- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Biliyorum basligi okuyunca yok artik daha neler diyeceksiniz ama olaylari aynen anlaticam ne tepki vereceginizi merak ediyorum. ...
Ikimizde calisiyoruz . Guneydogudayiz. Lojmanim fare bocek vs. Ne ararsan var. Bir yildir dugun borclarini odemeye calisiyoruz. Cogu zaman ise sefer tasiyla yemek götürüyorum ki paramiz disari gitmesin. Ustume basima vs hic bisey almiyorum. Borcumuz cok diye.
Dun evdeyken esimin telefonuna abisinin kizindan msj geldi. Hani para gondericem diyordun ama hala ses seda yok diye. Bende neden para gondericem diyosun bizim girtlaga kadar borcumuz var. msji gormesem gonderecektin dimi dedim yok ben ona öylesine soyledim dedi. Neyse dedim . Ayni gun öğlene dogru biz sacma sapab konulardan dolayi tartistik. Bende olmuyo bu is ayrilalim demeye getirdim. O da git ac davayi imza atarim dedi. Ben avukata dilekce vermek icin evden ciktim. Bazi prosedurler geregi veremedim ama konustuk avukatla. Sabaha kadar beni bi kere olsun aramadi. Sabah nobetten cikti geldi. Konustuk ve baristik. Bes dk sonra bi msj sesi geldi telefonuna. Bakti tuvalete gitti. Ben o tuvaletteyken baktin msji hemen silmis. Ama arama dokumunde yegeninden msj geldigi gozukuyor. Sadece numara olarak kaydetmis. Isim yok. Gecmise baktim telefonundan meger ben avukata giderken ben evden cikar cikmaz onu aramis. O da buna daha sonra msj atmis. Ayrıca whatshap ta onunla yapyigi tum konusmalari da silmis.
Yine birbirimize girdik. Neden sildin diyorum aramizda huzursuzluk olmasin diye diyor. Nasil inanicam ki tum msjlar ve whatshap iletileri silinmis . Madem bisey yok neden sildi. Ha bide ona muhakkak para gondericem diyor. Ramazanda nafakama karisamazsin ben o parayi ina vericem ogrenci o diyor. O kadar ac fakir insan varken neden o diyorum .kaldi ki esim bu kizi daha once bir yil dersaneye gondermis. Yani dersana taksitlerini odemis. Kizin anasi babasi sag durumlari iyi. offf en son aranda onunla ne var dedim. Sinir krizi gecirdi. Kapinin camini indirdi. Birakicam seni birakmazsam namussuzum dedi.
Paramiz yokken kiza para vericem diyen kendisi. Tum msjlari silen kendisi. Yinr suclu ben. Siz olsaniz ??????
konu sahibi zaten hiç iyi niyetli düşünmüyor kiBence saçma :26:
Bu kızın ismi belliki artık ewin içinde de çok geçmeye başlamış ki,
kONU sahibide telefonunu karıştıracak duruma kadar gelmiş..
Ama şunu söylim benİpek, bu adamın bu kıza para yollaması dewamlı çok saçma..
Herkesin amcası yardım etmiştir yeğenine, ama benim durumum sıkışık olucak
ve karımda hamile olucak, ben çocuğumun hakkını vermem kimseye ve karşı tarafta aç açıkta değil ha o da ayrı bişi !!
Ewettt bende o cümleye taktım zatenn !!!
İnanın konu sahibi sizin kadar iyimser hala düşünmüyordurr ..
nerede bu kadar ince fikirli erkek.çok nadir vardır onlarında eşleri sorunludur genellikleÖyle bile olsa abla erkek adam bu limon sıkmasın. Demeyiversin ölür mü? Ortamı neden bozuyor? Hep kadın mı yapacak yuvayı?
ya bildiğim kadarıyla yasalarda dayıyla amcayla evlenmek yasak.
dediğin gibi küstahdır,şımarıkdır.amcası öyle alıştırmıştır.bunlar olabilir ve sırf bu nedenlerle aralarında ilişki var denmez
Bence saçma :26:
Bu kızın ismi belliki artık ewin içinde de çok geçmeye başlamış ki,
kONU sahibide telefonunu karıştıracak duruma kadar gelmiş..
Ama şunu söylim benİpek, bu adamın bu kıza para yollaması dewamlı çok saçma..
Herkesin amcası yardım etmiştir yeğenine, ama benim durumum sıkışık olucak
ve karımda hamile olucak, ben çocuğumun hakkını vermem kimseye ve karşı tarafta aç açıkta değil ha o da ayrı bişi !!
Ewettt bende o cümleye taktım zatenn !!!
İnanın konu sahibi sizin kadar iyimser hala düşünmüyordurr ..
Evet var ama arkadaş evlilikle meşrulaştırıldığını söylüyor. Evliliğe (yeğen-amca..) yasalarda müsaade etmez. Dinen de olacak iş değil zaten.
