- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Para gondermesini istemiyorum evet cunku hamileyim ve bebegimiz icin ayirmasini istiyorum. Ama o israrla o kiza inatla para gondermek istiyor. Gerekirse ramazanda nafakami ona veririm ama ona para gonderirim diyorm kizin ailesinin durumu iyi. Madem icinde bisey yok o halde neden tum mesajlar siliniyor . Kardesce madem neden onu aradiginin kayitlarini siliyor.
Bilincaltinda gizliden gizliye ilgi duyuyor evet bunu dusunuyorum
Ama ben gecr gunduz demeden calisirken o inatla o kiza gerekirse ramazan nafakami veririm ama para gonderirim diyorsa bosanmamiz ikimiz icinde hayirli olur.
Yegenin hani para gondericektin diye mesaj atmasi normal degil. Mesajlarin silinmesi normal degil. Mesele sadece para gonderme olsa bile kavga cikaririm. Anneye babaya para gondermeye tamam. Ama yegene istemem bu sekilde. Eminim kiza ailesi yetecek kadar para veriyodur kredi falan da aliyodur. Daha olmuyosa girsin ise calissin. Ben muhendislik okudum 5 yil boyunca calistim hep. Babamin durumu cok iyidir o bmwyle gezerken ben calistim.
Hadi kiz cok fakir olsun hic parasi yok calisamiyo falan oyle yuzsuz bir mesaj atilir mi dayiya yollamadiysa beklersin yollamasini. Arada tuhaf bi samimiyet var.
Sizler dayiniza o gozle bakmiyor olabilirsiniz ama insanlar o kadar masum degil. Her seyden suphe duyar olduk. Boyle suphelere mahal vermemek icin de konu sahibinin esi caba gostermeli.
durumu tamda açıklamışsınız sonuna kadar katılıyorum..... bende ortada fırsatçı bir yiğen kullanılan bırde adam görüyorum....
pardon iyi misin sen
yeğeni yüz buluyor para istiyor ilgi duymak nerden çıktı
sen avukata giderken aramasının sebebi sana kızgınlığından inadına direk onu aramış
inadına inadına para göndercem demiş
daha neler duyacağız bu forumda
sinir krizi geçirmesi çok normal
zira benim yeğenim benden para istedi diye
eşim onla aranda ne var dese ben de camı çerçeveyi indiririm
hiç mi tanımıyor bu beni derim...
Biliyorum basligi okuyunca yok artik daha neler diyeceksiniz ama olaylari aynen anlaticam ne tepki vereceginizi merak ediyorum. ...
Ikimizde calisiyoruz . Guneydogudayiz. Lojmanim fare bocek vs. Ne ararsan var. Bir yildir dugun borclarini odemeye calisiyoruz. Cogu zaman ise sefer tasiyla yemek götürüyorum ki paramiz disari gitmesin. Ustume basima vs hic bisey almiyorum. Borcumuz cok diye.
Dun evdeyken esimin telefonuna abisinin kizindan msj geldi. Hani para gondericem diyordun ama hala ses seda yok diye. Bende neden para gondericem diyosun bizim girtlaga kadar borcumuz var. msji gormesem gonderecektin dimi dedim yok ben ona öylesine soyledim dedi. Neyse dedim . Ayni gun öğlene dogru biz sacma sapab konulardan dolayi tartistik. Bende olmuyo bu is ayrilalim demeye getirdim. O da git ac davayi imza atarim dedi. Ben avukata dilekce vermek icin evden ciktim. Bazi prosedurler geregi veremedim ama konustuk avukatla. Sabaha kadar beni bi kere olsun aramadi. Sabah nobetten cikti geldi. Konustuk ve baristik. Bes dk sonra bi msj sesi geldi telefonuna. Bakti tuvalete gitti. Ben o tuvaletteyken baktin msji hemen silmis. Ama arama dokumunde yegeninden msj geldigi gozukuyor. Sadece numara olarak kaydetmis. Isim yok. Gecmise baktim telefonundan meger ben avukata giderken ben evden cikar cikmaz onu aramis. O da buna daha sonra msj atmis. Ayrıca whatshap ta onunla yapyigi tum konusmalari da silmis.
Yine birbirimize girdik. Neden sildin diyorum aramizda huzursuzluk olmasin diye diyor. Nasil inanicam ki tum msjlar ve whatshap iletileri silinmis . Madem bisey yok neden sildi. Ha bide ona muhakkak para gondericem diyor. Ramazanda nafakama karisamazsin ben o parayi ina vericem ogrenci o diyor. O kadar ac fakir insan varken neden o diyorum .kaldi ki esim bu kizi daha once bir yil dersaneye gondermis. Yani dersana taksitlerini odemis. Kizin anasi babasi sag durumlari iyi. offf en son aranda onunla ne var dedim. Sinir krizi gecirdi. Kapinin camini indirdi. Birakicam seni birakmazsam namussuzum dedi.
