kızlar daha önceki topiğimde yazmıştım uzun uzun eşim ile ayrılmak üzere olduğumuzu.çok kötü şeyler yaşadık. 5,5 yıllık evliliğimiz var. 15 yıllık geçmişimiz. 3 yaşındada oğlumuz.
2 haftadır babamdayım çocuğumla. eşim yeniden deneyelim diyor.olmayacağını. yapamıyacağımızı defalrca anlattım. sevgi yetmiyor defalarca gördük dedim. sen benim ben senin istediğin gibi olamıyoruz,yıpratıyoruz hem kendimizi hem çocuğumuzu dedim. o da ben hatalarımı gördüm, biliyorum,sende biliyorsun,bizim çocuğumuza bunu yaşatmaya hakkımız yok, ileride o çocuğun halini düşünsene bunu nasıl yapabiliriz ona,hem hala birbirimizi seviyoruz başarabiliriz dedi. sen onun neler yaşıyacağını en iyi bilen kişisin dedi. (benimde annem babam o yaşlarımdayken ayrılmıştı ve kötü yıllar geçirdim ben, zaten hep bunlara kahroluyorum ya.evladım evladım diye)
kafam çok karıştı. bir tarafta ben ailem gururum yaşadıklarım,öteki tarafta evladım,evliliğim ve sevgim. evet çok kötü şeyler yaşadım ama bu sevgi denen şey ne menem birşeymiş. bitmeyince bitmiyor. önemli olan buda değil aslında. oğlum. can damarımı biliyor benim oğlum. o ona bunu yapmayalım diyor. tamam bir müddet ayrı yaşayalım sen düşün bende bu arada sana duygularımı samimiyetimi göstereyim dedi.
bilmiyorum kızlar,değişmeyecek diyorum,biliyorum ama ya ileride pişman olursam diyede düşünüyorum. acaba düzelme ihtimali vardıda herşeyin benmi fırsat vermedim diye pişman olmak istemiyorum da bir taraftan. diğer taraftanda gururunu onuru bu kadarmı yok sayacaksın ne değişecekki diyorum,değermi diyorum. offfffffffffff bilmiyorum nolur birşeyler söyleyin bana nolur.
canım seninki sevgi değil sadece alışkanlık kafan çok karışık olduğu için sevgimi alışkanlıkmı bilemiyosun ama değişecem derler değişmezler ne demişler can çıkar huy çıkmaz yaşlansada onun huyu öyle bikere içki içiyo yanlış hatırlamıyosam ve senin anneni o sinirle kovuyo sen geri dönersen belki arkanda ailende olmıcak ve tekrar aynı şeyleri yaşayabilirsin bi yuvada saygı bitmişse ardından sevgi ardından o yuva yıkılır gidiceksin bikere evlilik biyerde kopmuş bağlaman çok zor evlilik ilk yıllardsa nasıl giderse öylede gider neden pişman olasın ya o kadar şeyi yapsın seni okadar üzsün sonra pişman olursam diye düşün sende hayret bişeysin o senin ayrı anne babanın evladı olarak yetiştiğini bildiği için zayıf tarafından baskı yapmak istiyo yok bizim çocuğumuzda öyle yetişmesin madem bu kadar düşünüyo senide mutsuz ediyo çocuğunuda ne olucakmıi çocuğa böylede mutsuz bi evliliğin içinde o çocukta mutsuz oluyo ilerde ne olacak sizin kavgalarınız o çocuğun ruh halini bozucak değişeceğine inanıyosan git ama inanmıyosan gitme bence tekrar yıpranacaksın tekrar aynı şeyleri yaşıcaksın
tatlım sağol yorumun için inan bana hepsini düşünüyorum bunların. kafam patlıcak valla.
ama şunu da söylemeden geçersem haksızlık etmiş olurum. bu adam alkolik içkici bir adam değil. ara sıra içki kullanır. o gecede cesaret toplamak içmiş belli. kavgasız gürültüsüz zamanlarda muhteşem bir adam. sorun zaten bu. yan yana ateşle barut gibiyiz. bir kıvılcım yetiyor. sonrası işte en son durumdayız. ben yorulmuşummm,hemde çok. düzeltmeye çalışsa bile ben kötü davranıyorum, davranıcam. sanırım önce benim kendimi iyileştirmem lazım. sonra karar aşaması gelmeli. çünkü ben kötü davrandıkça o da gururuna yediremiyor bence. önce benim ruhen düzelmem gerek sağlıklı karar verebilmek için. bunun içinde napıcam bilmiyorum.
şu kadın ve aile sağlığı merkezindeki doktora gittim. birinci randevu zaten tanışmaymış, ikincisinide bir ay sonraya attı. ben zaten iyi değilim irde bir ay sonra. üstelik bu kadar zor bir dönemden geçerken. e maddi sıkıntı yaşıyorum. paralı doktorada gidemiyorum. sosyal güvence hak getire. sıkıştım da sıkıştım yani. yok kendi başıma çıkamıyorum bu durumdan. kesin bir yardım almam lazım ama napıcam bilmiyorum. :çok üzgünüm:[/QUOTE.
.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?