Ne demrk ne var ya. Sefer tasiyla is yerime yemek goturuyorum ben. Bana gelince durumumuz yok diyor. Ona gelince ogrenci diyor. Var mi otesi
konu sahibi zaten hiç iyi niyetli düşünmüyor ki
nerede bu kadar ince fikirli erkek.çok nadir vardır onlarında eşleri sorunludur genellikle
Yo bence orada ince bir nüans yaptı o. Mesela normalde akraba evliliği de normal bir şey değil. Amca çocuklarının evlendirilmesi. Bu da ensest değil mi normal şartlarda. Ama evlilik adı altında imza atınca öyle görülmüyor. Onu anlatmak istemedi orada. Sen yanlış anlamışsın.
hadi adam sapıktı ki eşi öyle hareketlerine şahit olmadım diyor kızdamı çanak tutuyor ilişkiye tövbe tövbezaten konu sahibi arkadaş arka planda olmaktan sıklıdım yazmış,kıskançlıkla talihsiz bir laf etmiş..
Aynen onu demek istedim. Normalde boyle seylere cirkin gozle bakildigi konudaki yorumlardan belli. Nasil boyle bir seyi dusunursun bile denmis ama adi evlilik olunca normal karsilaniyor.. tesekkur ederim benipek
Bak ben aralarında bişi war demiyorum..
Sadece yeğenini neden bu kadar koruyorda
eşini arka planda tutuyor bunu anlamış değilim..
Bu kız hamile ve hamile haliylede işe gidiyor..
Kalkmış adam diyo ki ben bu kıza para göndermeye dewam
edicem diyor..
Neyin inadı bu? Neye istinaden bu inadı sürdürüyor eşine?
Bu kız hamile, aklına olur olmaz şeyleri sokmaya ne hakkı war?
O mesajları silmeyecekti.. Sildiği için şüpheci davrandığı için bu kızda
kusura bakmasın her şeyi düşünür..
Babana bile güvenmicen o dewirdeyiz farkındaysanız..
nasıl yani. dayıyla yeğen kumpas kurup devleti kandırıp evleniyorlarsa ve bu ortaya çıkıyorsa o evliliğin meşruluğu sanmıyorum devam etsin.Evet ama bir kez atlatilip bu evlilik birligi kurulduysa da devlet aile birligine mudahale etmeme adina dokunamiyor o aileye bu kismi cok cirkin
kadına vurmamış yinede eviin camını indirmiş demekki psikopat falan değil öfke kontrolü var benim eşim döverdi kesin
Hepsini okumadım fakat bazilari da yok bu ülkede kuzen kuzene evleniyorlar aaaaaaaaa bunu yaptiriyor bu ulke hala cahil insanlar var diyenlere sadece cevap yazacagim..
Ben hicbir ulkenin kuralina göre yasamam, ben dinime göre yaşarım. Sizler musluman degilsiniz belki de bilmiyorum ama ben muslumanim ve Kur'ana göre hareket ederim. Cocuk emzirme suresine kadar yazan bir kitaba niye uymayayayim? Allah, anne, baba, abi, abla, amca, teyze, hala, dayi, nene ve dede ve ayrica süt kardes ile olan evlilikleri yasaklamis. Bizim Peygamberimiz kizini kuzenine vermiş, aaaaa hasa Peygamberimiz tövbe estagfurullah ensest mi yaşattı? Böyle diyenler Fatima annemize iftira atiyorlar ve çok büyük günaha giriyorlar. Ben kuzenimle evliyim ve iyiki de o oldu diyorum, cok mutluyum Allahima sukurler olsun.. namusumla evlendim, namusumla anladiniz mi? Bana helal olanla evlendim ben, bakiniz evlendim diyorum, ha evlenmeden altina yatsaydim evet gunahkar, rezil ve iffetsiz olur haram olan seyi islemis olurdum. Ama bana helal olanla helal yolla evlendim cok sukur.. Ayrica Allahin helal kildigini haram kilanlar yarin AHIRETTE NE HESAP VERECEKSINIZ ACABA? Bence eger muslumansaniz, farkli bir dinden degilseniz tövbe edin çünkü Allahin helal kildigini haram kılmak en büyük gunahlardandir... Selametleeeeee.....
NOT: Bu ülkede hâlâ kuzen kardestir evlenilmez diyen CAHILLER var ya şok oluyorum dogrusu.. Egitim duzeyimiz de artti ama bilemedim ki niye oluyor bu....
biliyoruz zamanın kötü olduğunuda,eşi korkuyor eşinin tepkisinden ,ki korktuğu kadarda varmış,silmeseydide mesajlaşıyor diye itham edicekti,çünki kızgındı,hamile haliyle tasarruf etmeye çalışırken kocasının yaptığı düşüncesizlikti..aynen katılıyorum..evet bazende sağduyumuzu kaybetmemeliyiz..ensest misiniz dediğin zaman kızgınlıkla bile söylesen eşin senden soğur..adam zaten olgunlaşmamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?