esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

Maddi durumunuzu, onun kavgasini bilemem. Orada hakli misiniz, haksiz misiniz yorum yapmiyorum. Ben esas konuya geliyorum. Anlattiginiz hicbirseyde amca-yegen ensest iliskiye dair elle tutulacak bir kanit yok. Hepsi suphe, hepsi varsayim. Mesajlarini silmenin baska nedeni olamaz mi ensest iliskiye varana kadar?

Paranoyanin bu kadarina da pes. Beni bilip bilmeden rahatca ensest iliskiyle suclayabilecek ese ben de katlanamazdim. Demek esinizin kendi yegeniyle iliski yasayacak kadar serefsiz, bu kadar sapik biri oldugunu dusunuyorsunuz. Ima ettiginiz seyin anlami budur! Adamin yuzune dediginiz laf bu, belki daha otesi. Adam bosuna sinir krizi gecirmemis. Ese hak verdim bu konuda. Bunun ucu bosanmaya kadar gider, gitmeli de bence. Aranizda bir gram saygi kalmamis.

ensest haberleri akrabalıklarıda mahvediyor.
sapıklar yüzünden herkes birbirinden, kardeş kardeşten,kız babadan, yeğen amcadan şüphelenmeye başladı.
hoşdeğil bu gidişat.

Son düzenleme:
Eşinizin yeğenine ilgi duyacak kadar sapık olduğundan en ufak bir şüpheniz varsa boşanın hiç durmayın zaten.

Bir de merak ettim, hoşlanmadığınız her durumda bu şekilde mi tepki gösteriyorsunuz? Oturup konuşmak nedir bilmez misiniz? Hiç düşündünüz mü acaba, belki de sizin bu incir kabuğunu doldurmaz şeylere verdiğiniz aşırı tepkiler yüzünden eşiniz mesajları silmek gereği duymuş olabilir.

Ayrıca şu bayanların eşlerinin telefonlarına gelen mesajlara olan ilgisini de anlamış değilim. Eşiniz olabilir ama bu onun telefonunu , cebini vs karıştırma hakkını vermez size. Bunu çok saygısızca buluyorum kusura bakmayın.

Eşiniz sapıktır yada değildir , siz eşiyken güvenemiyorsanız ben burada kalkıp "değildir" yada "sapıktır" diyemem. Çevremizde o kadar sapkın şeyler duyuyoruz ki , olabilir neden olmasın diyor insan.

Ama diğer yandan da, amca-yeğen aralarında ki ilişkiyi bilemem. Bende üniversite de okurken korkumdan babamlardan istemeyip amcamdan para istemişliğim vardır. Benim yengem de ters bir kadındı, özellikle " amca sakın yengem duymasın hemen anneme söyler" demiştim.

Umarım sorunlarınıza kısa sürede cevap bulabilirsiniz.

tamam gizli gizli para göndermesine karşı çıkması normal
kendi böyle zorluklar çekerken
ama ilgi duyuyor ne demek bu ne büyük bir günah almaktır...
aynen. paran yokken yeğenine göndermeye bende hoş bakmıyorum zaten. o yanlış.
ama olayı hemen enseste çevirmek ondan dahada yanlış.

Son düzenleme:
bu ara açılan konular beni benden alıyor.kimi kardeşinden,kimi amcasından kıskanır.
gerçi, annesinin sarılmasından bile kıskananlar varken,bunlar normal mi acaba

benim eşimin de kendi yaşına yakın 4 yiğeni var bayan..aralarıda çok iyidir, ama ben hiç böyle birşey aklıma getirmem.

ama bu kadar rahatsızlık duyduysa konu sahibi demekki eşin de o potansiyel var..insan boş yere sırf harçlık gönderiyor diye

ilgi mi duyuyor demez..en fazla eşimin durumu iyi olan yiğenine gereksiz para göndermesi beni rahatsız ediyor derdi yanii

o nedenle, tek cümleden ibaret görmeyin bence konuyu..babanın kendi kızını hamile bıraktığı bir toplumdayız lütfen..

Allah korusun çok kötü bir durum fakat;
bu kadar çok şüphe varsa içinizde sıkı takibe alacaksınız eşinizi, fakat eşinize de belli etmeyeceksiniz...

bu arada eşinizlede hır gür şeklinde değilde daha ılımlı sevecen bir şekilde davranıp konuşursanız sizin bile aklınıza gelmeyen bir şey olabileceğini anlatabilir...

Teyzemin eşi ben okula kayıt yaptırırken kira parası ile okul formamı vs almıştı. Umarım teyzemin de aklına böyle birşey gelmemiştir.

seni ayıplayanlar olmuş ama bence kesinlikle haklısın sonuna kadar.
ben olsam ben de rezalet çıkarırdım.
sen itiraz etmene rağmen sana zaten ben para göndericem demiş.
eee bunun üstüne daha whatsappta ne konuşulabilir yani
hadi konuştun eşinden saklayacak neyin olabilir
bence çok saçma, sizden saklayacak bişeyi olamaz

çoğunluk yiğendir o demiş ama ben kesinlikle size hak veriyorum. yiğense yiğen siz borcumuz var diye sefer tasıyla işe yemek götürün o yiğenine para göndersin hemde ailesinin durumu iyi iken. yok ya derler insana.
mesajları silmesi, sizden habersiz para gönderecek olması aralarında farklı bişey olmasa bile saygısızlık.
henüz evli değilim belki de çok fevri düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun. :26:

Para gönderme konusunda haklı olabilirsiniz ama ilgi duymadığı açık sadece para göndereceğini saklamak istemiş sizin eşinize sorduğunuz soru ve düşündükleriniz gerçekten ağır olmuş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani Tamam haklısın hamileymişsin, hemde durumunuz uygun değilmiş para göndermesi hiç doğru değil,
benim eşimde annesiyle görüşmelerini telinden silerdi hep, gördüğümde sorardım ne konuştunuz falan diye, aramız iyi değildi kayınvalidemle.
Bu durumda benim kocamında annesine ilgisi var demek mi oluyor.
Gerginlik olmasın diye silmiş eşiniz söylemişte. Ama çok ayıp etmişsiniz aranızda ne var diye sormakla.