Paramiz yokken kiza para vericem diyen kendisi. Tum msjlari silen kendisi. Yinr suclu ben. Siz olsaniz ??????
bu arada mesajları aramaları neden siliyor
sen dırdır ediyorsun diye
ilgiden falan değil daha neler..
Ilgiyi acik acik duyuyor demiyorum zaten ben. Bilincaltinda duydugunu dusunuyorum.
Madem kardesce konusuyolar mesajlasiyolar neden HERSEYI SILIYOR!!!!!!!!!! BEN AGLAYA AGLAYA AVUKATA GIDERKEN NEDEN BEN EVDRN CIKAR CIKMAZ ONU ARIYOR
Asil benim ailem yegenine bu olaylari duysa esimi parcalarkız ve kızın ailesi duysa böyle bi yakıştırmayı en iyisinden sizi parçalarlar
sırf para gönderecek diye dayı/amca-yeğene nasıl böyle bi yakıştırma yaptın
Hanımefendi ya ben anlatamiyorum herhalde esimle ayni isteyiz . Yani bende CALISIYORUM KELLE KOLTUKTA. ANLATABILIYOR MUYUMYuhh artık diyorummm yaaa...
Yeğenlerimi düşünüyorum onlarda kocaman adamlar şimdi ...ama benim gözümde çocuğum gibidirler yaa nasıl böyle bir şey düşünürsünüz...
Bende üniverisite okuyanlara para gönderirim. Ailesinin durumu iyimi kötümü bakmam..İyiden kasdınız ne acaba yani para istediine göre demekki var bir sıkıntısı.
Muhtemelen Dayısı yani eşiniz..Valla eşim bana böyle bir şey ima etse bile anlını karışlarım nasıl böyle bir şey düşünürsün diye..
Ayrıca güneydoğuda yaşamanın dışında kelle koltukda çalışan ve sıkıntı çekende eşiniz. Yani sefertası ile yemek taşıdım diyip durmuşsunuz ..özverimi oldu bu şimdi. Bide sabah konuşup 5 dk da haledilcek bir olayda koşa koşa avukata gidip boşancam demek nedir allahaşkına..
Ben biraz sizi hatalı buluyorum doğrusu...Eşinize karşı agresifsiniz muhtemelen ve oda birçok şeyi saklamak zorunda kalıyor demekki. Belki siz boşancam dedikten sonra dertleşti yeğeniyle sizin hakkınızda konuştu belkide
Beni cook iyi anlamissin . Ona buukadar kiymet verilip te benim bu kadar hor gorulmemi anlamadimBiz mi fesatız millet mi optimist...Şaşırdım kaldım birşey diyemiyorum..
17 aylık bebelerin tecavüze uğradığı..Ensestin oldugu ama yıllarca gizlendigi..6 yasındaki bebelerin diri diri yakılarak can verdigi şu caaaaanım ülkemde buda kadarıda olamaz yuuhhh artık demeyi ne çok isterdim :)
Oluyor..Ama keşke bunu ona hemen dillendirmeseydin...İçinde tutsaydın ve herhangi bir ispatında yüzlerine çarpsaydın..
Şimdi bu konuda sana haksızsın diyemem çünkü eşinin seni anlamadığı aşikâr o evde bostan korkuluğu degilsin..İlgi görmek kıymet görmek en az yegeni kadar beni de el üstünde tutsun diyorsun haklısında..
Iste bende bundan bahsediyorumYegenin hani para gondericektin diye mesaj atmasi normal degil. Mesajlarin silinmesi normal degil. Mesele sadece para gonderme olsa bile kavga cikaririm. Anneye babaya para gondermeye tamam. Ama yegene istemem bu sekilde. Eminim kiza ailesi yetecek kadar para veriyodur kredi falan da aliyodur. Daha olmuyosa girsin ise calissin. Ben muhendislik okudum 5 yil boyunca calistim hep. Babamin durumu cok iyidir o bmwyle gezerken ben calistim.
Hadi kiz cok fakir olsun hic parasi yok calisamiyo falan oyle yuzsuz bir mesaj atilir mi dayiya yollamadiysa beklersin yollamasini. Arada tuhaf bi samimiyet var.
Sizler dayiniza o gozle bakmiyor olabilirsiniz ama insanlar o kadar masum degil. Her seyden suphe duyar olduk. Boyle suphelere mahal vermemek icin de konu sahibinin esi caba gostermeli.
Ay saçmalıyorsunuz.Yeğen demek kardeş demek,kardeşle nasıl evlenilmezse yeğenşle de evlenilmez.Abisinin kızı.
Dersaneye gönderrmiş,olabilir.Öncedenmiş,neden lafını ediyorsunuz.
Para verecem demiş,siz borçluyken buna kızmanız hadi neyse.Ama çok sık boğaz etmeyin.yeğenler para ister çok şaşırmayın ,güzel dille söyleyin.
İş boşanmaya kadar gider.Sonra boşanınca başınızı taşlara vurursunuz.Ben nasıl yuvamı yıktım diye.Sonra o kadarını bile bulamazsınız.
mesajları silmesi ''siz kıskanıyorsunuz''diyedir.
