tatlım sağol yorumun için inan bana hepsini düşünüyorum bunların. kafam patlıcak valla.
ama şunu da söylemeden geçersem haksızlık etmiş olurum. bu adam alkolik içkici bir adam değil. ara sıra içki kullanır. o gecede cesaret toplamak içmiş belli. kavgasız gürültüsüz zamanlarda muhteşem bir adam. sorun zaten bu. yan yana ateşle barut gibiyiz. bir kıvılcım yetiyor. sonrası işte en son durumdayız. ben yorulmuşummm,hemde çok. düzeltmeye çalışsa bile ben kötü davranıyorum, davranıcam. sanırım önce benim kendimi iyileştirmem lazım. sonra karar aşaması gelmeli. çünkü ben kötü davrandıkça o da gururuna yediremiyor bence. önce benim ruhen düzelmem gerek sağlıklı karar verebilmek için. bunun içinde napıcam bilmiyorum.
şu kadın ve aile sağlığı merkezindeki doktora gittim. birinci randevu zaten tanışmaymış, ikincisinide bir ay sonraya attı. ben zaten iyi değilim irde bir ay sonra. üstelik bu kadar zor bir dönemden geçerken. e maddi sıkıntı yaşıyorum. paralı doktorada gidemiyorum. sosyal güvence hak getire. sıkıştım da sıkıştım yani. yok kendi başıma çıkamıyorum bu durumdan. kesin bir yardım almam lazım ama napıcam bilmiyorum. :çok üzgünüm: