eşim yeniden deneyelim diyor ?

Düzelmeye meyilli bir insan olduğu için tekrar denemelisiniz bence de. Aslında bir laf vardır denenmişi deneme diye buna çok inanırım ama sanırım ortada bu lafın haklı yada haksızlığını ortaya çıkarmaya değer bir evlilik var aslında. Bana görede ilgisizlik kabalık aslında boşanma sebebidir ama, eşiniz düzelme meyilli buna güvenerek bir süre daha devam etmelisiniz. Sanırım sizde istiyorsunuz aslında, dolayısıyla, ayrılırsanız acının önmeli bir kısmını siz de yaşayacaksınız.

Bence affedemeyeceğin şeyler yaşamışsın ama affetmeye çalışıyorsun,bu en zor olanı...
Çocuğum için diyorsun ama iyi düşün çocuğun için daha mı iyi yoksa daha mı kötüfisfisfis

Bana kalırsa asla barışmayın Aynı hatayı bende yaptım ha bu demek değilki aynı şeyleri herkes yaşayacak ama gerçektende ozaman bir arkadaş söylemişti senin gibi aklım çok karışıkken "En iyi erkek pişman olan erkektir "dene diye.Keşke diyorum şimdi barışmasaydım.

ASLA DEĞıŞMıYORLAR ! canım gerçekten

canım bence bunca yıldır değişmeyen bir insan bundan sonra hiç değişmez.Çocuğun huzuru olmayan bir yuvada büyüyeceğine ayrı anne baba ile büyüsün daha iyi..cünkü bende 2 evlilik yaşadım ve evlilik nedir erkekler nasıldır çok iyi biliyorum.ayrı kaldığın zaman zarfında duygularını bilemiyorum, mutlaka üzgünsün eşinin bir boşluğu vardır ama emin ol ki zamanla herşey düzeliyor, bence sen ayrılmayı bir kere bile düşündüysen ayrıl, çünkü o fikir insanın kafasına bir kere girdi mi bir daha hiç bir şey eskisi gibi olmuyor.ne demişler size karşı hata 1 kere yapılırsa suçlu karşı taraftır, 2 kere yapılırsa suçlu sizsiniz ( 2, hatayı yapmasına izin verdiğin için)
ama yine de en son karar senin, verdiğin her karar için herzaman senin arkandayız :1hug:

bi daha dene o zaman..kestirip tamak bitti tamam demek kolay..bir kez daha denemek de sana bişey kaybettirmez bence..

denenmiş denenmez be arkadasım. 15 yıl diyorsun.flört değil evlilik diyorsun. bukadar zamanda düzelmediyse birseyler ve ayrılık noktasına kadar gelindiyse. sanmam bundan sora sihirli değnek değmiş gibi bir anda değişsin. cocuklar kalır hep bu geciş dönemlerinde

bence denemelisin bir kez daha ama önce evlilik terapisine gidin eşinle beraber.
sonradan eşim denemek için çok yalvarmıştı diye aklında kalırr
kaybedecek bir şey yok bence hem çocuğunuzda varmış

boşan demek kolay,bence bir kez daha denemelisin,ne kaybedersinki.Boşanınca hayat dahamı güzel olacak,
Ama hemen gevşeme bırak biraz burnu sürtsün,senin kararlı olduğunu bilsin.Kıymetini anlar belki.hatalarını unutmasına izin verme,Kaçan kovalanır bilirsin.

dene bir sonucta kaybediceğin bir şey yok gibi...
belli olmaz belki iyiye gider farklı olur her şey dene derim.

kafam o kadar karışıkki kızlar bir anım diğerine uymuyor. denenmişi çok denedim ben aslında. ve bu denmelerde ders aldığı düzelttiği çok şey oldu. ama yoruldummm. çok yoruldum. tükenmiş hissediyorum kendimi. çok seviyorum ama kalbim doğrulmuyor. zamana ihtiyacım var sanırım. sağlıklı karar verebilmek,doğruyu yapabilmek için.

bir gülüşü yetiyor bana,bir tatlı sözü,bakışı,kolunun bile değmesi. o nedenle görmemem gerek kesinllikle bunu anladım. özlüyorum. hep o gülen, beni sevdiğini,bensiz olamıyacağını,herşeyin üstesinden birlikte gelebiliriz diyen adam olacak zannediyorum o zamanlarda. ama öyle olmuyor,olucağına inanmıyorum.

sonrada çocuğun diyorum. sen bu adama öyle hallerde bir şans daha verdinki,şimdi çocuğun var. hiç değilse o haketmiyormu bunu diyorum. helede bu soruyu sorarken kendime dünya duruyor sanki. hiç birşey işlemiyor dönmüyor donuyor.beynimin içinde bağırıyor birisi ya çocuğun ya çocuğun diye.

kendimi bile dinleyemiyorum kızlar. tahammül gücüm tükenmiş herşeye herkeze karşı.kendime bile. dinlenemiyorum,zihnimi boşaltamıyorum.kendimle kalamıyorum. sürekli uyumak,veya temizlik yapmak istiyorum.sindiremiyorum. düşün düşün beynim patlıcak sanki. ne yapmalıyım onu da bilmiyorum. :çok üzgünüm:

canım seninki sevgi değil sadece alışkanlık kafan çok karışık olduğu için sevgimi alışkanlıkmı bilemiyosun ama değişecem derler değişmezler ne demişler can çıkar huy çıkmaz yaşlansada onun huyu öyle bikere içki içiyo yanlış hatırlamıyosam ve senin anneni o sinirle kovuyo sen geri dönersen belki arkanda ailende olmıcak ve tekrar aynı şeyleri yaşayabilirsin bi yuvada saygı bitmişse ardından sevgi ardından o yuva yıkılır gidiceksin bikere evlilik biyerde kopmuş bağlaman çok zor evlilik ilk yıllardsa nasıl giderse öylede gider neden pişman olasın ya o kadar şeyi yapsın seni okadar üzsün sonra pişman olursam diye düşün sende hayret bişeysin o senin ayrı anne babanın evladı olarak yetiştiğini bildiği için zayıf tarafından baskı yapmak istiyo yok bizim çocuğumuzda öyle yetişmesin madem bu kadar düşünüyo senide mutsuz ediyo çocuğunuda ne olucakmıi çocuğa böylede mutsuz bi evliliğin içinde o çocukta mutsuz oluyo ilerde ne olacak sizin kavgalarınız o çocuğun ruh halini bozucak değişeceğine inanıyosan git ama inanmıyosan gitme bence tekrar yıpranacaksın tekrar aynı şeyleri yaşıcaksın

canım seninle aynı evde yaşamadım bilemem ama sana şunu derim ben 1 kere affeddim ve gerçektende herşey düzeldi ama son noktada birbirimize söz vermiştik sözümüzü tuttuk....her insan a şans vermek gerekir

çocuğun olduğu için tüm imkanları deneyip evliliğini kurtarmanın yollarını aramalısın. çünkü sonuçta olan çocuklara oluyor. her çocuk anne ve babasıyla aynı çatı altında yaşamayı hakedecek kadar masum. yavrularımız herşeyin üstünde olmalı. şiddet ve ahlaki bir sorun olmayan her evlilik kurtarılabilir. boşanmak çözüm değil çünkü bu seferde yavruna her baktığında ezilecek, vicdan yapacaksın. Allah yardımcın olsun. sevgiler...

bence denemelisin
olayları tam olaraak bilmiyorum ama herkez bir şansı hak eder
belki bu son sanş senin hayatının güzelleştirecek belli mi olur
başarılar ve mutluluklar

hepimiz savaşıyoruz evliliğimiz için
hayat bu

birleşme konusunu çocuğun için yapacaksan yapma derim. Ama bir şans daha hala seviyorum ve seviliyorum düzeleceğine inanıyorum diye düşünüyorsan denemekte fayda var. Allah yardımcınız olsun canım.

bence çocuğun için son kez denemelisin eşinle ciddi bir biçimde konuşmalı en küçük hata da giderim demelisin ki ne kadar ciddi olduğunu ve gözünü kararttığını anlamalı ....

kolay gelsin canım ...

bence deneme arkadaşım sen onca seneler emeğini yüreğini vermişsin.haketseydi sana bunları yaşatmazdı

tatlım sağol yorumun için inan bana hepsini düşünüyorum bunların. kafam patlıcak valla.

ama şunu da söylemeden geçersem haksızlık etmiş olurum. bu adam alkolik içkici bir adam değil. ara sıra içki kullanır. o gecede cesaret toplamak içmiş belli. kavgasız gürültüsüz zamanlarda muhteşem bir adam. sorun zaten bu. yan yana ateşle barut gibiyiz. bir kıvılcım yetiyor. sonrası işte en son durumdayız. ben yorulmuşummm,hemde çok. düzeltmeye çalışsa bile ben kötü davranıyorum, davranıcam. sanırım önce benim kendimi iyileştirmem lazım. sonra karar aşaması gelmeli. çünkü ben kötü davrandıkça o da gururuna yediremiyor bence. önce benim ruhen düzelmem gerek sağlıklı karar verebilmek için. bunun içinde napıcam bilmiyorum.

şu kadın ve aile sağlığı merkezindeki doktora gittim. birinci randevu zaten tanışmaymış, ikincisinide bir ay sonraya attı. ben zaten iyi değilim irde bir ay sonra. üstelik bu kadar zor bir dönemden geçerken. e maddi sıkıntı yaşıyorum. paralı doktorada gidemiyorum. sosyal güvence hak getire. sıkıştım da sıkıştım yani. yok kendi başıma çıkamıyorum bu durumdan. kesin bir yardım almam lazım ama napıcam bilmiyorum. :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…