok diyor. Ona gelince ogrenci diyor. Var mi otesi

Evet esın senden habersiz para göndermiş,burası hata ama amca yeğen den nasıl bu şekilde suphelenebılırsın kı,kımı insanlar cok samimi davranır,kımilerı mesafeli davranır,bu olaylarda bu sonucu çıkarmanız sızın fesatlıgınızı gosterır kusura bakmayın.senın en önemli sorunum guvensızlık.

konu sahibi zaten hiç iyi niyetli düşünmüyor ki

nerede bu kadar ince fikirli erkek.çok nadir vardır onlarında eşleri sorunludur genellikle

aynen canım..yuvayı dişi kuş yapr demişler işte bizim atalarımız..şimdi gençler çok değişti,eskisi gibi değil hiçbir şey bizimde evlatlarımız var ben ondan korkuyorum başka çocuk yapmaya..brini kınarsan başına gelir derler ya ondanda hep korkmuşumdur..

Aynen onu demek istedim. Normalde boyle seylere cirkin gozle bakildigi konudaki yorumlardan belli. Nasil boyle bir seyi dusunursun bile denmis ama adi evlilik olunca normal karsilaniyor.. tesekkur ederim benipek

Ensest sadece kan bagiyla da olculmez. Cocugun abisi babasi gibi gordugu birinden geldiginde de ensest kapsamindadir. Bizim yasalarimizda boyle mi? Yine kocaman bi hayir.

Bak ben aralarında bişi war demiyorum..
Sadece yeğenini neden bu kadar koruyorda
eşini arka planda tutuyor bunu anlamış değilim..
Bu kız hamile ve hamile haliylede işe gidiyor..
Kalkmış adam diyo ki ben bu kıza para göndermeye dewam
edicem diyor..
Neyin inadı bu? Neye istinaden bu inadı sürdürüyor eşine?
Bu kız hamile, aklına olur olmaz şeyleri sokmaya ne hakkı war?
O mesajları silmeyecekti.. Sildiği için şüpheci davrandığı için bu kızda
kusura bakmasın her şeyi düşünür..
Babana bile güvenmicen o dewirdeyiz farkındaysanız..

Son düzenleme:
Aynen onu demek istedim. Normalde boyle seylere cirkin gozle bakildigi konudaki yorumlardan belli. Nasil boyle bir seyi dusunursun bile denmis ama adi evlilik olunca normal karsilaniyor.. tesekkur ederim benipek

Bir de insanlara olamaz gibi geliyor. Herkes demiş ye “o onun amcası nasıl düşünürsün böyle bir şey”sanki bire bir yaşayan onlar. Tamam olmaması lazım bunda hem fikiriz, bu konuda da böyle çarpık bir ilişkinin olduğunu SANMIYORUM ancak olabilirdi de. Bu da ahlaki yaptırımları geçersiz kılmaz ki yasalar bile çaresiz kalıyor. çevrede ne örnekler var.. insanın kanı donuyor.

biliyoruz zamanın kötü olduğunuda,eşi korkuyor eşinin tepkisinden ,ki korktuğu kadarda varmış,silmeseydide mesajlaşıyor diye itham edicekti,çünki kızgındı,hamile haliyle tasarruf etmeye çalışırken kocasının yaptığı düşüncesizlikti..aynen katılıyorum..evet bazende sağduyumuzu kaybetmemeliyiz..ensest misiniz dediğin zaman kızgınlıkla bile söylesen eşin senden soğur..adam zaten olgunlaşmamış...

