- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Yani orası öyle yere yatıp kurtar beni beebeeeeemmm sana ihtiyacım var diyor halıda yatıp bırakamıyorsunAslında iyi fikir, kendi yırttı sansıninsan kızamıyor da, içince sinirli kavgacı olsa alkol seni değiştiriyor diye kavga edilir ama canım cicim bebeğim demeye başladıklarında sinir minir kalmıyor, gülesi geliyor insanın:)))))
Kızmaz olsaydım düğünde eşimi içirip görüntülü arıyorlar ya da fotoğraf atıyorlar. Yaptım işte bir hata.sürekli olmuyor aslında ama bazen evde bağırıyor şenaaaayyyy hörrrtttr bu kapıyı neden buraya koydun diye 4,5 aylık zor uyuyan bir kızımız var durum vahim olacak gibi eşimi nerede bıraksam uyuyacakta bağırıyor. Hatta bir keresinde üst komşu eşin hasta galiba nöbet mi geçiriyor dedi (( ağlar mısın güler misin ya birde bu yıl iki arkadaşı evleniyor vay halime
Öyle tabiki gelin içinde hoş değil ben hoş bulmadım mesela en son düğünden kaçtık biz mesela alkol almış bir grup deli gibi kopuyordu biz giderken düğün devam ediyordu yani gelinle damat düğündem kaçtı olaylar yanii.ama yapıyorlar eşim gördü mesela kızdığımı ama başka düğünde yaptı
Vuhuuu varmış daha dile kolayYani hem gülüp hem kızdığım değişik bir şey.5 tane daha var ilk biz evlendik hepsi geri kaldı
Söyledim daha önce çok kez fakat eşim o arkadaş grubuna uymazsa eşime değişik sıfatlar yapıştırıyorlar ya da zorla içiriyorlar ki o arkadaş grubu bana inadına yapıyor yine yapıyorlar eşimde onlara zaten uymaya meyilli. Tamam aşkım bu sefer eve düzgün geleceğim üzülme dediğde o düğünlerden birisinde kapıda uyuyakalmıştı
Gözden kaçıyor belki doğru ama şu da var gece boyu benimle haberleşiyor ama bir nokta var oradan sonra kayıyor bir şeyler. Onlarla çok mutlumu normalde çok iyilergörüşmesin o zaman onlarla çokmu önemliler, eşine zarar veriyolar sonuçta. onlarla bir içmezse dalga geçcekler diye karısına verdiği sözü tutmuyo. bu önemli b detay
Ahaha buda iyi hahaBenim kayınpeder çok içtiğinde benim oğluma baba demeye başlamıştı (kendi babasının adı diye )bayağı gulmustuk aslında
Arkadaşlarına hayır diyemiyor demek ki, sürekli alkol almadığı içinde ayarını kaçırınca ne yaptığını bilmiyor, konuya şakayla karışık yorum yazıyoruz ama kendini kaybedene kadar içilmesinden ben de hoşlanmam, illa içilecekse ne dediğini ne yaptığını bilecek seviyede içilmeli, fazlası hoş olmuyor, eşinizle konuşun, görüntülerini de çekin gerçekten, seyrettirip bu hallerin senden soğumama sebep oluyor, içeceksen bile usturuplu iç deyin, arkadaşlar ısrar edebilir ama herkes limitini kendi bilir ve belirler.Öyle tabiki gelin içinde hoş değil ben hoş bulmadım mesela en son düğünden kaçtık biz mesela alkol almış bir grup deli gibi kopuyordu biz giderken düğün devam ediyordu yani gelinle damat düğündem kaçtı olaylar yanii.ama yapıyorlar eşim gördü mesela kızdığımı ama başka düğünde yaptı
Artık son çareyi gömlekle bulacağım gibi çünkü bir keresinde gömlek vakası yaşadık üzülmüştüü ama çok sevmediği için onu etki etmedi şimdi beğendiği gömlek onu çok üzüp engeeyebilir.Gömleğin başına bir şey gelmezse boş verin kameraya çekin bir dahakine az icer çok güldüm Allah affetsin30 yaş da genc, gençken olur böyle şeyler ama araba kullanmaya falan kalkmasinlar da... Biz de bazen esim ile evde sofra kurariz bazen dışarda eğleniriz iceriz de bünye de iyi herhalde hiç ikimiz de sarhoş olmadik bence çakirkeyif olmaktan zarar gelmez kırk yılda bir olduğu muddetce. Siz esinize eve gelme demeyin Allah korusun bir şey gelmesin başlarına kendilerini kaybedip kalmasinlar bir yerde
Öyle hatta bir tanesinin eylülde içime şimdiden oturduVuhuuu varmış daha dile kolay
Benim sorunum onu öyle görmek yani güçsüz gibi geliyor neden böyle oldun tamamın yok diye kuruyorum aklımda ve çok kızıyorum soğuyorum belli süre he çok güldüğümde oldu ama balkondan kendini atmaya kalktığından beri korku ve kızgınlık olduYani dini herhangi bir hassasiyetiniz yoksa, eşinizin alkol problemi yoksa, yakın arkadaşları ile düğünlerde zil zurna sarhoş olup eglenmesi sizi niye bu kadar rahatsız ediyor. Sonuçta tek başına sapitmiyor, özel bir günde ve arkadaşları ile sapitiyor.
