eşim yeniden deneyelim diyor ?

sen çoktan yumuşamışsın ne kadarda olsa kocan ya o sana kızsa bile sen ona kızamıyosun biz kadınlar malesef bu durumlarda hemen yenilebiliyoruz eşim bana 3 gün küs kalır ben 1 saat bile küs kalamıyorum erkekler biraz daha gaddar senin için hayırlısı neyse o olsun canım ama konuşmadan adam akıllı bu sorunu ortadan kaldırmadan devam edersen tekrar aynı şeyleri yaşayabilirsin değişicem diyo zamana bırak eğer gönülden değişmişse zaten gösterir kendini sende görürsün başkasından hayır yok sana sen gene kendine yardım ediceksin allaha yalvar dua et hayırlısı ise çocuğun için senin içinde olsun değilse tekrar aynı şeyleri yaşıcaksan bence hiç olmasan bi şans daha ver bence ama son olsun çünkü onunda aklından şu geçebilir ne yapsamda geri dönüyo nasıl olsa gider geri döner böyle bişey düşünmesine izin verme ben yakınlarımdada görüyorum çünkü bi arkadaşım var eşiyle hep sorun yaşıyolar gidiyo tamam değiştim diyo geri geliyo adam bir ay yada iki ay iyi üçüncü ay gene eskisi gibi ve sonu varmı yok hem çocukları perişan hem kadın hem adam kaç kere ayrılmanın eşiğine geldiler ama yok ayrılamıyolar bu sadece bi örnek ha senin eşin böyle olurmu inş olmaz gerçekten değişir ve bundan sonra gerçek mutluluğu yakalarsınız hayırlısı olsun canım başka ne diyeyim iyi düşün taşın ve gerçekten dediğin gibi kendini toparla aklın bi yerine gelsin doğru düşünmeye başladığında kararınıda ver

bence denemelisin çünkü bu evlilik kolay biten bişey olmamalı oğlunda varmış bak.en azından denedim olmadı dersin . inşallah iyi olur ve hiç sorununuz olmaz eşinle

araya 3. bir kişi girmediği sürece eşini çok severken alacağın en son karar boşanma olmalı...

eşinle evliyken alt yapını oluştur, psikolojik destek al, iş imkanı olarak da geliştir boşanmak istersen o zaman boşan derim yoksa çok acı çekersin.

sorunlarınız ne kadar büyük olsa da eşine karşı hala sevgin var bu çok önemli.yani eğer ondan soğusaydın ve yüzünü bile görmek istemeseydin bu ilişki tamamen bitmişti.demekki hala kutarılabilir bi ilişki bu.ama bu sefer ki denemenizi daha bilinçli yapmanızı öneririm.mesela bi süre belirleyin ve o süre zarfında eşinizin size karşı tavırlarının değiştiğine ikna olursanız devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…