Eşim yemek seçiyor

Bazı insanlar aslını inkar etmeye çalışırken girmeye çalıştıkları kap dar gelir.

Marshmallovv eşinizin ve sizin ortak sevdiğiniz yemekler var mı? Onları yapın, arkadaşlarda yazmış gerçi ama beraber girin mutfağa, küçük tencerelerde siz kendi sevdiğiniz yemekleri, eşiniz kendi sevdiklerini yapsın.
Ben de yemek seçerim, eşim de, hatta kızım da, yeri gelir herkes kendi sevdiğini yapıp yiyor bizde, ortak sevdiğimiz yemekleri de birlikte yapar yeriz.

Evet öyle yapacağız Mune hanım iyinki buraya yazdımm

1 koli yumurtayla 1 tava ver eline yesin dursun

benim eşim taştan yumuşak ne varsa yer, ne yemek yaptığımı bile sormaz ama malesef ki ben eşiniz gibiyim cok seciciyim. genelde yediğim seyler bellidir daha cok kendime yönelik yaparım ama erkek secici oldu mu zor

benim eşim taştan yumuşak ne varsa yer, ne yemek yaptığımı bile sormaz ama malesef ki ben eşiniz gibiyim cok seciciyim. genelde yediğim seyler bellidir daha cok kendime yönelik yaparım ama erkek secici oldu mu zor
Kesinlikle mutfağa giren kimse ona çok zor oluyor

Biz bir orta yol bulduk. Esim yemediği birsey olursa kendine yapar yer.. gerilecek birşey yok bence. Yada ben yaparım begenmezsem eismden birsey isterim yapar.
Ama et suyu bilmem ne bende hic yemem.

sizin yerinizde olsam ben bu işi istediğin gibi beceremiyorum.. O halde sen yap birlikte yiyelim derdim..

Benim eşimde yemek seçiyor ama ben ona ayrı kendime ayrı yemek pişirecek değilim yani.. Orta yolu bulup yapıyoruz yemeklerimizi.. Sevmediği yemek olunca yememezlik yapmıyor ama çok az yiyor bu sefer aman çok yemesine de gerek yok zaten göbeği çıkmasın iyi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…