Öyle yani durum burada zaten bana söz bak yapmayacağım diyor hatta bu sabah konusu açıldığı için açtım bende diyorki bu sefer tek parça geleceğim:) ama eşimde meyilli bence ısrar etselerde kendisini tutabilir. Eminim gittiği gibi gelemeyecek bu yıl bir düğün daha var belki video çekerek diğer düğünü önleyebilirim:)Arkadaşlarına hayır diyemiyor demek ki, sürekli alkol almadığı içinde ayarını kaçırınca ne yaptığını bilmiyor, konuya şakayla karışık yorum yazıyoruz ama kendini kaybedene kadar içilmesinden ben de hoşlanmam, illa içilecekse ne dediğini ne yaptığını bilecek seviyede içilmeli, fazlası hoş olmuyor, eşinizle konuşun, görüntülerini de çekin gerçekten, seyrettirip bu hallerin senden soğumama sebep oluyor, içeceksen bile usturuplu iç deyin, arkadaşlar ısrar edebilir ama herkes limitini kendi bilir ve belirler.
Ahaha aaYa hahaha!
Şu içki olayları off off yani! Bizde de bizimki içiyor içiyor bir şey olmuyor bir gün sarhoş olsun diye aklımca ona eşlik edip sarhoş olmasını sağlayacaktım. Ben 3.kadehin sonunda yerlerde sürünürken o hâlâ ayakta hahahaha! Hatta geçen otelde havuza düştüm.
Bu alkol çok meret bir şey. En azından beni fena çarpıyor. Eşinizi anlıyorum yani. Biraz fazla kaçırınca:
Ambulans çağır, doktor çağır, komaya mı girdim, ne oluyor, bu son bak bir daha içersem iki olsun alkol mü asla oluyorum.
Sonra bir daha içiyorum.
Erkek eğlencesinde içecekler baloya gideceğim ben yanımda içmez zatenÇok içip kendinden geçeceksen ben gelmeyeceğim düğüne diyebilirsin. Ben olsam gitmezdim rezil olmamak için.
Senelerdir içmiyoruz ama alkole tümden karşı değilim, arada bir eğlence olur, bir düğün, bir arkadaş toplantısı içilir ama kendini kaybetmenin alemi yok, alkolü abartınca doğru yanlış kavramı kalmıyor, sağlıklı düşünemiyorsunuz, eşiniz yatak odasıyla balkonu karıştıracak hale geliyormuş, Allah muhafaza hepsi bu hale geliyorsa bir tanesi hadi suya atlayalım, hadi çatıya çıkıp kendimizi deneyelim dese hepsi yapacak, korkmakta ve kızmakta haklısınız, söz verip tutmaması da ayrıca kulak çekilmesi gereken bir durum, içecekse adabıyla içsin bari.Öyle yani durum burada zaten bana söz bak yapmayacağım diyor hatta bu sabah konusu açıldığı için açtım bende diyorki bu sefer tek parça geleceğim:) ama eşimde meyilli bence ısrar etselerde kendisini tutabilir. Eminim gittiği gibi gelemeyecek bu yıl bir düğün daha var belki video çekerek diğer düğünü önleyebilirim:)
bir taraftan bakınca komikler. Çoğunluğu beyfendi birde. Bir düğünde eşimin içmesini istemediğimi onlar zorla içirdiği için kızdığımı biliyorlar. Son düğünde gelip hepsi elimi öptü insan içinde özürler havada uçuyor sonra gidip tekrar geliyorlar öpüp gidiyorlar eşim yandan soruyor ondan neden senin elini öpüyor gel bende öpeyim elimi öpüp bayramın mübarek olsun dedi bu olaydan 12 saat önce eşim bana söz vermişti ama gece sonunda elim öpülmekten aşındı ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?