canim aldatma dayak kadin kumar icki ne bileyim bu tur seyler asla duzelmeyecek dedigin seylerdir. bunlar varsa tekrar tekrar yeniden dusun ama yoksa da bilmiyorum,,,
kızlar daha önceki topiğimde yazmıştım uzun uzun eşim ile ayrılmak üzere olduğumuzu.çok kötü şeyler yaşadık. 5,5 yıllık evliliğimiz var. 15 yıllık geçmişimiz. 3 yaşındada oğlumuz.
2 haftadır babamdayım çocuğumla. eşim yeniden deneyelim diyor.olmayacağını. yapamıyacağımızı defalrca anlattım. sevgi yetmiyor defalarca gördük dedim. sen benim ben senin istediğin gibi olamıyoruz,yıpratıyoruz hem kendimizi hem çocuğumuzu dedim. o da ben hatalarımı gördüm, biliyorum,sende biliyorsun,bizim çocuğumuza bunu yaşatmaya hakkımız yok, ileride o çocuğun halini düşünsene bunu nasıl yapabiliriz ona,hem hala birbirimizi seviyoruz başarabiliriz dedi. sen onun neler yaşıyacağını en iyi bilen kişisin dedi. (benimde annem babam o yaşlarımdayken ayrılmıştı ve kötü yıllar geçirdim ben, zaten hep bunlara kahroluyorum ya.evladım evladım diye)
kafam çok karıştı. bir tarafta ben ailem gururum yaşadıklarım,öteki tarafta evladım,evliliğim ve sevgim. evet çok kötü şeyler yaşadım ama bu sevgi denen şey ne menem birşeymiş. bitmeyince bitmiyor. önemli olan buda değil aslında. oğlum. can damarımı biliyor benim oğlum. o ona bunu yapmayalım diyor. tamam bir müddet ayrı yaşayalım sen düşün bende bu arada sana duygularımı samimiyetimi göstereyim dedi.
bilmiyorum kızlar,değişmeyecek diyorum,biliyorum ama ya ileride pişman olursam diyede düşünüyorum. acaba düzelme ihtimali vardıda herşeyin benmi fırsat vermedim diye pişman olmak istemiyorum da bir taraftan. diğer taraftanda gururunu onuru bu kadarmı yok sayacaksın ne değişecekki diyorum,değermi diyorum. offfffffffffff bilmiyorum nolur birşeyler söyleyin bana nolur.
Şimdi önceki konuyu da okudum. Ona bakarsan yürütülecek gibi değil. Bu topicte daha yumuşamışsınız. Ayrı kalınca özlem durumu demek ki. Çocuk için diyorsanız onun için böyle bir ortam ne kadar sağlıklı olur. O kadar olumsuzluklara rağmen seviyorum diye dönmeden yanasınız. Birkaç gün iyi olup yine aynı şeyler yaşanacaktır diye düşünüyorum. Çünkü aranızda saygıyı yitirmişsiniz. Böyle giderse ardından sevginin de bitmesi kaçınılmaz. Sevgiyi bitirmeden bir şekilde çözümlemeniz gerekir. Çünkü ayrılsanız bile ortak çocuğunuz var hayat boyu görüşmeniz gerekecek. Bu arada bir daha tekrar edilirse babanızın da güvenini kaybetmek var. Hala seviyorum diyebiliyorsanız yaşananları o kadar önemsememişsiniz bence. En iyi kararı kendiniz vereceksiniz artık. Dışardan ne söylesek boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?