- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 407
- 198
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Benimde midem kaldiracak degilMadem bukadar supheleniyorsunuz esinizin boyle birsey yapabilecegini dusunuyorsunuz daha yogun bir takibe alin..umarim siz yanilirsiniz.benim midem bulandi'yakistiramadim dogrusu.😳
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Yan yanayken yegenim de yegenim diyor cok onem veriyor.Haksiz degilsiniz ikidir ayni tip konular aciliyor ve bu toplumda cok yaygin ensest iliski. Cok cirkin bisey ve insanlarin cogu bunu kabul etmek istemez. Hatta ayni ev icinde babanin kizina istismar ettigini gormezden gelen bir anne modeli vardir cogu zaman. Dusunsenize annesi gormek inanmak istemiyor baska insanlar nasil inansin bu duruma? Bir de dedigin gibi akraba evliligi adi altinda normallestirilmis ensest var. Ben istismara ugramis cocuklarla calistigim icin hic sasirmadim 5 yasindaki kizina istismar edeni gordukten sonra her seye ihtimal veriyor insan. Bence niyetiniz bosanmak degilse daha cok kanit arayin bi yerde ortaya cikacaktir ne oldugu. Tamamen farkli bi durum da cikabilir belki. Ona nasil davraniyor ki yan yanayken esiniz?
Benimde midem kaldiracak degil
Ama neden o kiza karsi bu kadar takintili
Neden illa ki ona para vermek istiyo
Olmadi nafakami veririm diyor
Yani illa bi yolunu bulacak para göndermek icin
Yan yanayken yegenim de yegenim diyor cok onem veriyor.
Niyetim bosanmak degil onu seviyorum ama ben kelle koltukta güneydoğunun bi ilinde işe sefer tasiyla yemek gotururken esimindr bu kiza bi kadar sefkat merhamet adi artik her neyse gostermesine tahammülüm yok.
Ayrica benim en cok takildigim nokta şu neden arama kayitlarini msj lari siliyor. Demekki benim görünce huzursuzluk duyacagim bir konu var.
Ve ben bunu bilmiyorum. Sakliyor benden. Ikisi arasında her ne konustuysa yazistiysa benden gizlenmesi dogru mu ben onun karısıyım. ......
O kiz yuzunden bizim bu hale gelmemiZ Dogru mu
Bende bunu soyluyorum iste neden siliniyor madem cok kardeşçe ben fesat dusunuyorum madem ortada bisey yok neden bu saklamalar silmeler gizlemelerhem konu sahibesi haklı bir adam whatsappdan habire yegeniyle para meselesini mi konusuyor ?
Neden silinir ki ?
Ben haklı olabilecegini düşünüyorum senin...Takibe al..Bu tip şeylerin gerçek oldugunu hepimiz biliyoruz hanımlar yapmayın..Kadın şüphesini dile getiriyor..
Aynen oyle ya duygularimin cok guzel disa vurumu bu.. Esim yegenine sirin gozukmek icin benim gozumdeki itibarini zedelemekten cekinmiyor..Saygısı olan adam oturur güzellikle anlatır durumu izah ederdi canım..
Sen de en azından bir seferligine söz verdi diye bu durumu sineye çekebilirdin..
Ama eşin saygısız bir biçimde ayranı yok içmeye faytonla gider s.... misali ille de yegenine şirin görünmek maksadıyla karısının gözündeki itibarını zedelemekten çekinmiyor..
Böyle adam saygılı bir adam degildir bana göre..
Kiz 20 yasinda.Ayrica kiz 18den kucukse esiniz hapse de girebilir sayet boyle bi durum varsa
hadı dıyelım sade ce para yollayacak pekı o zman bu kız neden sureklı mesaj atıyo ve nedn
watsap mıdır nedır onda gorussmeler sılınıyoo bısey olmayan ınsan yazışsa bıle sen tepkı verdıgı zaman al o zamn al yyazısmalara bak bıse varmı demesı lazım ben kıllandım bu işten
Gordum canim yan yanayken de samimilerYan yanalarken nasillar yegeniyla nasillar konu sahibi? Sordum ama gormediniz sanirim :)
Aynen yaSoruyorum size neden mesajları sürekli silinir her konuşmada para meselesini mi konusuyor bunlar ?
Şüpheye meyil vermişler açıkçası..
Umarım cikmaz ama ben iskillendim bude neden suphelendim biliyomusunbana da şüphe uyandırıcı hareketler var gibi geldi :26: ailesinin okutmaya durumu hiç olmasa anlarım da nafakasındna kesipte para göndermek kadar mühim olan nedir ne gerek var :44: neden mesajlar siliniyor :44: insan amcasıyla ne mesajlaşır ki sürekli :44:
umarım bu olayın altından pis bişeyler çıkmaz
Ya benim anlam veremedigim de o iste canim illa ki bu kiza para gonderecegim diyor gerekirse ramazanda nafakami veririm sen ona karisamazsin diyor barissak bile takip edecegimsuan herkes konduramıyo olabilir ama olur arkadaşlar durumlarıda iyyimiş yegenın napıcak parayı acaba kullanıyo kocanızı besbesli kocanızda ilgi duyu yo ki parayı yolluyo herseyi geçtim benım çolugum cocugumu rızkını niye yegen yiyicekmiş boşanma sebebi dir bu aralarında hiçbişe olmasa bile para falan yollayamaz ya insanlar aklını peynır ekmekle yemiş valla sanane yiğennden acaba bır durumm var tehtıt mi edıyo kız para yolla diye babası duysa ayrıca ne der... takipte olun buluşyorlarmı illa açık vercektir konuşmlarıda yakalamının bır yolu vardır mutlaka.... umarım bız kötüye yormusuzdur öyle birsey yoktur iğrenç birsey çünkü.... yegenlede konuşmayı deneyın bakalım o dıycek arayın sorun neymış derdi kocanızla napıcakmış parayı illa açık verır oda..
Polisin biri yegenine asik olmuştu. Evlenmelerine izin verilmeyince intihar etmisti adam. Kizin adi da Esra'ydi. Vayy yillar önce okumustum gazetede.
Akraba evliligiyle ensesti birbirine karistirmayin bu arada. Teyze kiziyla evlenmekle, yegenine ilgi duymak ayni sey degil.
Ayrica bence esiniz para mevzusuna kizacaginiz icin silmistir. Ya da yegeniyle dertlesiyodur falan. Sizin hakkinizda olumsuz seyler yazdiysa gormenizi istemez. O sebeple silmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?