esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

neden böyle düşünüyorsun ki zamanında bende kredi kartıma çok borç yapmıştım ilk aldığım zamanlar bilinçsizce kullanmıştım ödemede yapamamıştım babama söyleyemediğim için dayımdan yardım istemiştim oda yardım etmişti durum böyle bişeyde olabilir

durumu tamda açıklamışsınız sonuna kadar katılıyorum..... bende ortada fırsatçı bir yiğen kullanılan bırde adam görüyorum....

Benim yeğenim de annesinden gizli para ister bazen.Bazıları kardeşiyle veya yeğeniyle daha samimidir..Bu samimiyeti kıskansanız neyse de aklınıza böyle birşey gelmesi hoş değil.Sanki dudak dudağa gördünüz.

pardon iyi misin sen
yeğeni yüz buluyor para istiyor ilgi duymak nerden çıktı
sen avukata giderken aramasının sebebi sana kızgınlığından inadına direk onu aramış
inadına inadına para göndercem demiş
daha neler duyacağız bu forumda

sinir krizi geçirmesi çok normal
zira benim yeğenim benden para istedi diye
eşim onla aranda ne var dese ben de camı çerçeveyi indiririm
hiç mi tanımıyor bu beni derim...

bu arada mesajları aramaları neden siliyor
sen dırdır ediyorsun diye
ilgiden falan değil daha neler..

durumu tamda açıklamışsınız sonuna kadar katılıyorum..... bende ortada fırsatçı bir yiğen kullanılan bırde adam görüyorum....

Iste adamin neden kendini kullandirdigi dusundurucu. Konu sahibinin esi bu kadar aptal degildir heralde. Suphe burdan cikiyo. Ki cok hakli. Bnce artik esi ugrassin kanitlamaya biseyleri.

Ama bn olsam fevri hareket etmezdim. Bir sure susup gozlemlerdim.

Kavga etmiş, karısı avukata gitmiş, yeğenini aramış hemen sıcağı sıcağına, avukata gitti boşanmak için ama ben sana vericem o parayı korkma demiş... hep inadına hep inadına...

Sağlıklı bir dayı yeğen ilişkisi olarak bakmak yerine sapıkça baktığınızda daha farklı şeyler de olabiliyor maalesef...

yok artık. ne ilgisi ya.
o amca, baba yarısı. ensest haberleri herkesi paranoyaklaştırdı artık. siz kızarsınız diye silmiş mesajları. tamam bu durumda yardım etmesi yanlışta,siz ilgi duyuyor derken feci yanlış yapıp eşinizin günahını alıyorsunuz.

Ilgiyi acik acik duyuyor demiyorum zaten ben. Bilincaltinda duydugunu dusunuyorum.
Madem kardesce konusuyolar mesajlasiyolar neden HERSEYI SILIYOR!!!!!!!!!! BEN AGLAYA AGLAYA AVUKATA GIDERKEN NEDEN BEN EVDRN CIKAR CIKMAZ ONU ARIYOR

Yeğeniyle kardeşle olmaz evlat gibi konuşma olur..neyse sizin kafa değişmeyecek bir mesaj sildi diye bende bazen kardeşimle konuşunca siliyorum aramızda birşey mi var tövbe Estağfurullah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kız ve kızın ailesi duysa böyle bi yakıştırmayı en iyisinden sizi parçalarlar
sırf para gönderecek diye dayı/amca-yeğene nasıl böyle bi yakıştırma yaptın
Asil benim ailem yegenine bu olaylari duysa esimi parcalar

Hanımefendi ya ben anlatamiyorum herhalde esimle ayni isteyiz . Yani bende CALISIYORUM KELLE KOLTUKTA. ANLATABILIYOR MUYUM

Beni cook iyi anlamissin . Ona buukadar kiymet verilip te benim bu kadar hor gorulmemi anlamadim
Ona gelince ah yazik vah yazij
Bana yazik degilmi
O neden mesaj atip yuzsuzce para iatiyor
Aralarinda bi samimiyet var tuhaf bi samimiyet beni rahatsız ediyor
ben kendim Amcamla boyle konusamam yani

Iste bende bundan bahsediyorum
Ac degil acikta degil
Neden bu kiza inatla bu kadar para gondermeye calisiyor
O da yuzsuzce nasil isteyebiliyor anlamiyorum
Musluk kesilmesin istiyor tabi

Ben esimle ayni is yerindeyim canim benimde stresim ayni meslegimi söyleyemiyorum acikca ama guney dogu ve devlet diyeyim .

Amcası yeğenine para göndermek istiyor diye gönül ilişkisi olduğunu mu düşündünüz?PESSS diyorum hakikaten. Ya konu fake, ya da konu sahibinin rahatsız olduğunu düşünüyorum. Kusura bakmasın kimse.

