- Konu Sahibi kahvecicegi
-
acaba benim onu değiştirmeye çalıştığımı mı düşünüyorda ben böyleyim beni böyle kabul et diyor. yani iki lokmanın tadına bakmak bu kadar zor ve mühim bir mesele mi acaba
evlenmeden önce sadece yemeğin içinde kıyma sevmediğini söyleyen eşim şuan birçok şeyi yemiyor neden yemiyorsun deyince de kavga çıkıyor evde.hafta sonu misafirim var barbunya yada pazı yer misin dedim patladı bizimki ne yapacaksan yap ben yumurta kırar yerim 3 gün yemek yapmak zor geldi falan filan çok canım sıkkın şuan doğru düzgün iftar etmedim sinirimden sahura da kalkmadım oda benim yaptığım yemekleri yemedi bende hırsla hepsini döktüm.
bunlar çocuk muuuu? kocan mııı? kaprislere bak yaaa, kafayı yicem yemin ediyorum!!!! neden bu erkekler bu kadar nazlı ve kaprislibizim kapris yapmamız gerekmiyor mu yapma canım, bu çocuğa yemek falan yapma..annesi çocukken nasıl yedirdiyse şimdide bu koca oğlana sen aynı şekilde yedireceksin bence kayınvalidene de danış, biraz formül alabilirsin.
canım zaten soruyorum sevmediği birşey yapmadım bu güne kadar ama söyledikleri hep aynı yemekler ben çok sıkılıyorum yedikleri taze fasulye, kuru fasulye, nohut, pilav,mercimek çorbası, ezogelin,tavuk, köfte,ıspanak
ayyyy benim kuzum ne pişirsem yer yaaaallah kolaylık versn hanımlar, bnm de erkek kardeşim öyle deliriyorum bazen... cevizi yer keki yer cevizli keki yemez:) böle saçma sapanhuyları var bide kavga çıkarır, karısı olacak kişiye acıyorum
yemek seçen aş çok zor Allah kolaylık versin..
eşim de çok yemek seçerdi ilk evlendiğimizde hiç bir sebze yemeğini sevmem diye kestirip attı...ıspanak,pırasa,taze fasulya çok severim ben..1-2 sene hep 2. bir yemek yaptım.2. yaz kayınvalidemilere gittiğimizde taze fasulye vardı yemekte.Bir baktım eşim sildi süpürdü tabağıemen söyledim tabi hani sen yemiyordun tüm nazın bana mıydı diye hemen kayınvalide atladı tabi benim fasulyem güzel olur diye hıımmm öyle mi öyle o gün bugündür sebze yemeği olduğunda 2. bir yemek yapmıyorum silip süpürüyor tabağı eşim..ilk pırasa yediği gün . tabağı kalkıp kendi doldurmuştu...
özetle çok şımartmamak lazım bu erkekleri beğenmiyorsa yemesin.sonuçta yemek bir ihtiyaç tek yönlü beslenmek islerde sorun çıkartır..hele bir de hamilelik ve doğum sonrası iyi beslenmek gerekir...ilerde çocuk büyüyünce örnek alıyor anneyi-babayı o daha çok sorun çıkartıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?