Açıkçası yaptıklarınız hiç hoş değil.Hele yeğeni kıskanmak evlerden ırak,psikolojik vaka.Eşiniz sabırlı bile davranmış.
İnanın sizin için söylüyorum,aklınızı başınıza alın,boşanınca''ben ne yaptım?''demeyin diye..
Siz de çalışıyormuşsunuz ama, eşiniz subay falansa stresli bir yerde stresli bir iş yapıyordur,bukadar yormayın.
Biliyorum basligi okuyunca yok artik daha neler diyeceksiniz ama olaylari aynen anlaticam ne tepki vereceginizi merak ediyorum. ...
Ikimizde calisiyoruz . Guneydogudayiz. Lojmanim fare bocek vs. Ne ararsan var. Bir yildir dugun borclarini odemeye calisiyoruz. Cogu zaman ise sefer tasiyla yemek götürüyorum ki paramiz disari gitmesin. Ustume basima vs hic bisey almiyorum. Borcumuz cok diye.
Dun evdeyken esimin telefonuna abisinin kizindan msj geldi. Hani para gondericem diyordun ama hala ses seda yok diye. Bende neden para gondericem diyosun bizim girtlaga kadar borcumuz var. msji gormesem gonderecektin dimi dedim yok ben ona öylesine soyledim dedi. Neyse dedim . Ayni gun öğlene dogru biz sacma sapab konulardan dolayi tartistik. Bende olmuyo bu is ayrilalim demeye getirdim. O da git ac davayi imza atarim dedi. Ben avukata dilekce vermek icin evden ciktim. Bazi prosedurler geregi veremedim ama konustuk avukatla. Sabaha kadar beni bi kere olsun aramadi. Sabah nobetten cikti geldi. Konustuk ve baristik. Bes dk sonra bi msj sesi geldi telefonuna. Bakti tuvalete gitti. Ben o tuvaletteyken baktin msji hemen silmis. Ama arama dokumunde yegeninden msj geldigi gozukuyor. Sadece numara olarak kaydetmis. Isim yok. Gecmise baktim telefonundan meger ben avukata giderken ben evden cikar cikmaz onu aramis. O da buna daha sonra msj atmis. Ayrıca whatshap ta onunla yapyigi tum konusmalari da silmis.
Yine birbirimize girdik. Neden sildin diyorum aramizda huzursuzluk olmasin diye diyor. Nasil inanicam ki tum msjlar ve whatshap iletileri silinmis . Madem bisey yok neden sildi. Ha bide ona muhakkak para gondericem diyor. Ramazanda nafakama karisamazsin ben o parayi ina vericem ogrenci o diyor. O kadar ac fakir insan varken neden o diyorum .kaldi ki esim bu kizi daha once bir yil dersaneye gondermis. Yani dersana taksitlerini odemis. Kizin anasi babasi sag durumlari iyi. offf en son aranda onunla ne var dedim. Sinir krizi gecirdi. Kapinin camini indirdi. Birakicam seni birakmazsam namussuzum dedi.
Paramiz yokken kiza para vericem diyen kendisi. Tum msjlari silen kendisi. Yinr suclu ben. Siz olsaniz ??????
Kadın kendi kocasından emin olamıyorken, siz nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Katiliyorum.Biz mi fesatız millet mi optimist...Şaşırdım kaldım birşey diyemiyorum..
17 aylık bebelerin tecavüze uğradığı..Ensestin oldugu ama yıllarca gizlendigi..6 yasındaki bebelerin diri diri yakılarak can verdigi şu caaaaanım ülkemde buda kadarıda olamaz yuuhhh artık demeyi ne çok isterdim :)
Oluyor..Ama keşke bunu ona hemen dillendirmeseydin...İçinde tutsaydın ve herhangi bir ispatında yüzlerine çarpsaydın..
Şimdi bu konuda sana haksızsın diyemem çünkü eşinin seni anlamadığı aşikâr o evde bostan korkuluğu degilsin..İlgi görmek kıymet görmek en az yegeni kadar beni de el üstünde tutsun diyorsun haklısında..
aynen. çümkü biliyor söylenecek eşi. bunun için silmiş.bu arada mesajları aramaları neden siliyor
sen dırdır ediyorsun diye
ilgiden falan değil daha neler..
aynen. çümkü biliyor söylenecek eşi. bunun için silmiş.
amcalar baba gibidir yeğenlerine. benim bir arkadaşımın annesini amcası büyütmüş. babalık yapmış.
herşeyde art niyet aramamak gerek.
Iste adamin neden kendini kullandirdigi dusundurucu. Konu sahibinin esi bu kadar aptal degildir heralde. Suphe burdan cikiyo. Ki cok hakli. Bnce artik esi ugrassin kanitlamaya biseyleri.
Ama bn olsam fevri hareket etmezdim. Bir sure susup gozlemlerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?