- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Zannetmiyorum eşim sadece içen birisi olmadığı için biraz kaçınca çarpıyor. Eşim için zannetmiyorum enazındansadece alkol olduguna eminmisiniz ? ben alkolik bir babanin kiziyim cokta icen gordum ama baaka seylwr kullanmadan hic biri yerlerde yuvarlanmiyodu yani
yinede takipte olunZannetmiyorum eşim sadece içen birisi olmadığı için biraz kaçınca çarpıyor. Eşim için zannetmiyorum enazından
Gelmese, bu sefer de nereye gitti o kafayla, başına bir iş mi geldi, güvende mi, bir haltlara mı karıştı diye kafanıza takabilirsiniz. Takmaz mısınız? Ben gelme demek yerine, o geldiğinde çantamı toplar giderdim mesela. Ağzınla içmeyi öğrenene kadar görüşmeyelim diyebilirdim. Zor bir durum gerçekten. Kendisinin kabul etmesi lazım bunun rezil bir durum olduğunu.Aslında deneyebilir eğer o an aklıma gelirse her seferinde şok oluyorum evlen evlen bitmedi arkadaşlarıda. O an ne yapacağımı şaşırıyorum. Gülsem mi ağlasam mı bağırsa mı ona nasıl müdahele etsem kalıyorum öyle. Gelme desem bu ağır mı kaçar sence
Burası küçük bir ilçe ve genelde düğünler böyle geçtiği için normal karşılanıyorAnlamadığım o kadar insan içine nasıl çıkıyolar .düğün de insan kendini rezil eder mi.
Ne kadar saçma bişey.
Kesinlikle aksine çevre garipsemiyor ama ben şok oluyorumkendilerini rezil etmekten zevk alıyolar heralde.
Farklı bir şey kullandığını nasıl anlarım kiyinede takipte olun
Hepsi bekâr mı bunların? Eşleri, sevgilileri falan varsa konuşsan bu konuda nasıl olur acaba?Öyle onlar mutlu ama ben hiç mutlu olmuyorum.
Aslında o rezillik olduğunu biliyor. Normalde ağzına sürmeyip düğünde alınca alkol evden çıkarken bana verdiği söz iki içmede gidiyor. Kızım var küçük çıkıp gitme durumu olmayabilir ama dediğinde doğru bu sefer güvenliğinden şüphe edeceğim pufffffGelmese, bu sefer de nereye gitti o kafayla, başına bir iş mi geldi, güvende mi, bir haltlara mı karıştı diye kafanıza takabilirsiniz. Takmaz mısınız? Ben gelme demek yerine, o geldiğinde çantamı toplar giderdim mesela. Ağzınla içmeyi öğrenene kadar görüşmeyelim diyebilirdim. Zor bir durum gerçekten. Kendisinin kabul etmesi lazım bunu rezil bir durum olduğunu.
Söz veriyor ama etraf zorluyor yine içiyor ve o hale geliyor. Bana gece boyu mesaj atıyor bir ara kesiliyor mesaj bir arıyorum benimki kaymışBunu eşinle paylaş bence o gözünde düşeceğini bilse yapmaz gibi geliyor
O zaman video çekme fikrine geri dönüyorum. Olmadı sülaleye yaymakla tehdit edin. Yeterince insana rezil olmadığını düşündüğünden devam ediyor olabilir. Utanacağı insanlar vardır inşallah, anne, baba gibi... Ya da senin çocuğun var, bilincini kaybedecek kadar içme lüksün yok, başına bir iş gelse bu çocuk ne olacak düşünmen lazım kozunu oynayabilirsiniz. Son çare; o sarhoşken ıslak odunla bir temiz sopa atın. Bir daha deneyimlemek istemez muhtemelen.Aslında o rezillik olduğunu biliyor. Normalde ağzına sürmeyip düğünde alınca alkol evden çıkarken bana verdiği söz iki içmede gidiyor. Kızım var küçük çıkıp gitme durumu olmayabilir ama dediğinde doğru bu sefer güvenliğinden şüphe edeceğim pufffff
Halis muhlis Türk :) ama bir kökene inmek lazım eşim normalde ağzına sürmez alkol ama düğünde dağıtıyor. Hep söz veriyor gitmeden önce sürekli mesaj atıyor sonra kesiliyor mesaj bir arıyorum gitmiş. Bir kez çamurda yatmış gelip halının üstüne yattı bıraktım orada sabah kalkı bin pişman ama seneye bir düğün oldu mesela eşim kapıdan içeri girememiş apartman kapısında kalmış. Yani rezil olduğunun farkı da yapmak istemiyor ama beni bilen o grup bana fotoğraf bile atıyor bak başardık diyeEşinizin arkadaş grubu Rus mu? Eski erkek arkadaşım anlatmıştı onlarda her düğünlerde küpe girene kadar içen insanlar olurmuş, bir köşede kavga falan eder,sonra sarılır,gecenin sonunda da bir köşede uyurlarmis.
Bence eşinizin kendini ne rezil bir konuma soktuğunu anlaması lazım bırakmasi için. İnsanlar alkol sınırını böyle böyle farkediyorlar. Mesela üstüne Kusarsa temizlemeyin, yatakta değil de yerde yatarsa,bırakın yatsın. Dağinikliklari kaldırmayın. Kalktığında kendini tinerci gibi yerde kusmuk içinde bulursa , etrafına Zarar verdiğini farkederse belki kendinden utanır
Benim de içkide limitim bellidir. O yüzden o limite gelince kalkarım masadan. Bir gün arkadaşım tam ben kalkacakken birşeyler daha söylemiş,onlardı,şunlardı, bir kadeh dahaydi, azıcık fazla kaçırdım. Otobüse bindim.... Bir süre sonra yanımdaki adam koluma dokundu, bir baktım mendil uzatıyor. Meğersem midem bulaninca CANTAMA KUSMUŞUM! Haberim bile yok. Çantadan zar zor kimliğimi kartımı alıp çöpe atmak zorunda kalmıştım. Ve kendimden gerçekten utanmıştım, ben bu hallere düşecek kadın mıydım diye.
O olay bana ders oldu mesela, asla limitimi aşmadim yıllardır, aşmam da.
Bence eşinizin de kendinden iğrenmesi lazım
Normalde kavga çıkmıyor amaabir keresinde o da oldu başkaları kavga ederken eşimi gördüm arada mesela şok oldum ya şey inanılır gibi değil o beyfendi adamdan bir şey çıkıyor değişik böyle bir farklı. Yanlış olduğunu biliyor dilde dolaşmamak için içiyor onlara uyuyorbende içkili bir düğüne gidince
önce bütün erkeleri gözden geçiririm nasıl beyfendiler diye
birde düğün sonunada hepsine tek tek bakarım ,
ceket belde yarıma hava oynuyorlar ,
eğlencenın içine sıçmıyorlarsa yani kavga çıkmıyorsa sorun yok
ama kavga çıkıyorsa ağızlarıyla içmeleri en iyisi
Onları görseniz nasıl mutlular.Bunlar eğlenmeye çalışmıyor mu, kendini kaybetmenin neresi eğlenceli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?