Amca yegenı boyle alıştırınca,o da sımarmiş ve yuzsuzlesmiş ,benm halam ve kızıda onceden kaynını hep soyarmiş,

Hepsini okumadım fakat bazilari da yok bu ülkede kuzen kuzene evleniyorlar aaaaaaaaa bunu yaptiriyor bu ulke hala cahil insanlar var diyenlere sadece cevap yazacagim..
Ben hicbir ulkenin kuralina göre yasamam, ben dinime göre yaşarım. Sizler musluman degilsiniz belki de bilmiyorum ama ben muslumanim ve Kur'ana göre hareket ederim. Cocuk emzirme suresine kadar yazan bir kitaba niye uymayayayim? Allah, anne, baba, abi, abla, amca, teyze, hala, dayi, nene ve dede ve ayrica süt kardes ile olan evlilikleri yasaklamis. Bizim Peygamberimiz kizini kuzenine vermiş, aaaaa hasa Peygamberimiz tövbe estagfurullah ensest mi yaşattı? Böyle diyenler Fatima annemize iftira atiyorlar ve çok büyük günaha giriyorlar. Ben kuzenimle evliyim ve iyiki de o oldu diyorum, cok mutluyum Allahima sukurler olsun.. namusumla evlendim, namusumla anladiniz mi? Bana helal olanla evlendim ben, bakiniz evlendim diyorum, ha evlenmeden altina yatsaydim evet gunahkar, rezil ve iffetsiz olur haram olan seyi islemis olurdum. Ama bana helal olanla helal yolla evlendim cok sukur.. Ayrica Allahin helal kildigini haram kilanlar yarin AHIRETTE NE HESAP VERECEKSINIZ ACABA? Bence eger muslumansaniz, farkli bir dinden degilseniz tövbe edin çünkü Allahin helal kildigini haram kılmak en büyük gunahlardandir... Selametleeeeee.....
NOT: Bu ülkede hâlâ kuzen kardestir evlenilmez diyen CAHILLER var ya şok oluyorum dogrusu.. Egitim duzeyimiz de artti ama bilemedim ki niye oluyor bu....

Evet ama bir kez atlatilip bu evlilik birligi kurulduysa da devlet aile birligine mudahale etmeme adina dokunamiyor o aileye bu kismi cok cirkin
nasıl yani. dayıyla yeğen kumpas kurup devleti kandırıp evleniyorlarsa ve bu ortaya çıkıyorsa o evliliğin meşruluğu sanmıyorum devam etsin.
devlet kendi suç duyurusunda bulunup evliliği iptal ediyordur. çünkü bu toplum yapısına aykırı.

Son düzenleme:
kadına vurmamış yinede eviin camını indirmiş demekki psikopat falan değil öfke kontrolü var benim eşim döverdi kesin

evet sabirli adammis yine, yani böyle biseyi dile dökme cesaretini nasil göstermis anlamadim

ayrica kuzenle yigen ayni sey degildir, en azindan bir müslüman icin degildir namahremdir kuzenin sana ve evlenmek
caiz kilinmistir, bu hosunuza gitmeyebilir ama burda enses diye nitelendirmek cok ayip

sonuna kadar okudum. okey bu sizin inancınız saygı duyarım dedim ama ben kuzenle evlenilmez kardeştir diyenlerden olarak cahildir lafını hakaret kabul ediyorum. sizin evliliğinize saygım var. ve ben cahil demiyorsam benim gibi düşünenlerede siz diyemeziniz.
herşeyin başı saygıdan geçiyor. birbirimize saygı duymayıp hakaret edersek sonuçta hayatımız boyu insanlarla savaşırız.

Son düzenleme:

Eee böyle daha mı iyi oldu peki?
Konu sahibi gene öğrendi o kıza para verdiğini..
Gene tartışma çıktı aralarında değişen bişi oldu mu peki hayır?
Konu sahibi mesajları okusaydı da çıkacaktı o kavga ewet ama
en azından okuyacaktı içi rahat edecekti..
Ozaman eşini de böyle bir şeyle o an suçlamamış olucaktı..
Telefon konuşmaları ve mesajlar konu sahibini çıldırtmış ve mesajları okutmaması,
geçmişi silmesi.. Bunlar şüpheli harekete giriyor..
Madem bişi yok ıspatlayacaktı karısını üzmek yerine..
Ondan sonrada tavrını koyacaktı eşine, sen beni suçsuz yere nasıl böyle bir şeyle
itham edersin diyecekti, demeye yüzü olucaktı yani anlayacağın..
Şu an çelişkide herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…