Eşim yerlerde yatacak, yuvarlanacak.

Yani orası öyle yere yatıp kurtar beni beebeeeeemmm sana ihtiyacım var diyor halıda yatıp bırakamıyorsun hem komik hem korkunç her türlü kategoriye oscarlık

Şşşşh ben koydum kapıyı oraya çünkü bebek o odada uyuyor sessiz olmamız lazım ki uyusun gibi mantıksız bi kaç açıklamayla durumu kotarırsınız bence hadi görelim sizi Şenay hanım..

Video olayı vazgeçirmeyebilir. Alkol çok almam alınca bi kadeh bile beni de etkiker. Eşim videoya almış aynanın karşısında makyajımı siliyorum. Oooof çok güzel zaten ağzım yüzüm bunları niye sürdüm ki çıkmıyorrr. Ayyy babam beni böyle görse baccaklarımı kırar diye kahkaha atıyorum. Eşim de diyor ki sildin mi makyajını hadi üstünü değiştirelim sen uyu. Hağğyır ben değiştirebilirim Su ver suuu diye bağırıyorum filan..Bir de ses kaydım var onda da saçma sapan şeylere bilimsel açıklamalar getirmeye çalışmışım

İzledik ve güldük.Eşimsiz içmem zaten ama mecbur bile olsam beni alkollü bir yere yalnız başıma asla yollamaz bu saatten sonra.Kendim ettim kendim buldum

yani başka zamanlar suya mı girdi, bu kişiler sürekli görüşmüyor mu, başka zaman içsinler istedikleri kadar.
bence eşinize düğün sahibine ayıp ettiğini falan söyleyin, belki o da düşünür.
ama yapacak da çok bir şey yok, çocuk değil ki elinden alasın.

Yani dini herhangi bir hassasiyetiniz yoksa, eşinizin alkol problemi yoksa, yakın arkadaşları ile düğünlerde zil zurna sarhoş olup eglenmesi sizi niye bu kadar rahatsız ediyor. Sonuçta tek başına sapitmiyor, özel bir günde ve arkadaşları ile sapitiyor.

görüşmesin o zaman onlarla çokmu önemliler, eşine zarar veriyolar sonuçta. onlarla bir içmezse dalga geçcekler diye karısına verdiği sözü tutmuyo. bu önemli b detay
Gözden kaçıyor belki doğru ama şu da var gece boyu benimle haberleşiyor ama bir nokta var oradan sonra kayıyor bir şeyler. Onlarla çok mutlumu normalde çok iyiler

Arkadaşlarına hayır diyemiyor demek ki, sürekli alkol almadığı içinde ayarını kaçırınca ne yaptığını bilmiyor, konuya şakayla karışık yorum yazıyoruz ama kendini kaybedene kadar içilmesinden ben de hoşlanmam, illa içilecekse ne dediğini ne yaptığını bilecek seviyede içilmeli, fazlası hoş olmuyor, eşinizle konuşun, görüntülerini de çekin gerçekten, seyrettirip bu hallerin senden soğumama sebep oluyor, içeceksen bile usturuplu iç deyin, arkadaşlar ısrar edebilir ama herkes limitini kendi bilir ve belirler.

Artık son çareyi gömlekle bulacağım gibi çünkü bir keresinde gömlek vakası yaşadık üzülmüştüü ama çok sevmediği için onu etki etmedi şimdi beğendiği gömlek onu çok üzüp engeeyebilir. çakırkeyif olsa tamam ama onun dışında eve bile gelemiyor yani geliyor ama giremiyor : araba kulanmaz evlenmeden önce ehliyetini aldılar ondan korkuyor kullanmaya

Ya hahaha!

Şu içki olayları off off yani! Bizde de bizimki içiyor içiyor bir şey olmuyor bir gün sarhoş olsun diye aklımca ona eşlik edip sarhoş olmasını sağlayacaktım. Ben 3.kadehin sonunda yerlerde sürünürken o hâlâ ayakta hahahaha! Hatta geçen otelde havuza düştüm.

Bu alkol çok meret bir şey. En azından beni fena çarpıyor. Eşinizi anlıyorum yani. Biraz fazla kaçırınca:
Ambulans çağır, doktor çağır, komaya mı girdim, ne oluyor, bu son bak bir daha içersem iki olsun alkol mü asla oluyorum.

Sonra bir daha içiyorum.

Benim sorunum onu öyle görmek yani güçsüz gibi geliyor neden böyle oldun tamamın yok diye kuruyorum aklımda ve çok kızıyorum soğuyorum belli süre he çok güldüğümde oldu ama balkondan kendini atmaya kalktığından beri korku ve kızgınlık oldu

Öyle yani durum burada zaten bana söz bak yapmayacağım diyor hatta bu sabah konusu açıldığı için açtım bende diyorki bu sefer tek parça geleceğim:) ama eşimde meyilli bence ısrar etselerde kendisini tutabilir. Eminim gittiği gibi gelemeyecek bu yıl bir düğün daha var belki video çekerek diğer düğünü önleyebilirim:)

Ahaha aa

Senelerdir içmiyoruz ama alkole tümden karşı değilim, arada bir eğlence olur, bir düğün, bir arkadaş toplantısı içilir ama kendini kaybetmenin alemi yok, alkolü abartınca doğru yanlış kavramı kalmıyor, sağlıklı düşünemiyorsunuz, eşiniz yatak odasıyla balkonu karıştıracak hale geliyormuş, Allah muhafaza hepsi bu hale geliyorsa bir tanesi hadi suya atlayalım, hadi çatıya çıkıp kendimizi deneyelim dese hepsi yapacak, korkmakta ve kızmakta haklısınız, söz verip tutmaması da ayrıca kulak çekilmesi gereken bir durum, içecekse adabıyla içsin bari.

Arkadaş baskısına dayanamayan, dışlanacağım diye korkup, kendini rezil edecek herhangi bir şey yapan erkeğin gözünüzden düşmesi çok normal. Güçlü, serin kanlı (cool) bir insan “ay beni dışlamasınlar” diye kendini rezil etmez.

vallahi iğrenç. insanın bilinci gider o durumda. çeşitli hatalar yapabilirler dönülmesi imkansız hatalar bile olabilir maalesef.
açık açık konuş yani.

ay çok komik ya durup dururken birilerinin gelip el öpmesi bayram kutlaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…