Bence tabi ki aralarında birşey yok.
Sadece para göndermek istediği için sizinde bu duruma kızacağını bildiğinden gizli gizli yapmaya çalışıyor hepsi bu ..

Ben olsam ben de tepki gösteririm.
Birincisi maddi olarak çok sıkışıkmışsınız.
Bu durumda önceliğiniz kendiniz ve borçlarınız olmalı.
Bir öğrenciye yapılan yardım çok sevaptır ben de takdir ederim bu tür yardımları yaparım da.
Ancak yeğenin ailevi durumu iyiymiş çok çok zorda,aç açıkta değilmiş.
Bu durumda eşinin illa yardım edeceğim diye diretmesi çok saçma.
Gücünün yetmediği birşeye kalkışmakta inat edilmesini yersiz buluyorum.
Gönül almak için müsait olunduğunda küçük bir yardım yapılır geçilir.
BU da aile meselesi haline getirilmez.
Sürekli mesajlaşmalarını ve mesajların silinmesini ve eşinin agresif tavırlarını da şüpheli buldum.
İlgi duyuyor demek için daha fazla kanıta ihtiyacın var.
Bir müddet daha gözlemlemelisin.
Aile içi ensest ilişkileri hernekadar kabul etmek istemesek te ülkemizde de yaygın.
Can yakıcı ve biz normal insanlara göre mantık dışı olsa da bu tür ilişkiler yaygın.
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama dün gazetede okuduğum bir dizi haber kanımı dondurdu gerçekten.
Bir baba yıllarca öz kızına tecavüz ediyor.Ondan bir kızı oluyor.Bu kız yetişiyor büyüyor.Annesini ablası biliyor.
Ve ne yazıkki aynı baba bu kıza da tecavüze devam ediyor.
Gerçekten kanım dondu okurken.Allahım sen şaşırtma bizleri diyebildim sadece.
NEyse uzatmak istemiyorum.
HAl böyle iken amca yeğenine ilgi duymaz aaa olur mu öyle şey demek için bu insanları yakınen tanımak
ve davranışlarını iredelemek gerekir.Dediğim gibi ilgisi var demek için de daha fazla kanıta ihtiyacın var.
Biraradayken nasıl davranırlar birbirlerine gözlemlerin neler.?
Kız kaç yaşında.?Amacı amcasından para koparmak olan bir uyanık tip te olabilir bu sebeple samimi davranıyordur.
Veya eşin o kızla dertleşiyor ,özel sorunlarını da paylaşıyor olabilir.Ne bilerim biraz daha araştırman lazım bunları anlayabilmek için.

Kadın kendi kocasından emin olamıyorken, siz nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?

emin olmak değil iyi yönünden bakıyorum
insan öz mü öz yeğeninin aramalarını mesajlarını eşi sakladı diye aralarında ilişki var diye düşünmez
ya eşinin önceden sapık yönünü görmüştür ya da içi fazla kararmıştır
böyle sert yazıyorum ki aklı başına gelsin diye!!!

Pesss artık.Yazacak şey bile bulamıyorum.Yeğeniyle arasında birşey olduğunu nasıl düşünürsünüz? İnanamıyorum.Sinir krizi geçirmekte haklı.İnsan yeğenine maddi,manevi her türlü destek olabilir.Benim eşimde yeğenine üniversiteyi okuttu,birçok masrafını karşıladı ama hiç sizin gibi düşünmedim,düşünememde.Yeğenide şu anda evli ve gayet mutlu.Bence kendinize gelin.Mesajları silmesi arasında birşey olduğu anlamına gelmez.Para gönderdiği ya da göndereceği yazıyodur,siz sinirlenmeyin diye silmiştir.Amca baba yarısıdır,birliktelik ne demek???

Katiliyorum.
Bu kadar da olmaz ki ya .
Neler duyuyoruz görüyoruz
Bence de eEşiniz de şüphe çeken durumlar var.
Bilincaltinda boyle birşey olabilir

bu arada mesajları aramaları neden siliyor
sen dırdır ediyorsun diye
ilgiden falan değil daha neler..
aynen. çümkü biliyor söylenecek eşi. bunun için silmiş.
amcalar baba gibidir yeğenlerine. benim bir arkadaşımın annesini amcası büyütmüş. babalık yapmış.
herşeyde art niyet aramamak gerek.

Son düzenleme:
aynen. çümkü biliyor söylenecek eşi. bunun için silmiş.
amcalar baba gibidir yeğenlerine. benim bir arkadaşımın annesini amcası büyütmüş. babalık yapmış.
herşeyde art niyet aramamak gerek.

tamam gizli gizli para göndermesine karşı çıkması normal
kendi böyle zorluklar çekerken
ama ilgi duyuyor ne demek bu ne büyük bir günah almaktır...

yok dansmarue ya,ben de kız yeğenime kendimi kullandırırım.Eski eşim de erkek kardeşi tarafından kullanmak istenirdi.Ne alaka aşk..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…