Şüpheleriz de haklısınız diyemiyorum bu yazdıklarınıza bakınca çünkü çook büyük birşey bu öz yeğeninden bahsediyoruz nasıl olabilir bu,

evet günümüze olmayan birşey değil çok var ne yazık ki fakat sadece gizli konuşmuş para gönderecekmiş filan diye bu kaanata varmak olmaz

eğer varıyorsanız eşinize güvenmiyorsunuz böyle eğilimleri olabileceğini düşünüyorsunuz demek ki buda vahim böyle evlilik yürümez çünkü.

Bende olsam tepki gosterirdim. Sorun yakin olmalari degil sizden daha cok onu kollamasi umursamasi. Karisini karsisina alacak kadar ona deger vermesi. Boyle olunca sizde yanlis bir dusunce icine girmissinz. Olmaz demiyorum eger icinize bir suphe dustuyse siki takibe alin. Ama emin olmadan esinize bunun imasini bile yapmayin bnce. Agir bir suclama.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir insana yapılacak en büyük iftiralardan biri ensestlikle suçlamaktır.
bu resmen sen sapıksın ahlaksızsın demektir. elde yeterli delil olmadan bunu söylemek çok yanlış.
benim kuzenimle aram çok iyi. teyze oğlum. çok şükür eşi böyle bir şey düşünmez yıllardır evlililer. düşünseydi kafa göz girerdim o ayrı. çünkü o benim diğer ağabeyim gibi.

durumu tamda açıklamışsınız sonuna kadar katılıyorum..... bende ortada fırsatçı bir yiğen kullanılan bırde adam görüyorum....
Bende bunu goruyorum
Yarin obur gun alisacak surekli isteyecek

Aynen oyle yapacagim . O simdi evde aksam isten çıkınca eve gideceğim hic konusmayiz herhalde
Ben is yerinde sefer tasiyla yemek yerken esim yegenim dr yegenim diyorsa gitsin zaten sevde.
Ya iate bunu anlatmaya calisiyorum. Ia yerine sefer tasiyla yemek goturup orada yiyorum . Ben. Ustumden basimdan sacimdan kisiyorum ama o kiza gelince ramazan da nafakmi ona yollicam diyor ona neden bukadar deger veriyor .
Mesajlari neden siliyor.

Bencede kari koca arasında bu derece huzursuzluk yaratmaya degecek ne saklanabilirm ona ne yazdi o esime ne yazdi ki siliyor. Belki aralarinda bisey yoktur belki gunahini alıyorumdur ama neden siliyor
Silmesi benden saklamasi bile saygisizlik
Dir dir edersin diye sildim diyor
Bu bahane olamaz olmamali y

yok dansmarue ya,ben de kız yeğenime kendimi kullandırırım.Eski eşim de erkek kardeşi tarafından kullanmak istenirdi.Ne alaka aşk..

Para gonderdigin yegenin sana yuzsuz yuzsuz hani gondercektin noldu dese? Cok cirkin bir iliski her kosulda. Ben ilgi var demiyorum. Bilemeyiz ki esi anlayamamis biz nasil anlayalim. Ama bir erkek esini boyle supheye sokuyosa bir sey yokken durup bi kendine baksin once.

Eşinizle barışırmış gibi yapıp olayın üstüne gidin. Bir kadın şüpheleniyorsa doğru olabilir. Gerçi hamilesiniz de hamileliğin verdiği stres sizi yanıltıyor da olabilir. Ama olayın peşini bırakmayın.

Herkeste tepki vermiş.. Sanki Türkiye de hiç yok böyle ensest ilişkiler ..

Bakın konu sahibesi bu raddeye bile isteye gelmemiştir. bunu diyebilmek bir kadın için ne zordur biliyorsunuz..Kim eşine böyle bir yakıştırma yapmak ister manyak mı ne yani ? ortada bir durum var ve kadın işkillenmiş..

Hani biz kadın hisseder diyorduk ? Ne oldu ?

Ben mesela eşimden böyle birşey yüzünden şüphelenmişsen durumu ben de sorgularım böyle düşünmeme sebeb ne beni rahatsız eden tavırlar ne ?

Kadın haklı eğer evliyseniz yegeninize ya da bir başka yakınınıza yardım edecekseniz eşler bunu bilmeli..Gizli kapaklı iş maraz dogurur..

Bir sıkıntısı varsa bunu yegenine degil eşine oturup anlatır..

Iyi de abartiyorsun daha neler vs. Diyenler kendilerini dusunerek boyle konusuyorlar. Siz duzgun dusunuyor olabilirsiniz ama herkes boyle bakmiyor. Ve bence konu sahibinin hatasi diyebilecegimiz tek sey bu suphesini elinde yeterli kanit olmadan esine suclama seklinde sunmasi. Konu sahibi sadece ihtimalleri degerlendiriyor. Ve bence ensest olmasa dahi konu sahibinin hic hoslanmayacagi bir durum var ortada ki gizleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…